BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

nightvision

#1702 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

pepeljara wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/rok-90-d ... /160111099

Znaci najskuplji smo :D kao da to nismo znali
Sad slijede novi rokovi. :mrgreen:
kloniran

#1703 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

pepeljara wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/rok-90-d ... /160111099

Znaci najskuplji smo :D kao da to nismo znali
jedna zalba i to se vrlo lahko razvuce na par godina :roll:
fortaleza

#1704 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by fortaleza »

Obračunska jedinica je dosta loša, 100 kb samo da pročitam poruku na fejsu ili viberu. :P
kloniran

#1705 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

svi moraju negdje usrati ma kakvu ponudu da daju :roll:
Maharadza

#1706 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/uskoro-s ... /160111028

Zašto mi se čini da su ovo mogli i do juna srediti ali eto bolje još godinu derati ovce?! :oops:

Ali pazi izbora riječi, kao da bi i nakon tih godinu dana "mogli očekivati niže cijene usluga." čitaj: More biti bidne... PU! :-x
pepeljara

#1707 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by pepeljara »

Pa ne znam za ostale nisam detaljno pratio, ali recimo bh telecom je sjebao svu raju na M paketima, tako da ako vrate na staro bit ce kao da su nesto poklonili, unaprijedili i sl :D

Elem ovce ce da progutaju to ko zene lazna snizenja u bbi :D
newphoenix

#1708 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by newphoenix »

ja sam amoniman wrote:degeni su prepravili

Image

Image
Hvala, danas sam kupio i stvarno 4GB za 10KM na 60Dana. U instrukcijama start paketa nema informacija u APN niti na web stranici
zvao podrsku i super su, BTW APN je happy.internet ako nekome zatreba.
kloniran

#1709 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

newphoenix wrote:
ja sam amoniman wrote:degeni su prepravili

Image

Image
Hvala, danas sam kupio i stvarno 4GB za 10KM na 60Dana. U instrukcijama start paketa nema informacija u APN niti na web stranici
zvao podrsku i super su, BTW APN je happy.internet ako nekome zatreba.
koliko vazi dopuna od cenera?
kloniran

#1711 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

:thumbup:

onda ove 4 gige nemaju nekog smisla kad, jer moras dopuniti cvaju da bi ih imao 2 mjeseca taj net :-)
mirza_15

#1713 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

kloniran wrote::thumbup:

onda ove 4 gige nemaju nekog smisla kad, jer moras dopuniti cvaju da bi ih imao 2 mjeseca taj net :-)
Nije data kartica u pitanju. Valjda je se nesto potrosi i za govorni saobracaj.
kloniran

#1714 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

mirza_15 wrote:
kloniran wrote::thumbup:

Nije data kartica u pitanju. Valjda je se nesto potrosi i za govorni saobracaj.
imam drugi broj za govorni saobracaj
mirza_15

#1715 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

To od slucaja do slucaja. Ako se vec neka kartica koristi samo kao data meni je mNet mFlat najbolja opcija ko nema problema sa vezanjem ugovorom.
Kiki_Musampa

#1716 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Kiki_Musampa »

Pozdrav,
pošto mi je sve ovo zapetljano oko ponuda ovih i onih,interesuje me šta mogu ženi kupiti da ne daje svaki dan 2 Km za "minute".Ne interesuje me internet,poneki sms možda...Preferiram BH Telekom jer koristim No Limit i ne bih da plaćam svaki poziv prema njoj.
Takodjer,ima li neki paket koji može prismrditi No Limit paketu po pounudi?
kloniran

#1717 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

mirza_15 wrote:To od slucaja do slucaja. Ako se vec neka kartica koristi samo kao data meni je mNet mFlat najbolja opcija ko nema problema sa vezanjem ugovorom.
Da, ali ovo ogranicenje s brzinama im i nije bas pametan potez. Ultra moze ici na 15 i vise Mbps zavisno od lokacije, a Mnetflat ogranicen na 3,6 Mbps :-)
mirza_15

#1718 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

kloniran wrote:
Da, ali ovo ogranicenje s brzinama im i nije bas pametan potez. Ultra moze ici na 15 i vise Mbps zavisno od lokacije, a Mnetflat ogranicen na 3,6 Mbps :-)
Samo za one koji se ne obavezu na godinu ili dvije. Za one koji se obavezu je maksimalna moguca. Nakon isteka mNetmFlat1 64 kbps a mNetmFlat2 128 kbps.
kloniran

#1719 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

mirza_15 wrote:
kloniran wrote:
Samo za one koji se ne obavezu na godinu ili dvije. Za one koji se obavezu je maksimalna moguca. Nakon isteka mNetmFlat1 64 kbps a mNetmFlat2 128 kbps.
pa trebaju tako i u ponudi napisati a ne samo staviti jednu brzinu
Del_Boy1

#1720 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Del_Boy1 »

kloniran wrote:
mirza_15 wrote:
kloniran wrote:
pa trebaju tako i u ponudi napisati a ne samo staviti jednu brzinu
Napisali su :-D

Image

https://www.bhtelecom.ba/5545.html
kloniran

#1721 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

Del_Boy1 wrote: Napisali su :-D

Image

https://www.bhtelecom.ba/5545.html
daleko je to, nisam dotle citao :mrgreen:
nightvision

#1722 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

Vala, kome treba dosta mobilnog interneta najpovoljnija je mtelova m:net tarifa od 32gb za 40KM. Skoro da ti ni ne treba fixni prikljucak s toliko saobracaja.
kloniran

#1723 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

Pa jeste ali ako zivis u vecim gradovima.
Po ovim manjim gradicima im dosta varira brzina.
Sinoc u Hadzicima malo preko 1.5Mbps.
Za vikend u Trebinju 3 Mbps.

Prema Hercegovini ima dosta rupa bez 3g signala, doduse ocekivano s obzirom na teren kroz koji se ide.
nightvision

#1724 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

kloniran wrote:Pa jeste ali ako zivis u vecim gradovima.

Prema Hercegovini ima dosta rupa bez 3g signala, doduse ocekivano s obzirom na teren kroz koji se ide.
Jes' to stoji, valjda se poprave uvodjenjem 4g mreze, ja ocekujem da bi mogli imati pakete sa solidno saobracaja po pristupacnim cijenama da nam fixni xdsl nece ni trebati, sto bi dodatno trebalo oboriti cijene xdsl-a i konacno natjerati nehljebare da se stvarno trude privuci korisnike ponudom a ne isfuranim sloganima tipa "dajemo vise".
kloniran

#1725 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

nightvision wrote:
kloniran wrote:Pa jeste ali ako zivis u vecim gradovima.

Jes' to stoji, valjda se poprave uvodjenjem 4g mreze, ja ocekujem da bi mogli imati pakete sa solidno saobracaja po pristupacnim cijenama da nam fixni xdsl nece ni trebati, sto bi dodatno trebalo oboriti cijene xdsl-a i konacno natjerati nehljebare da se stvarno trude privuci korisnike ponudom a ne isfuranim sloganima tipa "dajemo vise".
ma sumnjam, eno u hrvatskoj ide posebno pretplata na 4g, znaci imas isti paket od recimo 4 gige i placas ga recimo 20 KM, kod njih se jos doplacuje za koristenje 4g mreze cenera mjesecno
to sam gledao za t mobile
Post Reply