Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovaj van basten ne moze meda s kasike, jos ja fulim bonus par haj reko neg bude postenije ovo ono, al djaba kad od 10 on ni jedan..... druga ligaaaaaaaaa
J.P.Montoya wrote:ovaj van basten ne moze meda s kasike, jos ja fulim bonus par haj reko neg bude postenije ovo ono, al djaba kad od 10 on ni jedan..... druga ligaaaaaaaaa
Druga liga, druga liga, zaboli nas kita, bili bismo šampioni da je druga Tita... zarazio sam se ovom pjesmom.
PS Vodim 3:0 u gostima kod Mc_lena (fulio bonus par, grande Milano ), tako da nema on više šansi da uzme ni bod. Osveta za debakl u prvom kolu - uspjela...
Da li je moguce da se postavlja vise parova posto nas ima vise igraca u ovoj sezoni a broj parova koji se postavljaju je ostao isti kao i prosle sezone?
Patron of Formello wrote:Da li je moguce da se postavlja vise parova posto nas ima vise igraca u ovoj sezoni a broj parova koji se postavljaju je ostao isti kao i prosle sezone?
Ja mislim da je 20 parova dovoljno, ali vidjećemo šta ostali kažu. Ali šta god rekli, ove sezone se ne može ništa mijenjat.
elSaik wrote:Mislim da se cyprusovo "također sam protiv" odnosi na broj ponuđenih parova, a ne na ukidanje bonus para, ali možda griješim...
Ma ja mislim da je uvođenje 3 nova para gora ideja od bonus para. A sličnog sam mišljenja i za 2 para. 1 par i nije neka prednost tako da mi je i to bezveze.
Moja neka kompromisna ideja bi bila ostavljanje Bonus para, ali da se ne može birat koji će on bit, nego da svi koji ga igraju moraju odigrat već pogođeni par, al koji će bit zajeban, recimo gdje niža kvota nije manja od 2.00.
elSaik wrote:Mislim da se cyprusovo "također sam protiv" odnosi na broj ponuđenih parova, a ne na ukidanje bonus para, ali možda griješim...
Ma ja mislim da je uvođenje 3 nova para gora ideja od bonus para. A sličnog sam mišljenja i za 2 para. 1 par i nije neka prednost tako da mi je i to bezveze.
Moja neka kompromisna ideja bi bila ostavljanje Bonus para, ali da se ne može birat koji će on bit, nego da svi koji ga igraju moraju odigrat već pogođeni par, al koji će bit zajeban, recimo gdje niža kvota nije manja od 2.00.
niko ti en brani da fiksiraš 2... samo proberi par... ako ćemo već tražiti način " da smanjimo prednost domaćina", hajmo onda ukinuti domaćinstvo skroz... svi pogađamo po 10 parova, igra se jednokružno svak sa svakim i zdravo? (šalim se, naravno... nije ozbiljan prijedlog)
podrzavam oba prijedloga, i ukidanje bonus para i stavljanje nekog zeznutog
u slucaju ovog drugog, predlazem da taj par odredjuje clan saveza koji igra kao gost, jer domacin uvijek sebi moze (naravno nenamjerno ) odredit neki laksi.
Sampdoria Genoa - Cagliari Calcio 1:1
Chelsea FC - Arsenal FC 2:1
Newcastle United - Fulham FC 1:0 - 1 gol
Inter Milan - Juventus FC Torino 1:1 - 1 gol
AS Roma - Empoli FC 3:1 - 1 gol
Manchester United - Liverpool FC 3:1 - 1 gol
Hertha BSC Berlin - FC Schalke 04 2:2 - 1 gol
Ja sam napokon ostvario pobjedu, u finišu utakmice imam vodstvo od 2-0 koje je nedostižno za J.P. Montoyu i napokon počinjem sa starim dobrim igrama, koje garantuju opstanak u elitnom drustvu
Eh, ja osvojih samo bod u gostima kod van Bastena. U prevodu to znači da sam ostao ipak neporažen u ove dvije gostujuće utakmice u drugom dijelu sezone. E, sad počinje lov na vještice.