Aha, vidiš ima logikemad_max_ba wrote:jok baTomahawk11 wrote:
Ček, 90 obim
90 puta bi cuclo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al opet, šta je 90 puta
Da je tri puta na dan, za mjesec
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Aha, vidiš ima logikemad_max_ba wrote:jok baTomahawk11 wrote:
Ček, 90 obim
90 puta bi cuclo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e jbga tomoTomahawk11 wrote:Svejedno, malo kako god okreneš![]()
Ženska ujdurma, pa poslije kad pristaneš, budeš![]()
![]()
Ionako smo vazda donji![]()
Nije to nista neobicno, slicno je i sa mnom. Obozavam sarafati auta, motore, a nema nikakve veze sa mojom formalnom strukom i poslom od kojeg zivim. Cak mi se vrti po glavi da napustim trenutni posao (nije mi zanimljivo) i otvorim servis da sarafam (i budem sretan)djevojka bez imena wrote:Koji posao najbolje obavljate, u čemu ste najjači sto bi se reklo?![]()
Pitam, jer imam ovog jednog kolegu, mag. ekonomije a ruke vječno u Tot masti a glava pod haubom, i sav sretan kad je takav prljav a blista iznutra. Kontam sto li nije automehanicar?
Dugoročno cuclanjemad_max_ba wrote:e jbga tomoTomahawk11 wrote:Svejedno, malo kako god okreneš![]()
Ženska ujdurma, pa poslije kad pristaneš, budeš![]()
![]()
Ionako smo vazda donji![]()
ti bi se pripojio na cuc i ne bi se odvajao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj svoj koji radim.djevojka bez imena wrote:Koji posao najbolje obavljate, u čemu ste najjači sto bi se reklo?![]()
Pitam, jer imam ovog jednog kolegu, mag. ekonomije a ruke vječno u Tot masti a glava pod haubom, i sav sretan kad je takav prljav a blista iznutra. Kontam sto li nije automehanicar?
Tvoj stari i ja bi bili dobri jarani. Meni roditelji nisu htjeli kupovati igracke koje su napravljene od vise dijelova, svaku zadesi remontTomahawk11 wrote:Ovaj svoj koji radim.djevojka bez imena wrote:Koji posao najbolje obavljate, u čemu ste najjači sto bi se reklo?![]()
Što se tiče majstorisanja, ako moram, uradim nešto, tipa sklopiti komodu i tako to.
Na autu ulje, voda, gorivo. Ostalo prepustam majstorima. Stari će me se odreći, on je taj tip koji će sve rasklopiti na dijelove i ponovo sastaviti![]()
Mene to ne zanima.
Joj šuti, on i tetak....to je vazda dernekzforumas wrote:
Tvoj stari i ja bi bili dobri jarani. Meni roditelji nisu htjeli kupovati igracke koje su napravljene od vise dijelova, svaku zadesi remont
Ma opet na kraju dana popiju pivu skupaTomahawk11 wrote:Joj šuti, on i tetak....to je vazda dernekzforumas wrote:
Tvoj stari i ja bi bili dobri jarani. Meni roditelji nisu htjeli kupovati igracke koje su napravljene od vise dijelova, svaku zadesi remont![]()
Tetak zna rastaviti, ali sastaviti, jok![]()
![]()
Još zajedno rade....i onda u neko doba hoće da šefuje mom starom, da pametuje![]()
Moj stari to ne da, i onda se zakače
NaraFski, sve je to u žaru borbezforumas wrote:
Ma opet na kraju dana popiju pivu skupa![]()
Znam ja i sastaviti, nekad cak bude i viska dijelova
Uvijek mi ima viška dijelova, al jbga kad sklopim to nešta ono funkcionišezforumas wrote:
Znam ja i sastaviti, nekad cak bude i viska dijelova
mad_max_ba wrote:Uvijek mi ima viška dijelova, al jbga kad sklopim to nešta ono funkcionišezforumas wrote:
Znam ja i sastaviti, nekad cak bude i viska dijelova![]()
![]()
![]()
Ramzess Veliki wrote:Da ... mozda mu je babo bio mehanicar u TAS-u pa ga natjerao da uci skolu.zoomba wrote:Ma nebi da se hvalim sad ovako javno ..djevojka bez imena wrote:Koji posao najbolje obavljate, u čemu ste najjači sto bi se reklo?![]()
Pitam, jer imam ovog jednog kolegu, mag. ekonomije a ruke vječno u Tot masti a glava pod haubom, i sav sretan kad je takav prljav a blista iznutra. Kontam sto li nije automehanicar?![]()
Pa mozda mu je ekonomija nametnuta , dok ga to cackanje stvarno ispunjava ..
I meni je merak nesta oko auta, motora, a volim i sa drvetom raditi.
Cak sam i ovo sam napravio:
Besavna zeljezna cijev, baglame, flah, samourezujuci vijci i termicka izolacija za cijevi.
Materijal me kostao 20 KM, a cijena ovoga je oko 200 KM.
Najdraze Su mi one sto davesela_sveska wrote:sta kazete![]()
koje slovo vam je najdraze
![]()
![]()
Ja sam donio na drugi i zakasnio - 2 minutesherbett wrote:Donio mi je ruzu na prvi spoj. Should i stay or should i go?
jesi li sisalasherbett wrote:Donio mi je ruzu na prvi spoj. Should i stay or should i go?
A tebi lale iz usiju viresherbett wrote:Donio mi je ruzu na prvi spoj. Should i stay or should i go?
Go ... cuj ruzu ...sherbett wrote:Donio mi je ruzu na prvi spoj. Should i stay or should i go?