Prvo kazhes nek crknu pa onda maksuz selam....bas se to dvoje slazhe...papchino jednabagavac wrote:Covjek je 100% u pravu. Neka crknu, i oni su u Medjugoriju gospu izmislili… A da se posluzim tvojim rijecnikom “jebe” se onih kojima niko nije poginuo za vrijeme rata, a za one koji nemaju pola clanova svoje familije druga je prica. Otidji na vlaski forum pa ces vidjeti sta se pise…mozda tamo vise pases… El-bosanceros slazem se sa tobom…mIRCerka wrote:jebala te takva prica...najjaci antipiramidashi su upravo bosnjaci (makar ovi koje ja znam) tako da NACIONALIZAM ne trebas petljati u piramidu..El-bosniaco wrote:
kako je lijepo vidjeti cetnike i ustase kako pucaju od muke
ahhh merakaaaaaaaaaa
M.SELAM
Bosanska piramida Sunca vol.2
Moderator: Chloe
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
PRICA ti je debilna 100%. I nije za ove teme,bagavac wrote:Covjek je 100% u pravu. Neka crknu, i oni su u Medjugoriju gospu izmislili… A da se posluzim tvojim rijecnikom “jebe” se onih kojima niko nije poginuo za vrijeme rata, a za one koji nemaju pola clanova svoje familije druga je prica. Otidji na vlaski forum pa ces vidjeti sta se pise…mozda tamo vise pases… El-bosanceros slazem se sa tobom…mIRCerka wrote:jebala te takva prica...najjaci antipiramidashi su upravo bosnjaci (makar ovi koje ja znam) tako da NACIONALIZAM ne trebas petljati u piramidu..El-bosniaco wrote:
ahhh merakaaaaaaaaaa
M.SELAM
i ne zaboravi to je BOSANSKA piramida, stoga ona pripada BOSANCIMA.a vi nacionalisti razgulite...
fuj fuj fuj...
PS Tebi vise pasu vlashki i ostali nacio forumi, ovo je ipak jedan urbani portal tako da me cudi da takvi poput tebe zalutaju ovamo...
-
El-bosniaco
sta kretenu TERAPIJA ' pricas

pun mi je k''''' ovih anti piramidasa , lazu ,podmecu, itd
a osh da vidite sta cetnici i ustase pishu , kao se samo oni bore protiv ovoga
cccc
pa evoJado jadni prodji s druge strane i slikaj pa onda malo ti pucaj od muke

a osh da vidite sta cetnici i ustase pishu , kao se samo oni bore protiv ovoga
- terapija
Ne razumijem svo to ispoljavanje agresije i pakosne naslade s tvoje strane.El-bosniaco wrote:sta kretenu TERAPIJA ' pricas
pa evoJado jadni prodji s druge strane i slikaj pa onda malo ti pucaj od muke
pun mi je k''''' ovih anti piramidasa , lazu ,podmecu, itd
a osh da vidite sta cetnici i ustase pishu , kao se samo oni bore protiv ovogacccc
Ohladi malo, bice ti previse tesko poslije... jer piramide neeeeemaaaa
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ama mirci ...imam neki osjechaj da ce lik dobiti banchitj...mIRCerka wrote:El-bosniaco wrote:s
a osh da vidite sta cetnici i ustase pishu , kao se samo oni bore protiv ovogacccc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gdje li ti ograjisao pa ti samo cetnici i ustase pred ocima...
fuj...
-
mIRCerka
Bobi, osjecaj ili ne, ovakvih remote patriota mi je na vrh venerinog brijega...Bobi wrote:Ama mirci ...imam neki osjechaj da ce lik dobiti banchitj...mIRCerka wrote:El-bosniaco wrote:s
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gdje li ti ograjisao pa ti samo cetnici i ustase pred ocima...
fuj....
njajuke i kad se zakuha BJEZ'TE NOGE POSRA VAS GUZICA
Nego, Bobi, SEMIR mi jos nije vratio lopatu, al imam dvije u garaGi pa ako ho's zajedno da kopamo
-
El-bosniaco
pa prosvrljaj malo po forumima, pa ces vidjeti sta ti sve pishu, nista ja ne lazem, samo sto sam procito na njihovim forumimagdje li ti ograjisao pa ti samo cetnici i ustase pred ocima...
fuj...
evo ovo sam nasho
POGLEDAJ TE KAKO USTASE I CETNICI SE BORE PTROTIV ISKOPAVANJA PIRAMIDA, CRKNI TE MAJKU VAM VASHU
http://prevara.bloger.hr USTASKA STRANICA PROTIV ISKOPAVANJA
http://sciencepolitics.blogspot.com/200 ... art-4.html
bora zivkovic blog, ovaj covjek vishe puta vidio sam samo postirao protiv piramide tekstove , samo trazi tekstove sto se protive piramidi i postira ih na svoj blog
pogledaj te sta je jedan cetnik zvani andrej napisao , iz Srbije je
What a shame that Bosnia and Herzegovina today is muslim state.
Smelly turks could develop tomorrow the story that pyramids belong to them (same as arabs in Egypt did).
What a shame really that we have muslim turkish rats in the heart of Europe.
Even worse could be if they proove that, like turkish archaeologist says, Illyrians built it: "Osmanagic believes the hill was shaped by the Illyrian people, who inhabited the Balkan peninsula long before Slavic tribes conquered it around A.D. 600." Because we have today muslim turko-chechen tribe of albanians who claims that they are Illyrians in fact! So, such a theory will support false turko-albanian claims and in the future give them the right to take all Balkans.
If the history of Balkans and Europe was white, the future is muslim and turkish
Before we give the European land and right for European future to turks and albanians, we have to think to clear to whole world that turko-albanians are not Illyrians and that bosnian-muslim are only turks who left after bloody centuries of turkish occupation of the Balkans.
Cetnbicka i ustaska bagra ne miriju kad se tihce bosne, i najradije bi je u crno zavili i da je nema nikako
-
bagavac
Ah da, primjeti se da je tvoja prica “inteligentna”…A za vrijeme rata, ako smo svi “BOSANCI”, nisu vlasi niti usyase ubijali svoje vec samo muslimane. Malo cudno jel tako za tebe, i to su po tvom “Bosanci”, i navijaju za BiH (ili nemIRCerka wrote:PRICA ti je debilna 100%. I nije za ove teme,bagavac wrote:Covjek je 100% u pravu. Neka crknu, i oni su u Medjugoriju gospu izmislili… A da se posluzim tvojim rijecnikom “jebe” se onih kojima niko nije poginuo za vrijeme rata, a za one koji nemaju pola clanova svoje familije druga je prica. Otidji na vlaski forum pa ces vidjeti sta se pise…mozda tamo vise pases… El-bosanceros slazem se sa tobom…mIRCerka wrote: jebala te takva prica...najjaci antipiramidashi su upravo bosnjaci (makar ovi koje ja znam) tako da NACIONALIZAM ne trebas petljati u piramidu..
M.SELAM
i ne zaboravi to je BOSANSKA piramida, stoga ona pripada BOSANCIMA.a vi nacionalisti razgulite...
fuj fuj fuj...
PS Tebi vise pasu vlashki i ostali nacio forumi, ovo je ipak jedan urbani portal tako da me cudi da takvi poput tebe zalutaju ovamo...
Izvinjavam se mali mali ispad…
M.Selam, o ja i za micerku Vozdra
-
mIRCerka
wau, koji si ti pronalazac...nasao si blog koji pise ZNANJE...wow...odusevljena sam...El-bosniaco wrote:pa prosvrljaj malo po forumima, pa ces vidjeti sta ti sve pishu, nista ja ne lazem, samo sto sam procito na njihovim forumimagdje li ti ograjisao pa ti samo cetnici i ustase pred ocima...
fuj...
evo ovo sam nasho
znas, osim sa-x, idemo samo jos na zeljin forum i na virtual-bih forum
a ti i bagavac letajte kud hocete, ali prestanite raju po ovom forumu prozivat jer na kraju nece ostati IP na IP...
-
ludost
@Bobi, ne sekiraj se, neće El-bosniaco dobiti ban, jer bi ga inače za iste ove stvari dobio još davnih dana.
Jer ovo što on ovdje bljuje, to ne smeta.
Smeta samo kad 'antipiramidaši' vrijeđaju, postaju puno slika i ne navode dovoljno argumenata.
Jer ovo što on ovdje bljuje, to ne smeta.
Smeta samo kad 'antipiramidaši' vrijeđaju, postaju puno slika i ne navode dovoljno argumenata.
Last edited by ludost on 03/05/2006 13:38, edited 1 time in total.
- Vodenjak
Hajd sad jos jednom...bagavac wrote:Covjek je 100% u pravu. Neka crknu, i oni su u Medjugoriju gospu izmislili… A da se posluzim tvojim rijecnikom “jebe” se onih kojima niko nije poginuo za vrijeme rata, a za one koji nemaju pola clanova svoje familije druga je prica. Otidji na vlaski forum pa ces vidjeti sta se pise…mozda tamo vise pases… El-bosanceros slazem se sa tobom…mIRCerka wrote:jebala te takva prica...najjaci antipiramidashi su upravo bosnjaci (makar ovi koje ja znam) tako da NACIONALIZAM ne trebas petljati u piramidu..El-bosniaco wrote:
ahhh merakaaaaaaaaaa
M.SELAM
Ispocetka i pazljivo!
Sta je pisac htio da kaze?
Hajde.. Ne stidi se.. Mozes ti to!
Jedan, dva, tri....
-
mIRCerka
TEMA - Piramidabagavac wrote:
Ah da, primjeti se da je tvoja prica “inteligentna”…A za vrijeme rata, ako smo svi “BOSANCI”, nisu vlasi niti usyase ubijali svoje vec samo muslimane. Malo cudno jel tako za tebe, i to su po tvom “Bosanci”, i navijaju za BiH (ili ne) tokom prvenstava. Da nebi dalje skrecali sa teme, najgore je dismaninu kada vise imas…
PODOFRUM - Kultura i edukacija
svoje nacio ispade ostavi ili za politike ili za drugih foruma u sirokom cyber svijetu.
NECETE OD JEDNOG OD RIJETKIH URBANIH PORTALA NAPRAVIT JOS JEDAN NACIONALNI.
VOZ!
@terapija, ne asikujem, pokusavam ispravit krivu Drinu od prije godinu dana, pa kontam spojit ugodno s korisnim, pomoc u otkopavanju i et...
- Alfons Kauders
jeste vala u kurcu svi...
- Vodenjak
Ja ne vidim nikakvu razliku izmedju tvog i njegovog pisanja.El-bosniaco wrote:pa prosvrljaj malo po forumima, pa ces vidjeti sta ti sve pishu, nista ja ne lazem, samo sto sam procito na njihovim forumimagdje li ti ograjisao pa ti samo cetnici i ustase pred ocima...
fuj...
evo ovo sam nasho
POGLEDAJ TE KAKO USTASE I CETNICI SE BORE PTROTIV ISKOPAVANJA PIRAMIDA, CRKNI TE MAJKU VAM VASHU
http://prevara.bloger.hr USTASKA STRANICA PROTIV ISKOPAVANJA
http://sciencepolitics.blogspot.com/200 ... art-4.html
bora zivkovic blog, ovaj covjek vishe puta vidio sam samo postirao protiv piramide tekstove , samo trazi tekstove sto se protive piramidi i postira ih na svoj blog
pogledaj te sta je jedan cetnik zvani andrej napisao , iz Srbije je
What a shame that Bosnia and Herzegovina today is muslim state.
Smelly turks could develop tomorrow the story that pyramids belong to them (same as arabs in Egypt did).
What a shame really that we have muslim turkish rats in the heart of Europe.
Even worse could be if they proove that, like turkish archaeologist says, Illyrians built it: "Osmanagic believes the hill was shaped by the Illyrian people, who inhabited the Balkan peninsula long before Slavic tribes conquered it around A.D. 600." Because we have today muslim turko-chechen tribe of albanians who claims that they are Illyrians in fact! So, such a theory will support false turko-albanian claims and in the future give them the right to take all Balkans.
If the history of Balkans and Europe was white, the future is muslim and turkish
Before we give the European land and right for European future to turks and albanians, we have to think to clear to whole world that turko-albanians are not Illyrians and that bosnian-muslim are only turks who left after bloody centuries of turkish occupation of the Balkans.
Cetnbicka i ustaska bagra ne miriju kad se tihce bosne, i najradije bi je u crno zavili i da je nema nikako
Vidis li ti?
-
bagavac
mIRCerka wrote:TEMA - Piramidabagavac wrote:
Ah da, primjeti se da je tvoja prica “inteligentna”…A za vrijeme rata, ako smo svi “BOSANCI”, nisu vlasi niti usyase ubijali svoje vec samo muslimane. Malo cudno jel tako za tebe, i to su po tvom “Bosanci”, i navijaju za BiH (ili ne) tokom prvenstava. Da nebi dalje skrecali sa teme, najgore je dismaninu kada vise imas…
PODOFRUM - Kultura i edukacija
svoje nacio ispade ostavi ili za politike ili za drugih foruma u sirokom cyber svijetu.
NECETE OD JEDNOG OD RIJETKIH URBANIH PORTALA NAPRAVIT JOS JEDAN NACIONALNI.
VOZ!
@terapija, ne asikujem, pokusavam ispravit krivu Drinu od prije godinu dana, pa kontam spojit ugodno s korisnim, pomoc u otkopavanju i et...
- Vodenjak
Slazemo se da nisu svi bosanci!bagavac wrote:Ah da, primjeti se da je tvoja prica “inteligentna”…A za vrijeme rata, ako smo svi “BOSANCI”, nisu vlasi niti usyase ubijali svoje vec samo muslimane. Malo cudno jel tako za tebe, i to su po tvom “Bosanci”, i navijaju za BiH (ili nemIRCerka wrote:PRICA ti je debilna 100%. I nije za ove teme,bagavac wrote: Covjek je 100% u pravu. Neka crknu, i oni su u Medjugoriju gospu izmislili… A da se posluzim tvojim rijecnikom “jebe” se onih kojima niko nije poginuo za vrijeme rata, a za one koji nemaju pola clanova svoje familije druga je prica. Otidji na vlaski forum pa ces vidjeti sta se pise…mozda tamo vise pases… El-bosanceros slazem se sa tobom…
M.SELAM
fuj fuj fuj...
PS Tebi vise pasu vlashki i ostali nacio forumi, ovo je ipak jedan urbani portal tako da me cudi da takvi poput tebe zalutaju ovamo...) tokom prvenstava. Da nebi dalje skrecali sa teme, najgore je dismaninu kada vise imas…
Recimo ti si tipican primjer jednog od tih!
-
El-bosniaco
pa moram i ja potegnut kad mi tlak dignuJa ne vidim nikakvu razliku izmedju tvog i njegovog pisanja.
Vidis li ti?
- vedderedi
Staro pravilo se potvrdjuje. STO VISE NACIONALIZMA (LAFO PATRIOTIZMA) TO MANJE PISMENOSTI!bagavac wrote:Ah da, primjeti se da je tvoja prica “inteligentna”…A za vrijeme rata, ako smo svi “BOSANCI”, nisu vlasi niti usyase ubijali svoje vec samo muslimane. Malo cudno jel tako za tebe, i to su po tvom “Bosanci”, i navijaju za BiH (ili nemIRCerka wrote:PRICA ti je debilna 100%. I nije za ove teme,bagavac wrote: Covjek je 100% u pravu. Neka crknu, i oni su u Medjugoriju gospu izmislili… A da se posluzim tvojim rijecnikom “jebe” se onih kojima niko nije poginuo za vrijeme rata, a za one koji nemaju pola clanova svoje familije druga je prica. Otidji na vlaski forum pa ces vidjeti sta se pise…mozda tamo vise pases… El-bosanceros slazem se sa tobom…
M.SELAM
fuj fuj fuj...
PS Tebi vise pasu vlashki i ostali nacio forumi, ovo je ipak jedan urbani portal tako da me cudi da takvi poput tebe zalutaju ovamo...) tokom prvenstava. Da nebi dalje skrecali sa teme, najgore je dismaninu kada vise imas…