Referendum(i) u RS-u
- moa
#1701 Re: Referendum(i) u RS-u
Ja sam za da se drzava uredi kao sto je Distrikt brcko.
-
Lee Stiffdick
#1702 Re: Referendum(i) u RS-u
Izbor nije sjajan ali dileme nikakve nema s kim je gore.mO k3 wrote:Ma hajdeLee Stiffdick wrote:42 % je manjina koliko sam ja upoznat sa matematikom.mO k3 wrote: 42% bošnjaka i 20% Hrvata jedu se oni pitali ?pametan si ti , nego misliš da bi Hrvatim u cetnitetu bilo bolje ???
-
hizo ramidovic
#1703 Re: Referendum(i) u RS-u
zar ne vidite da je ovaj lee dodin isprdak sa zadatkom na ovom forumu?
-
Lee Stiffdick
#1704 Re: Referendum(i) u RS-u
Zivis u zabludi.BHCluster wrote:Da govorish o kamnjaru slozio bi se ali ipak ovo je gore mnogo drugacije.Lee Stiffdick wrote:Hrvati nece s muslimanima.Šunj wrote: Slatki snovi!
-
hizo ramidovic
#1705 Re: Referendum(i) u RS-u
je li stigla covketova naredba da hrvati u rs-u podrze referendum za dan republike?Ripicipi wrote:Bosnjaci su u teskoj zabludi ako misle da bi Hrvati sutra podrzali neki bosnjacki prijedlog za referendumu ili napadali rs.
Ja stvarno ne kontam kako ljudi tako slabo vide i kontaju.
U kojim vi filmovima zivite
-
Lee Stiffdick
#1706 Re: Referendum(i) u RS-u
Ako ti tako kazes.hizo ramidovic wrote:zar ne vidite da je ovaj lee dodin isprdak sa zadatkom na ovom forumu?
-
hizo ramidovic
#1707 Re: Referendum(i) u RS-u
sto se odmah ljutis?Lee Stiffdick wrote:Ako ti tako kazes.hizo ramidovic wrote:zar ne vidite da je ovaj lee dodin isprdak sa zadatkom na ovom forumu?
mnogi bi dali pare da mogu biti na tvom mjestu...
-
Ripicipi
#1708 Re: Referendum(i) u RS-u
'a?hizo ramidovic wrote:je li stigla covketova naredba da hrvati u rs-u podrze referendum za dan republike?Ripicipi wrote:Bosnjaci su u teskoj zabludi ako misle da bi Hrvati sutra podrzali neki bosnjacki prijedlog za referendumu ili napadali rs.
Je l' to mislis da sam Hrvat?
-
Lee Stiffdick
#1709 Re: Referendum(i) u RS-u
Hrvati su 1992 samo iz strateskih razloga prihvatili referendum za bezavisnost BiH. Ne postoji opcija, okolnost ili nacin da Hrvati pristanu na manjinski status u istoj drzavi sa muslimanima. Radi o sukobu i nekompatibilnosti civilizacija.hizo ramidovic wrote:je li stigla covketova naredba da hrvati u rs-u podrze referendum za dan republike?Ripicipi wrote:Bosnjaci su u teskoj zabludi ako misle da bi Hrvati sutra podrzali neki bosnjacki prijedlog za referendumu ili napadali rs.
-
Ripicipi
#1710 Re: Referendum(i) u RS-u
Ajde ne rise, ono posteno...Lee Stiffdick wrote:Hrvati su 1992 samo iz strateskih razloga prihvatili referendum za bezavisnost BiH. Ne postoji opcija, okolnost ili nacin da Hrvati pristanu na manjinski status u istoj drzavi sa muslimanima. Radi o sukobu i nekompatibilnosti civilizacija.hizo ramidovic wrote:je li stigla covketova naredba da hrvati u rs-u podrze referendum za dan republike?Ripicipi wrote:Bosnjaci su u teskoj zabludi ako misle da bi Hrvati sutra podrzali neki bosnjacki prijedlog za referendumu ili napadali rs.
-
hizo ramidovic
#1711 Re: Referendum(i) u RS-u
plitak si da bi razumio neke stvari...Lee Stiffdick wrote:
Hrvati su 1992 samo iz strateskih razloga prihvatili referendum za bezavisnost BiH. Ne postoji opcija, okolnost ili nacin da Hrvati pristanu na manjinski status u istoj drzavi sa muslimanima. Radi o sukobu i nekompatibilnosti civilizacija.
vjerojatno je i "oluja 95" bila na tragu te kompatibilnosti...
-
hizo ramidovic
#1712 Re: Referendum(i) u RS-u
ne mislim nista, samo pitam...Ripicipi wrote:'a?hizo ramidovic wrote:je li stigla covketova naredba da hrvati u rs-u podrze referendum za dan republike?Ripicipi wrote:Bosnjaci su u teskoj zabludi ako misle da bi Hrvati sutra podrzali neki bosnjacki prijedlog za referendumu ili napadali rs.
Je l' to mislis da sam Hrvat?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1713 Re: Referendum(i) u RS-u
Lee Stiffdick wrote: Radi o sukobu i nekompatibilnosti civilizacija.
oj, hljebe
-
stari grad Visegrad
#1714 Re: Referendum(i) u RS-u
@Lee Stiffdickhizo ramidovic wrote:plitak si da bi razumio neke stvari...Lee Stiffdick wrote:
Hrvati su 1992 samo iz strateskih razloga prihvatili referendum za bezavisnost BiH. Ne postoji opcija, okolnost ili nacin da Hrvati pristanu na manjinski status u istoj drzavi sa muslimanima. Radi o sukobu i nekompatibilnosti civilizacija.
Neistina. Gdje si ti bio 1992?
-
Lee Stiffdick
#1715 Re: Referendum(i) u RS-u
Objasni mi ti te stvari i tvoju logiku. Ako Hrvati nece da im Srbi otmu 1/3 zemlje to znaci da su ok s tim da im muslimani upravljaju zivotima? Vidimo u Francuakoj sta se desava i sa 10% muslimana, vidim u sta se Sarajevo pretvorilo sa "umjerenim" Bosnjacima. Ne mozes 100 metara prosetat ne vidis 20 pokrivenih zena. I treba da vjerujem tebi a ne svojim ocima? Hu iz ju?hizo ramidovic wrote:plitak si da bi razumio neke stvari...Lee Stiffdick wrote:
Last edited by Lee Stiffdick on 18/08/2016 16:21, edited 1 time in total.
- tandmand
#1716 Re: Referendum(i) u RS-u
stari grad Visegrad wrote:@Lee Stiffdickhizo ramidovic wrote:plitak si da bi razumio neke stvari...Lee Stiffdick wrote:
Neistina. Gdje si ti bio 1992?
sprdex.com
SENZACIJA: FER-ovac napravio aplikaciju koja izračunava gdje si bio ’91-e!
Nakon što je aplikacija koja izračunava i najteže matematičke jednadžbe osvojila svijet, na novi genijalni proizvod iz Hrvatske nismo trebali dugo čekati. Jutros je na zagrebačkom FER-u predstavljena nova aplikacija koja bi, tvrde njeni tvorci, trebala odgovoriti na pitanje svih pitanja: Gdje je netko bio ’91!
“Aplikacija uzima u obzir mnogo podataka. Primjerice, da bi saznali gdje je 19-godišnja konobarica lokalnog kafića bila 1991. godine trebate znati njeno prezime, ime oca, cifru koju daje za blagoslov kuće, kao i podatak je li joj netko unutar šest koljena bio član Partije. Svjesni smo da bi to moglo predstavljati problem našim korisnicima koji nemaju baku da im te podatke izdiktira iz glave, ali već radimo na tome da poboljšamo stvari pa se nadamo da će ubuduće korisnicima biti potrebno znati samo prezime i ime oca”, govori nam Mijo Klarić, idejni začetnik aplikacije.
Brojni stručnjaci oduševljeni su aplikacijom, te smatraju kako će predstavljati revoluciju u svim budućim kafanskim raspravama, a neki je već od milja zovu “lovac na komuniste”.
“Već imamo dosta zainteresiranih za kupnju aplikacije. Nije tajna da su nas kontaktirali i s Kaptola koji bi preprodavali aplikaciju s dodatnim blagoslovom. A u pregovorima smo oko izrade specijalnog uređaja za pronalazak osoba koje su plakale kad je umro Tito. Jučer smo s njim slučajno prošli ispred zgrade HDZ-a pa su susjedi zvali policiju zbog prevelike buke”, za kraj će autor aplikacije.
Last edited by tandmand on 18/08/2016 16:21, edited 1 time in total.
- Šunj
#1717 Re: Referendum(i) u RS-u
Domaći i regionalni mediji
“AVAZOVE” EKSKLUZIVE HIT U REGIONU: Portali prenijeli poruke austrijskog ministra i verbalnih udaraca Dodika i Pammera!
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/250765/avazov ... YakOt.dpuf

“AVAZOVE” EKSKLUZIVE HIT U REGIONU: Portali prenijeli poruke austrijskog ministra i verbalnih udaraca Dodika i Pammera!
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/250765/avazov ... YakOt.dpuf
- arzuhal
#1718 Re: Referendum(i) u RS-u
BrchkogeddonChmoljo wrote:Lee Stiffdick wrote: Radi o sukobu i nekompatibilnosti civilizacija.![]()
oj, hljebe
- BHCluster
#1719 Re: Referendum(i) u RS-u
108. sve govori.Lee Stiffdick wrote:Zivis u zabludi.BHCluster wrote:Da govorish o kamnjaru slozio bi se ali ipak ovo je gore mnogo drugacije.Lee Stiffdick wrote:
Hrvati nece s muslimanima.
-
Lee Stiffdick
#1720 Re: Referendum(i) u RS-u
Zivis u dalekoj proslosti koja je i tad bila privremena.BHCluster wrote:108. sve govori.Lee Stiffdick wrote:Zivis u zabludi.BHCluster wrote:
Da govorish o kamnjaru slozio bi se ali ipak ovo je gore mnogo drugacije.
- arzuhal
#1721 Re: Referendum(i) u RS-u
Njegova eksencija Spamer jedini veleposlanik koji kuži stvar do aminokiselina, aferim! Spamer razbija Trola 

-
mmaar
#1722 Re: Referendum(i) u RS-u
Ima li neko da se kladi da ce ovih dana uletiti cetnik Vucic da "smiruje strasti" i izigrava "faktor stabilnosti".
Sva ova igranka se vodi iz Beograda i neka vodi, sami ce raspakivanjem Dejtona dohakati genocidnoj tvorevini, a ja se nadam da ce Laktasenko dovisiti posao do kraja prije nego dobije motku u dupe, mada kakva je to seoska varalica i kukavica, tesko da ce stisnuti muda i ici do kraja.
Sva ova igranka se vodi iz Beograda i neka vodi, sami ce raspakivanjem Dejtona dohakati genocidnoj tvorevini, a ja se nadam da ce Laktasenko dovisiti posao do kraja prije nego dobije motku u dupe, mada kakva je to seoska varalica i kukavica, tesko da ce stisnuti muda i ici do kraja.
- BHCluster
#1723 Re: Referendum(i) u RS-u
Lee Stiffdick wrote:
Zivis u dalekoj proslosti koja je i tad bila privremena.
-
hizo ramidovic
#1724 Re: Referendum(i) u RS-u
rekoh ti vec da si plitak da bi razumio neke stvari, pa bi objasnjavanje tebi bilo besmisleno kao i karati cicolinu sa kitom velicine skolske krede...Lee Stiffdick wrote:
Objasni mi ti te stvari i tvoju logiku. Ako Hrvati nece da im Srbi otmu 1/3 zemlje to znaci da su ok s tim da im muslimani upravljaju zivotima? Vidimo u Francuakoj sta se desava i sa 10% muslimana, vidim u sta se Sarajevo pretvorilo sa "umjerenim" Bosnjacima. Ne mozes 100 metara prosetat ne vidis 20 pokrivenih zena. I treba da vjerujem tebi a ne svojim ocima? Hu iz ju?
mudzahedini iz islamskog sarajeva su posebna prica, odmah obrezuju cunu ako slucajno primjete da si kjafir...
- BHCluster