Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
velikonja

#1701 Re: Migranti

Post by velikonja »

invincible1921 wrote:Pa kad se pozivas na zakone pozovi se onda i na onaj DA SU LJUDI TU NELEGALNO I DA IH TREBA NOGIRATI IZ DRAZVE. Nema mi ko sta pricat , to je opste poznata cinjenica. Ljudi sami kazu da nemaju dokumenata...

Digla se hajka na Mađare , a ljudi na kraju najpametniji ispali. Piju pivo i uz paprikas smiju se ostatku evrope u kakva su se go.vna uvalili

Ti baš nećeš da pročitaš i da se educiraš

Izvini što sam pokušao

O&O
Last edited by velikonja on 18/05/2018 12:23, edited 1 time in total.
JThomas

#1702 Re: Migranti

Post by JThomas »

ExNihilo wrote:Pazi ovog kretena. :lol:

Image
jes' mu drago :lol:

da on nije bio u vlasti i sa sda i sa sdp, da on radi nešto konkretnije od onih koje proziva i imalo bi smisla, ovako...
DeleteTheElite

#1703 Re: Migranti

Post by DeleteTheElite »

Troll_Happens wrote:
DeleteTheElite wrote:
Troll_Happens wrote:Komesar HK radi svoj posao. Nedozvoljava da mu se naseljava svako u mahalu i mjenja strukturu zemlje. Nek ih federacija uzme, oni su ti koji su svojim radom pardon neradom doveli da ih nema ne 100 nego hiljade u zemlji i da rade što oni žele. Valjda su vidjeli šta su radili po sarajevu i krajini i ne žele iste slike u hercegovini. Potpuno opravdano i podržavam. Ko ih hoće i voli nek ih kući vodi.
Ne moze komesar hnk glumiti serifa i provoditi svoje odluke koje se kose onim donijetim na drzavnom nivou
Ne kose se. Čović ih ne želi u hercegovini i to jasno ko dan. Ko da bi komesar donio odluku na svoju ruku. Čović je tu glavni šaraf koji se pita kad se radi o HK. I ne znam kako ti to do sad jos nije jasno. Svako svoje dvorište drži i nemješa se u tuđe. A čović je visoko pozicionirana osoba i očito se pita.
Vidim kako se pitaju jbte niko se ne javlja na telefon nego su ko pice preko komesara udarili blic blokadu. Stipu te price. Neka javno izadje neko i kaze ne mozete u hercegovinu. Ko je to naredio. Ko je glavni saraf i hadzija koji misli da je hercegovina njegova. Svaka odluka donesena kontra onoj ustavnog suda je predmet tuzilastva. Opet kazem znamo svi cije je maslo ali brate neka izadje ko je udario zabranu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1704 Re: Migranti

Post by Truba »

Image
:lol:

ozbiljno razmišljam o napuštanju interneta

kako ne pratim klasične vijesti 2 mjeseca mi kapu kroje forumaši
a ja se neselektivno izlažem njihovim bljuvotinama tojest ono što prenose

jel ovo onaj što tuče žene? :lol:
invincible1921

#1705 Re: Migranti

Post by invincible1921 »

velikonja wrote:
invincible1921 wrote:Pa kad se pozivas na zakone pozovi se onda i na onaj DA SU LJUDI TU NELEGALNO I DA IH TREBA NOGIRATI IZ DRAZVE. Nema mi ko sta pricat , to je opste poznata cinjenica. Ljudi sami kazu da nemaju dokumenata...

Digla se hajka na Mađare , a ljudi na kraju najpametniji ispali. Piju pivo i uz paprikas smiju se ostatku evrope u kakva su se go.vna uvalili

Ti baš nećeš da pročitaš i da se educiraš

Izvini što sam pokušao

O&O
Pa hajde evo objasni mi prosjvetli me....Po kojem osnovu ljudi bez dokumenata, koji su ilegalno usli u drzavu, koji dolaze iz drzava gdje nema rata znaci nisu izbjeglice, o kojima pojma nemas, imaju pravo da traze od nekoga da ih zbrine?

Nemoj mi samo pocet o emocijama
pirmin

#1706 Re: Migranti

Post by pirmin »

Ostavio bubrege 90tih po rovovima otadzbine.
Sace triest godina kako ga Bakir, Fahro, Zlatko, Esed, pa onaj "po zakonu"...jebu u mozak. Uzduz i poprijeko.
On se okrenuo prema jacima, fukari iz Azije, da im nanu naninu. Po kratkom bi hin postupku.
Ne smije na Bakire.

#dnevnaDozaBosnje
Inteligencija

#1707 Re: Migranti

Post by Inteligencija »

Koga briga za Mostar i Salakovac bitna je opstina Centar, jel tako ?

I onda te "nebitne" opstine, regije, kantoni godinama prepustene drugima toliko ojacaju jer su prepustene drugima zarad opstine Centar, Kantona i onda postanu bitne jer se ne moze vladati u njima dok su drugi mudro jacali u "nebitnim" opstinama da mogu raditi sta hoce, lijepa politika najvece stranke u bosnjaka.
triconja

#1708 Re: Migranti

Post by triconja »

Kakvih sve ideja pojedinci imaju, kako je krenulo morat cu se borit jal u handzar diviziji jal u nekoj komunistickoj diviziji ili na strani nacionalista nakih, zavisi ko prvi zapisa.

I kaze da smo mi rasisti i nacisti i fasisti, pa nismo jos ali bicemo ako vako nastavi.
statixx

#1709 Re: Migranti

Post by statixx »

pirmin wrote:Ostavio bubrege 90tih po rovovima otadzbine.
Sace triest godina kako ga Bakir, Fahro, Zlatko, Esed, pa onaj "po zakonu"...jebu u mozak. Uzduz i poprijeko.
On se okrenuo prema jacima, fukari iz Azije, da im nanu naninu. Po kratkom bi hin postupku.
Ne smije na Bakire.

#dnevnaDozaBosnje
Prepala se raja da ce him uzeti obecanih novih 150.000 radnih mjesta... :lol:
Troll_Happens

#1710 Re: Migranti

Post by Troll_Happens »

Ni našem svijetu nije lako. Umjesto da je u švedskoj gdje živi ona se zamlaćuje s migrantima ovde i troši socijalu gore poreskih obveznika.

radiša

#1711 Re: Migranti

Post by radiša »

Kaze stanje dramaticno ljudi se smiju,kontaju dje mi dodjosmo jebo nas otac glupi :lol:
cyprus

#1712 Re: Migranti

Post by cyprus »

E kakav je ovo cirkus od države, čovjek da ne povjeruje...
lajkujMe

#1713 Re: Migranti

Post by lajkujMe »

Haj sto se ovo radi drzavi haj sto se ovako ponasamo prema imigrantima haj sve to ali sokira me razmisljanje mnogih pojedinaca ovdje s motom "sta im mozemo ono je njihovo a ovo nase"
Ne cudi me sad ni stanje u drzavi nije to ni do politicara nego do naroda, narod ne zeli BIH ukljucujuci bosnjake svi su odustali od BIH svi se uplasili Dodika i Covica jos uvijek samo da nije rata.
Drzava se ne dobija kompromisima i popustanjem nego odlucnim reakcijama na zastiti iste. Ako to znaci da ides hapsiti Dodika pa nakar poginulo 1000 ljudi onda ides.
Ako ne onda odmah rasformirajmo drzavu u tri dijela jer nismo spremni istu braniti od agresije.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#1714 Re: Migranti

Post by un1ted »

@lajkujme

Molim te da mi odgovoris koja drzava?

Zar postoji drzava koja NE POSTUJE SEBE i ne provodi jbene USTAVNE ODLUKE?

Da li je to drzava?
volta dzontra

#1715 Re: Migranti

Post by volta dzontra »

Troll_Happens wrote:Ni našem svijetu nije lako. Umjesto da je u švedskoj gdje živi ona se zamlaćuje s migrantima ovde i troši socijalu gore poreskih obveznika.

sad sam shvatio. ovo je koordinirana i mudra akcija nasih vlasti. svaka cast Mekticu i Lasicu!! Oni su sve ovo inscenirali. Sad svi ovi likovi twittaju “No Bosnia, bypass Bosnia, jungle, bombs in jungle...”
Heller

#1716 Re: Migranti

Post by Heller »

Kaže neki ministar HNK da oni nisu potpisali pristanak

HHAHAHHAHAHAHAHAHAH

Pa ko vas pita?
lajkujMe

#1717 Re: Migranti

Post by lajkujMe »

un1ted wrote:@lajkujme

Molim te da mi odgovoris koja drzava?

Zar postoji drzava koja NE POSTUJE SEBE i ne provodi jbene USTAVNE ODLUKE?

Da li je to drzava?

I ko je kriv za to? Drzava ili politicari i namjestenici iste ili pak narod?
Drzava ne moze biti kriva jer je ona ideja ali politcari namjestenici mogu jer oni rukovode tom idejom ili pak narod? Koji glasa za te budale i ne radi apsolutno nista na zastiti drzave bas nista. U normalnoj drzavi na dan referenduma u RS na ulice Sarajeva bi izaslo 100'000 ljudi da poruce politicarima da je to prtiv njihove volje?
insomnia78

#1718 Re: Migranti

Post by insomnia78 »

Image
Odlican
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#1719 Re: Migranti

Post by un1ted »

Zaista me ne cudi stanje kod nas, kada pogledam kako moji sugradjani razmisljaju. Kaze poaslji tenkove, udaraj se izmedju sebe i jos na kraju poziva na drzavu.

Koje odsustvo grama mozga kod botova.
insomnia78

#1720 Re: Migranti

Post by insomnia78 »

Warashii wrote:Ukoliko je drzava donijela ovu odluku onda drzava treba da posalje i vojsku da isprate migrante prema destinaciji koja je odredjena.
Nista vise i nista manje, da se rjesi ovaj cirkus.
Koju vojsku? Mislim koju komponentu? Znas ko je ministar odbrane?
statixx

#1721 Re: Migranti

Post by statixx »

Sad ce Marina Pendes da posalje... :lol:
insomnia78

#1722 Re: Migranti

Post by insomnia78 »

lajkujMe wrote:Haj sto se ovo radi drzavi haj sto se ovako ponasamo prema imigrantima haj sve to ali sokira me razmisljanje mnogih pojedinaca ovdje s motom "sta im mozemo ono je njihovo a ovo nase"
Ne cudi me sad ni stanje u drzavi nije to ni do politicara nego do naroda, narod ne zeli BIH ukljucujuci bosnjake svi su odustali od BIH svi se uplasili Dodika i Covica jos uvijek samo da nije rata.
Drzava se ne dobija kompromisima i popustanjem nego odlucnim reakcijama na zastiti iste. Ako to znaci da ides hapsiti Dodika pa nakar poginulo 1000 ljudi onda ides.
Ako ne onda odmah rasformirajmo drzavu u tri dijela jer nismo spremni istu braniti od agresije.
Jesi ti spreman poginuti?
radiša

#1723 Re: Migranti

Post by radiša »

un1ted wrote:Zaista me ne cudi stanje kod nas, kada pogledam kako moji sugradjani razmisljaju. Kaze poaslji tenkove, udaraj se izmedju sebe i jos na kraju poziva na drzavu.

Koje odsustvo grama mozga kod botova.
Ne znas ti nista,u svom ovom haosu ne stoje forumasi sa svojim razmisljanjem nego bas oni sto ne iznose svoje misljenje ovde.Da se pitaju forumasi do haosa nikad nebi doslo.
Queen_of_hearts

#1724 Re: Migranti

Post by Queen_of_hearts »

Prijeko potreban podsjetnik ko smo, s kime živimo i ko zastupa naše interese.
DeleteTheElite

#1725 Re: Migranti

Post by DeleteTheElite »

insomnia78 wrote:
lajkujMe wrote:Haj sto se ovo radi drzavi haj sto se ovako ponasamo prema imigrantima haj sve to ali sokira me razmisljanje mnogih pojedinaca ovdje s motom "sta im mozemo ono je njihovo a ovo nase"
Jesi ti spreman poginuti?
Bas se i ja kontam ima li dijete
Locked