ja malo tuzno, dok se okrenuh, ode pola Ramazana
da nam Allah Uzviseni da bereket u vremenu, poveca nase ibadete i oprosti grijehe...
Alejkumu selammedaaa wrote:selam cyber-dzematu, kako ste mi, kako s postom?![]()
![]()
ja malo tuzno, dok se okrenuh, ode pola Ramazana![]()
![]()
![]()
da nam Allah Uzviseni da bereket u vremenu, poveca nase ibadete i oprosti grijehe...
Ja ne znam kako vi, al' ja sam svakim danom sve iscrpljeniji..Do sad sam sve, nadam se da cu moci i dalje..Jedino me brine sta cu kad bude tekma uskoro protiv Turskemedaaa wrote:selam cyber-dzematu, kako ste mi, kako s postom?![]()
![]()
![]()
![]()
Hadzinice jel ono Reform tortahadzinica wrote:ma nisam ja..vec ova torta...hahhahaaružmarin-a wrote:![]()
vidiš kako si popularna![]()
Uh kako bi dobro legla sad. Nazalost sto se moram cajeva i limuna drzati ovih dana.sahan wrote:Evo je prva nocas da se malo razbudite od iftara![]()
arzuhal wrote:Alejkumu selammedaaa wrote:selam cyber-dzematu, kako ste mi, kako s postom?![]()
![]()
![]()
![]()
da nam Allah Uzviseni da bereket u vremenu, poveca nase ibadete i oprosti grijehe...Maša-Allah, biva kako Gospodar hoće. Da nam se svima smiluje i grijehe oprosti, inša-Allah.
Znao sam, plaha brate sto jes'-jes'hadzinica wrote:aha

Nemoj tako crno gledati ziva bila, prvo da se brzo ako Bog da vratis na kahvu a onda vidis kolike su nam dzezve ako treba svaku noc cemo pristaviti, jednu I promise youZoya wrote:Hvala velika za cajKo ce meni caj kuhati kad prodje ramazan? Mislim da bi trebali ovako lijepo da se druzimo i poslije ramazana, jazuk bi bio da se ovako lijepo drustvo razbjezi
Cekaj malo da se kahvenjaci operu, hoš jedan čajBHF_Manijak wrote:Eh evo i mene narode,selamim vas sve...zaglavih u Morica Hanu,trola mi pobjeze pred nosom,ma haos zivi,ali evo tu sam konacno...pripremite jos jedan tanjiric za slatko i jedan findzan
![]()
sahan wrote:Nemoj tako crno gledati ziva bila, prvo da se brzo ako Bog da vratis na kahvu a onda vidis kolike su nam dzezve ako treba svaku noc cemo pristaviti, jednu I promise youZoya wrote:Hvala velika za cajKo ce meni caj kuhati kad prodje ramazan? Mislim da bi trebali ovako lijepo da se druzimo i poslije ramazana, jazuk bi bio da se ovako lijepo drustvo razbjezi
suspect_zero wrote:Ima li te kahve, čaja ili soka još![]()
.......ili da potpalim stari fijaker

Ma sitnica kazem ti, nastavlja se ako Bog da kahvenisanje i poslije ramazanaZoya wrote:sahan wrote:Nemoj tako crno gledati ziva bila, prvo da se brzo ako Bog da vratis na kahvu a onda vidis kolike su nam dzezve ako treba svaku noc cemo pristaviti, jednu I promise youZoya wrote:Hvala velika za cajKo ce meni caj kuhati kad prodje ramazan? Mislim da bi trebali ovako lijepo da se druzimo i poslije ramazana, jazuk bi bio da se ovako lijepo drustvo razbjezi
Ja kao da sam popila sve kafe kad ovako napises
Moze vala,sad sam sa kahve,pa bi dobro dosao onaj jedan turski...pristavider gasahan wrote:Cekaj malo da se kahvenjaci operu, hoš jedan čajBHF_Manijak wrote:Eh evo i mene narode,selamim vas sve...zaglavih u Morica Hanu,trola mi pobjeze pred nosom,ma haos zivi,ali evo tu sam konacno...pripremite jos jedan tanjiric za slatko i jedan findzan
![]()
Kakav turski, treba ti kamilica jedna da te uljulja jesi rek'o da ne mozes spavati. Eno istocnjak izgleda spava u 16, mora da se knjige dohvatio. Haj, kamilica pa u bešuBHF_Manijak wrote:Moze vala,sad sam sa kahve,pa bi dobro dosao onaj jedan turski...pristavider gasahan wrote:Cekaj malo da se kahvenjaci operu, hoš jedan čajBHF_Manijak wrote:Eh evo i mene narode,selamim vas sve...zaglavih u Morica Hanu,trola mi pobjeze pred nosom,ma haos zivi,ali evo tu sam konacno...pripremite jos jedan tanjiric za slatko i jedan findzan
![]()