Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Capajebo
#1701 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Jebo te lajk 
- MOSALJOZE
#1702 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ostaje bez hvalospjevkr,jer ne pise naslove:"Sokantna izjava...."Capajebo wrote:Jebo te lajk
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1703 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Još uvijek nije došlo do tog nivoa očajavanja za lajkEvima.MOSALJOZE wrote:Ostaje bez hvalospjevkr,jer ne pise naslove:"Sokantna izjava...."Capajebo wrote:Jebo te lajk
- MOSALJOZE
#1704 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nek si ti izasao iz ormara,ostalo ce doci na svoje.Velkoski wrote:Još uvijek nije došlo do tog nivoa očajavanja za lajkEvima.MOSALJOZE wrote:Ostaje bez hvalospjevkr,jer ne pise naslove:"Sokantna izjava...."Capajebo wrote:Jebo te lajk![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1705 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Al' samo dlakave!
-
todd_smith
#1706 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa ja licno ne klikam na takve "necete vjerovati sta je Dzeko uradio" i slicne gluposti, ali nebitno.Velkoski wrote:Jah, e, u Mađarskoj medijski lobiji izlobirali 90 mbps uploada na stadionu.todd_smith wrote:Niko vas nije natjerao u taj posao realno. Mislim kad se vec zalite.
I razumijem da se ne zalis ti licno nego govoris o obicnim uslovima za rad, i ne govorim konkretno za tebe, ali svi mediji ce radije da pisu o bilo cemu sto ce donijeti lajk, umjesto da napisu zajedno svi nesto za te obicne uslove za rad, a ima vas toliko da imate fkt "moc" da sredite to nekim lobijem.
Ali nejse.
Ja investiram u svoju opremu, šta sad i klubovima trebam uvoditi internet, pravit' stadion? Jarane ba, nema se osnovnih uslova za rad, i zato mi krivi.![]()
Lajkajte kvalitetne članke i niko neće pisati gluposti. ETO JA VOLIM PISATI O ARAPSKIM KOMENTATORIMA
Pricam o tome gdje se skupe sportsport/klix/radiosa/sportcentar/tvoji i svi ostali i kazu npr Sarajevu na Kosevu ili Zelji na Grbavici ili ostalima:
"Necemo dolaziti na presice, necemo praviti izvjestaje, necemo uzimati akreditaciju, sve dok nam ne stvorite obicne uslove tipa TUP TUP TUP"
I ko ce duze da izdrzi? Klubovi koji zive od tih medijskih pokrovitelja i clanaka ili portali koji zive od klika i lajka od nebuloznih vijesti koje imas na hrpu po minuti u citavom svijetu?
Ali to je druga tema o sujeti i govnima medju nasim hajde eto da kazem "sportskim novinarstvom".
Kad se treba pljuvati po novinarima onda imas novinarski forum i kvorum i mitinzi i picke materine, a kad treba da se digne sve ovo na jedan drugi nivo, eh tu je "mah, nema se u kurcu smo"
Opet kazem nije licno za tebe vezan post, znam ja kako vam je, vise nego vecina ovdje osoba koje nisu vezane za novinarstvo, fkt znam, ali jbga nece nista samo od sebe, sta boli klubove kurac kako je tebi na atletskoj? da li bi tebe zanimalo da si u njihovim cipelama pored ostalih stvari?
-
1946--1987
#1707 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
i ti kliknes a on promasio nekakvu prilikicu nidje vezeNEVJEROVATNO, POGLEDAJTE KAKO JE STOKIC PRO......
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#1708 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ko je onaj sto prodje lijevom stranom i ubaci za drugi gol Mladosti?

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1711 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma ja ba, niko ne klika na to, a po mojim statistikama to najčitaniji članci - ubjedljivo.
Pa na presice niko i ne dolazi osim 2-3 portala. Portali u biti i žive od toga, bojkotom klubova bi se jednostavno svi mogli pogasiti, to nije ni r od rješenja. Rješenje je da Savez konačno počne provoditi pravilnik o licenciranju, da počne kažnjavati klubove, pa bi vidjeli ko će duže izdržati.
Njima je medijska pokrivenost itekako bitna, samim tim bi ih trebalo zanimati kakvi su uslovi za mene. Mediji upravljaju masom, a ne klubovi.
I ne pričamo o tartanu, dole je sjajno kako je gore.
Pa na presice niko i ne dolazi osim 2-3 portala. Portali u biti i žive od toga, bojkotom klubova bi se jednostavno svi mogli pogasiti, to nije ni r od rješenja. Rješenje je da Savez konačno počne provoditi pravilnik o licenciranju, da počne kažnjavati klubove, pa bi vidjeli ko će duže izdržati.
Njima je medijska pokrivenost itekako bitna, samim tim bi ih trebalo zanimati kakvi su uslovi za mene. Mediji upravljaju masom, a ne klubovi.
I ne pričamo o tartanu, dole je sjajno kako je gore.
-
todd_smith
#1712 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Kazem da ja ne citam, ne da niko ne cita. Znam da je to najcitanijr jbga, sta ces kad imas publiku koja ima span paznje kraci od zlatne ribice. To je druga stvar, ali hajd.
Ja bih prvi licno platio za neku agenciju tipa anadalu agency, ali za sport sto se tice domacih medija, ali
nejse...
Savez boli kurac za najbolje klubove, kradu pare od SPa pa da Uefa mora da daje po 80k klubovima i lopte im daje, a ti pricas o Savezu da tebi osigura neki uslov, daj ba. Znam i ja da je sve ovo sbbkbb, ali jbga u ovoj ligi i pogotovo poslu novinarstva nece ti niko nista dati, nego sam sve moras, to je poenta valjda, dok vi "novinari" nesto ne uradite sami za sebe nece vas niko podrzati niti gurati samo od sebe
Ja bih prvi licno platio za neku agenciju tipa anadalu agency, ali za sport sto se tice domacih medija, ali
nejse...
Savez boli kurac za najbolje klubove, kradu pare od SPa pa da Uefa mora da daje po 80k klubovima i lopte im daje, a ti pricas o Savezu da tebi osigura neki uslov, daj ba. Znam i ja da je sve ovo sbbkbb, ali jbga u ovoj ligi i pogotovo poslu novinarstva nece ti niko nista dati, nego sam sve moras, to je poenta valjda, dok vi "novinari" nesto ne uradite sami za sebe nece vas niko podrzati niti gurati samo od sebe
-
north
#1713 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Smijao bih se komšijama, ali znam da će prije ili kasnije nešto slično zadesiti i FCS ako se ne promijene neke stvari po pitanju stručnog štaba, PUNO većeg profesionalizma kod SVIH igrača kako na terenu tako i van njega...Tako da nema nekog smisla meziti previše
....Blam jeste za komšije, ali za mene i iznenađenje, jer zadnje dvije godine su protiv malo jačih dobijali po turu, gotovo nikako protiv malih, sad je ovo bogami poprilično ozbiljno za njih, ali ne bunimo se jel de
....Ali brazilac prekucao, šta je ono grob te ne jebo, da je pokušavao da maši iz deset puta teško bi uspio
.....Neko spomenu onog našeg kloca Nuhanovića u Lukavici, i meni to prođe kroz glavu, u par deka je to, samo ovo danas čini mi se malo veći cirkus
Sve u svemu, liga će samo po bodovima biti "interesantna", po kvalitetu goli qrac od ovce, Željo će imati još kikseva, Husref bi ih mogao potopiti naredno kolo, Sarajevo isto ako se kako gore napisah neke stvari ne promijene i ne poprave a neće same od sebe biti će sranja, Zrinjski počeo kiksati kod kuće i to dva puta zaredom, Široki još ne liči ni približno na neku baš zajebanu ekipu, tako da sve u svemu 0 bodova
....Jah, treba Slobodu pohvaliti iako nisu još ni sa jednom jakom ekipom igrali sem donekle Borca a to nisu dobili i to kući, ali treba pohvaliti ih malo ako se uzme u obzir gdje su bili svih ovih godina...Velež
...Uglavno napredujemo strašno kako pojedini mediji na silu guraju kvalitet lige iz godine u godinu ...Liga izjednačena je l de, sve klasici od utakmica 
Sve u svemu, liga će samo po bodovima biti "interesantna", po kvalitetu goli qrac od ovce, Željo će imati još kikseva, Husref bi ih mogao potopiti naredno kolo, Sarajevo isto ako se kako gore napisah neke stvari ne promijene i ne poprave a neće same od sebe biti će sranja, Zrinjski počeo kiksati kod kuće i to dva puta zaredom, Široki još ne liči ni približno na neku baš zajebanu ekipu, tako da sve u svemu 0 bodova
- Šibicar
#1714 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sve utakmice prave prvenstvene. 
- cyprus
#1715 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ono što me iznenađuje je to još niko nije posustao... Ja sam mislio da će nakon 5-6 kola već biti bar dvije ekipe za koje će se znat 100% da su out i koje će u ostatku sezone prodavat bodove... Gusto je...
- Logovan
#1716 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sa puno prilika sa obje strane.Šibicar wrote:Sve utakmice prave prvenstvene.
-
todd_smith
#1717 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa zeljo i sarajevocyprus wrote:Ono što me iznenađuje je to još niko nije posustao... Ja sam mislio da će nakon 5-6 kola već biti bar dvije ekipe za koje će se znat 100% da su out i koje će u ostatku sezone prodavat bodove... Gusto je...
- BHF_Manijak
#1718 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Bruka, sramota, ponizenje. Dugoo Zeljeznicar nije izgubio od "manje" ekipe. Ovo ide u red najsmjesnijih poraza od rata na ovamo, da ne budem grub pa kazem u historiji!
Na stranu sto Mladost recimo u onoj utakmici s Borcem nije lose izgledala, stavise, ali to ne amnestira "fudbalere" danasnje bruke. Fuj.
Na stranu sto Mladost recimo u onoj utakmici s Borcem nije lose izgledala, stavise, ali to ne amnestira "fudbalere" danasnje bruke. Fuj.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1719 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
BHF_Manijak wrote:Bruka, sramota, ponizenje. Dugoo Zeljeznicar nije izgubio od "manje" ekipe. Ovo ide u red najsmjesnijih poraza od rata na ovamo, da ne budem grub pa kazem u historiji!
neću da provociram, ipak nisi nijednu psovku uputio
Last edited by Velkoski on 31/08/2015 01:45, edited 2 times in total.
- KPNCTNJAH
#1720 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Komsije ne lice na sebe... nama dosudjen diskutabilan penal, a oni o svojim problemima pisu... #nahajrinadobro
- Logovan
#1721 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Čist penal, pogledaj opet.KPNCTNJAH wrote:Komsije ne lice na sebe... nama dosudjen diskutabilan penal, a oni o svojim problemima pisu... #nahajrinadobro
- KPNCTNJAH
#1722 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Cisto simuliranje, ali posto je Paradzik znao da Benko vec ima dva kartona od ranije, konta bolje svirati penal, nego da bude suspendovan za sljedecu tekmu... Prolicu, Prolicu...
- BHF_Manijak
#1723 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nisam gled'o, srecom izgleda, mozda bi i bila pokoja psovka.Velkoski wrote:BHF_Manijak wrote:Bruka, sramota, ponizenje. Dugoo Zeljeznicar nije izgubio od "manje" ekipe. Ovo ide u red najsmjesnijih poraza od rata na ovamo, da ne budem grub pa kazem u historiji!
Na stranu sto Mladost recimo u onoj utakmici s Borcem nije lose izgledala, stavise, ali to ne amnestira "fudbalere" danasnje bruke. Fuj.![]()
![]()
neću da provociram, ipak nisi nijednu psovku uputio![]()
![]()
Vidim Koka, miljenik Manijaka, izdominirao. Strasan igrac, znaci djeci kazu mnogo. Kakva sprdacina. Neka ga Oda uvede u strucni stab, ako je kaka' dobar motivator.
-
Dead Man Walking
#1724 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Bice ove godine svasta, gore nego prosle kad niko nije htio titulu. Mi bez minimum jos 3 iskusna pojacanja necemo ni u Evropu.
- omega369
#1725 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sto posto. I jos pogura mrtvog puzigacuKPNCTNJAH wrote:Cisto simuliranje, ali posto je Paradzik znao da Benko vec ima dva kartona od ranije, konta bolje svirati penal, nego da bude suspendovan za sljedecu tekmu... Prolicu, Prolicu...