Bosanska piramida Sunca vol.5

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
nigdje.nikog

Post by nigdje.nikog »

Ono sto je najinteresantnije primjetiti iz ovog izvrsnog i objektivnog clanka iz Nezavisnih, jeste da niko ne govori vise o piramidama vec o propustenoj zaradi! Meni je najsimpaticnije bilo ono - "steta sto ih nisu otkrili, zbog nase djece !"

A evo vidim da su se i sa ovog foruma povuklui svi placenici Fondacije, sve je manje i naivcina koji jos uvijek vjeruju u ovu buslastinu

Tako da mislim da je konacno vrijeme i da se ova tema zatvori.
visby

Post by visby »

Hajde nek se i ta prica zavrsila.
Samo ne treba zaboraviti i da je drzava bila sponzor tog kopanja :-)
wels

Post by wels »

... A evo vidim da su se i sa ovog foruma povuklui svi placenici Fondacije ...

Ostali samo anti piramidaski "entuzujasti". :D
IMME

Post by IMME »

pinky071 wrote:ja samo jedno pitanje...dali su ikada nasli na tim piramidama zid sto je napravljen horizontalno i zasto nema nikakvih otkrica od ljudi? greetings
Jesu ... piramida Mjeseca, nedaleko od sonde No1 :zzzz:
Fair Life

Post by Fair Life »

visby wrote:Hajde nek se i ta prica zavrsila.
Image
visby

Post by visby »

Sto jest, jest BiH je zaista civilizacijski fenomen :lol:
kolega

Post by kolega »

visby wrote:Hajde nek se i ta prica zavrsila.
bilo je konacno vrijeme da se predje sa rijeci na djela, ..., evo sad smo zavrsili sa istovarom armature i cigli, da nam je do zime zavrsiti sa vanjskim radovima, tako da se preko zime moze raditi na interijeru.
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

visby wrote:Sto jest, jest BiH je zaista civilizacijski fenomen :lol:

"Ovo su pionirski koraci koji bi mogli okrenuti točak historije na jednu drugu stranu."

Image
HoustonPiramidiot

Post by HoustonPiramidiot »

pinky071 wrote:ja samo jedno pitanje...dali su ikada nasli na tim piramidama zid sto je napravljen horizontalno i zasto nema nikakvih otkrica od ljudi? greetings
Mislis na onaj zid od piramide sto je trebalo da se vidi prosle godine dok nedjeljom ujutro pijemo kafu u Viskom?

Taj se ne smije otkopati, jer ce velike polave zadesiti Visoko.

Ali ako se ne otkopa, onda ce nas zadesiti negativna zraka sa Plejada na dan JNA 21.12.2012 (jedan dan gore-dole, sta je to naspram 27002 godine).

Kukala nam onda svima majka.
uozo

Post by uozo »

HoustonPiramidiot wrote:
Mislis na onaj zid od piramide sto je trebalo da se vidi prosle godine dok nedjeljom ujutro pijemo kafu u Viskom?

Taj se ne smije otkopati, jer ce velike polave zadesiti Visoko.

Ali ako se ne otkopa, onda ce nas zadesiti negativna zraka sa Plejada na dan JNA 21.12.2012 (jedan dan gore-dole, sta je to naspram 27002 godine).

Kukala nam onda svima majka.
Halo ba,
ja sam ovdje referent za zrake! :roll:
Ne mjesaj mi se u resor, .ebo te Orion! :x
pitt

Post by pitt »

vala nisi odavno upozorio obicne smrtnike sto zezaju mighty semke ra :D:D
veseoko_kukulamovic

Post by veseoko_kukulamovic »

Ekskluzivne snimke sjednice Upravnog odbora:

http://www.r.bloger.hr/post/ekskluzivno ... 15524.aspx

:lol: :lol: :lol: :lol:
HoustonPiramidiot

Princess Fiona wrote:
visby wrote:Sto jest, jest BiH je zaista civilizacijski fenomen :lol:

"Ovo su pionirski koraci koji bi mogli okrenuti točak historije na jednu drugu stranu."

Image
Ja intimno znam vaseg oca. Imate divan vrlo velik sesir. Kako nam je opicinica :)
AenemA

Post by AenemA »

Ni Alija Sirotanovic je vise nebi otkop'o...

Image
veseoko_kukulamovic

Evo još pacijenata iz "najvećeg geo-arheološkog otkrića na svijetu"! Isto k'o i Stojdraga, tako se i oni Rašljari iz Srbije naložili na blogere. Sjećate li se Rašljara iz Aleksinca?

http://www.aquamundilife.com/srpski/srpski.html

Poznati međunarodni eksperti za traženje piramida uz pomoć Hepeka:

Image

:lol:

A jutros pišu Geologu Mraku:
Mrače, ti što se kriješ u podrumu zemaljskog muzeja i svi vi neregistrovani korisnici, sećate se, kada je Dr.Šešelj, izgovorio na sudu u Hagu, citiram, "Popušite mi svi vi kurac, poješćete sva ova govna koja ste izasrali", kakva koicidencija.
Hajde, baš je LEPO znati TKO sve vodi ovaj jako značajan projekt za Bošnjake!!! :faraon1: :bih: :faraon:
Neregistrirani

Post by Neregistrirani »

Mrače, ti što se kriješ u podrumu zemaljskog muzeja i svi vi neregistrovani korisnici, sećate se, kada je Dr.Šešelj, izgovorio na sudu u Hagu, citiram, "Popušite mi svi vi kurac, poješćete sva ova govna koja ste izasrali", kakva koicidencija.

Opet moram lektorisati! :D
veseoko_kukulamovic

Neregistrirani, eto vidiš, i Rašljari vjeruju da slučajnosti, tj. koICIdencije ne postoje! :D
Neregistrirani

Post by Neregistrirani »

Vidi se ko su covEku uzori, pa ga citira.

Nego, ja njemu preporucih malo edukativnog materijala, pa se nadam da ce poslusati. Za njegovo dobro, da se ne zivcira zbog blogova. :D
veseoko_kukulamovic

Kad smo već kod živciranja zbog blogova, vidim da je Izmo pis'o u Damanhur. A ovi mu odgovorili. :D
HoustonPiramidiot

Da li ovo Semir O., putem svojih proksija iz Aleksinca, susjedne i prijateljske Srbije, salje poruke mira i tolerancije stanovnistvu BiH?
sećate se, kada je Dr.Šešelj, izgovorio na sudu u Hagu, citiram, "Popušite mi svi vi ku*ac, poješćete sva ova govna koja ste izasrali", kakva koicidencija.
http://www.geolog-mrak.bloger.hr/post/n ... 16529.aspx

Ova aleksinacka bagra, saradnici ujedinitelja Bosne Semira Osmanagica, covjeka koji bi pisao novu istoriju uz pomoc ovakvih saradnika, uputili su poruku mrznje anonimnom nezavisnom intelektualcu, koji se drznuo postaviti pitanje o utemeljenosti metode trazenja piramida uz pomoc raslji. Ovaj napad mrznje izvrsen je iz prostog razloga sto je aleksinacka bratija posumnjala da pomenuti inteluktualac radi u omrazenoj ustanovi Zemaljski muzeju u Sarajevu, zlokobnoj tamnici naroda.

Aferim Osmanagicu. Sta je sljedece, topovi, bre, na Trebevicu?
veseoko_kukulamovic

HoustonPiramidiot wrote:Aferim Osmanagicu. Sta je sljedece, topovi, bre, na Trebevicu?
Nije, bolan, nego ginekolozi:

http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... &Itemid=26
Izdvajamo organizirane posjete grupe ginekologa te farmaceuta . . .
:D
Legolas

Post by Legolas »

AKTUELNO: DR. ŠEŠELJ POSJETIO BOSANSKU DOLINU PIRAMIDA I POHVALIO OSMANAGIĆA: "OPONENTI MOGU DA VAM PUŠE KUVAC"

Danas je direktnim letom iz Haga, u Visoko, kao podrška multidisciplinarnim istraživanja renomirane firme Aqua Mundi, stigao poznati međunarodni ekspert multidisciplinarnih disciplina dr. Vojislav Šešelj. U prijateljskom razgovoru sa kolegom stručnjakom iz oblasti multidisciplinarnosti, dr. Semirom Osmanagićem , dr. Šešelj je izrazio divljenje veličanstvenim rezultatima dosadašnjih multidisciplnarnih istraživanja i tom prilikom izjavio: "Моје срце је данас пуно уадости јер сам, данас, овдје са вама у Високом да заједно, вевификујемо пивамиде. Не обазивите се на опоненте.... они могу да вам пуше кувац". Nakon obilaska nalazišta prvih evropskih piramida, Osmanagić i Šešelj su u ime Fondacije Bosanska piramida Sunca i Srpske radikalne stranke, potpisali ugovor o uzajamnoj saradnji, koji predviđa razmjenu eksperata, kao i dolaska volontera iz omladinske skupine "Velika Srbija" na početku nove sezone multidisciplinarnog istraživanja veličanstvenog kompleksa doline piramida.
Locked