Mislim da su ga malo presecerili ali dobro.Jimmy McNulty wrote:http://mondo.ba/a667158/Sport/Fudbal/Pr ... dbalu.html
Rijetko kvalitetan članak.
![]()
![]()
Forza Island!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislim da su ga malo presecerili ali dobro.Jimmy McNulty wrote:http://mondo.ba/a667158/Sport/Fudbal/Pr ... dbalu.html
Rijetko kvalitetan članak.
![]()
![]()
Bez obzira na to sto uvlacis Zlatana u nesto s cim on uopste nema veze (a tu se vidi samo tvoj animozitet prema njemu, nista drugo), ne sjecam se da je Zlatan ikad tako nesto degutantno izjavio za reprezentaciju druge, puno manje zemlje. Dok je Ronaldo vise puta srao u medijama sa ovakvim izjavama, cak i po svojoj ekipi i saigracima, koje je prije samo par mjeseci okarakteris'o da "nisu na njegovom nivou"._BataZiv_0809 wrote:Pa poenta je u tome sto su svi ocekivali da ce Portugal silovito napasti. A oni vecinu utakmice proveli sa 10 igraca iza lopte i time napravili totalno takticko iznenadjenje. Pravili sitne prekrsaje i cekali Hrvatsku iz kontre. I docekali.
A da je Zlatan ovo izjavio umjesto Ronalda, bilo bi "joj kralja, nema dlake na jeziku, dobro im je reko brane se ko picke"
Nisu, zaista je sve tako, godinama su radili i stvarali... isti ovaj članak sam prije godinu dana pročitao na engleskom...pirmin wrote:
Mislim da su ga malo presecerili ali dobro.![]()
Forza Island!
informacije su tacne i zanimljive, mislim da ne misli on na to nego na nacin na koji je napisano. jeste malo melodramaticno i sladunjavo.Jimmy McNulty wrote:Nisu, zaista je sve tako, godinama su radili i stvarali... isti ovaj članak sam prije godinu dana pročitao na engleskom...pirmin wrote:
Mislim da su ga malo presecerili ali dobro.![]()
Forza Island!
veće ciganije od njih i grka nema, mislim na fudbalereTomahawk11 wrote:Tacno bi bilo onih koji bi se izrezali da Portugal osvoji![]()
Ne treba nam, imamo mi Cyprusa.jethro wrote:Nasljednica hobotnice Paul: Slonica Zella pogodila sedam četvrtfinalista Eura![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/naslje ... /160628057
Bolje od nas pogadja
Tito_i_Partija wrote:Ne treba nam, imamo mi Cyprusa.jethro wrote:Nasljednica hobotnice Paul: Slonica Zella pogodila sedam četvrtfinalista Eura![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/naslje ... /160628057
Bolje od nas pogadja
Tito_i_Partija wrote: Bez obzira na to sto uvlacis Zlatana u nesto s cim on uopste nema veze (a tu se vidi samo tvoj animozitet prema njemu, nista drugo), ne sjecam se da je Zlatan ikad tako nesto degutantno izjavio za reprezentaciju druge, puno manje zemlje. Dok je Ronaldo vise puta srao u medijama sa ovakvim izjavama, cak i po svojoj ekipi i saigracima, koje je prije samo par mjeseci okarakteris'o da "nisu na njegovom nivou".

Covjek je u pravu za Zlatana. Omiljeni Sved Bosnja da skine gace i posere se na centru igralista u live prenosu svi bi bilo odusevljeni ali ako Ronaldo napravi cudnu grimasu odmah je pi..a itd. Koliko se ja sjecam taj korektni Zlatan je za BiH izjavio da je smjesna reprezentacija jest da je koliko se sjecam bilo preneseno od Havaza ali eto. Kladim se da se toga pa skoro niko ne sjeca jer ipak je to Zlatan nesudjeni Bosanski sin.Tito_i_Partija wrote:Bez obzira na to sto uvlacis Zlatana u nesto s cim on uopste nema veze (a tu se vidi samo tvoj animozitet prema njemu, nista drugo), ne sjecam se da je Zlatan ikad tako nesto degutantno izjavio za reprezentaciju druge, puno manje zemlje. Dok je Ronaldo vise puta srao u medijama sa ovakvim izjavama, cak i po svojoj ekipi i saigracima, koje je prije samo par mjeseci okarakteris'o da "nisu na njegovom nivou"._BataZiv_0809 wrote:Pa poenta je u tome sto su svi ocekivali da ce Portugal silovito napasti. A oni vecinu utakmice proveli sa 10 igraca iza lopte i time napravili totalno takticko iznenadjenje. Pravili sitne prekrsaje i cekali Hrvatsku iz kontre. I docekali.
A da je Zlatan ovo izjavio umjesto Ronalda, bilo bi "joj kralja, nema dlake na jeziku, dobro im je reko brane se ko picke"
Francuz ima vlazne snove o Zlaji.Point. wrote:Nemoj tako o Zlatanu sad ce te francuz zik.
Ronaldo: Nisam slavio nakon meča jer je moj brat Modrić plakaoMyTao wrote:Daj ba... kad Island igra defanzivno onda su ckapi kad to radi Ronaldo sa svojim ciganima onda je to taktika?
Lik je toliko odvratan da se to ne moze opisati... kao neko malo dijete. Ne samo on, cijela reprezentacija Portugala je puna takvih... Samo gledaju kako prevariti sudiju, udariti nekog a da to prodje nekaznjeno, pasti na svaki dodir i glumiti kao da umiru... jednostavno su odvratni za gledati, i njih mogu voljeti samo Portugalci... ne znam kako nekom neutralcu moze taj tim biti simpatican. Ronaldo, Nani, Pepe, pa onaj bek sto je igrao za Real prije... povraca mi se samo kada pomislim na te likove.
Pa poslo susjede domaTomahawk11 wrote:Koji su ti Portugalci, najgora djeca od svih![]()
Pa Talijani su majstori u mama mia, pa se opet toliko ne mrze.
Spanci isto tako ciganisu, vrse pritisak na sudiju.
Daleko su od neutralaca oni koji drvlje i kamenje na Ronalda
Stari moj upravo si opisao Italiju.MyTao wrote:Daj ba... kad Island igra defanzivno onda su ckapi kad to radi Ronaldo sa svojim ciganima onda je to taktika?
Lik je toliko odvratan da se to ne moze opisati... kao neko malo dijete. Ne samo on, cijela reprezentacija Portugala je puna takvih... Samo gledaju kako prevariti sudiju, udariti nekog a da to prodje nekaznjeno, pasti na svaki dodir i glumiti kao da umiru... jednostavno su odvratni za gledati, i njih mogu voljeti samo Portugalci... ne znam kako nekom neutralcu moze taj tim biti simpatican. Ronaldo, Nani, Pepe, pa onaj bek sto je igrao za Real prije... povraca mi se samo kada pomislim na te likove.
Opsjednut si Ronaldom... ako te vec zanima, on je i OK kakvih tipova ima u Portugalu... Onom konju Pepe-u je davno trebalo zabraniti igrati fudbal jer se ponasa kao divljak svaki put kada izadje na teren. Nani je najodvratniji od svih sa onom svojom facom kao da mu je neko streljao pola familije svaki put kada ga neko dotakne... Ronaldo je padavicar i voli da place, ne zna da se nosi sa porazom. Svaki put kada ga neide ponasa se kao i ovi, place, pada, udara... Jednostavno su svi antipaticni. Svako ima svoj ukus, ali ono sto Italijani rade nije ciganluk, vec cvrsta, muska igra i nikako se ne mogu ta dva tima porediti.Tomahawk11 wrote:Koji su ti Portugalci, najgora djeca od svih![]()
Pa Talijani su majstori u mama mia, pa se opet toliko ne mrze.
Spanci isto tako ciganisu, vrse pritisak na sudiju.
Daleko su od neutralaca oni koji drvlje i kamenje na Ronalda
To sto Klix skida gace za Zlatana i stalno ga toliko eksponira u svojim clancima ne znaci da ga sve Bosnje gotive do te mjere. U kontekstu ove price i ono sto zamjeram Bati je da Zlatan nije spomenut' k'o definitivan dokaz necega, nego k'o floskula tipa "e da je ovaj rek'o ono, desilo bi se ovo". Gluposti.Korisničkoime wrote:Covjek je u pravu za Zlatana. Omiljeni Sved Bosnja da skine gace i posere se na centru igralista u live prenosu svi bi bilo odusevljeni ali ako Ronaldo napravi cudnu grimasu odmah je pi..a itd. Koliko se ja sjecam taj korektni Zlatan je za BiH izjavio da je smjesna reprezentacija jest da je koliko se sjecam bilo preneseno od Havaza ali eto. Kladim se da se toga pa skoro niko ne sjeca jer ipak je to Zlatan nesudjeni Bosanski sin.Tito_i_Partija wrote:Bez obzira na to sto uvlacis Zlatana u nesto s cim on uopste nema veze (a tu se vidi samo tvoj animozitet prema njemu, nista drugo), ne sjecam se da je Zlatan ikad tako nesto degutantno izjavio za reprezentaciju druge, puno manje zemlje. Dok je Ronaldo vise puta srao u medijama sa ovakvim izjavama, cak i po svojoj ekipi i saigracima, koje je prije samo par mjeseci okarakteris'o da "nisu na njegovom nivou"._BataZiv_0809 wrote:Pa poenta je u tome sto su svi ocekivali da ce Portugal silovito napasti. A oni vecinu utakmice proveli sa 10 igraca iza lopte i time napravili totalno takticko iznenadjenje. Pravili sitne prekrsaje i cekali Hrvatsku iz kontre. I docekali.
Dupli arsini.
Da Ronaldo ima pravo da bude iznerviran kada igra fudbal sa ekipom koja odbija da igra fudbal a sto je bio slucaj s Islandom u toj utakmici, da Island moze i malo drugacije pokazali su sinoc. Moje simpatije su na strani Islanda jer ni POR ni ENG su mi sve drugo nego drage a ni Ronalda nesto ne gotivim ali jbg.sto jest, jest.
Hajd zaboravi malo Ronalda, sta je sa Pepe-om, Nanijem, Mourinhom? Jednostavno su odvratni, svi... Nije problem ni negativna igra, sve je to taktika... problem je sto se valjaju po terenu, padaju na svaki dodir, placu... Nisam vidio da to oni iz Islanda rade, a brane se non stop kao i ovi...Korisničkoime wrote:Stari moj upravo si opisao Italiju.MyTao wrote:Daj ba... kad Island igra defanzivno onda su ckapi kad to radi Ronaldo sa svojim ciganima onda je to taktika?
Ja ne volim kada neko odbija da igra fudbal a dosao na fudbalsku utakmicu. Kada to urade Irci onda se kaze posalji ih kuci, drvlje i kamenje po njima, medjutim kod Italije je to taktika, kod Portugala je to supacki kod Italije maesto Conte itd. Meni Portugal nije simpatican ni najmanje jesu pickasto odigrali protiv HR ali i HR je tako igrala i jedni i drugi su se bojali igrati fudbal, tako da su bili u jednoj ravni i svako po meni ima pravo da za to kritikuje i POR i HR pa i Ronalda (mada on nema bas puno veze sa taktickom postavkom). Medjutim to isto pravo bi se trebalo dati i samom Ronaldu pa i drugima kada su u pitanju i ekipe koje su nam simpaticne. Medjutim Ronaldo je supak a kladim se da je to isto rekao Zlaja BH Sved svi bi kliktali od ushicenja kako im je Zlaja sasuo u oci. Nije posteno.
Da Island zna drugacije kao i da to Italija zna pokazali su u 1/8 finala i to zasluzuje pohvalu.
Medjutim nesto bas i sumnjam da si ti objektivan po pitanju Ronalda ali hajd ne moze cojek sve voliti.