Ne znam sta ti je to "mnogo jasnije", osim da ja nisam neki balavac, ali hajde. Drago mi je ako ti je bar nesto iz svega napisanoga jasno...@Dozer sve si mi rekao sad mi je mnogo jasnije
ja samo vjerujem u fizičko uklanjanje bolesti nožem i znanstvene časopise ti vjeruj u šta hoćeš
Ti mozes VJEROVATI u sta god hoces, ja ne vjerujem ni u sta u sta se nisam licno uvjerio. A do sad, do ovog momenta, 100% sam se uvjerio da karcinom na plucima nikad i ni jedna hemoterapija i zracenje nisu izlijecili. Samo su odlagali neizbjezno, produzavali agoniju, a 99% takvih pacijenata je zavrsilo na morfiju i u ogromnim bolovima, u kojima su i umrli.
Za ova 3-4 dana ja na covjeku kojeg gledam jasno vidim promjene, i to potpuno suprotne onima koje sam vidio nakon hemoterapije i zracenja.
Hajde da uporedimo:
- Nakon tih medicinskih tretmana citostaticima i zracenjem, a koji su trajali skoro 3 mjeseca, covjek je smrsao, prestao jesti, opala mu kosa, imao bolove, malaksao, nije spavao kako treba, nije imao volje ni za sta, krvna slika katastrofa...
- Nakon samo 3 dana na ovom ulju covjek je poceo jesti, iz pepeljaste, skoro mrtvacke boje opet je dobio normalnu ljudsku boju lica, veseliji je i raspolozeniji, bolje spava. Nalaze krvi ce raditi sljedece sedmice pa cu napisati i to, ali vec sad mogu reci da ce sigurno biti neuporedivo bolji od onih od prije 20 dana.
Ti ako mislis da te lazem, sve sto ti mogu reci jeste da zaista potrazis psihijatrijsku pomoc.