i sta je tu konkretno problem? jesi li i ti celistica?cLo wrote:Nagudila je ona hejbet takvih, nista se ti ne brini.howdy wrote:ako nista, dao bih joj gudalo...Matzan wrote:Vala, koliko ja vidim komentare, mnogi bi joj rado čelo zamijenili.
Bruka na Vlašiću
-
howdy
#1701 Re: Bruka na Vlašiću
- Dr Kova
#1702 Re: Bruka na Vlašiću
pici wrote: ANA je picka i po... ja sve njezine slikovne uratke spremam u poseban folder... za kasnije![]()
- edo_79
#1703 Re: Bruka na Vlašiću
howdy wrote:jedno pitanje: da li je ijedna eurovizijska ekipa koja je predstavljala BiH ikad ovoliko ismijavana? nije.
mislim da to dovoljno govori o njima. samo ne smijem ni pomislit sta bi se desilo da je nekim slucajem Rizzo Ruza umjesto ovih mediokriteta...
Ili duet Bešlić vs Pršeš ....
-
howdy
#1704 Re: Bruka na Vlašiću
vrh vrhevaedo_79 wrote:howdy wrote:jedno pitanje: da li je ijedna eurovizijska ekipa koja je predstavljala BiH ikad ovoliko ismijavana? nije.
mislim da to dovoljno govori o njima. samo ne smijem ni pomislit sta bi se desilo da je nekim slucajem Rizzo Ruza umjesto ovih mediokriteta...Hadžija hadžija, lijepa ti je avlija, a u njoj sjedi cura slatka k'o gurabija
Ili duet Bešlić vs Pršeš ....Djevojka mog jarane nezna šta je banana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
howdy
#1705 Re: Bruka na Vlašiću
al ga polira, sija ko mjesecBuckethead wrote:pici wrote: ANA je picka i po... ja sve njezine slikovne uratke spremam u poseban folder... za kasnije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ti si meni bog
- cLo
#1706 Re: Bruka na Vlašiću
E o ovome ja pricam!
Gledaj kako se Ana brani i rukama i nogama.
Iako nista drugacija od ostalih nije.
Pljuje se Fudo, Jala, Dalal, i svi su za pljuvacine, ali nam u Anu ne diraj. Zalutala zena medju olos, naivna.
Gledaj kako se Ana brani i rukama i nogama.
Iako nista drugacija od ostalih nije.
Pljuje se Fudo, Jala, Dalal, i svi su za pljuvacine, ali nam u Anu ne diraj. Zalutala zena medju olos, naivna.
- Dr Kova
#1708 Re: Bruka na Vlašiću
Zato što je dobra. Niko ne kaže da je drugačija, samo da je dobra.cLo wrote:E o ovome ja pricam!![]()
Gledaj kako se Ana brani i rukama i nogama.![]()
Iako nista drugacija od ostalih nije.![]()
-
howdy
#1709 Re: Bruka na Vlašiću
eurovizija nije takmicenje u nevinosti i prijedjenoj kilometrazi.cLo wrote:E o ovome ja pricam!![]()
nego, jesi li i ti celistica?
- edo_79
#1710 Re: Bruka na Vlašiću
A more i Kung Fu Hanka ...howdy wrote: vrh vrheva![]()

Evo je jarane k'o birvaktile Cynthia Rothrock
-
polacijela
#1711 Re: Bruka na Vlašiću
sve si meni ti dalal i dalalhowdy wrote:
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#1712 Re: Bruka na Vlašiću
NIje ona zalutala đe treba, samo ću ti to rećcLo wrote:E o ovome ja pricam!![]()
-
howdy
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1714 Re: Bruka na Vlašiću
Kako nije drugacija pa ja kad god je vidim menise Hasim digne i otvdne moram ga sHamarat po sata da dodje sebi, sva mi krv sjurca dole, oci mi obnevide nemerem film gledat samo slusam radiJo
- Dr Kova
#1715 Re: Bruka na Vlašiću
edo_79 wrote:
Evo je jarane k'o birvaktile Cynthia Rothrock![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#1716 Re: Bruka na Vlašiću
howdy wrote:
![]()
![]()

Imaš braco marku bog ti dragi dao, hajde daj braco marku živ ti sve
- cLo
#1717 Re: Bruka na Vlašiću
Ma vi ste svi zagorili k'o tava izgleda. 
- Dr Kova
#1718 Re: Bruka na Vlašiću
pici wrote:Kako nije drugacija pa ja kad god je vidim menise Hasim digne i otvdne moram ga sHamarat po sata da dodje sebi, sva mi krv sjurca dole, oci mi obnevide nemerem film gledat samo slusam radiJo
-
howdy
#1719 Re: Bruka na Vlašiću
cLo wrote:Ma vi ste svi zagorili k'o tava izgleda.

- sunceKOtepsija
#1720 Re: Bruka na Vlašiću
http://www.klix.ba/magazin/muzika/reakc ... /160511006

Lejla Babović, šefica delegacije Eurosonga nakon sinoćnjeg nastupa za BHRT je izjavila kazala kako je naša ekipa razočarana ishodom glasanja.
"Naši predstavnici su dali sve od sebe, pjevali su perfektno, a i scenski nastup je bio bez greške... Istina je da su nakon glasanja pale suze razočarenja baš kao što su pale suze radosnice kada su prvi put ušli u zelenu sobu", kazala je Babović.
Evropa nas ne zasluzujeS obzirom na to da su se negativni komentari nastavili nizati, Dalal je javnosti prenijela poruku Poljakinje Ewe: "Apsolutno se ne slažem s izborom Evrope! Oduvijek sam voljela sve pjesme s Balkana koje su otpjevane na Eurosongu. Zato ne mogu prihvatiti ovakvu odluku. Ali Eurosong ipak nije sve, stoga samo nastavite jer ste odlični. Vaša pjesma i poruka koju ste prenijeli će ostati zauvijek s nama. Nemojte se slomiti, jerste večeras bili najbolji za mnoge ljude. Hvala vam za vaš nastup! Bilo je predivno i magično. Europa je previše nezrela da bi to razumjela".
- edo_79
#1721 Re: Bruka na Vlašiću
Eee jarane to je bila pičoka ..... a nije k'o ove sad na koncentratu što su odrasleBuckethead wrote:edo_79 wrote:
Evo je jarane k'o birvaktile Cynthia Rothrock![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa đe se nje sjeti...
![]()

Vidi je jarane jebote .... prvo ubije boga u tebi, onda te uzjaše i razmontira te k'o GRAS
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1722 Re: Bruka na Vlašiću

djaba fHudi poliranje, a tamam je konto za finala glanjcat novim spuzvicama
-
howdy
#1723 Re: Bruka na Vlašiću
kome ba da se mi prilagodjavamo?sunceKOtepsija wrote:http://www.klix.ba/magazin/muzika/reakc ... /160511006Lejla Babović, šefica delegacije Eurosonga nakon sinoćnjeg nastupa za BHRT je izjavila kazala kako je naša ekipa razočarana ishodom glasanja.
"Naši predstavnici su dali sve od sebe, pjevali su perfektno, a i scenski nastup je bio bez greške... Istina je da su nakon glasanja pale suze razočarenja baš kao što su pale suze radosnice kada su prvi put ušli u zelenu sobu", kazala je Babović.Evropa nas ne zasluzujeS obzirom na to da su se negativni komentari nastavili nizati, Dalal je javnosti prenijela poruku Poljakinje Ewe: "Apsolutno se ne slažem s izborom Evrope! Oduvijek sam voljela sve pjesme s Balkana koje su otpjevane na Eurosongu. Zato ne mogu prihvatiti ovakvu odluku. Ali Eurosong ipak nije sve, stoga samo nastavite jer ste odlični. Vaša pjesma i poruka koju ste prenijeli će ostati zauvijek s nama. Nemojte se slomiti, jerste večeras bili najbolji za mnoge ljude. Hvala vam za vaš nastup! Bilo je predivno i magično. Europa je previše nezrela da bi to razumjela".
- edo_79
#1724 Re: Bruka na Vlašiću
pici wrote:
djaba fHudi poliranje, a tamam je konto za finala glanjcat novim spuzvicama

Generalni sponzor SONAX
- Dr. Kuca
#1725 Re: Bruka na Vlašiću
Ne znate vi clo. Ana je za nju borat.