21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- spreca
#1701 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Nesto me jutros ovdje komsije ne pozdravljaju
....sta sam im ja kriv

- azurna_obala
#1702 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
pizarro wrote:sto vise sam sebe citira, sve vise sam ubjedjen da je jedan od onih koji imaju svoju sliku kao pozadinu na telefonuazurna_obala wrote:Vidi ovog @cyprus-a sto se sepuri
Sigurna sam da nije jedan od takvih
- azurna_obala
#1703 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Misle da si Hrvatspreca wrote:Nesto me jutros ovdje komsije ne pozdravljaju....sta sam im ja kriv
![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1704 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Čerčesov: Predsjednik Putin je zvao prije i poslije utakmice, Rusija se zaljubila u ovaj tim
a ipak je zvao prdCenik
- spreca
#1705 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
ma znaju da sam Bosanac....neki su mi poznanici cak i cestitaliazurna_obala wrote:Misle da si Hrvatspreca wrote:Nesto me jutros ovdje komsije ne pozdravljaju....sta sam im ja kriv
![]()
![]()
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1706 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Neka u finale prodju Belgija i Hrvatska. Da dobijemo prvaka koji nikad nije bio 
-
°u°
#1707 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Sekretar švicarskog fudbalskog saveza
Gdje i šta bi ovi balvani bili bez imigracije? Nek uzmu onda samo svoje pa nek onda kenjaju. 15 od 23 igrača im imigranti, trener. Mrš!
Da ne govorim šta mlade i kod nas obrazovane raje ode na taj zapad besplatno.
https://scontent.fsjj2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5BD1F24EPretpostavimo samo da će se Švicarska plasirati na sljedeće Svjetsko prvenstvo u Kataru. Vjerojatno će se kvalifikovati nekene afričke države, kao i Bosna i Hercegovina te Hrvatska i Albanija. Mnogima smo od njih već napravili gotove igrače. Sa spomenutom se praksom pod hitno treba prestati
Gdje i šta bi ovi balvani bili bez imigracije? Nek uzmu onda samo svoje pa nek onda kenjaju. 15 od 23 igrača im imigranti, trener. Mrš!
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#1708 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Gledam po anketama da od preostale četiri ekipe najviše šansi za titulu daju Francuzima, pa Belgiji, pa Engleskoj a najmanje Hrvatima.
- cyprus
#1709 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Tako je nekako i realno...Challenger_ wrote:Gledam po anketama da od preostale četiri ekipe najviše šansi za titulu daju Francuzima, pa Belgiji, pa Engleskoj a najmanje Hrvatima.
@Pizzaro - jbg, moj telefon nema opciju da mogu mijenjat pozadinu
-
Korisničkoime
#1710 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Kojeg su to aktuelnog igraca nama napravili Svicarci i prije je bio samo Lulic, Hajrovica ni oni sami nisu htjeli sada se vremenom pokazalo zasto.°u° wrote:Sekretar švicarskog fudbalskog savezahttps://scontent.fsjj2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5BD1F24EPretpostavimo samo da će se Švicarska plasirati na sljedeće Svjetsko prvenstvo u Kataru. Vjerojatno će se kvalifikovati nekene afričke države, kao i Bosna i Hercegovina te Hrvatska i Albanija. Mnogima smo od njih već napravili gotove igrače. Sa spomenutom se praksom pod hitno treba prestati
Od HR igraca pada mi na pamet samo Raketic.
-
Korisničkoime
#1711 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Nemoj, da je neko drugi u pitanju podrzao bi te ali @cyprus je imao dug crni niz po pitanju prognoza ne sjecam se da li je bilo proslo EP pa i Liga prvaka ma u to vrijeme sta god da je prognozirao nije ga islo.Artest wrote:Frajko se citira kad pogodi da ce sutra izaci sunce. Koji cringeraj jbt
- darius_maximus
#1712 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Covjek samo kaze da hoce da se ljudi obavezu da hoce da igraju za Svicu, prije nego se u igraca uloze pare.°u° wrote:Sekretar švicarskog fudbalskog savezahttps://scontent.fsjj2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5BD1F24EPretpostavimo samo da će se Švicarska plasirati na sljedeće Svjetsko prvenstvo u Kataru. Vjerojatno će se kvalifikovati nekene afričke države, kao i Bosna i Hercegovina te Hrvatska i Albanija. Mnogima smo od njih već napravili gotove igrače. Sa spomenutom se praksom pod hitno treba prestati
Ne da oni skoluju igraca, a da on sa 21 godinom kaze odoh ja igrati za "svoju" reprezentaciju.
Kaze da time oduzima mjesto nekome ko stvarno hoce da igra za Svicu.
Nije to toliko ni ludo, samo sto zvuci ekstremno.
-
Korisničkoime
#1713 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Ne samo da je ludo nego je potpuno besmisleno, da je rekao neki nas bosnjo pred granapom uz flasu pive razumio bi ali iz usta sekretara saveza to zvuci besmisleno.darius_maximus wrote:Covjek samo kaze da hoce da se ljudi obavezu da hoce da igraju za Svicu, prije nego se u igraca uloze pare.°u° wrote:Sekretar švicarskog fudbalskog savezahttps://scontent.fsjj2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5BD1F24EPretpostavimo samo da će se Švicarska plasirati na sljedeće Svjetsko prvenstvo u Kataru. Vjerojatno će se kvalifikovati nekene afričke države, kao i Bosna i Hercegovina te Hrvatska i Albanija. Mnogima smo od njih već napravili gotove igrače. Sa spomenutom se praksom pod hitno treba prestati
Ne da oni skoluju igraca, a da on sa 21 godinom kaze odoh ja igrati za "svoju" reprezentaciju.
Kaze da time oduzima mjesto nekome ko stvarno hoce da igra za Svicu.
Nije to toliko ni ludo, samo sto zvuci ekstremno.
Prvo ne pravi Savez igrace da budemo jasni ni njihov ni nas ni bilo koji. Igrace prave klubovi i to prije svega sebe radi, ne radi igraca samog ili radi reprezentacije ili drzave ili necega treceg nego sebe radi. Ni jedan svicarski klub nece nekog talentiranog klinca odbiti samo jer nije siguran da li ce igrati za Svicu. Svaki klub ce ulagati u igraca da bi na kraju on, klub, imao od njega koristi, igranjem, prodajom itd.
Kako se tu pronasao sekretar saveza ja stvarno ne znam.
- Logovan
- arzuhal
#1715 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Na ovom Mundijalu najviše su se pokazali 1) golmani; 2) navijači; 3) sudije, u paketu s VAR-om; 4) neki slabije plaćeni ili potcjenjeni igrači...
Zvijezde i top reprezentacije - niđe veze...
Zvijezde i top reprezentacije - niđe veze...
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#1716 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Stvarno, ali stvarno se znaju radovati kao malo ko.Logovan wrote:
![]()
- manijak1
#1717 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
- AmiĐa_Idriz
#1718 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Na ovom SP je i palo nekoliko uvaženih forumaša, što trajno što na neko vrijeme...i ako su banovsni vi ne recite da jesu jer su tu oni uvijek sa nama, memorisani kao "gosti"... El Fatiha
- dale cooper
#1719 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Da, baš tako. Ima i ova lijepa priča što ju je na twitteru postavio britanski komičar Nish Kumar nakon meča sa Kolumbijom:Challenger_ wrote:Stvarno, ali stvarno se znaju radovati kao malo ko.Logovan wrote:
![]()
"Watched the England game and then hopped on a train home. A bunch of England fans got on and were singing loudly. Already on the train were a Muslim family. There were two older klix in hijabs and two younger klix, one of whom was wearing an England football shirt. When she saw the England fans get on in their England shirts, the girl looked absolutely delighted. I was utterly terrified. One of them went over and double high fived the girl and then everyone started singing ‘Three Lions’. It was a properly great moment and wanted to photograph it, print out the photos and then shove it in the mouths of people who think multiculturalism is a problem or impossible."
As Kumar rightly adds, "Obviously immigrants & their children shouldn't have to prove themselves in any way and no one [is] obliged to support anyone and nationalism is pointless and idiotic. But what got me was the girl. She saw herself as an England fan & the England fans saw her as one of them."
Što je sjajno, svi se možemo osjećati i identifikovati sa tri lava bez obzira ko smo i gdje živimo.
i Velikoj Britaniji sežu još iz djetinjstva. Moj život je u mnogo čemu oblikovan njihovom muzikom, filmovima i pop kulturom uopšte kao i naravno
fudbalom. Kao što je, vjerujem, i mnogim drugima.
- zomri
#1720 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
isti smo u mnogo čemu osim u navijanju za njihovu repku. veliki sam anglofil ali ne mogu navijati za reprezentaciju u kojoj igraju engleski smradovi iz unitedadale cooper wrote: Što je sjajno, svi se možemo osjećati i identifikovati sa tri lava bez obzira ko smo i gdje živimo.Osim toga moji afiniteti prema Englezima
i Velikoj Britaniji sežu još iz djetinjstva. Moj život je u mnogo čemu oblikovan njihovom muzikom, filmovima i pop kulturom uopšte kao i naravno
- dale cooper
#1721 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Valja nam prevazići i izdići se iznad klupskih netrpeljivosti.zomri wrote:isti smo u mnogo čemu osim u navijanju za njihovu repku. veliki sam anglofil ali ne mogu navijati za reprezentaciju u kojoj igraju engleski smradovi iz unitedadale cooper wrote: Što je sjajno, svi se možemo osjećati i identifikovati sa tri lava bez obzira ko smo i gdje živimo.Osim toga moji afiniteti prema Englezima
-
tap3ah75
#1722 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Nije zezancija.
Kojim rezultaton je završila utakmica hrvatska-rusija?
Bila neka nagradna igra .... nagrade daju ko je stavio 3:2 za hvatsku?
Jesam ja nešto prespavao ili?
Kojim rezultaton je završila utakmica hrvatska-rusija?
Bila neka nagradna igra .... nagrade daju ko je stavio 3:2 za hvatsku?
Jesam ja nešto prespavao ili?
-
Mustang1
#1723 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
Mozda penale racunaju kao jedan go 
- zomri
#1724 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
više ljudi tipovalo na 2-2 
- Riddle
#1725 Re: 21. svjetsko prvenstvo Rusija 2018.
To je to.dale cooper wrote:Osim toga moji afiniteti prema Englezima
Generalno sve sto ima veze s njima kod mene prolazi. Cak sam i razvio jebeni naglasak, dijelom jer sam tako vecinom ucen u skoli i po kursevima davno, a drugo jer taj naglasak slusam stalno vec godinama. Jednom sam sreo nekog pirgu i frajer se sokirao kad je cuo kako pricam.
Sto se fudbala tice, prvi turnir kojeg se sjecam je SP '94, ali prvi koji sam gledao a da sam bas volio fudbal je bio Euro '96. Poslije toga nije bilo povratka. Oni su daleko najbolja fudbalska nacija i niko me nikad nece uvjeriti u nesto drugo. Navijao sam za njih i '98 iako je sam bog igrao za Brazil. Ako me to nije moglo preobratiti, nikad nista nece. Slijedece SP je u Kataru... pored zive Engleske. Ja ne znam ko je smatrao da bi to mogla biti dobra ideja, ali eto. Nadam se samo da cu jos jednom za svog zivota vidjeti jedan turnir u njihovoj zemlji. Ovaj video gore je samo mali dio ludila koje bi nastalo.