nikad nije kasno da se isprave greškescorpion7 wrote:kasno je sadnevidljiva_ wrote:ne gledaj tuđescorpion7 wrote:ma sa svojom sam zadovoljan...samo ova tudja mi stvara probleme...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#1701 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
-
youngcaesar
- medvjed23
#1704 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
.
Last edited by medvjed23 on 30/11/2012 21:41, edited 1 time in total.
-
Asia
#1705 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
And this too shall pass
- scorpion7
#1706 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Ma kakvo crno ispravljanje....tek sad se zakuhalo kako treba....a znas kako kazu: sve ste je dobro... il deblja il je nemoralnonevidljiva_ wrote: nikad nije kasno da se isprave greške
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#1707 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Mehan je u svom zivotu valjao mnoge djevojcice, ali mu je uvijek razum bio ukljucen jer nikada nije zaboravljao rijeci svoga baba da treba da pazi kuda falusom gazi, jer ko se plaza po betonu taj podere guzove. Na beton nikada nisam naletio dok nisam ugledao nju.... moju prvu graCku princezicu od cijeg pogleda je moje srce zatreperilo kao orah kad puse vjetar u avliji Mehanove nene. Rekao sam joj da imam kucu na cetri sprata i da sam u selu ja najveca faca kao i da sam aktivan clan podmlatka Stranke Demokratske Akcije i da se izjanjavam kao Bosnjak, na moje opce cudjenje ona nije reagovala (da se tako intelektualno izrazim) afirmativno. Rekla mi je svoje ime koje ima tri slova za koje nikada prije nisam cuo, ali sam sipao jednom gorivo u svoju novu Q78-icu na istoimenoj pumpi. Rekla mi je da sam zgodan sto ne cudi jer moje tijelo je apolonskih proporcija, a to ljeto sam kosio 53 dunuma zemlje koje je babodobio kao kompenzaciju sto je sredio Suvadu Lihvarcicu da ne lezi u zatvoru nego u kuci pored svoje zene.
Pitao sam moju pumpicu hoce li otici sa mnom na jedno pice i ona je pristala nakon mojih repetativnih molbi. Kada smo sjeli u kafic u centru grada gdje je cijena soljice kafe kao cijena litra vina u mojim dragim Cipuricima rekao sam joj da mi se svidja i da bi volio da je valjampo plastovima sijena koje pripremih za moje drage ovcice. Pjevao sam joj i Inice cobanice na sta se ona grohotom smijala, cak mi je rekla i da sam duhovit i ako se ja nisam salio. Tu je moja pumpica jos oklijevala i rekla je da zuri kuci, a ja sam se kao pravi dzentlmen ponudio da je odvezem kuci, kada smo na parkingu usli u moju Q 87-icu (3,6 TDI ALLAHA MI) ona je naglo promjenila ponasanje i rekla mi da joj nema nikog kuci. Bio je to pocetak mog kraja.
U njenom stanu smo proveli sljedecih mjesec dana igrajuci se mame i baba uz povremene izlaske da ona kupi neke sitnice kao bunde, gacice, haltere, jedno putnicko vozilo srednje klase... nista posebno. Nakon mjesec dana sam je pitao da li se zeli udati na mene na sta je ona rekla da ne zna sta osjeca i da je pustim nekoliko dana da razmisli i da joj dam prostora sto sam ja i ucinio.Dogovorili smo se da se nadjemo za 20 dana u kaficu gdje je cijena kafe ko litar vina u mene dolam.
Proslo je 20 dana i ja sam se pojavio, ali moje Pumpice nije bilo. Konobar mi je prisao i rekao da je Inna rekla da je odlucila da ne mozebiti sa mnom jer smo suvise razliciti i ako je dok smo bili zajedno govorila da smo odlican tim u kupovini i da ona zan koje stvari kupiti, a ja kako te stvari platiti. Srusila je sve moje snove, od muke sam narucio jos jedan frapuččino (nesto ko kafa sa mlijekom, jebem li ga), popio ga i krenuo u auto Q 87-icu inace da se vratim kuci. Na parkingu sam zatekao nju moju pumpicu sa mnogo starijim gospodinom, viknuo sam Pumpicceeeeee jesi li to ti, ali ona se niej osvrnula nego je nastavila mirnim hodom u stiklama i bundici koju sam joj ja kupio ka automobilu starijeg gospodina, a taj automobil je bio Q 876-ica (2021 godiste, 289 ventila). Usli su i otisli. Od tada je nikada vise nisam vidio, ali mislim na nju svaku noc. U depresiji sam od kako je otisla, kako onoj dusevnoj tako i onoj na kreditnoj kartici (sto logicno znaci da sam u minusus). Razmisljao sam o suicidu, ali jebes mi sve, Zulfikara mi necu se ja ubijati.
Ova tema mi je vratila nadu u bolje sutra i nadam se da cemo mi sa slomljenim srcima mozda bash ovdje naci nekusvoju srodnu dusu. Mozda bash ti djevojce koja citas ovo osjetis potrebu da ja svoju bol podjelim duboko u tebi, a ako ne opet nema veze, barem se Mehan vise nece po betonu plazat, jenom mu se to desilo i nikad vise.
MEHAN

Pitao sam moju pumpicu hoce li otici sa mnom na jedno pice i ona je pristala nakon mojih repetativnih molbi. Kada smo sjeli u kafic u centru grada gdje je cijena soljice kafe kao cijena litra vina u mojim dragim Cipuricima rekao sam joj da mi se svidja i da bi volio da je valjampo plastovima sijena koje pripremih za moje drage ovcice. Pjevao sam joj i Inice cobanice na sta se ona grohotom smijala, cak mi je rekla i da sam duhovit i ako se ja nisam salio. Tu je moja pumpica jos oklijevala i rekla je da zuri kuci, a ja sam se kao pravi dzentlmen ponudio da je odvezem kuci, kada smo na parkingu usli u moju Q 87-icu (3,6 TDI ALLAHA MI) ona je naglo promjenila ponasanje i rekla mi da joj nema nikog kuci. Bio je to pocetak mog kraja.
U njenom stanu smo proveli sljedecih mjesec dana igrajuci se mame i baba uz povremene izlaske da ona kupi neke sitnice kao bunde, gacice, haltere, jedno putnicko vozilo srednje klase... nista posebno. Nakon mjesec dana sam je pitao da li se zeli udati na mene na sta je ona rekla da ne zna sta osjeca i da je pustim nekoliko dana da razmisli i da joj dam prostora sto sam ja i ucinio.Dogovorili smo se da se nadjemo za 20 dana u kaficu gdje je cijena kafe ko litar vina u mene dolam.
Proslo je 20 dana i ja sam se pojavio, ali moje Pumpice nije bilo. Konobar mi je prisao i rekao da je Inna rekla da je odlucila da ne mozebiti sa mnom jer smo suvise razliciti i ako je dok smo bili zajedno govorila da smo odlican tim u kupovini i da ona zan koje stvari kupiti, a ja kako te stvari platiti. Srusila je sve moje snove, od muke sam narucio jos jedan frapuččino (nesto ko kafa sa mlijekom, jebem li ga), popio ga i krenuo u auto Q 87-icu inace da se vratim kuci. Na parkingu sam zatekao nju moju pumpicu sa mnogo starijim gospodinom, viknuo sam Pumpicceeeeee jesi li to ti, ali ona se niej osvrnula nego je nastavila mirnim hodom u stiklama i bundici koju sam joj ja kupio ka automobilu starijeg gospodina, a taj automobil je bio Q 876-ica (2021 godiste, 289 ventila). Usli su i otisli. Od tada je nikada vise nisam vidio, ali mislim na nju svaku noc. U depresiji sam od kako je otisla, kako onoj dusevnoj tako i onoj na kreditnoj kartici (sto logicno znaci da sam u minusus). Razmisljao sam o suicidu, ali jebes mi sve, Zulfikara mi necu se ja ubijati.
Ova tema mi je vratila nadu u bolje sutra i nadam se da cemo mi sa slomljenim srcima mozda bash ovdje naci nekusvoju srodnu dusu. Mozda bash ti djevojce koja citas ovo osjetis potrebu da ja svoju bol podjelim duboko u tebi, a ako ne opet nema veze, barem se Mehan vise nece po betonu plazat, jenom mu se to desilo i nikad vise.
MEHAN
- jos_uvijek_sanjam
#1708 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
A bezveze smo raskinuli, zovi na tu kafu, da se pomirimo ko ljudi

-
kikica85
#1709 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
pukla je veza od dvije godine..veza u kojoj sam samo davala sebe,a primala ljubav nisam nikako...on je svo vrijeme mislio na bivsu,prvu ljubav..ja nisam bila dobra,samo sam bila dobra...i ostavi me...doka sam ja ljubav vodila,on...a usao mi je pod kozu,usao duboko u srce,praznina je neopisiva,bol je gori u srcu...kako dalje..najgore je sto ga opet ludo volim...
-
Kumberlator
- eluna
- lavorpunvode
#1712 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
zar zaista postoje toliki mazohisti poput tebe.kikica85 wrote:pukla je veza od dvije godine..veza u kojoj sam samo davala sebe,a primala ljubav nisam nikako...on je svo vrijeme mislio na bivsu,prvu ljubav..ja nisam bila dobra,samo sam bila dobra...i ostavi me...doka sam ja ljubav vodila,on...a usao mi je pod kozu,usao duboko u srce,praznina je neopisiva,bol je gori u srcu...kako dalje..najgore je sto ga opet ludo volim...
cemu biti u vezi s nekim poput njega i zivjeti s tim 2 godine? i onda jos oplakivati raskid, a on djubre bio i ostao, svasta.
EDIT: tek sad vidim, citirala sam post od prije god dana
- eluna
#1713 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
:Lol:lavorpunvode wrote:zar zaista postoje toliki mazohisti poput tebe.kikica85 wrote:pukla je veza od dvije godine..veza u kojoj sam samo davala sebe,a primala ljubav nisam nikako...on je svo vrijeme mislio na bivsu,prvu ljubav..ja nisam bila dobra,samo sam bila dobra...i ostavi me...doka sam ja ljubav vodila,on...a usao mi je pod kozu,usao duboko u srce,praznina je neopisiva,bol je gori u srcu...kako dalje..najgore je sto ga opet ludo volim...
cemu biti u vezi s nekim poput njega i zivjeti s tim 2 godine? i onda jos oplakivati raskid, a on djubre bio i ostao, svasta.
EDIT: tek sad vidim, citirala sam post od prije god dananadam se da je mlada preboljela, i da se opametila
- Eluveitie
#1714 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
ne znaš ni ti jesil' bila dobra ili nekikica85 wrote:pukla je veza od dvije godine..veza u kojoj sam samo davala sebe,a primala ljubav nisam nikako...on je svo vrijeme mislio na bivsu,prvu ljubav..ja nisam bila dobra,samo sam bila dobra...i ostavi me...doka sam ja ljubav vodila,on...a usao mi je pod kozu,usao duboko u srce,praznina je neopisiva,bol je gori u srcu...kako dalje..najgore je sto ga opet ludo volim...
- alkalna_baterija
- eluna
#1716 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
tebi nije mjesto ovdjealkalna_baterija wrote:
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#1717 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
brad90 wrote:Mehan je u svom zivotu valjao mnoge djevojcice, ali mu je uvijek razum bio ukljucen jer nikada nije zaboravljao rijeci svoga baba da treba da pazi kuda falusom gazi, jer ko se plaza po betonu taj podere guzove. Na beton nikada nisam naletio dok nisam ugledao nju.... moju prvu graCku princezicu od cijeg pogleda je moje srce zatreperilo kao orah kad puse vjetar u avliji Mehanove nene. Rekao sam joj da imam kucu na cetri sprata i da sam u selu ja najveca faca kao i da sam aktivan clan podmlatka Stranke Demokratske Akcije i da se izjanjavam kao Bosnjak, na moje opce cudjenje ona nije reagovala (da se tako intelektualno izrazim) afirmativno. Rekla mi je svoje ime koje ima tri slova za koje nikada prije nisam cuo, ali sam sipao jednom gorivo u svoju novu Q78-icu na istoimenoj pumpi. Rekla mi je da sam zgodan sto ne cudi jer moje tijelo je apolonskih proporcija, a to ljeto sam kosio 53 dunuma zemlje koje je babodobio kao kompenzaciju sto je sredio Suvadu Lihvarcicu da ne lezi u zatvoru nego u kuci pored svoje zene.
MEHAN![]()
![]()
![]()
- alkalna_baterija
- šrink
#1719 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Nije da mi je srce slomljeno, al' veza bez sumnje jes'. Cuj slomljena veza.
Elem...zavrsilo se jer je moralo, ne bih u detalje. Problem je sto ja sad ne znam sta dalje. Sve radim po nekom automatizmu. Radim, idem na fakultet, izlazim, ali sam totalno pogubljena. Iscupan mi je taj jedan dio na koji sam navikla i bas fali. Gdje god se okrenem, imam neku uspomenu koju vezem za njega. Druge momke pogledati, ni naopako. Potpuno sam nezainteresovana za upoznavanje nekog novog. Sve ponovo i nanovo...
Trajali 2 godine, raskinuli prije 4 mjeseca.
Kaće ovo vise proci? Je li ovaj period od 4 mjeseca za zabrinuti se? Kako to U vas funkcionise?
Kaće ovo vise proci? Je li ovaj period od 4 mjeseca za zabrinuti se? Kako to U vas funkcionise?
- elma89_
#1720 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Normalno je to ne brini,proci ce cim upoznas boljeg 
- Napaćeni
#1721 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Pazi..oko petog mjeseca se to lomi, znaci imas jos mjesec "fore" da tugujes za njim, jah..kako rekoh oko petog mjeseca se lomi, il ces da nastavis sa svojim zivotom il ces da se objesiššrink wrote:Nije da mi je srce slomljeno, al' veza bez sumnje jes'. Cuj slomljena veza.Elem...zavrsilo se jer je moralo, ne bih u detalje. Problem je sto ja sad ne znam sta dalje. Sve radim po nekom automatizmu. Radim, idem na fakultet, izlazim, ali sam totalno pogubljena. Iscupan mi je taj jedan dio na koji sam navikla i bas fali. Gdje god se okrenem, imam neku uspomenu koju vezem za njega. Druge momke pogledati, ni naopako. Potpuno sam nezainteresovana za upoznavanje nekog novog. Sve ponovo i nanovo...
![]()
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#1722 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Nemoj da se uzbudjujes, to je sve individualno. Ako znas da je definitivno gotovo, probaj napraviti komunikacijski vakum (FB,SMS, telefoni, vidjanja).šrink wrote:Nije da mi je srce slomljeno, al' veza bez sumnje jes'. Cuj slomljena veza.Elem...zavrsilo se jer je moralo, ne bih u detalje. Problem je sto ja sad ne znam sta dalje. Sve radim po nekom automatizmu. Radim, idem na fakultet, izlazim, ali sam totalno pogubljena. Iscupan mi je taj jedan dio na koji sam navikla i bas fali. Gdje god se okrenem, imam neku uspomenu koju vezem za njega. Druge momke pogledati, ni naopako. Potpuno sam nezainteresovana za upoznavanje nekog novog. Sve ponovo i nanovo...
![]()
To sto te drugi momci ne zanimaju je takodjer ok. Kada se prekine veza, prekinula se i zajednicka buducnost i zajednicki planovi i dubina tog mbola se jedino moze uporediti sa gubitkom dragih osoba tako da je sve sto osjecas potpuno normalno ...
Pusti vrijeme da odradi svoje i nemoj na silu nista da radis u smislu da sad moras imati novog momka. Ne moras. Probaj pronaci smisao u nekim drugim stvarima sta god to bilo, a za koje mozda zbog veze nisi imala vremena ili mogucnosti.
Vidjet ces da ces se na ovaj period kasnije osvrtati i sjecati ga se sa smjeskom...
Glavu gore...
-
Amy82
#1723 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
.
Last edited by Amy82 on 18/10/2013 19:14, edited 1 time in total.
-
gilla
#1724 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Amy82 wrote:UnscarD wrote:Nemoj da se uzbudjujes, to je sve individualno. Ako znas da je definitivno gotovo, probaj napraviti komunikacijski vakum (FB,SMS, telefoni, vidjanja).šrink wrote:Nije da mi je srce slomljeno, al' veza bez sumnje jes'. Cuj slomljena veza.Elem...zavrsilo se jer je moralo, ne bih u detalje. Problem je sto ja sad ne znam sta dalje. Sve radim po nekom automatizmu. Radim, idem na fakultet, izlazim, ali sam totalno pogubljena. Iscupan mi je taj jedan dio na koji sam navikla i bas fali. Gdje god se okrenem, imam neku uspomenu koju vezem za njega. Druge momke pogledati, ni naopako. Potpuno sam nezainteresovana za upoznavanje nekog novog. Sve ponovo i nanovo...
![]()
To sto te drugi momci ne zanimaju je takodjer ok. Kada se prekine veza, prekinula se i zajednicka buducnost i zajednicki planovi i dubina tog mbola se jedino moze uporediti sa gubitkom dragih osoba tako da je sve sto osjecas potpuno normalno ...
Pusti vrijeme da odradi svoje i nemoj na silu nista da radis u smislu da sad moras imati novog momka. Ne moras. Probaj pronaci smisao u nekim drugim stvarima sta god to bilo, a za koje mozda zbog veze nisi imala vremena ili mogucnosti.
Vidjet ces da ces se na ovaj period kasnije osvrtati i sjecati ga se sa smjeskom...
Glavu gore...
Meni sve gore kako vrijeme prolazi...prekinuli prije 3 mjeseca...nisam ga vidjela mjesec i po, a čula 3 sedmice...novi hobi mi je brojanje i krizanje dana u kalendaru![]()
... Najgore mi je što sam bijesna, razočarana, mogla bih ga zadavit, a s druge strane mi nedostaje da hocu da crknem (onako ako ništa drugarski da malo popričamo...). Boli me stomak danima, muka mi stalno, neka strepnja, jeza, place mi se, a ne bude mi lakse kad se isplacem, ne znam ni opisat sta osjecam
![]()
![]()
![]()
Znam da se ljudima dešavaju gore stvari od prekida, da je ovo mala maca sta nas sve ceka u zivotu...samo sto ja trenutno ne mogu ni pomislit na nesto novo, a od pomisli da on mozda vec ima nekog pored sebe mi se povraca bukvalno![]()
![]()
Ne preostaje nista drugo nego cekati da prodje vrijeme i ucini svoje....pa vidjecemo, ili cu se oporavit, ili trazit kakvog dobrog psihologa a mozda se i bacim pod tramvaj
Daleko od očiju, daleko od srca. Polahko, proći će....a kad se opet zaljubiš bit će ti smiješno to bacanje pod tramvaj.
Šta sam ja pomišljao učiniti kao mlađi....
- tiranosaur
#1725 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
one velike ljubavi nikada ne prodju..uvijek ostane onaj neki osjecaj u nama,kada ga se sjetimo nesto izmami osmijeh,uzdah...ima i onih povrsnih sto dok traju i traju,jel se razidjes ode i osjecaj...
meni licno,pa ima vec par godina,jedna ljubav uvijek ostaje tu negdje...i ma ko da dodje iza njega i ma kolika ljubav bila..on je bio jedan i jedini...
jest da je tesko ali onaj ko nije volio tako i imao takvu ljubav siromasan je u dusi i ne zna sta je prava ljubav
meni licno,pa ima vec par godina,jedna ljubav uvijek ostaje tu negdje...i ma ko da dodje iza njega i ma kolika ljubav bila..on je bio jedan i jedini...
jest da je tesko ali onaj ko nije volio tako i imao takvu ljubav siromasan je u dusi i ne zna sta je prava ljubav