WFT?supercali wrote:bila je ona sto je htjela prijaviti silovanje al na mobitelu bila snimka kako je na sve pristala pa odustala i otisla sa foruma
Leksikon foruma sax i klix
- dale cooper
#1701 Re: Leksikon foruma sax i klix
- Bloo
- Globalna šefica
#1702 Re: Leksikon foruma sax i klix
pogrešno se izrazihdale cooper wrote:
So did I. Tek sad pomalo doznajem šta se dešavalo "iza kulisa"
missed*
-
Niemand
#1703 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ma vala iskreno, mene se to plaho ni ne tice jer to uvijek zavrsi nekom svadjom ko je sta kome reko, uradio i tako to. Zezancije oke, to volim, al ovo ostalo, meeeeh. Upozorili su me na vrijeme, tako da sam bila poprilicno rahat. Odem ko cojek i isvadjam se na pokojoj temi i mirna bosna.dale cooper wrote: So did I. Tek sad pomalo doznajem šta se dešavalo "iza kulisa"
Sta se imam iza kulisa prepucavati sa nekim. Bespotrebno, al hajd. Svak zna svoje. Nije mi bas ni najjasnije kako nastaju mnoge takve zavrzlame uopce.
- supercali
#1704 Re: Leksikon foruma sax i klix
onda su klixovci dobro protresli slike kad je bio onaj dernek pa iscurile neke slike fazoni
- bijela
#1705 Re: Leksikon foruma sax i klix
Selamcic i tebi ♡Connaisseur Karlin wrote:bijela wrote:Samo da poselamim velkoskog i djakmica![]()
![]()
a gdje je selam nama,ostalima iz stare garde![]()
selamcic
- seln
#1706 Re: Leksikon foruma sax i klix
I meni, da ga gurnem u haubicu i ispalim na planetu nerdova.Bloo wrote:
nedostajer mi zoomke
- supercali
#1707 Re: Leksikon foruma sax i klix
ma te zavrzlame nastanu najvise kad neko nekoga nervira pa onda kad se oko jednog forumasa ili forumasice bore dvoje ili viseNiemand wrote:Ma vala iskreno, mene se to plaho ni ne tice jer to uvijek zavrsi nekom svadjom ko je sta kome reko, uradio i tako to. Zezancije oke, to volim, al ovo ostalo, meeeeh. Upozorili su me na vrijeme, tako da sam bila poprilicno rahat. Odem ko cojek i isvadjam se na pokojoj temi i mirna bosna.dale cooper wrote: So did I. Tek sad pomalo doznajem šta se dešavalo "iza kulisa"
Sta se imam iza kulisa prepucavati sa nekim. Bespotrebno, al hajd. Svak zna svoje. Nije mi bas ni najjasnije kako nastaju mnoge takve zavrzlame uopce.
ma joj sta sam se naslusao tih prepirki i pogledao pp-a medju takvim
mogu misliti sta je sve bilo uzivo sto nisam cuo ili prisustvovao
-
Niemand
#1708 Re: Leksikon foruma sax i klix
Mene interesuje ovaj forumski dio vise, postovi i teme, dobre zezancije. A to ostalo, bespotrebno.supercali wrote: ma te zavrzlame nastanu najvise kad neko nekoga nervira pa onda kad se oko jednog forumasa ili forumasice bore dvoje ili vise
- dale cooper
#1709 Re: Leksikon foruma sax i klix
Kada kažem šta se dešavalo "iza kulisa" ne mislim na forumske prepirke ili privatne prepiske.
Nego ono što se dešavalo u RL. A sudeći po onome što se ovdje priča, svega je bilo.

Nego ono što se dešavalo u RL. A sudeći po onome što se ovdje priča, svega je bilo.
- supercali
#1710 Re: Leksikon foruma sax i klix
pa bilo je i forumskih prepiranja i zavrzlama do neba
ukrala si mi forumasa je bila uzarena kad se otvorila al je malo ostala na forumu
ukrala si mi forumasa je bila uzarena kad se otvorila al je malo ostala na forumu
-
Niemand
#1711 Re: Leksikon foruma sax i klix
I sve je to zavrsilo posvadjano i klonirano, i naravno "prepricano".dale cooper wrote:Kada kažem šta se dešavalo "iza kulisa" ne mislim na forumske prepirke ili privatne prepiske.
Nego ono što se dešavalo u RL. A sudeći po onome što se ovdje priča, svega je bilo.![]()
![]()
- Ljakan
#1712 Re: Leksikon foruma sax i klix
Cuj tebe interesuju zezancije a najveci namcor na forumu.Niemand wrote:Mene interesuje ovaj forumski dio vise, postovi i teme, dobre zezancije. A to ostalo, bespotrebno.supercali wrote: ma te zavrzlame nastanu najvise kad neko nekoga nervira pa onda kad se oko jednog forumasa ili forumasice bore dvoje ili vise
- Danguba
#1713 Re: Leksikon foruma sax i klix
10.000 pregleda od sinoc... 
-
Niemand
#1714 Re: Leksikon foruma sax i klix
staELjakan wrote:Cuj tebe interesuju zezancije a najveci namcor na forumu.Niemand wrote:
Mene interesuje ovaj forumski dio vise, postovi i teme, dobre zezancije. A to ostalo, bespotrebno.
- mO k3
#1715 Re: Leksikon foruma sax i klix
kada citas sta supercali pise mislis da je ovo ovdje jedna velika javna kuca bila !!
- dale cooper
#1716 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa to ti kažem, možeš onda zamisliti kakve su sve pizdarije pravili. Ja to ne kontam. Da toliko zasereš, da seNiemand wrote:I sve je to zavrsilo posvadjano i klonirano, i naravno "prepricano".dale cooper wrote:Kada kažem šta se dešavalo "iza kulisa" ne mislim na forumske prepirke ili privatne prepiske.
Nego ono što se dešavalo u RL. A sudeći po onome što se ovdje priča, svega je bilo.![]()
![]()
sramiš da se više pojaviš ili se kloniraš u nadi da te niko neće provaliti.
- Ljakan
#1717 Re: Leksikon foruma sax i klix
Niemand wrote:staELjakan wrote:Cuj tebe interesuju zezancije a najveci namcor na forumu.Niemand wrote:
Mene interesuje ovaj forumski dio vise, postovi i teme, dobre zezancije. A to ostalo, bespotrebno.
- supercali
#1718 Re: Leksikon foruma sax i klix
ne znam sad koliko njih je ovdje sa drugim nikovima i koliko njih je otislo skroz al kad bi svi ispricali svoje dogadjaje i ono sto znaju bilo bi bas svasta
i sto se tice sexa i sto se tice tih svadja prepirki a i zajebancije
otisli neki forumasi na ramsko ili tako nekako jezero pa ostavili jednog forumasa tamo
ovaj hodao skoro citavu noc dok je dosao do nekog mjesta
tad je napustio forum al sto je najgore fulio je forumase koji su ga cekali mozda kilometar od tog mjesta al on otisao u pogresnom pravcu pa nije naletio na njih
i sto se tice sexa i sto se tice tih svadja prepirki a i zajebancije
otisli neki forumasi na ramsko ili tako nekako jezero pa ostavili jednog forumasa tamo
ovaj hodao skoro citavu noc dok je dosao do nekog mjesta
tad je napustio forum al sto je najgore fulio je forumase koji su ga cekali mozda kilometar od tog mjesta al on otisao u pogresnom pravcu pa nije naletio na njih
- supercali
#1719 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja vjerujem da je i sada isto samo sto se ne zna i ne prica al kad pukne bit ce opet kloniranih odlazaka za stalno i slmO k3 wrote:kada citas sta supercali pise mislis da je ovo ovdje jedna velika javna kuca bila !!
- Bloo
- Globalna šefica
#1720 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja sam na forumu već 9 godina...nikakijeh seksova nije bilo..barem sa mnom...
jest bilo derbija i piva
jest bilo derbija i piva
-
Niemand
#1721 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ma ne kontam ni ja. Al hajd, svako sebi zna. Njihova stvar.dale cooper wrote: Pa to ti kažem, možeš onda zamisliti kakve su sve pizdarije pravili. Ja to ne kontam. Da toliko zasereš, da se
sramiš da se više pojaviš ili se kloniraš u nadi da te niko neće provaliti.
- mO k3
#1722 Re: Leksikon foruma sax i klix
krecem se po pogresnim PF pa i ne skontamsupercali wrote:ja vjerujem da je i sada isto samo sto se ne zna i ne prica al kad pukne bit ce opet kloniranih odlazaka za stalno i slmO k3 wrote:kada citas sta supercali pise mislis da je ovo ovdje jedna velika javna kuca bila !!
Ali sigurno da ima zasto bi se sta promjenulo ...
- Bloo
- Globalna šefica
#1723 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja def neću ništa zguzit na temi PC konfiguracijemO k3 wrote:krecem se po pogresnim PF pa i ne skontamsupercali wrote:ja vjerujem da je i sada isto samo sto se ne zna i ne prica al kad pukne bit ce opet kloniranih odlazaka za stalno i slmO k3 wrote:kada citas sta supercali pise mislis da je ovo ovdje jedna velika javna kuca bila !!....
Ali sigurno da ima zasto bi se sta promjenulo ...
- joske
#1724 Re: Leksikon foruma sax i klix
sex na plazi ili sta
niemand jesi ti to u NIzozemskoj kazem zbog nickname