Udario me na trotoaru. Poslije je policajcima tvrdio da sam bila s njim na skuteru, što je laž, kazala je Turkelija...
16.07.2009. 15:30
Suada Turkelija, pješakinja koju je prije tri dana kod pijace Markale u Sarajevu oborio skuter kojim je upravljao B. T., obratila se jučer našoj redakciji da bi ispričala kako je zapravo došlo do nezgode. Ona je negirala navode da ju je motociklist udario dok je prelazila ulicu.
- Udario me na trotoaru. Poslije je policajcima tvrdio da sam bila s njim na skuteru, što je laž. Bilo je dovoljno očevidaca koji mogu potvrditi gdje se sve desilo. Taj dečko je iznajmio skuter bez registarskih oznaka od nepoznate firme. Ljekari su htjeli da me zadrže preko noći na promatranju, ali sam otišla kući, a motociklist je bio u Kliničkom centru Koševo do 18.10 sati da bi čuo rezultate mojih pretraga - pojasnila je Turkelija.
Ovoj cigansturi sto dimi s cigarom ocito nije dovoljna ulica nego se osilio pa i po trotoaru obara pjesaka stvarno svasta....
Cuj bila s njim na skuteru... jer i ona izbacila tange... mater li mu lazljivu.... ovo poslat u zenicu da tuca u zeljezari pa bi se naucio pameti...

gdje je sad @VR6 da kaze da su i sad pjesaci krivi sto hodaju i plocnikom.... cccc