Jarane, ti si u Svedskoj ili gdje vec!??Point. wrote:Mora se neutralizovati nazadni i zlobni HDZ a to se jedino može desiti glasanjem zs Komšića, jer realno ima najveće šanse. Kakav bolan Falatar, samo bezvezno rasipanje glasova. Ne budite naivni ko djeca.
Što se tiče člana predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda, najveće zlo je onaj šupak iz Gusinja, znači on ne smije sjesti u predsjedništvo inače smo donji.
Mi hocemo bolji zivot!!!!
Dodji ti pa zivi u drzavi gdje su na vlasti Becirevic i Komsic, ljudi koji nikad nista nisu uradili. Vasi predstavnici u evropskim zemljama su moderni, kulturni, obrazovani, strucni, sposobni... a nama ovdje trebaju govna!???
Odose ljudi svaki dan. 90% mojih poznanika razmislja o odlasku. Jebo bi drzavu i sve kada vidim da je moj narod siromasan, ponizen, nezaposlen, demoralisan, depresivan itd.
Trebamo do smrti, narednih 100 godina glasati za neke majmune da ustase ne bi dosle na vlast? Hajmo dovesti sposobnog Hrvata umjesto ustase a ne gnjidu Komsica koji je ukrao 20 godina nasih zivota ne radeci nista.
Poslusaj ovog covjeka pa odgledaj neki intervju smrada Komsica, pa imaj srca zaokruziti ovog drugog...