Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja ne bih da sastavljam nikakav spisak od ovih "osobina" jer niko ne bi trebao da se gleda samo kroz ograničenu prizmu svega navedenog, obzirom da svaka osobina i/ili fizički izgled sa sobom nose i čine osobu takvom kakva jeste. A ako sam je vec izabrao, onda sam to svjesno uradio, bez obzira na sve.
alibaba_i_30_godina wrote:Ja ne bih da sastavljam nikakav spisak od ovih "osobina" jer niko ne bi trebao da se gleda samo kroz ograničenu prizmu svega navedenog, obzirom da svaka osobina i/ili fizički izgled sa sobom nose i čine osobu takvom kakva jeste. A ako sam je vec izabrao, onda sam to svjesno uradio, bez obzira na sve.
Nasamarise vas.
Eto tako to. La(h)ko. Sada bok.
Ovo je igrica, tako je i treba shvatiti. Ne moraš zeniti tu koju bi sklopio
alibaba_i_30_godina wrote:Ja ne bih da sastavljam nikakav spisak od ovih "osobina" jer niko ne bi trebao da se gleda samo kroz ograničenu prizmu svega navedenog, obzirom da svaka osobina i/ili fizički izgled sa sobom nose i čine osobu takvom kakva jeste. A ako sam je vec izabrao, onda sam to svjesno uradio, bez obzira na sve.
Nasamarise vas.
Eto tako to. La(h)ko. Sada bok.
Ovo je igrica, tako je i treba shvatiti. Ne moraš zeniti tu koju bi sklopio
Pa kud ti baš da se upecaš?!
Last edited by alibaba_i_30_godina on 22/07/2019 20:38, edited 1 time in total.
Za muškarce koji biraju peticu...
Ako,ako, treba i o komšijama razmišljat. Ćeš da vidiš kako će da ti titraju.
il kad prolaziš pored lokalnog mesara,a on ti u znak pozdrava klimne glavom uz neizostavan blaženi osmijeh.
A ti se pitaj je l to zato što si mu dan prije napravio dobar pazar