Ma jebem i ja tebe.pici wrote:ko se je nado pobjedi i igro keca ja ga jeBem
SP 2018 BiH - Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Fudo387
#1701 Re: SP 2018 BiH - Belgija
-
Tipicoti
#1702 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Point. wrote:Ovom prilikom da se najebem matere i majki belgijancima, zapeli koda igraju finale SP. Dabogda se raspali na dva dijela sve im jebem cifutsko.
To se i ja uvijek cudim:
- Belgija se kvalifikovala i umjesto da dodju sa C-ekipom, oni dosli kao da se igra finale SP-a. A protiv Grka kod kuce jedva jedan utrpase...nama 4 hladno.
- Kipar bez ikakve sanse u grupi trce kao ludi kao da im je zadnja vecera
- Litvanija u Kaunasu se satrali igrajuci, a davno ispali
- Andora prije dvije godine trce kao na drogama...
Za nas je Argentina, Francuska, Njemacka... od njih izgubimo ali se vratimo dignute glave
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1703 Re: SP 2018 BiH - Belgija
na nebi kise, oranice i belgije isli bi dalje
- Mišo_Kovač
#1704 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Neki ovdje trebaju naučiti šta je sport, sportski duh i fer plej...
- cyprus
#1705 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Point. wrote:Ovom prilikom da se najebem matere i majki belgijancima, zapeli koda igraju finale SP. Dabogda se raspali na dva dijela sve im jebem cifutsko.
Zapravo, meni se čini da su igrali sa pola snage...
- GandalfSivi
#1706 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Prvo, Savezu da se sjetim svega po spisku. Ako ne mozemo imati dva normalna stadiona u cijeloj drzavi, ne trebamo ni igrati vise. Putujte vi prvom klasom, gradite nove zgrade, a fudbal u Bosni ko jebe. Brata mi, plakalo mi se kad sam vidio teren.
Drugo, selektor. Napravio je dvije dodatne kombinacije uz onu da se sve na Dzeku baca, ali smo se zato raspali nazad. Pa Mesa dragi, barem skontaj kada lopta ide na Dzeku na 30 metara, da neko mora potrcati prema njihovom golu dok je lopta jos u zraku. Ubacivanje defanzivnog veznog (Jajala) kada ganjamo rezultat ne bih komentarisao.
Trece, kapiten. Dobar je Dzeko igrac, najbolji od nezavisnosti, ali ja cu opet ponoviti da on meni nikada traku ne bi nosio. Znaci, njihov zadnji igrac na 40 metara od njihovog gola sa loptom okrece Dzeki ledja, jer zna da ga nece zaganjati. Kad je Medo morao par puta povikati da se zaganjaju igraci, dovoljno mi govori.
Bega isto kiksao, jeste tezak teren, jeste i zavaljen par puta, ali dva puta smo primili pacerske golove, gdje je morao bolje intervenisati.
Za Lulica nemam komentara. Seo isto tako, kada se zaleti naprijed (moze Seo trcati), dok se vrati izgubljen u vremenu i prostoru. Prolazili su kao da ga nije bilo. Vranjes isto tako slab, mada jeste spasio par puta.
Pozitiva Medo, Dulja i donekle ovaj novi decko. Visca dao fin gol, svaka cast, ali se gubio pola tekme. Besic isto nelos, ali mu treba tekmi. Jos mi je pozitivno sto nisam nas prenos gledao, cujem da je Spaho komentarisao.
Ostali onako. Bilo je tu neke trke, pokusaja, ali i dosta gresaka.
Drugo, selektor. Napravio je dvije dodatne kombinacije uz onu da se sve na Dzeku baca, ali smo se zato raspali nazad. Pa Mesa dragi, barem skontaj kada lopta ide na Dzeku na 30 metara, da neko mora potrcati prema njihovom golu dok je lopta jos u zraku. Ubacivanje defanzivnog veznog (Jajala) kada ganjamo rezultat ne bih komentarisao.
Trece, kapiten. Dobar je Dzeko igrac, najbolji od nezavisnosti, ali ja cu opet ponoviti da on meni nikada traku ne bi nosio. Znaci, njihov zadnji igrac na 40 metara od njihovog gola sa loptom okrece Dzeki ledja, jer zna da ga nece zaganjati. Kad je Medo morao par puta povikati da se zaganjaju igraci, dovoljno mi govori.
Bega isto kiksao, jeste tezak teren, jeste i zavaljen par puta, ali dva puta smo primili pacerske golove, gdje je morao bolje intervenisati.
Za Lulica nemam komentara. Seo isto tako, kada se zaleti naprijed (moze Seo trcati), dok se vrati izgubljen u vremenu i prostoru. Prolazili su kao da ga nije bilo. Vranjes isto tako slab, mada jeste spasio par puta.
Pozitiva Medo, Dulja i donekle ovaj novi decko. Visca dao fin gol, svaka cast, ali se gubio pola tekme. Besic isto nelos, ali mu treba tekmi. Jos mi je pozitivno sto nisam nas prenos gledao, cujem da je Spaho komentarisao.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1707 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Mi bili dobri, Belgijanci bili bolji. Uvaliti im tri gol nije mala stvar, da smo ovako dosad igrali...steta bas...
-
lakilaka
#1708 Re: SP 2018 BiH - Belgija
slazem se. najbolje je da mesa odstupi. nije uspio i to je logicno. dovesti nekog stranca i da ne bude prepucavanja bordo-plavo. dok dzeko bude igrao imacemo i neke sanse da se kvalifikujemo.smijesni_ste wrote:To je to.emigrazione wrote:Ovo je najbolje ispalo, sta treba da nas neko siluje u barazu, a prije toga naravno opstenacionalna loziona "idemo ludo idemo jako"....bjež ba, nemam ja vise zivaca za te stvari
Može se ključati topic komotno sa ovim postom
- sinuhe
#1709 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Kakva ruina a klix gura Grbavicu na naslovnicu barem godinu dana 
-
betametazon
#1710 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Sve je ok ali ja cu se rodit kad pred jednu bitnu utakmicu ne bude hodanja, slikanja, zajebavanja po trebevicu i tome slicno...sve mi ide u glavu ali kad se dodje tih nekoliko dana na okupljanje da se vise provede na svim drugim mjestima umjesto na terenu i vjezbanju...
- amidzazeher
#1711 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Jebem mu majku pa imamo li mi ikakav studio i kakve strucnjake u drzavi gdje se poslije tekme moze analizirati ko je i kako grijesio, gdje smo bili bolji, gdje smo kiksali i sl. nego samo dovesi selektora i kapitena u onaj cumez i postavljaj glupa pitanja tipa kako se osjecate!!!!
Ovako nesto?

Ovako nesto?

Last edited by amidzazeher on 07/10/2017 20:41, edited 1 time in total.
-
splinter
#1712 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Drug, kiša je padala bez prestanka al bukvalno 34-35h tako nekako. Bilo je 4-5 velikih proloma oblaka pred samu utakmicu i za vrijeme utakmice. Pogledaj malo slike stadiona, odnosno terena od prije dan-d dok je bilo suho pa onda komentaraši. Ljudi su uložili nadljuski napor da se utakmica uopće odigra. Nema te drenaže koja bi ono podnijela. Što se tiče ostalog Grbavica je baš nekako zablistala i bila bi to sasvim druga priča da je bilo iole normalnije vrijeme. Al ima još jako jako puno posla i ne treba stati, nego nastaviti.GandalfSivi wrote:Prvo, Savezu da se sjetim svega po spisku. mi se kad sam vidio teren.
Drugo, selektor. Napravio je dvije dodatne kombinacije uz onu da se sve na Dzeku baAko ne mozemo imati dva normalna stadiona u cijeloj drzavi, ne trebamo ni igrati vise. Putujte vi prvom klasom, gradite nove zgrade, a fudbal u Bosni ko jebe. Brata mi, plakalo ca, ali smo se zato raspali nazad. Pa Mesa dragi, barem skontaj kada lopta ide na Dzeku na 30 metara, da neko mora potrcati prema njihovom golu dok je lopta jos u zraku. Ubacivanje defanzivnog veznog (Jajala) kada ganjamo rezultat ne bih komentarisao.
-
Mirza007
#1713 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Belgija bolja ekipa. Nije da se nasi nisu trudili.
Hajmo sad od pocetka, Novi selektor za novi ciklus.
Imamo jos materijala za EP.
Podmladiti ekipu.
Milosevic
Bajic
Burnic
I jos par imena bi morali dobiti sansu.
Steta za ovu generaciju. Mogli su I morali vise.
Hajmo sad od pocetka, Novi selektor za novi ciklus.
Imamo jos materijala za EP.
Podmladiti ekipu.
Milosevic
Bajic
Burnic
I jos par imena bi morali dobiti sansu.
Steta za ovu generaciju. Mogli su I morali vise.
Last edited by Mirza007 on 07/10/2017 20:48, edited 1 time in total.
- dinoo1898
#1714 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Amin.amidzazeher wrote:Jebem mu majku pa imamo li mi ikakav studio i kakve strucnjake u drzavi gdje se poslije tekme moze analizirati ko je i kako grijesio, gdje smo bili bolji, gdje smo kiksali i sl. nego samo dovesi selektora i kapitena u onaj cumez i postavljaj glupa pitanja tipa kako se osjecate!!!!
Ovako nesto?
- GandalfSivi
#1715 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Sreca u Engleskoj nikada ne pada kisa, pa su im tereni onakvi. Shvatam ja da se sjebe stadion, ali ono je njiva bila...splinter wrote: Drug, kiša je padala bez prestanka al bukvalno 34-35h tako nekako. Bilo je 4-5 velikih proloma oblaka pred samu utakmicu i za vrijeme utakmice. Pogledaj malo slike stadiona, odnosno terena od prije dan-d dok je bilo suho pa onda komentaraši. Ljudi su uložili nadljuski napor da se utakmica uopće odigra. Nema te drenaže koja bi ono podnijela. Što se tiče ostalog Grbavica je baš nekako zablistala i bila bi to sasvim druga priča da je bilo iole normalnije vrijeme. Al ima još jako jako puno posla i ne treba stati, nego nastaviti.
- Tesla Edison
#1716 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Još nije sve gotovo. Kipar ima šansu za baraž kao nikad i sumnjam da će Grke tek tako pustiti. Ako ih dobiju, eto ih na jedan bod od nas. Mozda se i plasiramo, treba sačekati utakmicu Grčka- Kipar.
- Logovan
#1717 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Nema te drenaže...splinter wrote: Drug, kiša je padala bez prestanka al bukvalno 34-35h tako nekako. Bilo je 4-5 velikih proloma oblaka pred samu utakmicu i za vrijeme utakmice. Pogledaj malo slike stadiona, odnosno terena od prije dan-d dok je bilo suho pa onda komentaraši. Ljudi su uložili nadljuski napor da se utakmica uopće odigra. Nema te drenaže koja bi ono podnijela. Što se tiče ostalog Grbavica je baš nekako zablistala i bila bi to sasvim druga priča da je bilo iole normalnije vrijeme. Al ima još jako jako puno posla i ne treba stati, nego nastaviti.
Shvati, bruka je ono. Pare su bezveze bačene. Njiva drug, velike rupe, krateri, blato okolo.
- dječak sa šibicama
#1718 Re: SP 2018 BiH - Belgija
vecina golova su plodovi greske jedne i druge odbrane, po ovom terenu ocekivano.
Malo cudan osjecaj nakon utakmice, primis 4 gola a opet imas osjecaj da si dobro prosao jer je Begovic skinuo nekoliko sansi, zapravo je svaki napad Belgije bio opasan po gol Begovica.
Ima jos ta jedna mala nada, da ce Grcka kiksati veceras, da ce Slovenija dobiti Skote, i da ce Bosna nabiti Estoniju 12 razlike. dobro, moze i 6 ili 7, mislim da bi bilo dovoljno. I eto baraza.
I veca cuda su se dogadjala. Salu na stranu, Slovacka ce tuci Maltu i eto njih na drugom mjestu, ako Slovenija tuce Skotsku. Ispada da je Malta zadnja sansa
Malo cudan osjecaj nakon utakmice, primis 4 gola a opet imas osjecaj da si dobro prosao jer je Begovic skinuo nekoliko sansi, zapravo je svaki napad Belgije bio opasan po gol Begovica.
Ima jos ta jedna mala nada, da ce Grcka kiksati veceras, da ce Slovenija dobiti Skote, i da ce Bosna nabiti Estoniju 12 razlike. dobro, moze i 6 ili 7, mislim da bi bilo dovoljno. I eto baraza.
I veca cuda su se dogadjala. Salu na stranu, Slovacka ce tuci Maltu i eto njih na drugom mjestu, ako Slovenija tuce Skotsku. Ispada da je Malta zadnja sansa
- turbofolk
#1719 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Džeko u studiu baš ljut i razočaran. Onako se ne primaju golovi u profesionalnom fudbalu. Vidi se da mu je baš krivo, a i za vrijeme utakmice se vidilo da je baš zapeo. Šteta, šteta.. Duljević, Djumić + Kodro, Šimunović.. Ima nade za ovu reprezentaciju i poslije Džeke, mada kako smo čuli baš od njega, igrat će on još dugo za BiH.
-
peepeep
#1720 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Zahvalimo se Bogu za dvije stvari: Kišu i neigranje Lukakua. Da je Lukaku igrao, to bi bilo 10:3. Drugo, kiša nas je spasila (kiša i busne trave su naši heroji protiv blamaže). Da su ovako igrali protiv Grčke i Kipra, danas bi imali sigurno drugo mjesto tako da GONITE SE U PIČKU MATERINU LEVATI JEDNI
-
Tipicoti
#1721 Re: SP 2018 BiH - Belgija
LJUDI, SALU I ZAJEBANCIJU NA STRANU...................
MI IMAMO SUPER EKIPU, samo nemamo potrebne srece, nismo imali ni dobar raspored utakmica, a bilo je i povreda.
DZEKO, MEDUNJANIN, BESIC, DULJEVIC, KOLASINAC itd... Hvala za lijepe trenutke i do sljedecih kvalifikacija.
Bosna se voli i kad gubi i kad dobija
Bice bolje.....voli vas vaš TIPICOTI
MI IMAMO SUPER EKIPU, samo nemamo potrebne srece, nismo imali ni dobar raspored utakmica, a bilo je i povreda.
DZEKO, MEDUNJANIN, BESIC, DULJEVIC, KOLASINAC itd... Hvala za lijepe trenutke i do sljedecih kvalifikacija.
Bosna se voli i kad gubi i kad dobija
Bice bolje.....voli vas vaš TIPICOTI
-
mega_mashcine
#1722 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Borili su se momci, nema sta, to je ono što se uvijek traži od njih. Zbog ovog poraza im se nema šta zamjeriti, već zbog nekih ranijih loših utakmica.
Ako ništa, barem smo dobili dva dobra mlada igrača za budućnost, Đumić i Duljević
Najžalosnije od svega je što godinu dana nećemo igrati takmičarske utaikmice. Treba sjesti i dobro razmilsiti šta dalje. Naravno, pod jedan novi selektor, mada je tu još masa drugih stvari, rekao bih čak da je selektor i najmanji problem.
Što se tiče igrača, izvjesno je da veliki broj igrača koji su sada tu, već iduće godine neće biti tu.. Ibišević, Medunjanin, Salihović, Lulić, Miličević, Jajalo, Vršajević su završili reprezentativnu karijeru. Vrlo je upitno u kakvoj formi će sljedeće takmičarske utakmice dočekati Džeko, Zukanović, Sunjić, Vranješ, Bičakčić, Cocalić, Višća, Hajrović..
Dakle, ono što slijedi je totalna smjena generacije..
Okosnicu tima bi nam mogli činiti sljedeći igrači:
Begović, Đumić, Kolašinac, Bešić (?), Pjanić, Duljević.. uz dosta nekih mladih talentovanih igrača koji s tek trebaju dokazati (Milošević, Bajić, Hodzić, Gojak, Memišević, Cimirot, pa i Šimunović ako se već nije pokajao što je promijenio državljanstvo)..
Sve u svemu, budućnost i ne izgleda toliko loše, uz dobrog selektora se može napraviti itekako dobar tim..
A tema se može ključati dok nekih novih utakmca za godinu dana.
Ako ništa, barem smo dobili dva dobra mlada igrača za budućnost, Đumić i Duljević
Najžalosnije od svega je što godinu dana nećemo igrati takmičarske utaikmice. Treba sjesti i dobro razmilsiti šta dalje. Naravno, pod jedan novi selektor, mada je tu još masa drugih stvari, rekao bih čak da je selektor i najmanji problem.
Što se tiče igrača, izvjesno je da veliki broj igrača koji su sada tu, već iduće godine neće biti tu.. Ibišević, Medunjanin, Salihović, Lulić, Miličević, Jajalo, Vršajević su završili reprezentativnu karijeru. Vrlo je upitno u kakvoj formi će sljedeće takmičarske utakmice dočekati Džeko, Zukanović, Sunjić, Vranješ, Bičakčić, Cocalić, Višća, Hajrović..
Dakle, ono što slijedi je totalna smjena generacije..
Okosnicu tima bi nam mogli činiti sljedeći igrači:
Begović, Đumić, Kolašinac, Bešić (?), Pjanić, Duljević.. uz dosta nekih mladih talentovanih igrača koji s tek trebaju dokazati (Milošević, Bajić, Hodzić, Gojak, Memišević, Cimirot, pa i Šimunović ako se već nije pokajao što je promijenio državljanstvo)..
Sve u svemu, budućnost i ne izgleda toliko loše, uz dobrog selektora se može napraviti itekako dobar tim..
A tema se može ključati dok nekih novih utakmca za godinu dana.
-
splinter
#1723 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ne mogu se raspravljat, podero sam glas bodreći repku, ja ti kažem kako je i da se nije uradio lavovski posao mi ne bi ni igrali u BiH uopće a to bi tek bila puno veća sramota nego ovo. KAd budem imao vremena zaroviću se po netu pa ću ti postavit kako izgledaju stadioni poslije velikih kiša u Engl., Italiji, Holandiji, pogotovu ako ne računas 4-5 najvećih , uzmeš neke manje i prosječne stadione vidiš da je daleko to od idealnog.GandalfSivi wrote:Sreca u Engleskoj nikada ne pada kisa, pa su im tereni onakvi. Shvatam ja da se sjebe stadion, ali ono je njiva bila...splinter wrote: Drug, kiša je padala bez prestanka al bukvalno 34-35h tako nekako. Bilo je 4-5 velikih proloma oblaka pred samu utakmicu i za vrijeme utakmice. Pogledaj malo slike stadiona, odnosno terena od prije dan-d dok je bilo suho pa onda komentaraši. Ljudi su uložili nadljuski napor da se utakmica uopće odigra. Nema te drenaže koja bi ono podnijela. Što se tiče ostalog Grbavica je baš nekako zablistala i bila bi to sasvim druga priča da je bilo iole normalnije vrijeme. Al ima još jako jako puno posla i ne treba stati, nego nastaviti.
- pirmin
#1724 Re: SP 2018 BiH - Belgija
amidzazeher wrote:Jebem mu majku pa imamo li mi ikakav studio i kakve strucnjake u drzavi gdje se poslije tekme moze analizirati
Nemamo.
Siromasni smo.
-
Mustang1
#1725 Re: SP 2018 BiH - Belgija
Ali nije ulagano u teren? Ili jeste? Ja mislim da je samo sminkano. Ni u Bilino nije ulagano u teren nikada nego samo sminka tribina i ostalo, dok se nije skroz zamijenilo i sredilo kako treba.Logovan wrote:Nema te drenaže...splinter wrote: Drug, kiša je padala bez prestanka al bukvalno 34-35h tako nekako. Bilo je 4-5 velikih proloma oblaka pred samu utakmicu i za vrijeme utakmice. Pogledaj malo slike stadiona, odnosno terena od prije dan-d dok je bilo suho pa onda komentaraši. Ljudi su uložili nadljuski napor da se utakmica uopće odigra. Nema te drenaže koja bi ono podnijela. Što se tiče ostalog Grbavica je baš nekako zablistala i bila bi to sasvim druga priča da je bilo iole normalnije vrijeme. Al ima još jako jako puno posla i ne treba stati, nego nastaviti.![]()
![]()
![]()
![]()
Shvati, bruka je ono. Pare su bezveze bačene. Njiva drug, velike rupe, krateri, blato okolo.