Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Troll_Happens

#1701 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

Pješakinja tvrdi da je oborena na pločniku
Udario me na trotoaru. Poslije je policajcima tvrdio da sam bila s njim na skuteru, što je laž, kazala je Turkelija...
16.07.2009. 15:30

Suada Turkelija, pješakinja koju je prije tri dana kod pijace Markale u Sarajevu oborio skuter kojim je upravljao B. T., obratila se jučer našoj redakciji da bi ispričala kako je zapravo došlo do nezgode. Ona je negirala navode da ju je motociklist udario dok je prelazila ulicu.

- Udario me na trotoaru. Poslije je policajcima tvrdio da sam bila s njim na skuteru, što je laž. Bilo je dovoljno očevidaca koji mogu potvrditi gdje se sve desilo. Taj dečko je iznajmio skuter bez registarskih oznaka od nepoznate firme. Ljekari su htjeli da me zadrže preko noći na promatranju, ali sam otišla kući, a motociklist je bio u Kliničkom centru Koševo do 18.10 sati da bi čuo rezultate mojih pretraga - pojasnila je Turkelija.

Ovoj cigansturi sto dimi s cigarom ocito nije dovoljna ulica nego se osilio pa i po trotoaru obara pjesaka stvarno svasta....
Cuj bila s njim na skuteru... jer i ona izbacila tange... mater li mu lazljivu.... ovo poslat u zenicu da tuca u zeljezari pa bi se naucio pameti...

Image

gdje je sad @VR6 da kaze da su i sad pjesaci krivi sto hodaju i plocnikom.... cccc :x
VR6

#1702 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by VR6 »

Jedan001 wrote:gdje je sad @VR6 da kaze da su i sad pjesaci krivi sto hodaju i plocnikom.... cccc :x
Pa fakat, sta ce pjesaci na plocniku :lol: I sto mene mjesas u voznju trotoarom? Pjesaci jesu kamikaze u vecini slucajeva...
Lesli Eldridž

#1703 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Lesli Eldridž »

VR6 wrote:
Jedan001 wrote:gdje je sad @VR6 da kaze da su i sad pjesaci krivi sto hodaju i plocnikom.... cccc :x
Pa fakat, sta ce pjesaci na plocniku :lol: I sto mene mjesas u voznju trotoarom? Pjesaci jesu kamikaze u vecini slucajeva...
Naročito kad ti i takvi kao ti "malo" propuhuju mašine od semafora do semafora (150 km/h). Nije loše ono Neelix napisao za bandere... :D
Troll_Happens

#1704 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

VR6 wrote:
pa nije da te mjesam nego te samo spominjem posto ti vazda ti pjesaci smetaju izlijecu gdje ne treba pa reko da nije i sad izletio na trotar kojim slucajem... zamisli sta ce pjesak na trotoaru mjesto mu je na kolovozu :lol:
ranger

#1705 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by ranger »

ma sve bi se to rijesilo kad bi napravili stazu za trkace, stazu ta motocikle i stazu za pjesake...
je su vala i oni, cuj po trotoaru hodat.... pa ne mogu i motocikli i automobili cestom, trotoar je valjda za motocikle a cesta za aute..... :roll: :x
koji idiot...
trulo_truhli

#1706 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by trulo_truhli »

Prije pola sata na Č. Vili deda oborio motoristu. Motoristi voze lijevom trakom, mečka desnom. Deda skonta da treba lijevo i iz desne hladno smota ulijevo i pokupi lika na motoru. Sviraju mu svi na motorima, njih 5-6, al deda ga vuče nekih 10 metara. Nije bilo ozbiljnijih povreda.
duboka_misao

#1708 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by duboka_misao »

Zivim na lokaciji te mogu reci da je kolicina motorista koji se Qurche na onom pravcu nenormalna pucanje auspuha u 2 ujutro..ima neka kafana blizu gdje se skupljaju , nego imal ko snajper za prodati :D
Pacificgirl

#1709 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Pacificgirl »

Danas oko 15h stradao i motorista kod Američke ambasade,sudario se s taxijem (s kim bi drugo u ovom gradu :-x ) puno stakla je bilo na cesti ali nije bilo krvi, nadam se da nije ništa ozbiljno...
hotazmaj

#1710 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by hotazmaj »

Pacificgirl wrote:Danas oko 15h stradao i motorista kod Američke ambasade,sudario se s taxijem (s kim bi drugo u ovom gradu :-x ) puno stakla je bilo na cesti ali nije bilo krvi, nadam se da nije ništa ozbiljno...
Prolazio sam i vidio kakoneka plavka skuplja plastike... Nadam se da je vozac dobro
Troll_Happens

#1711 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

hotazmaj wrote:
Pacificgirl wrote:Danas oko 15h stradao i motorista kod Američke ambasade,sudario se s taxijem (s kim bi drugo u ovom gradu :-x ) puno stakla je bilo na cesti ali nije bilo krvi, nadam se da nije ništa ozbiljno...
Prolazio sam i vidio kakoneka plavka skuplja plastike... Nadam se da je vozac dobro
bice da je to ona plavka sa tangama :lol:
bpsang

#1712 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bpsang »

Evo jedan se potpisao

Image
hotazmaj

#1713 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by hotazmaj »

Jedan001 wrote:
hotazmaj wrote:
bice da je to ona plavka sa tangama :lol:
Moze bit... ne smjedoh puno zagledat, cura bi sa mnom :skoljka:
sodom

#1714 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by sodom »

Romeo 80 wrote:
E moja policijo... :oops:
Sad na Otoci ide kolona vozila pod pratnjom i onaj naprijed što ima razglas dere se "Halo hajvanu, miči se u stranu"! :D :D :lol:
Ma čovjek ih ne može ne voljeti... :oops:
ja se nikad ne pomjerim :lol: , samo idem naprijed, a naravno kada te prestignu i kada je preočito da to namjerno radis, onda za njima i po gasu, nema brzeg nacina prolaska kroz guzvu,
ima jedino kada vozis iza hame što ide komandiru po burek pa upali rotacije :D
CAUS-VISOKO

#1715 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by CAUS-VISOKO »

duboka_misao wrote:Zivim na lokaciji te mogu reci da je kolicina motorista koji se Qurche na onom pravcu nenormalna pucanje auspuha u 2 ujutro..ima neka kafana blizu gdje se skupljaju , nego imal ko snajper za prodati :D
Koliko si me masmijao, da imam snajper dobio bi ga djaba. Ali ipak osaburi, i meni nekad idu na zivce a nekad ih milo gledati. Ipak je to mladost.
duboka_misao

#1716 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by duboka_misao »

CAUS-VISOKO wrote:
duboka_misao wrote:Zivim na lokaciji te mogu reci da je kolicina motorista koji se Qurche na onom pravcu nenormalna pucanje auspuha u 2 ujutro..ima neka kafana blizu gdje se skupljaju , nego imal ko snajper za prodati :D
Koliko si me masmijao, da imam snajper dobio bi ga djaba. Ali ipak osaburi, i meni nekad idu na zivce a nekad ih milo gledati. Ipak je to mladost.
:D ma gle svaka cast pravim motoristima ljudima koji znaju voziti i koje mozes prepoznati na ulici (rijetko) ovo danas je sve tata kupio skuter /motor prije nego je mali naucio da hoda po Sarajevu,sto je najgore ne vidis ga ni u retrovizoru, svera okolo ko da mu svira bumbarov let i kazu zaginu...
VR6

#1717 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by VR6 »

En maloprije u Pofalicima neki crni motorcek se razbio, policija uvidjaj vrsi...

Pao malo prije onog semafora u koji se nedavno zabio onaj Clio (bile su slike na forumu).
starii

#1718 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by starii »

VR6 wrote:En maloprije u Pofalicima neki crni motorcek se razbio, policija uvidjaj vrsi...

Pao malo prije onog semafora u koji se nedavno zabio onaj Clio (bile su slike na forumu).
da mu halalilamo :)
bpsang

#1719 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bpsang »

Jel to onaj dok smo vozili Giro di Sarajevo,
Ako je onaj taj nece zadugo sjesti za motor, sto kolega do mene rece Bolje da je bicikl vozio...

Meni ti trkaci nisu jasni nikako ,Ako hoce da ih Treba vidi treba da voze polako kao Bikeri, a ne onako prolete brzinom od 150 km/h i onda ih vidis jedino oko nekog stuba ili na nekoj jadnoj 2-jci od Golfa
DaysleepeR

#1720 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by DaysleepeR »

ma najbolje da te niko ni ne gleda, šta te ima gledat po gradu...

ja proveo 4 divna dana sa svojim motorom na jadranu, vratio se večeras, čujem belaja milion

ima jedna stara bikerska "motorcycle can't sing in the city streets"

evo jedna razglednica :)

Image
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#1721 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Romeo 80 »

Svaka čast! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
exliberal

#1722 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by exliberal »

DaysleepeR wrote:ma najbolje da te niko ni ne gleda, šta te ima gledat po gradu...

ja proveo 4 divna dana sa svojim motorom na jadranu, vratio se večeras, čujem belaja milion

Image

sta ovo vozis....yamaha?
Troll_Happens

#1723 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

DaysleepeR wrote:ma najbolje da te niko ni ne gleda, šta te ima gledat po gradu...

Image
extra slika svaka cast :thumbup:
said.sa

#1724 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by said.sa »

Image
Nadam se da one kacige na stolu nisi zaboravio :) :) :)
hotazmaj

#1725 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by hotazmaj »

VR6 wrote:En maloprije u Pofalicima neki crni motorcek se razbio, policija uvidjaj vrsi...
Zna li neko kako je na kraju prosao ovaj?

Zavidim ti
Locked