Nova agresija na BIH?

Post Reply
General War

#1701 Re: Nova agresija na BIH?

Post by General War »

PM72 wrote:
General War wrote:sjecam se da je tvrdio na jednoj drugoj temi da je napustio Bosnu prije rata...sad 2010...jbg, forum je. :roll:
i ja mislim...podsjeća me na onog francuskog glumca - Žela.
Ma nije ni bitno, radi nekih stvarno bih volio da pukne bas da vide koji im je domet.
video

#1702 Re: Nova agresija na BIH?

Post by video »

insomnia78 wrote:Ne zale se
JesT aha.
Ima garant jedan Žak sa notesom sto biljezi :mrgreen:
video

#1703 Re: Nova agresija na BIH?

Post by video »

Maraschino wrote:
PM72 wrote:Megamane,
Srbi su uvjek voljeli Gedže poput Milorada,Slobe,Bate Živojinovića...dok su živi i na vlasti - uzdižu ih do božanstva.Kad umru - popljuju ih ko smradove najveće.
Nije istina.

Kada ih dovedu na prosjacki stap onda se malo pobune a cim se hljeba najedu, sve zaborave i opet ih slave.
Baja je to gajbom pive rjesavao.
PM72

#1704 Re: Nova agresija na BIH?

Post by PM72 »

Hoćeš reći da se Srbi ne lože na ove pobrojane gedže?

Sjećaš li se jednog Borisava Jovića? Jok?Ili Ili Paravca,Sime Tuševljaka ili Nikole Koljevića? Pokušavali se se nametnuti ali ništa.
jao_situacije

#1705 Re: Nova agresija na BIH?

Post by jao_situacije »

Fudo387 wrote:Jebaji ga, pustaj Mirzu Hatica na slobodu, bolje ista nego nista.
Dok se ovi drotovi dogovore, zauzece nam supci face tv.
:lol:
insomnia78

#1706 Re: Nova agresija na BIH?

Post by insomnia78 »

animus

#1707 Re: Nova agresija na BIH?

Post by animus »

:izet:
madner

#1708 Re: Nova agresija na BIH?

Post by madner »

Bosnjaci i Hrvati ne vole vozdove. Samo krema drustva ima uspjeh.
Fudo387

#1709 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Fudo387 »

General War wrote:PISMO BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA POTRESLO RS: Pa, kako te nije sramota, krmak jedan debeli?!

Našem mediju se javio Slobodan Savić sa molbom da objavimo njegovo otvoreno pismo Miloradu Dodiku predsjedniku RS koje mi prenosimo u potpunosti bez ispravke
Gospodine predsjedniče zovem se Slobodan i imam 55 godina. Bio sam vojnik vojske RS i danas nemam hljeba da jedem. Obišao sam skoro sva ratišta po BiH i kao mlad momak mislio da služim svojoj zemlji a sada vidim da smo svi mi borci služili samo vašem interesu predsjedniče. Evo 25 godina čekam bilo šta od vlade ili države jer sam ranjen kod Doboja, a i PTSP imam.

Čekam i ništa da dočekam i sam sebi kažem koja sam konjina bio što nisam otišao negdje vani i pustio vas da se koljete. Predsjedniče ovamo u medijima izjavljujete kako ste vi zaštitnik našeg naroda i Republike Srpske a ustvari vi ste samo jedan obični kriminalac.

Da kriminalac ne bojim se ni vas ni vaših dželata koje šaljete ljudima da ih ušutkate neka dođu da im pokažem ko sam. Pokrali ste sve skupa sa Izetbegovićem i Čovićem a mi obični narod gladujemo i gledamo svoju djecu kako gladna u školu idu..

Kako te nije sramota krmak jedan debeli??? Vidiš koliki si zato jer imaš sve jer živiš na našoj grbači.

Nadam se da će uskoro doći tvoj kraj i da će te Evropa ili Amerika skinuti sa te pozicije pa ti oduzeti sve vile i stanove koje si kupio našim parama. Znaj jedno predsjedniče kada pukne u narodu niko nas neće zaustaviti, a onda ste svi najebali. Ne mogu dalje da pišem nemogu jer ću napravit neko sranje bez veze..

Bilo je to otvoreno pismo predsjedniku RS Miloradu Dodiku.

https://freshpress.info/vijesti/pismo-b ... dan-debeli
Stvarno potresno,
Ne znam kako cu zaspati nakon citanja ove tuzne drljavine.
A sta kaze, ne mogu dalje da pisem, napravicu neko sranje :lol:
General War

#1710 Re: Nova agresija na BIH?

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:PISMO BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA POTRESLO RS: Pa, kako te nije sramota, krmak jedan debeli?!

Našem mediju se javio Slobodan Savić sa molbom da objavimo njegovo otvoreno pismo Miloradu Dodiku predsjedniku RS koje mi prenosimo u potpunosti bez ispravke
Gospodine predsjedniče zovem se Slobodan i imam 55 godina. Bio sam vojnik vojske RS i danas nemam hljeba da jedem. Obišao sam skoro sva ratišta po BiH i kao mlad momak mislio da služim svojoj zemlji a sada vidim da smo svi mi borci služili samo vašem interesu predsjedniče. Evo 25 godina čekam bilo šta od vlade ili države jer sam ranjen kod Doboja, a i PTSP imam.

Čekam i ništa da dočekam i sam sebi kažem koja sam konjina bio što nisam otišao negdje vani i pustio vas da se koljete. Predsjedniče ovamo u medijima izjavljujete kako ste vi zaštitnik našeg naroda i Republike Srpske a ustvari vi ste samo jedan obični kriminalac.

Da kriminalac ne bojim se ni vas ni vaših dželata koje šaljete ljudima da ih ušutkate neka dođu da im pokažem ko sam. Pokrali ste sve skupa sa Izetbegovićem i Čovićem a mi obični narod gladujemo i gledamo svoju djecu kako gladna u školu idu..

Kako te nije sramota krmak jedan debeli??? Vidiš koliki si zato jer imaš sve jer živiš na našoj grbači.

Nadam se da će uskoro doći tvoj kraj i da će te Evropa ili Amerika skinuti sa te pozicije pa ti oduzeti sve vile i stanove koje si kupio našim parama. Znaj jedno predsjedniče kada pukne u narodu niko nas neće zaustaviti, a onda ste svi najebali. Ne mogu dalje da pišem nemogu jer ću napravit neko sranje bez veze..

Stvarno potresno,
Ha, ko mu je kriv, dabude s ove strane bio vidi kod nas kako se brinu o borcima, najbolji strucnjaci su angazovani na tom podrucju :D

Image
insomnia78

#1711 Re: Nova agresija na BIH?

Post by insomnia78 »

Kakvo hinjsko podmetanje. Drugi put veceras. Dajte jos jednog pa da pravimo halvu
Last edited by insomnia78 on 19/02/2018 22:19, edited 1 time in total.
Maraschino

#1712 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Maraschino »

Fudo387 wrote:

Stvarno potresno,
Nemoj tako Fudo. Ja da ga vidim u Doboju da prosi dao bi mu marku dvije nek mu se nadje.
Fudo387

#1713 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Fudo387 »

Jasta bih, jebo bi’ mu mater jednom, dvaput, nek mu se nadje.
Maraschino

#1714 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Maraschino »

Fudo387 wrote:Jasta bih, jebo bi’ mu mater jednom, dvaput, nek mu se nadje.
Mozda si u pravu ionako obojici nam isto misli. :D
insomnia78

#1715 Re: Nova agresija na BIH?

Post by insomnia78 »

To ko ono sjedi s Tifom za sto a Baju strpaj u vrecu ispod stola?
Bodkin

#1716 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Bodkin »

Edin H. wrote:
insomnia78 wrote:Ja iz BiH otiso 2010-e
Blago Francuzima :D
insomnia78

#1717 Re: Nova agresija na BIH?

Post by insomnia78 »

Eh meći halvu
Fudo387

#1718 Re: Nova agresija na BIH?

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Eh meći halvu
pirpa

#1719 Re: Nova agresija na BIH?

Post by pirpa »

General War wrote: Ha, ko mu je kriv, dabude s ove strane bio vidi kod nas kako se brinu o borcima, najbolji strucnjaci su angazovani na tom podrucju :D

Image
Može kod nas sve proći pa čak i da balo 93 godišta je na čelu boračkog udruženja....

Guzica ravogorskog cetnika je čistija od obraza pojedinih Bošnjaka... Bilo to pravo čuti nekome ili ne....
zrakomlat

#1720 Re: Nova agresija na BIH?

Post by zrakomlat »

Ja se izvinjavam na off topicu ali :lol:

Image
Image
pirpa

#1721 Re: Nova agresija na BIH?

Post by pirpa »

:lol: :lol:
bingov buraz

#1722 Re: Nova agresija na BIH?

Post by bingov buraz »

Procitah na komentarima devedeset druge dobio prekomandu iz lijevog u desno jaje :mrgreen:
BHCluster

#1723 Re: Nova agresija na BIH?

Post by BHCluster »

Hajte ba barem zna za sta se borio.
Image
muzicar_iz_parka

#1724 Re: Nova agresija na BIH?

Post by muzicar_iz_parka »

Aj što je mlad na čelu boračke organizacije al što to derište ni vojsku pošteno odslužilo nije.

Red bi bio i mene postaviti na čelo udruženja bivših misica, radio bi im iste stvari kao mali borcima samo za razliku od njega to ne bi bilo isključivo u mozak.
muzicar_iz_parka

#1725 Re: Nova agresija na BIH?

Post by muzicar_iz_parka »

bingov buraz wrote:Procitah na komentarima devedeset druge dobio prekomandu iz lijevog u desno jaje :mrgreen:
Pitanje kad je mali rođen, spermatozidi sazrijevaju 74 dana čini mi se, pao bi na ljekarskoj komisiji. :mrgreen:

Koliko je ludost to sve, možda ima oficirsku penziju.
Post Reply