Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
malo sutra
#1701 Re: Serie A
bologna-catania 1:1....a roma gubi,pa koje su to kombinacije,sad treba i inter da pusti bod ovima i onda da bude kompletan cirkus...
- Charuga
- Globalni moderator
#1702 Re: Serie A
Roma 2:1malo sutra wrote:bologna-catania 1:1....a roma gubi,pa koje su to kombinacije,sad treba i inter da pusti bod ovima i onda da bude kompletan cirkus...
Inter 4:3
-
malo sutra
#1703 Re: Serie A
ja se samo pitam ima li i jedna utakmica koja je regularna...da nema pomoc od sudija,ili vec raniji dogovor..sumnjam da je roma dala 2 gola na postena nacin...
- Globus
#1704 Re: Serie A
Pa culo se u rimu da je 4:3 inter i odmah penal
evo npr. ja sam imo info za udinese bari 2:2 ili 3:3 da ce biti..93. minuta 3:3 ..sudija produzio 5 iz cista mira 
-
vruce pivo
#1705 Re: Serie A
Ok.shvatili smo temalo sutra wrote:ja se samo pitam ima li i jedna utakmica koja je regularna...da nema pomoc od sudija,ili vec raniji dogovor..sumnjam da je roma dala 2 gola na postena nacin...
Imas temu o Bundes Ligi,Premiershipu,La Ligi i ostalim pa mozes tamo pisati ako ti se vec ne svidja Seria A..
-
malo sutra
#1706 Re: Serie A
pa evo da vam malo opisem desavanja u ovom kolu,cisto da vam docaram tu profesionalnost.
roma-cagliar 2:1,gosti vodili,da bi ovi preokrenuli za 5 minuta,drugi gol je iz penala...
bologna-catania 1:1,ocigledno odgovaralo svima ovako...iz 1/X neofirno
genoa-milan 1:0 gostima crveni karton da ne bi po zlu krenulo...
inter-genoa 4:3,ocigledno dogovorena golijada,pa su prva dva gola sami sebi dali prvo motta 12minuta,pa mu odmah ovi vratili mantovani 14...kasnije su se castili uveliko...
palermo-samdoria 1:1 gosti poveli iz penala,pa onda kasnije sudija domacine castio penalem...
roma-cagliar 2:1,gosti vodili,da bi ovi preokrenuli za 5 minuta,drugi gol je iz penala...
bologna-catania 1:1,ocigledno odgovaralo svima ovako...iz 1/X neofirno
genoa-milan 1:0 gostima crveni karton da ne bi po zlu krenulo...
inter-genoa 4:3,ocigledno dogovorena golijada,pa su prva dva gola sami sebi dali prvo motta 12minuta,pa mu odmah ovi vratili mantovani 14...kasnije su se castili uveliko...
palermo-samdoria 1:1 gosti poveli iz penala,pa onda kasnije sudija domacine castio penalem...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1707 Re: Serie A
Nirmberg-Keln, u 85min Nirmberg daje go za pobjedu i opstanakmalo sutra wrote:pa evo da vam malo opisem desavanja u ovom kolu,cisto da vam docaram tu profesionalnost.
roma-cagliar 2:1,gosti vodili,da bi ovi preokrenuli za 5 minuta,drugi gol je iz penala...![]()
bologna-catania 1:1,ocigledno odgovaralo svima ovako...iz 1/X neofirno![]()
genoa-milan 1:0 gostima crveni karton da ne bi po zlu krenulo...![]()
inter-genoa 4:3,ocigledno dogovorena golijada,pa su prva dva gola sami sebi dali prvo motta 12minuta,pa mu odmah ovi vratili mantovani 14...kasnije su se castili uveliko...![]()
Wolfsburgh-Frankfurt, ocigledno dogovorena golijada u prvom pol, a onda nishta u drugom. Tek eto go reda radi na kraju
Herta-Bayern, dogovoreno da Bayern titulu proslavi pobjedom, igraci Herte se sklanjali sa terena
Hofenhajm-Stutgart, dogovoren cisti iks, x/x
Mainz-Salke, isto tako, al bez ijednog gola
Lil-Marsej, -ofirno navukli pobjedu Lila u 95min
Viljareal-Valencia, cisto prodata utakmica, lagano 2-0
I tako dalje.....
-
malo sutra
#1708 Re: Serie A
hahahahaa cuj dogovorena pobijeda bayerna ovi se sklanjali,pa oplakacu...Admir_1984 wrote:Nirmberg-Keln, u 85min Nirmberg daje go za pobjedu i opstanakmalo sutra wrote:pa evo da vam malo opisem desavanja u ovom kolu,cisto da vam docaram tu profesionalnost.
roma-cagliar 2:1,gosti vodili,da bi ovi preokrenuli za 5 minuta,drugi gol je iz penala...![]()
bologna-catania 1:1,ocigledno odgovaralo svima ovako...iz 1/X neofirno![]()
genoa-milan 1:0 gostima crveni karton da ne bi po zlu krenulo...![]()
inter-genoa 4:3,ocigledno dogovorena golijada,pa su prva dva gola sami sebi dali prvo motta 12minuta,pa mu odmah ovi vratili mantovani 14...kasnije su se castili uveliko...![]()
Wolfsburgh-Frankfurt, ocigledno dogovorena golijada u prvom pol, a onda nishta u drugom. Tek eto go reda radi na kraju
Herta-Bayern, dogovoreno da Bayern titulu proslavi pobjedom, igraci Herte se sklanjali sa terena
Hofenhajm-Stutgart, dogovoren cisti iks, x/x
Mainz-Salke, isto tako, al bez ijednog gola
Lil-Marsej, -ofirno navukli pobjedu Lila u 95min
Viljareal-Valencia, cisto prodata utakmica, lagano 2-0
I tako dalje.....
wolfsburga dogovorena...ahahahaha
dobar si majke mi...ajde neka je to sve,mada je nidje veze...da li je bila kota na x 1.35...daj ubjedljivo najgora liga i tu sam da to kazem...sta trebao bi sutiti,e pa ne...
-
vruce pivo
#1709 Re: Serie A
Zvuci glupo i smjesno,zar ne?
Isto kao i ovaj tvoj gornji post gdje pise da je Inter dogovorio golijadu..
Isto kao i ovaj tvoj gornji post gdje pise da je Inter dogovorio golijadu..
-
amel_tm
#1710 Re: Serie A
zasto se raspravljate sa ovim likom malo sutra, on misli da je njemacka liga jaca od italije a ustvari je slabija i od francuske hahaha

-
Ali_G
#1711 Re: Serie A
Zanimljivo da je utakmica Palermo-Sampdoria namjestena. Sampdoria 4ta sa 2 boda vise od Palerma, znaci direktna borba za 4tu poziciiju i ligu prvaka, al eto izgleda namjestise i to sudija i jednim i drugim po penal svirao. Koji si ti mozak.
-
Muniesa
#1712 Re: Serie A
Ne znam stari, Njemacka liga je sve samo ne slabija od Francuske.amel_tm wrote:zasto se raspravljate sa ovim likom malo sutra, on misli da je njemacka liga jaca od italije a ustvari je slabija i od francuske hahaha![]()
![]()
![]()
- 2407
#1713 Re: Serie A
...kineski, vijetnamske, mongolske 3., palauske 8., antarticke 2. itd... uglavnom u rangu su sa onim barabama iz afganistana.diskriminacija wrote:a italija je slabija i od njemacke i od francuske i od bosanske i od hrvatske i od ceske i od madjarske....amel_tm wrote:zasto se raspravljate sa ovim likom malo sutra, on misli da je njemacka liga jaca od italije a ustvari je slabija i od francuske hahaha![]()
![]()
![]()
Namjestaljke, sudije, kladionice, klinci palci, ako je to sve tako onda su sve internacionalna takmicenja namjestena jer Italijani imaju ubjedljivo najvise internacionalnih titula, a ove godine idemo i po 12. Lige prvaka. O&O.
p.s.
Ako vam se ne svidja Serie A, sirok vam forum, zaobidjite i raspravljajte drugdje. Ne svidja se ni meni La Liga ni EPL, pa ne dolazim tamo da serem o njima.
- Baltazar_khan
#1714 Re: Serie A
Na poluvremenu slijedeći rezultati: Siena-Inter 0-0, Chievo - Roma 0-2. Ako se ovako završi, imali bi isto bodova. Šta odlučuje prvaka? Međusobni duel, ili gol razlika? Jer ako se odlučuje međusobni duel, Roma je u prednosti. Naravno, teško je očekivati da Inter kiksa kod Siene...
- Globus
#1715 Re: Serie A
Ajmoooooooooooo Sieeeeeeeenooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ljubavi moja
Ja sam negdje procito da je neko napiso da se igra majstorica ako budu imali isto inter i roma
Ima nesto u ovom grbu

Ima nesto u ovom grbu
- sinus
#1716 Re: Serie A
In the event of a points tie the following will apply:Baltazar_khan wrote:Na poluvremenu slijedeći rezultati: Siena-Inter 0-0, Chievo - Roma 0-2. Ako se ovako završi, imali bi isto bodova. Šta odlučuje prvaka? Međusobni duel, ili gol razlika? Jer ako se odlučuje međusobni duel, Roma je u prednosti. Naravno, teško je očekivati da Inter kiksa kod Siene...
1. Points from matches between teams.
2. Goal difference from matches between teams.
3. Most goals for from matches between teams.
4. Goal difference from all matches.
5. Most goals for from all matches.
In the event of a tie between 3 or more teams, a special league table for the matches amongst those teams will apply.
In the event of a tie between 2 teams after all games are played - a play offs matches will take place.
- Baltazar_khan
#1718 Re: Serie A
Ništa od toga, poveo Inter 0-1 
- rIder
#1720 Re: Serie A
Inter opet šampion oh nooo... totti, del piero, ronaldinho opet zeru tituli oh nooo
a sad MADRID! mourinho ne slavi, vec je otisao da pogleda 723 dvd-a bayerna
a sad MADRID! mourinho ne slavi, vec je otisao da pogleda 723 dvd-a bayerna
-
BaileyS
#1721 Re: Serie A
Ova Serie A je sramota za fudbal i dobro je sto tone sve dublje. Pasivnost odbrane Siene kod Militovog gola je vise nego ocigledna.
Usput da kazem, nisam znao da je ovaj Mate Jajalo iz Siene rodjen u Jajcu.
Usput da kazem, nisam znao da je ovaj Mate Jajalo iz Siene rodjen u Jajcu.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1722 Re: Serie A
Kod 0-0 cist penal za sienu nije sviran, 4min kasnije inter daje go. Pisham im se na sve ove titule, gnjide!!!!!!!
- Obuca9
#1724 Re: Serie A
Admir_1984 wrote:Kod 0-0 cist penal za sienu nije sviran, 4min kasnije inter daje go. Pisham im se na sve ove titule, gnjide!!!!!!!

I ove godine...
-
krusty
#1725 Re: Serie A
cestitke Interu ne mogu reci da su nezasluzeno osvojili scudetto ali i Roma je imala odlicnu sezonu nakon katastrofalnog pocetka... forza ROMA !!!!