tr_ba wrote:
hahahha
ma ja...
i ja bih stosta napisao,da se nisam ovako dobro slozio,tako da me boli k...c!
EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1701 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
-
tr_ba
#1702 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ma vidimo se rego,valjda te prepoznam po frizuri...Edin H. wrote:tr_ba wrote:
hahahha
ma ja...
i ja bih stosta napisao,da se nisam ovako dobro slozio,tako da me boli k...c!![]()
- Edin H.
#1703 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Aha, Temple Barutr_ba wrote:
Ma vidimo se rego,valjda te prepoznam po frizuri...
Srecom nece biti jedno hiljadu dusa
Je li ides u Gunniess factory da naucis da tocis i konzumiras Guinness?
-
todd_smith
#1704 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
ako ce biti kakve picoke sa vama a da nije vase, zovite i mene 
- Edin H.
#1705 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
todd_smith wrote:ako ce biti kakve picoke sa vama a da nije vase, zovite i mene
- Point.
#1706 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Jedno je igrati u Derbiju a drugo u HSV-u.It_is_a_Leclerc wrote:
Tako je.
Igrači im IGRAJU u svojim klubovima, primaju malo golova, igraju drugu kod kuće, u drugoj im se vraća praktički pola tima...
Begovic - igra.
Zukanovic igra.
Spahic igra.
Sunjic igra.
Mujdza igra
Pjanic igra.
Visca igra.
Lulic igra.
Hadzic igra.
Medo ne igra.
Dzeko igra.
Recimo da je ovo prva postava. Dakle, tvoja teorija pada u vodu. Da im se vrati i Bog otac, kvalitetom smo bolja ekipa od njih. I individualno i kolektivno, jednostavno smo kvalitetnija ekipa. A to cemo, ako Bog da, dokazati i na terenu.
- ILVIIR
#1707 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
dragi tence, u cemu je fazon..It_is_a_Leclerc wrote:Solidan spisak.
Međutim, i dalje smo mnogo lošiji tim od Irske.
da li je to neki izraz praznovjernosti ili zaista mislis da smo losiji od irske?
ps: to sto neko pobjedi njemacku ne znaci da je bolji tim
-
tr_ba
#1708 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Normalno da ce bit...todd_smith wrote:ako ce biti kakve picoke sa vama a da nije vase, zovite i mene
Ja bez p...e ne idem ni drva cijepat!
-
tr_ba
#1709 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Samo konzumiram!Edin H. wrote:Aha, Temple Barutr_ba wrote:
Ma vidimo se rego,valjda te prepoznam po frizuri...![]()
Srecom nece biti jedno hiljadu dusa![]()
Je li ides u Gunniess factory da naucis da tocis i konzumiras Guinness?
Sto sam ucio,ucio sam.
Negdje sam preletio preko naslova,i vidjeo da Irci zele da legalizuju heroin i kokain,e nadam se da ce lagalizaciju provest za dvije hefte!
- shake69
#1710 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
I sta kazu portali, 'navijaci kampovali za ulaznice u Zenici' a ono sve go preprodavac i tapkaros poredao djecu i momke da im pokupuju karte koje su vec po 100-150 KM na crno! 
- kamen spoticanja
#1711 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ne treba mi karta i necu da idem jer su irci pobjedili njemackushake69 wrote:I sta kazu portali, 'navijaci kampovali za ulaznice u Zenici' a ono sve go preprodavac i tapkaros poredao djecu i momke da im pokupuju karte koje su vec po 100-150 KM na crno!
- mad_max_ba
#1712 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
kamen spoticanja wrote:Ne treba mi karta i necu da idem jer su irci pobjedili njemackushake69 wrote:I sta kazu portali, 'navijaci kampovali za ulaznice u Zenici' a ono sve go preprodavac i tapkaros poredao djecu i momke da im pokupuju karte koje su vec po 100-150 KM na crno!
- Logovan
#1713 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Nemoj tako, sigurno bi se našao tu i tamo poneki navijač.shake69 wrote:I sta kazu portali, 'navijaci kampovali za ulaznice u Zenici' a ono sve go preprodavac i tapkaros poredao djecu i momke da im pokupuju karte koje su vec po 100-150 KM na crno!
- Partijaner
#1714 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ne znam sta se cudite, nije to samo u pitanju reprezentacija, imas i za meceve Lige prvaka ulaznica po enormnoj cijeni na crnom trzistu, kad je kod nas nakaradan sistem kupovanja da se mora cekati po cijelu noc da bi dosao na red, nisu bas svi tapkarosi ima ih tu i koji ce biti na stadionu.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1715 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
trebali su im onda i ovu sliku poslati, nek u Prijedor navrate da vide i to čudoNorman wrote:![]()
A ne mogu da vjerujem... U vodiču za irske navijače izašla slika na kojoj su štrumfovi crtali horizontale, kako bi dokazali da im je nepravedno dosuđen ofsajd.
Neka cijela Irska zna da je Željo bio oštećen i da su potom Gredi na pravdi Boga izbili iz džepa pare za kaznu. I to, ni manje ni više, nego 3.500 eura!

-
Timotije
#1716 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Aplicirao sam za ulaznice u startu. Letovi, hotel, sve regulisano.
Tapkarosima necu dati niti marke, pa makar je odgledali u prvoj kafani. Princip je princip. Nisam nikad niti cu,zaradjivati na reprezentaciji....
, ja bih za to tukao. Napraviti bazu podataka, registrovati ljude sa adresama, zemljom prebivalista, pay palom, kreditnim karticama...., sve on line i bez telefoniranja. Naplati i nekakvu normalnu godisnju clanarinu, pokrices sve troskove, platicemo da nas tretirate kao ljude. Kopiraj, ako ne umijes, prosvijetli se u nacine kod bilo kojeg kluba iz jacih liga. To bi im i srednjoskolac znao napraviti, za sitne pare, ali koga to interesuje, ne donosi lovu a znacajno umanjuje mogucnosti i cudesni svijet manipulacija.
Sto je najgore, znam da nas nece biti ni 1500-2000, daleko, vize, skupo i sl... a javice nam tri dana pred utakmicu da smo ih dobili.
Trosi onda pare na taxi do hotela (za transfer postom je prekasno), trci da stignes i pronadjes ``uposlenika s kartama``....
Idioti nesposobni....
Tapkarosima necu dati niti marke, pa makar je odgledali u prvoj kafani. Princip je princip. Nisam nikad niti cu,zaradjivati na reprezentaciji....
Sto je najgore, znam da nas nece biti ni 1500-2000, daleko, vize, skupo i sl... a javice nam tri dana pred utakmicu da smo ih dobili.
Trosi onda pare na taxi do hotela (za transfer postom je prekasno), trci da stignes i pronadjes ``uposlenika s kartama``....
Idioti nesposobni....
- Eskimko
#1717 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Nevjerovatno je samo koji moroni i ljudi koji veze sa realnoscu nemaju rade u Savezu.
Prvo sto javno objave podatke ljudi kojima su odobrene ulaznice na internetu, umjesto da ljude obavijeste indvidualno. Tu se naravno radi o direktnom krsenju prava privatnosti podataka, jer u krajnjoj liniji ne traze od pojedinaca dozvolu da objave podatke javno. Drugo ulaznice ne mozes platiti karticom, paypal-om ili bilo kojim, normalnim u svijetu nacinom placanja, nego moras nekome u Sarajevo poslati novac, zatim ta osoba mora otici u Savez, platiti cashom, podici ulaznice, te ti iste poslati.
Da navijaci imaju iole mozga dogovorili bi se za neku od utakmica, da se veliki broj prijavi za ulaznice i kada dodje do placanja niko svoje ulaznice ne podigne, pa neka ih Savez placa. Cini mi se da je to jedini nacin natjherati ove uhljupe da se prilagode i usklade sa modernijim vremenom.[/quote]
Ma legendo sve to stoji al kad bi bilo tako transparentno kako bi lovili u mutnom. Kazu stampano je 10500 ulaznica a 5500 u navodnoj slobodnoj prodaji. Prvo kamo odose ostalih 5 tisuca. Ok par stotina ircima,par stotina Centri6&co,malo sponzorima al opet me nemoze niko ubjediti da tako podjele par tisuca ulaznica. Da se opet vratimo na onih 5500 u "slobodnoj" prodaji,znaci njih liferuje preko centrotransa..odnosno njihovih filijala e sad ti kontaj koliko ce ruku i mogucnosti mucke proce te ulaznice da bi dosle do ruku nakupaca koji isto hoce svoj dio i naposljetku do jebenog navijaca. Za Zenicu i Bilino polje sve stoji sto je receno...zmajevo gnijezdo,dobra atmosfera itd itd ...ali ja licno mislim da je jedini i pravi razlog zasto Bilino polje je taj da se mogu igrati razne igre. Hajd recimo da se igra na Kosevu i da puste u prodaju 35000 sta mislis koliko bi se karti prodalo na crno odnosno koliko bi bilo potrebe za onim ciganlukom i redovima za kartama. Bilo je para da se Bilino polje nadogradi za bar jos 10 tisuca ali cisto sumnjam da ce ikada ista biti od toga ne zbog kako rekoh nedostatka novca nego volje nedodriljivih. Promjene pa plocica na Bilinom polju ofarbaju par zidova stave par plakata kao nasminkali su tj. renovirali su stadion....i tako svake kvale jal rasvjeta jal semafor a bog dragi zna koje se sume tu obrnu. U jebenoj Litvaniji gdje su uslovi na stadioni bar deset puta gori nego kod nas na Kosevu si mogu ko gospodin naruciti karte preko interneta i tu stolicu koju hoces al kod nas trebas biti sretan ako dobijes mogucnost da kupis kartu ikako a o cijeni.....ma sitnica
))
Prvo sto javno objave podatke ljudi kojima su odobrene ulaznice na internetu, umjesto da ljude obavijeste indvidualno. Tu se naravno radi o direktnom krsenju prava privatnosti podataka, jer u krajnjoj liniji ne traze od pojedinaca dozvolu da objave podatke javno. Drugo ulaznice ne mozes platiti karticom, paypal-om ili bilo kojim, normalnim u svijetu nacinom placanja, nego moras nekome u Sarajevo poslati novac, zatim ta osoba mora otici u Savez, platiti cashom, podici ulaznice, te ti iste poslati.
Da navijaci imaju iole mozga dogovorili bi se za neku od utakmica, da se veliki broj prijavi za ulaznice i kada dodje do placanja niko svoje ulaznice ne podigne, pa neka ih Savez placa. Cini mi se da je to jedini nacin natjherati ove uhljupe da se prilagode i usklade sa modernijim vremenom.[/quote]
Ma legendo sve to stoji al kad bi bilo tako transparentno kako bi lovili u mutnom. Kazu stampano je 10500 ulaznica a 5500 u navodnoj slobodnoj prodaji. Prvo kamo odose ostalih 5 tisuca. Ok par stotina ircima,par stotina Centri6&co,malo sponzorima al opet me nemoze niko ubjediti da tako podjele par tisuca ulaznica. Da se opet vratimo na onih 5500 u "slobodnoj" prodaji,znaci njih liferuje preko centrotransa..odnosno njihovih filijala e sad ti kontaj koliko ce ruku i mogucnosti mucke proce te ulaznice da bi dosle do ruku nakupaca koji isto hoce svoj dio i naposljetku do jebenog navijaca. Za Zenicu i Bilino polje sve stoji sto je receno...zmajevo gnijezdo,dobra atmosfera itd itd ...ali ja licno mislim da je jedini i pravi razlog zasto Bilino polje je taj da se mogu igrati razne igre. Hajd recimo da se igra na Kosevu i da puste u prodaju 35000 sta mislis koliko bi se karti prodalo na crno odnosno koliko bi bilo potrebe za onim ciganlukom i redovima za kartama. Bilo je para da se Bilino polje nadogradi za bar jos 10 tisuca ali cisto sumnjam da ce ikada ista biti od toga ne zbog kako rekoh nedostatka novca nego volje nedodriljivih. Promjene pa plocica na Bilinom polju ofarbaju par zidova stave par plakata kao nasminkali su tj. renovirali su stadion....i tako svake kvale jal rasvjeta jal semafor a bog dragi zna koje se sume tu obrnu. U jebenoj Litvaniji gdje su uslovi na stadioni bar deset puta gori nego kod nas na Kosevu si mogu ko gospodin naruciti karte preko interneta i tu stolicu koju hoces al kod nas trebas biti sretan ako dobijes mogucnost da kupis kartu ikako a o cijeni.....ma sitnica
Last edited by Eskimko on 04/11/2015 16:32, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#1718 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
mozes ti odmah aplicirati ali kakve ti fajde kada recimo ja u Savezu imam 2.500 karata, ti mi posaljes mail, ja uzmem malo svojoj raji, malo ovome, malo onom, malo odvojim da se moze prodati da zaradim, pa isto tako jos jednom, i onda ako ostane sta posaljem u holandiju, svedsku i slicno jer ce oni platiti troskove postarine i tek onda ako ti dodjes na redTimotije wrote:Aplicirao sam za ulaznice u startu. Letovi, hotel, sve regulisano.
Tapkarosima necu dati niti marke, pa makar je odgledali u prvoj kafani. Princip je princip. Nisam nikad niti cu,zaradjivati na reprezentaciji...., ja bih za to tukao. Napraviti bazu podataka, registrovati ljude sa adresama, zemljom prebivalista, pay palom, kreditnim karticama...., sve on line i bez telefoniranja. Naplati i nekakvu normalnu godisnju clanarinu, pokrices sve troskove, platicemo da nas tretirate kao ljude. Kopiraj, ako ne umijes, prosvijetli se u nacine kod bilo kojeg kluba iz jacih liga. To bi im i srednjoskolac znao napraviti, za sitne pare, ali koga to interesuje, ne donosi lovu a znacajno umanjuje mogucnosti i cudesni svijet manipulacija.
Idioti nesposobni....
-
al-em
#1719 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Jel se ovo prodaja karata prebacila na autobusku stanicu?
Nigdje nema obavijesti da su rasprodali karte pa kontam da odem sutra uzeti.
- Partijaner
#1720 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
http://www.klix.ba/sport/nogomet/raspro ... /151104063al-em wrote:Jel se ovo prodaja karata prebacila na autobusku stanicu?
-
al-em
-
Tipicoti
#1722 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska

+++ Protiv Irske igramo u novim dresovima +++
- derion
#1723 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Auuu, ako je istina, ovo je, onda najbolji dres do sada. Jeste da je malo a la Ibrina kompanija, ali domaći dres je odličan.Tipicoti wrote:
+++ Protiv Irske igramo u novim dresovima +++
- Partijaner
#1724 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Sto se mene tice neka igraju u potkosulji samo nek prodju Irce.
-
todd_smith
#1725 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
+1Partijaner wrote:Sto se mene tice neka igraju u potkosulji samo nek prodju Irce.
ovo je fudbal, nije fashion week jeb`o vas dres