heat wrote:djevojka bez imena wrote: Ma kasno, otkazala sam, u neznjanju
u neznanju cega, sta ?
saberi i znat ces
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
heat wrote:djevojka bez imena wrote: Ma kasno, otkazala sam, u neznjanju
u neznanju cega, sta ?
heat wrote:naravno da cu ti posuditi sta god trebanuovavita wrote: joooj tebe...pa ovo da začupavim![]()
![]()
![]()
A za nešto drugo ću ti šapnuti![]()
Kad bude vrijemeEuridika wrote: Ma stipu njih, šapni meni...
Je li se oprao trag?_BataZiv_0809 wrote:Nuova vita zvana crveni trag
- tebe nema malo vise dana od jednognuovavita wrote:E nema me jedan dan i gledaj šta svašta napisaste...dočeka me haman 10 stranica![]()
Lijepo se družite...budite fini...i nemojte se pipkati ispod stola...mnogoJa ću se potruditi da se pridružim veseloj družini
heat wrote:jok burazeru, radimBuckethead wrote: Dolazis li majstore
jeste, biće nas bruka.. Dolaze neki novi članoviBarbaDue wrote:jel to danas kafa
eluna wrote:Narode, drzte mi fige danas
HUH!
- Ako ne pisem ne znaci da ne pratiming-ecc wrote: - tebe nema malo vise dana od jednog![]()
- Mi naravno pisemo, tebe ne cekamo![]()
- Mi cemo se lijepo druziti, bicemo fini, pipkanje je nasa uobicajna stvar![]()
- a ti se nemoj samo truditi nego reci kada i gdje da ti auto posaljemo
držimo ti fige i za danas i za večeras.eluna wrote:Narode, drzte mi fige danas
HUH!
Ma samo ti dođi, vjeruj minuovavita wrote: - A bas ste potrefili danpokusat cu
Čekam te...nuovavita wrote:Kad bude vrijemeEuridika wrote: Ma stipu njih, šapni meni...
ing-ecc wrote:držimo ti fige i za danas i za večeras.eluna wrote:Narode, drzte mi fige danas
HUH!SRETNO! x2
Istina... kako ću zaboraviti Veselu...ing-ecc wrote:Fali ovde josEuridika wrote:Zaboravio si Otta, Pukepuke i moju seku Jass_ (oni doduše rjeđe dođu).Buckethead wrote:Bata, supercali, heat, ing-ecc, Euridika, Ramzes, Nuovavita, ja, Bloo
Od kandidata imamo još Vjetropirku, Djevojku bez imena, esmusaric, sad Elunu i Oticonku.
I one što nas podržavaju izdaleka: Klixoris, Sherbett, Spreca, Barbadue...ovi osnovni OK, povremeno pridruzeni ima jos, a remote pridruzeni clanovi pa i njih ima joooossshhhh
Već imamo kafanu kod Dva ribara..._BataZiv_0809 wrote:Mislim da Ramo i ja zasluzujemo neko priznanje, da se nesto po nama zove
Euridika wrote:Već imamo kafanu kod Dva ribara..._BataZiv_0809 wrote:Mislim da Ramo i ja zasluzujemo neko priznanje, da se nesto po nama zove![]()