Bas si bezobrazanPoint. wrote:Upravo sam procito zadnje 3 stranice i uzivao kako su jebani na suho ovaj burgundi i tzipiripi od avetinje i jeza. Svaka cast momci.Puna usta Trumpa al iz BiH. Koji kraljevi, ayatole. Bosanski republikanci
. A ne mogu da sastave dvije tri tacke i kako bi negativno njihova svakodnevnica bila da neznalica Trump pobijedi. Onaj tuzlak jebe majku Klintonovoj zbog nekog razloga a podrzava istog covjeka ko i Seselj. Zemljo otvori se.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Avetinho
#1701 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- burgundy
#1702 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hahaha to legendo veliki bosnjak iz ameriku iz kojeg kad istisnes izadje sedam srbaAvetinho wrote:Uopste nije insinuacija. Balkanac koji navija za Trampa ne moze biti nista drugo nego Dodikov nozni prstolizac.
-
Avetinho
#1703 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Odjebi. Da mene i ovakvih kao ja nije bilo, ne bi bilo ni tebe, ili bi pricao ekavicom i pisao cirilicu.burgundy wrote:Hahaha to legendo veliki bosnjak iz ameriku iz kojeg kad istisnes izadje sedam srbaAvetinho wrote:Uopste nije insinuacija. Balkanac koji navija za Trampa ne moze biti nista drugo nego Dodikov nozni prstolizac.
- burgundy
#1704 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hahahah dje si Ram(b)o John J.nisam znao da si to ti.Bosna te sad treba vidis blizi se referendum ti u ameriku,taman odes od Trampa.Odbrani nas Sefera ti tvoga.Avetinho wrote:Odjebi. Da mene i ovakvih kao ja nije bilo, ne bi bilo ni tebe, ili bi pricao ekavicom i pisao cirilicu.burgundy wrote:Hahaha to legendo veliki bosnjak iz ameriku iz kojeg kad istisnes izadje sedam srbaAvetinho wrote:Uopste nije insinuacija. Balkanac koji navija za Trampa ne moze biti nista drugo nego Dodikov nozni prstolizac.
-
Avetinho
#1705 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Stvarno si jadan. Za sta sam se ja borio da ovakvi balvani hodaju Bosnom.
- burgundy
#1706 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko si ti da mi pricas patriotske suplje preko bare,jado jadni.Ti si nekog branio jado jadni.
-
Avetinho
#1707 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Slusaj krpelju.burgundy wrote:Ko si ti da mi pricas patriotske suplje preko bare,jado jadni.Ti si nekog branio jado jadni.
Ti i ja se mozemo neslagati oko izbora predsjednika SAD. Ovdje si presao granicu dobrog ukusa. Kad shvatis da si niko i nista i da dugujes svoj zivot i identitet ljudima koji su stavljali njihov vlastiti zivot na liniju i cesto ga davali, da bi ti i slicni tebi imali kakvu-takvu buducnost u svojoj vlastitoj drzavi Bosni i Hercegovini, i kada pokazes prema tome duzno postovanje, onda mozes ravnopravno razgovarati o ovim i drugim temema s njima.
Do tada si mali jadni mis koji pojma nema o zivotu i ne zasluzuje nista drugo nego prezir.
- Point.
#1708 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bottom line, podrzavas covjeka koga podrzava Vojislav Seselj. Razmisli. Pusti se svojih kvazi filozofiranja.Guz Pojet wrote:Zanimljivo je kako ovi Bosnjaci malograđansko-nacionalisticke provinijencije (klintonoljupci) imaju duple arsine kada neko pokaze "islamofobiju".
Kada amerikanac demonstrira islamofobiju (koja je, budimo realni, prilicno konzistentna sirom svijeta prema cirka milijardi muslimana , dakle, ocekivana, uobicajena, logicna, predvidiva, vecinska i neupitna) on je tek "budala" "neobrazovan" "lazov kao Trump"" redneck" i sl. Cak imaju razumjevanja i za notornu aparthejd drzavu Izrael, ne bi li nekako demonstrirali svoj "proamerikanizam". Sve su spremni da previde i oproste, umanje, relativiziraju i zaborave. Takvima je neko ko podastre empirijske cinjenice o mucenju i bombardovanju muslimana kao Comski, najomrazeniji lik.
S druge strane Rus, kod kojeg u Moskvi na sred ulice klanjaju bukvalno milioni musimana, koji ima autenticnu multikulturu i anticki stare dzamije i cijele autonomne muslimanske regije u Rusiji, ne moze nikada da valja jer je percipiran kao prijatelj Srba, pravoslavac i "genetski genocidan". On nije samo tek tako postao demagog kao Trump. On apriori ne valja. Njegova islamofobija je nekako gora.
Jeben, jeben kompleks.
- jeza u ledja
#1709 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja ovdje jedino vidim da ti iskazujes kompleks. Cuj Bosnjaci malogradjansko-nacionalisticke proveniencije, aka klintonoljupci.Guz Pojet wrote:Zanimljivo je kako ovi Bosnjaci malograđansko-nacionalisticke provinijencije (klintonoljupci) imaju duple arsine kada neko pokaze "islamofobiju".
Kada amerikanac demonstrira islamofobiju (koja je, budimo realni, prilicno konzistentna sirom svijeta prema cirka milijardi muslimana , dakle, ocekivana, uobicajena, logicna, predvidiva, vecinska i neupitna) on je tek "budala" "neobrazovan" "lazov kao Trump"" redneck" i sl. Cak imaju razumjevanja i za notornu aparthejd drzavu Izrael, ne bi li nekako demonstrirali svoj "proamerikanizam". Sve su spremni da previde i oproste, umanje, relativiziraju i zaborave. Takvima je neko ko podastre empirijske cinjenice o mucenju i bombardovanju muslimana kao Comski, najomrazeniji lik.
S druge strane Rus, kod kojeg u Moskvi na sred ulice klanjaju bukvalno milioni musimana, koji ima autenticnu multikulturu i anticki stare dzamije i cijele autonomne muslimanske regije u Rusiji, ne moze nikada da valja jer je percipiran kao prijatelj Srba, pravoslavac i "genetski genocidan". On nije samo tek tako postao demagog kao Trump. On apriori ne valja. Njegova islamofobija je nekako gora.
Jeben, jeben kompleks.
Islamofobija nit je logicna nit je shvatljiva, nikad i nigdje. I ona i bilo kakva druga vrsta fobije od jedne religije. To prvo. Drugo, malo ko ovdje podrzava ono sto radi Izrael, osim ako pod podrzavanje Izraela ne smatras brisanje istog sa lica zemlje.
Meni je sasvim logicno da se musliman koji zivi u Americi protivi govoru mrznje koji Donald Trump usmjerava protiv njega kao muslimana. Isto vazi i za Latinose. Uostalom isto vazi za sve normalne ljude, jer ponavljam, islamofobija nije normalna.
To apsolutno, ali apsolutno nikakve veze nema sa Rusijom, koja je zemlja na cijem podrucju zive muslimani hiljadu godina, ili koliko vec i cija kultura je duboko utkana u tkivo te zemlje. To nije zemlja imigranata uostalom.
Naravno da je Rus percipiran kao prijatelj Srba. Sta, je li to nije? Je li nam to otkrivas neke nove momente medjunarodne politike, kulturno-historijskih odnosa izmedju ta dva naroda? "Genetski genocidan"? Sta bolan?
- jeza u ledja
#1710 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Guz Pojet wrote:Pa Hag je presudio da je Seselj nevin. Uostalom, kakve to veze ima? Znaci sad da Seselj kaze Ajnstajn je dobar fizicar, ja bih po tebi trebao da negiram teoriju relativiteta.Point. wrote:Bottom line, podrzavas covjeka koga podrzava Vojislav Seselj. Razmisli. Pusti se svojih kvazi filozofiranja.Guz Pojet wrote:Zanimljivo je kako ovi Bosnjaci malograđansko-nacionalisticke provinijencije (klintonoljupci) imaju duple arsine kada neko pokaze "islamofobiju".
Jeben, jeben kompleks.
Aaa, pa tu smo dakle. Pa sto ne kazes tako odmah, bre, a ne da se patimo pet strana.
-
Avetinho
#1711 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ajoj, sad nam Hag valja, a kad je sudio Radovanu, Ratku, Bilji, Nikoli i Slobi, onda nije valjo. A gdje si se ti skrivao ranije, recider.Guz Pojet wrote:Pa Hag je presudio da je Seselj nevin. Uostalom, kakve to veze ima? Znaci sad da Seselj kaze Ajnstajn je dobar fizicar, ja bih po tebi trebao da negiram teoriju relativiteta.Point. wrote:Bottom line, podrzavas covjeka koga podrzava Vojislav Seselj. Razmisli. Pusti se svojih kvazi filozofiranja.Guz Pojet wrote:Zanimljivo je kako ovi Bosnjaci malograđansko-nacionalisticke provinijencije (klintonoljupci) imaju duple arsine kada neko pokaze "islamofobiju".
Jeben, jeben kompleks.
- burgundy
#1712 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Slusaj morzu.Avetinho wrote:Slusaj krpelju.burgundy wrote:Ko si ti da mi pricas patriotske suplje preko bare,jado jadni.Ti si nekog branio jado jadni.
Ti i ja se mozemo neslagati oko izbora predsjednika SAD. Ovdje si presao granicu dobrog ukusa. Kad shvatis da si niko i nista i da dugujes svoj zivot i identitet ljudima koji su stavljali njihov vlastiti zivot na liniju i cesto ga davali, da bi ti i slicni tebi imali kakvu-takvu buducnost u svojoj vlastitoj drzavi Bosni i Hercegovini, i kada pokazes prema tome duzno postovanje, onda mozes ravnopravno razgovarati o ovim i drugim temema s njima.
Do tada si mali jadni mis koji pojma nema o zivotu i ne zasluzuje nista drugo nego prezir.
Poceo si s pricom o Dodiku od nikud vec ponukan postom tvog jarana ovdje,znaci povodljiv,povezujuci me sa Dodicima,Seseljima,i ostalim cetnicima.Pritom sebe predstavljajuci kao velikog patriotu,bosnjaka,hiljadama kilometara od mjesta gdje si rodjen.Boli me briga jesi li se borio ili nisi,cinjenica da nisi u Bosni a pricas mi o patriotizmu, ti veliki demagogu.Ti pricas o mojoj buducnosti i kome ja dugujem svoj zivot?Ti koji si preko bare ces mi to rec!Ti sto zivis u americi imas veca prava da komentarises na ovoj temi,jer ti si upucen,ti znas sta je pravi izbor,mi ostali koji zivimo u Bosni posto nismo kod izvora, ne znamo i nemamo pravo da komentarisemo kao vi USA citizensi.Drago mi je sto takve osobe kao ti dodju jednom ili nijednom godisnje u svoju domovinu.
-
Avetinho
#1713 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Odjebi budalo od mene, i zahvali mi se na izlasku se sto postojis.burgundy wrote:Slusaj morzu.Avetinho wrote:Slusaj krpelju.burgundy wrote:Ko si ti da mi pricas patriotske suplje preko bare,jado jadni.Ti si nekog branio jado jadni.
Poceo si s pricom o Dodiku od nikud vec ponukan postom tvog jarana ovdje,znaci povodljiv,povezujuci me sa Dodicima,Seseljima,i ostalim cetnicima.Pritom sebe predstavljajuci kao velikog patriotu,bosnjaka,hiljadama kilometara od mjesta gdje si rodjen.Boli me briga jesi li se borio ili nisi,cinjenica da nisi u Bosni a pricas mi o patriotizmu, ti veliki demagogu.Ti pricas o mojoj buducnosti i kome ja dugujem svoj zivot?Ti koji si preko bare ces mi to rec!Ti sto zivis u americi imas veca prava da komentarises na ovoj temi,jer ti si upucen,ti znas sta je pravi izbor,mi ostali koji zivimo u Bosni posto nismo kod izvora, ne znamo i nemamo pravo da komentarisemo kao vi USA citizensi.Drago mi je sto takve osobe kao ti dodju jednom ili nijednom godisnje u svoju domovinu.
- burgundy
#1714 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Idi kosi travu debilu.
-
haos1
-
Avetinho
-
Avetinho
#1717 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobro je, Klintonovci guze Trampovce opet naveliko.
http://projects.fivethirtyeight.com/201 ... rpromo#now
http://projects.fivethirtyeight.com/201 ... rpromo#now
- Point.
#1718 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sto odmah ne kazes da si cetalj, da bezveze ne tracim vrijeme na tebe. Vozdra.Guz Pojet wrote:Pa Hag je presudio da je Seselj nevin. Uostalom, kakve to veze ima? Znaci sad da Seselj kaze Ajnstajn je dobar fizicar, ja bih po tebi trebao da negiram teoriju relativiteta.Point. wrote:Bottom line, podrzavas covjeka koga podrzava Vojislav Seselj. Razmisli. Pusti se svojih kvazi filozofiranja.Guz Pojet wrote:Zanimljivo je kako ovi Bosnjaci malograđansko-nacionalisticke provinijencije (klintonoljupci) imaju duple arsine kada neko pokaze "islamofobiju".
Jeben, jeben kompleks.
-
Avetinho
#1719 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Neke je lako, neka malo teze raskrinkat. Ovaj je bio lagan.Point. wrote:Sto odmah ne kazes da si cetalj, da bezveze ne tracim vrijeme na tebe. Vozdra.Guz Pojet wrote:
Pa Hag je presudio da je Seselj nevin. Uostalom, kakve to veze ima? Znaci sad da Seselj kaze Ajnstajn je dobar fizicar, ja bih po tebi trebao da negiram teoriju relativiteta.
Eno imas onog celu sto suptilno podmece rusku propagandu pod plastom anal kiticarstva. A onda se nafata oko njega sva sila cetalja iz mycitija i ostalih arijevskih pro-ruskih foruma, s imenima kao sto su salik, mujo, zmajodbosne i slicne budale.
- burgundy
#1720 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovaj zadnji njen video
-
Avetinho
#1721 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fakat ste vi jadni trampovci bjedni. Ovdje neki lik prica pola sata o nicemu ubjedjujuci nas kakao prica o necemu.burgundy wrote:
Ovaj zadnji njen videoako ovako nasatavi bas ce je pomest.Entuzijazam kod trampovaca,sjebovi na drugoj strani
Tramp puni hale,Killary ni montaza joj ne pomaze.
- burgundy
#1722 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo i Ted Cruz ce glasat za Trampa.Pokret svakim danom sve jaci.
-
Avetinho
#1723 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
E kad je Ted dosao, onda je gotovo. Djes ba cetalju.
- burgundy
#1724 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ti volis konfrontacije,sukobe i tako to.Nemoj ba,moraš biti fini dječak,jer Tramp ne voli mangupe pogotovo ove sto su sljegli poslije.Pa bi te onda poslali avionom vamo u BIH,i ja skontam ko si,ne bi te prebio,nisam nasilan.Ali bi ti cvoku jednu smerakom.Yolanda bee cool 
-
Avetinho
#1725 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobro je ba cetalju. Takvih sam se ja nafato devedestdruge i trece i kasnije milion.