Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Kikibombona

#1701 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

Point. wrote:Mora se neutralizovati nazadni i zlobni HDZ a to se jedino može desiti glasanjem zs Komšića, jer realno ima najveće šanse. Kakav bolan Falatar, samo bezvezno rasipanje glasova. Ne budite naivni ko djeca.

Što se tiče člana predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda, najveće zlo je onaj šupak iz Gusinja, znači on ne smije sjesti u predsjedništvo inače smo donji.
Jarane, ti si u Svedskoj ili gdje vec!??

Mi hocemo bolji zivot!!!!

Dodji ti pa zivi u drzavi gdje su na vlasti Becirevic i Komsic, ljudi koji nikad nista nisu uradili. Vasi predstavnici u evropskim zemljama su moderni, kulturni, obrazovani, strucni, sposobni... a nama ovdje trebaju govna!??? :( :(

Odose ljudi svaki dan. 90% mojih poznanika razmislja o odlasku. Jebo bi drzavu i sve kada vidim da je moj narod siromasan, ponizen, nezaposlen, demoralisan, depresivan itd. :(

Trebamo do smrti, narednih 100 godina glasati za neke majmune da ustase ne bi dosle na vlast? Hajmo dovesti sposobnog Hrvata umjesto ustase a ne gnjidu Komsica koji je ukrao 20 godina nasih zivota ne radeci nista.

Poslusaj ovog covjeka pa odgledaj neki intervju smrada Komsica, pa imaj srca zaokruziti ovog drugog...

Smrcak15

#1702 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

SVI MORATE POGLEDATI NOVI VIDEO HADZIKADICA...PRICA O FANTASTICNIM TEMAMA, ODGOVARA NA PITANJA, OD 4 SAHATA VEC 29 000 PREGLEDA IMA OVAJ VIDEO
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... BXsoIASLaA

PODRSKA RAPIDNO RASTE, NEVIDJENA PODRSKA DO SAD....AKO OVAKO NASTAVI DO OKTOBRA SVIJ UCE REDOM DA POMETE
tvojkomsija

#1703 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by tvojkomsija »

Zanimljivo da ovi padobranci na temi jedino protiv Hadžikadića što imaju reći je da ne treba trošiti glasove na njega :D
O Džaferoviću,Bećiroviću i Radončiću bi se knjige mogle pisati zašto ne zaslužuju da su uopće politički faktor u ovoj zemlji, a kamo li članovi za jednu funkciju kakva je Predsjedništvo. Toliko dugo vremena su u foteljama i ništa nisu pokazali. Zar nije vrijeme nekom novom dati šansu? Ako su oni mogli 10+ godina, zašto Hadžikadić ne može barem 4 ? :bih: :bih:
archi_a

#1704 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by archi_a »

high_volume wrote:
:? :shock: Ti ovo ozbiljno?

Ovo sve isto može učiniti i Željko Komšić, zar ne? I Džaferović, i Ivanić... :-) Kako znamo da neće?
Nemoj da dalje raspravljamo o ovome, molim te. Naravno da mogu. I Bećirović i Komšić i Džaferović će blokirati i rasturati državu kako to rade secesionisti od kraja rata do danas. I Mirsad H. će se isto tako ponašati, ako Bog da kad osnuje stranku i dovoljno ojača da može polugama poklopiti neke institucije. Jer, svi smo isti i svi hoćemo da rasturimo BiH. :-)
Kikibombona

#1705 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

SaraFina wrote:
Ja_Ja wrote:Prezivio sam rat, prezivio sam svasta nesto u zivotu, ali danas bi sigurno prije sam sebe objesio na po Bascarsije nego glasao za Komsica pa i po cijenu uzimanja puske u ruku. A glasao sam za njega jedan put vec. Sutra da kazu ne mozemo sprijeciti picvazj koji pravi HDZ osim oruzano, idemo ginuti ja bih radije tako ginuo nego da me neki levat tipa Komsic jos jednom povuce za nos. DOSTA! Znam da sam irelevantan, pa i da sam u manjini ali necu sebi vise nikad dozvoliti da glasam iz nuzde pogotovo kada ispred sebe imam bolje opcije. A jos niko nije u stanju (ni ovdje ni licem u lice) da argumentovano tvrdi da nemamo ovaj put bolje opcije.

Ne moraš za Željka, ali izbor Hadžikadića je nažalost takodjer pogrešan. Ne zbog njegovog obrazovanja ili sposobnosti, nego smo u govnima zbog ovlasti i Doma naroda do grla.
Saro u govnima smo zato sto ljudi rade za 500-600km a penzije 300 km.

U govnima smo zato se strasno zaduzujemo a od tih para nista ne pravimo.

U govnima smo zato sto je kompletan sistem kriminalan i korumpiran.

U govnima smo zato sto je skolstvo katastrofa.

Sve je trulo. I mi sada trebamo glasati za one sto su kreirali i sto odrzavaju nakradan sistem. I glasamo, nazalost.
Smrcak15

#1706 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Na novom videu gore Hadzikadic od veceras kaze da bi smanjio plate politicarima da bude veca 10% od prosjecne place u BiH...pa bi na taj nacin kaze grizli da se poveca plata ostalim kako bi i oni sebi mogli dizati platu...sta reci nego genije , spasitelj BiH :D :D
svjezi_ustipak

#1707 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by svjezi_ustipak »

Smrcak15 wrote:
kiligonzales wrote:Prvi bi mu dao glas, da stoji bilo kakva stranka iza njega, ovako ne moze mnogo uraditi u ovdasnjoj politici, ma koliko da si pametan ...
evo upravo je veceras odgovorio ovo sto si ti licno napisao, nakon 5 minuta od pocetka videa pa poslusaj...

U ovom videu se dotice jos kako ce se nositi sa dodikom licno u predsjednistvu ako se nadju (planira tuzbu podignuti protiv njega ako bude svrljao :thumbup: :D ), ukidanje kantona, smanjenje administracije, skidanje stranaka sa budzeta i mnogo toga jos, OBAVEZNO POGLEDAJTE

OVAJ COVJEK ima mesijanske proporcije kad je u pitanju BiH, spasitelj BiH sto bi se reklo....

28 000 je vec pregledalo ovaj intervju od prije 4 sahata :run: :run:
Kako će član predsjedništva ukinuti kantone, smanjiti administraciju i skinuti stranke da budzeta?
high_volume

#1708 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by high_volume »

archi_a wrote:
high_volume wrote:
:? :shock: Ti ovo ozbiljno?

Ovo sve isto može učiniti i Željko Komšić, zar ne? I Džaferović, i Ivanić... :-) Kako znamo da neće?
Nemoj da dalje raspravljamo o ovome, molim te. Naravno da mogu. I Bećirović i Komšić i Džaferović će blokirati i rasturati državu kako to rade secesionisti od kraja rata do danas. I Mirsad H. će se isto tako ponašati, ako Bog da kad osnuje stranku i dovoljno ojača da može polugama poklopiti neke institucije. Jer, svi smo isti i svi hoćemo da rasturimo BiH. :-)
:lol: :lol: Pa gdje su ti silni secesionisti, šta su sve secesionirali, šta im je još ostalo :lol: :lol:

Čuj nemoj da raspravljamo, pa nisam ja počeo plašiti zlom koje bi mogao napraviti dvojac Dodik-Čović, već @SaraFina i ti. Pitam kakvo zlo, pitam iz kojeg mandata, iz koje od zakonom određene nadležnosti članova Predsjedništva, vi pišete takve nebuloze da ih je nemoguće i čitati. :-)
Smrcak15

#1709 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

NARODE ZAMISLITE SAD OVO SITUACIJU :lol: HADZIKADIC ODLUCIO DA SE NE PRAVE BILBOARDI SA NJEGOVIM LIKOM OD BUDZETSKIH SREDSTAVA, DA SE NE TROSE NASE PARE NA TO...ON JE SIGURNO JEDINI KOJI IDE TIM PUTEM, I ZAMISLITE SE SAD DA ON POBJEDI SVE OVE LIKOVE STO TROSE BUDZETSKE PARE NA SVE TE BILBOARDE PO GRADOVIMA...TO BI SVJETSKI FENOMEN BIO.. COVJEK PREKO FACEBOOKA POKORIO CIJELI POLITICKI TRUHLI SISTEM, TO BI BILA POBJEDA GRADJANA TAKODJER JER BI INDIREKTNO REKLI

MAMICU VAM VASU, DOSTA VAS JE VISE BILO.... :lol:
Smrcak15

#1710 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

svjezi_ustipak wrote:
Smrcak15 wrote:
kiligonzales wrote:Prvi bi mu dao glas, da stoji bilo kakva stranka iza njega, ovako ne moze mnogo uraditi u ovdasnjoj politici, ma koliko da si pametan ...
evo upravo je veceras odgovorio ovo sto si ti licno napisao, nakon 5 minuta od pocetka videa pa poslusaj...

U ovom videu se dotice jos kako ce se nositi sa dodikom licno u predsjednistvu ako se nadju (planira tuzbu podignuti protiv njega ako bude svrljao :thumbup: :D ), ukidanje kantona, smanjenje administracije, skidanje stranaka sa budzeta i mnogo toga jos, OBAVEZNO POGLEDAJTE

OVAJ COVJEK ima mesijanske proporcije kad je u pitanju BiH, spasitelj BiH sto bi se reklo....

28 000 je vec pregledalo ovaj intervju od prije 4 sahata :run: :run:
Kako će član predsjedništva ukinuti kantone, smanjiti administraciju i skinuti stranke da budzeta?
pogledaj junace sta prica, nemoram ja prepisivati sta prica, lakse je tebi slusati nego da ja prepisujem rijec po rijec sta govori.
archi_a

#1711 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by archi_a »

high_volume wrote:
archi_a wrote:
high_volume wrote:
:? :shock: Ti ovo ozbiljno? Ko

:lol: :lol: Pa gdje su ti silni secesionisti, šta su sve secesionirali, šta im je još ostalo :lol: :lol:

Čuj nemoj da raspravljamo, pa nisam ja počeo plašiti zlom koje bi mogao napraviti dvojac Dodik-Čović, već @SaraFina i ti. Pitam kakvo zlo, pitam iz kojeg mandata, iz koje od zakonom određene nadležnosti članova Predsjedništva, vi pišete takve nebuloze da ih je nemoguće i čitati. :-)
Druže, zamolio sam te da ne raspravljamo dalje, jer ne želim da budem direktan, da se ne uvrijediš, a crtat ne mogu. :D
Sve si upravu, nećemo dalje.
Kikibombona

#1712 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Kikibombona »

Smrcak15 wrote:...
29 000 ljudi pogledalo video za 5 sati. :thumbup:

PS

Ako Boga znas, ne tipkaj velikim slovima. Ako zelis nesto istaci, imas bold i underline.
svjezi_ustipak

#1713 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by svjezi_ustipak »

Smrcak15 wrote:
svjezi_ustipak wrote:
pogledaj junace sta prica, nemoram ja prepisivati sta prica, lakse je tebi slusati nego da ja prepisujem rijec po rijec sta govori.

Šta kažeš politički promotoru:"junače...nemoram...?" :) :)
:)

Koji botove koriste za kampanju pa to je strašno. Očekivao bi čovjek da će bar ovaj iz Amerike naći nekog ko zna makar gramatiku i zna se obratiti sugovorniku...

O Bože: nemoram, junače. Isto kao iz dijaloga iz Đekne.

Nemoram....

Položio si "nemoram junače."
AmiĐa_Idriz

#1714 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by AmiĐa_Idriz »

E puno nas je botEva :lol:
drag_gost

#1715 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

Zar se jos prica o tome treba li profesora sa Harvarda birati da bude predsjednik ovako jadne zemlje, koju su ojadili SDA i SDP, te doveli u ovakvo stanje?

Sva dubioza Bosanaca i Hercegovaca je u toj diskusiji.
drag_gost

#1716 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

.
GandalfSivi

#1717 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by GandalfSivi »

Ali je fakat smijesno...
seln

#1718 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

_BataZiv_0809 wrote:
seln wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Ima li na ovoj temi iko da zivi u BiH jbt
Sta da radimo kad nismo budzetlije. :wink:
Radite sta hocete libo me tuki samo mi komicna ovolika prepiska oko izbora predsjednika drzave u kojoj ne zivis :D Lik ba iz Svecke smara sa Hadzikadicem :D Idi ba bavi se Landskronama i ostalim kurcima :lol:
Ti se bavi samo kurcima...
mi iz inostranstva se bavimo kandidatom iz inostranstva; logicno, zar ne?
seln

#1719 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by seln »

drag_gost wrote:
seln wrote: Bas mi je drago kad se jave maksumcad, rodjena 1993, da prozovu nas "dezertere". :lol:
Da nisi predsjenik neke boracke organizacije?

Btw. ovo se zove klasicni autogol: nazivas dezerterima ljude o kojima ne znas nista, a istovremeno vrbujes za covjeka koji do skora Bosnu nije vidio ni u promotivnim filmovima turisticke zajednice.
Garant ste ti i Mirsad bili zajednou rov u 1993...
:lol: :lol: :lol: :lol: Bojim se da sam i stariji od tebe. Kada kazem 'dezerter', mislim na to da si "dezertirao" iz ove "borbe" time sto si protiv Mirsada, jer realno BiH je u opasnosti, a ono ti ode odmah na rat. I ne prozivam ja "vas", vec tebe, osim ako nemas vise licnosti.

A to, borio i slicno, cisto sumnjam.
Vaistinu je iskonsko bosanska osobina znati sve i svakoga, bez da si odmakao od kucnog praga.
Vaistinu je cisto bosanski stilizirati u rat sva i svasta, pa tako i izborni proces, koji je drugdje fusnota u vijestima.
A zvati dezerterima nekoga samo zato sto nije dobio erekciju od silne Mirsadove "mudrosti"... ne znam kako to da nazovem, a da ne budem banovan.
nekitamopd

#1720 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by nekitamopd »

Vidim da i dalje kod nas narod pada na pricu da clan predsjednistva nesto moze promijeniti bez parlamentarne skusptine, pa ljudi morate napokon nauciti da smo mi parlamentarni sistem a ne predsjednicki. Nije ovo SAD gdje predsjednik ima stvarne ovlasti.
drag_gost

#1721 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

seln wrote: Vaistinu je iskonsko bosanska osobina znati sve i svakoga, bez da si odmakao od kucnog praga.
Vaistinu je cisto bosanski stilizirati u rat sva i svasta, pa tako i izborni proces, koji je drugdje fusnota u vijestima.
A zvati dezerterima nekoga samo zato sto nije dobio erekciju od silne Mirsadove "mudrosti"... ne znam kako to da nazovem, a da ne budem banovan.
Kakva gomila gluposti, bolje da si banovan, nego da pises ovakve gluposti.

Kao sto rekoh, borio i slicno - cisto sumnjam. Barem na pravoj strani.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1722 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by _BataZiv_0809 »

seln wrote: Ti se bavi samo kurcima...
mi iz inostranstva se bavimo kandidatom iz inostranstva; logicno, zar ne?
Koliko znam kod tebe je Kurcem u čelo drzave :hm:
Ludzak

#1723 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Ludzak »

Hadžikadić nema šanse, da budemo realni. Tu je samo za rasipanje glasova. SDA i Džaferović je sljedeći predsjednik.
mrjasmin

#1724 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by mrjasmin »

Ludzak wrote:Hadžikadić nema šanse, da budemo realni. Tu je samo za rasipanje glasova. SDA i Džaferović je sljedeći predsjednik.
Rekao bih da je obrnuto. Dzaferovic nema sanse.

Padaj nepravdo!
Ludzak

#1725 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Ludzak »

mrjasmin wrote:
Ludzak wrote:Hadžikadić nema šanse, da budemo realni. Tu je samo za rasipanje glasova. SDA i Džaferović je sljedeći predsjednik.
Rekao bih da je obrnuto. Dzaferovic nema sanse.

Padaj nepravdo!
Hahaha stvarno ste naivni. SDA je sakupila glasače i za narednih 10 godina. Da stave mrtvog četnika, povjedio bi.
Locked