ma zajebancija ba. od kad je eurosmijeh okupirao temu vicevi, mora se covjek snalaziti.dobojlija81 wrote:joj o cemu je natrehalo 70 stranica
ja u kojem smo kurcu draga braco i drage sestre
Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
-
5 0 5
#1701 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
-
indiana_nije_dzons
#1702 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ma melik-kralj...Towelie wrote:Rijadski papa![]()
SSP car.
-
indiana_nije_dzons
#1703 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
@SSP
Aa tako, vec smo stigli i do Fahdove dzamije u Sarajevu? Pa sta predlazes? Da je se minira, kao Ferhadija? Bi li to rijesilo problem? Bi li rijesilo probleme da se sruse sve dzamije kao sto je i pokusano i tokom rata?! Tesko ce to ici, tesko...
Aa tako, vec smo stigli i do Fahdove dzamije u Sarajevu? Pa sta predlazes? Da je se minira, kao Ferhadija? Bi li to rijesilo problem? Bi li rijesilo probleme da se sruse sve dzamije kao sto je i pokusano i tokom rata?! Tesko ce to ici, tesko...
-
sha_ba
-
5 0 5
#1705 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
broj kilometara od sarajeva do zenice?sha_ba wrote:69. stranica![]()
-
sha_ba
#1706 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
taman5 0 5 wrote:broj kilometara od sarajeva do zenice?sha_ba wrote:69. stranica![]()
-
junior3
#1707 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Shabo je li tačno da je tebi dozvoljeno čak i do Tuzle? 
-
SSP
#1708 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ne, vidis ja nisam za miniranje. To je jos jedna tacka gdje se ja razlikujem od vehabija, jer cinjenica je da se ogroman broj dzamija rusi u Saudijskoj Arabiji. Vidis, jos jedna slicnost vehabija i cetnika, i jedni i drugi zele rusiti dzamijeindiana_nije_dzons wrote:@SSP
https://en.wikipedia.org/wiki/Destructi ... udi_ArabiaThe destruction of sites associated with early Islam is an ongoing phenomenon that has occurred mainly in the Hejaz region of western Saudi Arabia, particularly around the holy cities of Mecca and Medina. The demolition has focused on mosques, burial sites, homes and historical locations associated with the Islamic prophet Muhammad and many of the founding personalities of early Islamic history.[1]
Gazi-Husrev begova bi bila prva na listi da razni Kuduzovici preuzmu vlast. A sumnjam da tebi smeta kada se dzamije ruse od strane vehabija.
Sto se tice Fahdove dzamije, da smo imalo pismen narod ona bi bila prazna (a skupljali bi pare da obnovimo Ferhadiju i dzamije po istocnoj Bosni ali tamo Fahdovci nemaju interesa).
-
sha_ba
#1709 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
mene su otpisalijunior3 wrote:Shabo je li tačno da je tebi dozvoljeno čak i do Tuzle?
ce da gorim, povratka neJma
- skupljac_zeljeza
#1710 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ferhadija je obnovljena i ove godine se klanjao bajram namaz u njoj, a sve su prilike da će aBda dogodine i u Aladži kojim tempom se obnavlja.SSP wrote: Sto se tice Fahdove dzamije, da smo imalo pismen narod ona bi bila prazna (a skupljali bi pare da obnovimo Ferhadiju i dzamije po istocnoj Bosni ali tamo Fahdovci nemaju interesa).
- dobojlija81
#1711 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
ma vidim zakofrčio ovaj indijana što nije džons kontam ozbiljne rasprave5 0 5 wrote:ma zajebancija ba. od kad je eurosmijeh okupirao temu vicevi, mora se covjek snalaziti.dobojlija81 wrote:joj o cemu je natrehalo 70 stranica
ja u kojem smo kurcu draga braco i drage sestre
-
indiana_nije_dzons
#1712 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
@ssp
Dzamije grade i daju novac za obnovu oni koji u njih idu, sigurno ne takvi kao ti. Tako i za Ferhadiju koja je obnovljena i na kojoj se izvode finalni radovi, a sigurno da njenu obnovu nisu finansirali takvi kao ti
a i ta Fahdova treba da postoji, bas je lijepo sredjena i Kuduzovic u njoj okupi stotine mladih ljudi, znam da tebi i takvima kao tebi to smeta, no sta da ti velim, sjedi i kmeci. To je jedino sto mozes uciniti suprotno Kuduzovicevom radu, angazmanu i rezultatima koje je postigao sa bosnjackom omladinom. A i Fahdova dzamija je u okvirima IZ BiH, znaci li to da su reis, muftije i zvanicnici IZ potrcke pape iz Rijada i " Fahdovi svjedoci" ?!
Dzamije grade i daju novac za obnovu oni koji u njih idu, sigurno ne takvi kao ti. Tako i za Ferhadiju koja je obnovljena i na kojoj se izvode finalni radovi, a sigurno da njenu obnovu nisu finansirali takvi kao ti
-
TheMule
#1713 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
A sto ce mi zena ici u Zenicu? Ne bi je ni ja pustio bez vrlo dobrog razloga.
-
indiana_nije_dzons
#1714 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
TheMule wrote:A sto ce mi zena ici u Zenicu? Ne bi je ni ja pustio bez vrlo dobrog razloga.
upravo, al' hajd ti to objasni ovima što im se žene nadigle kojekuda vucarat a oni ne mogu da im stanu u kraj pa onda ovdje na forum dođu izljevat nakupljenu žuč nad jadnim i nevinim Kuduzovićem koji zna đe mu je žena, za razliku od ovih zapjenjenih
-
TheMule
#1715 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
indiana_nije_dzons wrote:TheMule wrote:A sto ce mi zena ici u Zenicu? Ne bi je ni ja pustio bez vrlo dobrog razloga.![]()
upravo, al' hajd ti to objasni ovima što im se žene nadigle kojekuda vucarat a oni ne mogu da im stanu u kraj pa onda ovdje na forum dođu izljevat nakupljenu žuč nad jadnim i nevinim Kuduzovićem koji zna đe mu je žena, za razliku od ovih zapjenjenih
oni na forumu, a zena "sa drugaricama na kafi"
- animals
#1716 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Pa sto, jel to zena ne smije sa prijateljicama na kavu, a ti mozes u kafanu, sa prijateljima..TheMule wrote:indiana_nije_dzons wrote:TheMule wrote:A sto ce mi zena ici u Zenicu? Ne bi je ni ja pustio bez vrlo dobrog razloga.![]()
oni na forumu, a zena "sa drugaricama na kafi"
-
TheMule
#1717 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Pa smije, ali nekad "sa drugaricama na kafi" nije na kafi. Neki muskarci pustaju da ih zene/djevojke pregaze, pa rade sto hoce, idu gdje hoce, a sve u ime nekih "prava". I covjek i zena imaju odgovornost jedno prema drugom, nisu 100% slobodni kad su u vezi. Ako muskarac ode sam do Zenice, cak i sa valjanim razlogom, dosta zena ce poceti postavljati "pitanja" ako se nisi dugo javio, ako ima nesto sumljivo, itd itd...animals wrote:
Pa sto, jel to zena ne smije sa prijateljicama na kavu, a ti mozes u kafanu, sa prijateljima..
- animals
#1718 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
U ime neki prava...dobro si to rekao..TheMule wrote:Pa smije, ali nekad "sa drugaricama na kafi" nije na kafi. Neki muskarci pustaju da ih zene/djevojke pregaze, pa rade sto hoce, idu gdje hoce, a sve u ime nekih "prava". I covjek i zena imaju odgovornost jedno prema drugom, nisu 100% slobodni kad su u vezi. Ako muskarac ode sam do Zenice, cak i sa valjanim razlogom, dosta zena ce poceti postavljati "pitanja" ako se nisi dugo javio, ako ima nesto sumljivo, itd itd...animals wrote:
Pa sto, jel to zena ne smije sa prijateljicama na kavu, a ti mozes u kafanu, sa prijateljima..
u ime neki starinski prava, ili religijski, zena je potlacena, zar ne..
sta bi bilo da se muskarci pokriju,a zene slobodno hodaju..da su zene vjerske duhovne vodje, a muskaraca nigdje..
sta bi bilo..
- XXS
#1719 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Moja zena, sama, danas vozila do zenice i nazad i NISTA.
Kaze niko je ni pogledao ruzno nije.
-
5 0 5
#1720 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
to ti mislis da je nista.XXS wrote:Moja zena, sama, danas vozila do zenice i nazad i NISTA.
- HAVANA
#1721 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Grozno,narasce vam rogovi.XXS wrote:Moja zena, sama, danas vozila do zenice i nazad i NISTA.
- jao_situacije
#1722 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
ja i dalje ne kontam što je ova tema na politiki 
-
SSP
#1723 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Jos jednom da ponovim, tema nije o meni. Ako te zanimam toliko otvori temu pa cemo o meni. Dalje, za obnovu dzamija ne daju samo oni koji ce ici u njih. Fahd odlican primjer toga, grohnuo nama jednu vehabijsku dzamiju gdje nas uce da zene ne smiju do Zenice a nikada nije bio u Sarajevu.indiana_nije_dzons wrote:@ssp
Dzamije grade i daju novac za obnovu oni koji u njih idu, sigurno ne takvi kao ti.
Tako i za Ferhadiju koja je obnovljena i na kojoj se izvode finalni radovi, a sigurno da njenu obnovu nisu finansirali takvi kao tia i ta Fahdova treba da postoji, bas je lijepo sredjena i Kuduzovic u njoj okupi stotine mladih ljudi, znam da tebi i takvima kao tebi to smeta, no sta da ti velim, sjedi i kmeci.
Vidim da nemas vise argumenata pa ides na uvrede. A nikako da mi odgavaras na ono sto pisem. Ili si glup pa ne kontas sta pricam, ili obicni vehabija pa ti je logika zabranjena.
Jas sam u proslom postu napisao (s izvorom) da su cetnici i vehabije isti sto se tice rusenja dzamija. Vidim da si ignorisao to, nisi htjeo komentarisati.
Meni dzamije nikada nisu smetale, (i davao sam za obnovu ne za Ferhadiju nego za dzamiju iz mog rodnog sela u PC-u).
A vidim da sada i ne krijes da ste obicna sekta familije Saud. Sada ste ponosno hvalis sto te jedan krmak poput Fahda siri svoj moral ovdje
Kuduzovic, Barcic i ostali Fahdovi svjedoci nisu u okvirima IZ BiH. Cak su u otvorenom konfliktu.To je jedino sto mozes uciniti suprotno Kuduzovicevom radu, angazmanu i rezultatima koje je postigao sa bosnjackom omladinom. A i Fahdova dzamija je u okvirima IZ BiH, znaci li to da su reis, muftije i zvanicnici IZ potrcke pape iz Rijada i " Fahdovi svjedoci" ?!
- Towelie
- animals
#1725 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Ne vidim zene ovdje..sve samiTowelie wrote:MI TO TAKO, HABIBI![]()
sve neki bezvezni Arapi