Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmirBaa wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-ponedj ... /160604052 ima li ko informaciju hoce li se oko miljacke nesto slicno raditi ? Vilsom se navecer ne moze trcati od rojeva musica, a komaraca u sarajevu ima kao da si u dzungli nekoj
Petak i subotu cijeli dan je iznad Sarajeva letilo onaj šporet (mali avion) pa možda nas je zaprašivao
P.S motor u avionu ima zvuk kao da leti Yugo 45 sa probušenim auspuhom
Prije da je oblake razbijao kao prosle godine kad je papa dolazio pa prdavac letao okolo
Prosle godine su zaprasivali sa otoke kod dzamije istiklal sa igralista
Smrdila hemija dahnut se nije moglo
Uzas
nek tuku ove kabadahije,sto da ne,danas je trzo policajca sutra ce tebe.treba cobanu dokazat ako nece fino onda silom da kola i cesta nisu za izivljavanje.ako je bjesan glavom u zid nek udara a ne smara okolinu.
Jah,sinoć trojac u golfu 2 sa reklamon autorepature,prodje kroz crveno kod bbi,i naravno da se dokotrljao do Pofalića niko ga nije pogledao.
Zaustavlja djevojke koje guslaju krajnjom desnom 50-60 svezane....
radiša wrote:nesto je bilo kod omer maslica policija kazu komplet cestu od cvile blokirala.
sivi BMW i crvena 6-ica kao da su se 'ubadali' prednjim krajem a skoro da se nisu ni sudarili
uopšte ne izgleda 'tako strašno' iako je cesta od mosta do Malte zatvorena
kisa je tad padala..mislim da je neki proklizao pri velikoj brzini..
ovdje u clanku se spominju 3 auta..ja vidio 2 udarena..i ispred neki autic..mislio da je neko stao da pomogne im..
u zadnji lijevi dio je udaren kamion..i to nekako vise vozacevom stranom od ovog sto je skrsen.
kokuz_sa wrote:kisa je tad padala..mislim da je neki proklizao pri velikoj brzini..
ovdje u clanku se spominju 3 auta..ja vidio 2 udarena..i ispred neki autic..mislio da je neko stao da pomogne im..
u zadnji lijevi dio je udaren kamion..i to nekako vise vozacevom stranom od ovog sto je skrsen.
Svasta... Ne kontam kako je moglo doci do ovako jakog sudara da se ovaj audi ovoliko slupa, osim ako kamion nije stajao a ovaj proklizao i udario u njega
Black swan wrote:e to su ti što se žale na zdravstvo i doktore
doktori i seke znaju biti bagra ali ne kao mušterije BESPLATNOG zdravstva
dakle pendrek pa nek maskirani zaštitari mlate levate
udri bagru što hoće sve besplatno i tako sjebaju normalnu raju
udri
Upravo tako. Takvi su najizvikaniji.
Koliko samo znam ljudi da radi na crno, a vozi auto od 15.000, kuca na tri sprata. Kivan na sve, a marke nije dao drzavi i cudi se kako nista ne valja.