Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bilo je prelijepo. Doduse malo i previse ljudi, ali se moglo naci malo mira ukoliko ides alejom preko onih staza pored drveca umjesto da se guras na asfaltu sa ljudima, psima, biciklima, fijakerima, te pokojim autom ili motorom
DoradO wrote:jel ima neka stranica gdje duze stoji slika
Na www.imgur.com stoji 3 mjeseca od zadnje posjete linka. Postavio sam sliku 9.3.2010.g., link sam postao samo na jedan veoma opskurni forum (prilaz samo za registrovane korisnike, kojih ima oko 200) i slike još uvijek ima. Izgleda da stranica ima dovoljno saobraćaja da slike drže u životu samo slučajni prolaznici.
Pitanjce prilicno out of topic, ali ajde...Postoje li neka dobrostojeca naselja u Sarajevu, mislim, izrazito bogata naselja s bazenia, vilama, fazonima? I ako postoje, u kojem dijelu grada? Ja ih nisam primjetio ili mozda i ne postoje ( I don't think so).
Vitezanin wrote:Pitanjce prilicno out of topic, ali ajde...Postoje li neka dobrostojeca naselja u Sarajevu, mislim, izrazito bogata naselja s bazenia, vilama, fazonima? I ako postoje, u kojem dijelu grada? Ja ih nisam primjetio ili mozda i ne postoje ( I don't think so).
Eto.
luzani,poljine,butmir , prema nahorevu ima par vila. ovo je iz sjecanja gdje sam sve vidjo "kuce".
Vitezanin wrote:Pitanjce prilicno out of topic, ali ajde...Postoje li neka dobrostojeca naselja u Sarajevu, mislim, izrazito bogata naselja s bazenia, vilama, fazonima? I ako postoje, u kojem dijelu grada? Ja ih nisam primjetio ili mozda i ne postoje ( I don't think so).
Eto.
to bi ti da krenes u "nabavku"?
Ma poceo sam se raspitivati pomalo, pa reko' da ulovim komsije koje su najvece guzonje.