V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post Reply
sumirprimus

#1701 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by sumirprimus »

hladan.preminger wrote:
sumirprimus wrote:malo vi to olako titule salonaca dijelite.
ha neslaganja u poliKiti su uvijek moguca...
i hvatanje za guse..eto primejr ovih iz sda... :D
Jedno je neslaganje oko mišljenja, ali negiranje i/ili relativiziranje genocida i drugih ratnih zločina a što je uvtrđeno sudskim presudama nije mišljenje vec otvorena provokacija ili podjebavanje.
e jebga,aj sad nadji gdje su ovi negirali genocid...
lsd recmo?
il djecko?
il cheli?
ja nigdje nisam procito.izvolite demantujte.
Stari

#1702 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

explicitnog poricanja nije bilo ...da jest licno bih se izlozio riziku pushenja bana i na to reagovao ....onako kako treba = vulgarno (a za to se dobija ban jelte :D )

Ali relativiziranja .... na kvintale ...na metre duple sirine... na hektolitre

OH , Yeah
saja_dj

#1703 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by saja_dj »

http://www.theguardian.com/world/2015/a ... roll-house
Just after 9pm each day, a long line of workers files out of 55 Savushkina Street, a modern four-storey office complex with a small sign outside that reads “Business centre”. Having spent 12 hours in the building, the workers are replaced by another large group, who will work through the night.

The nondescript building has been identified as the headquarters of Russia’s “troll army”, where hundreds of paid bloggers work round the clock to flood Russian internet forums, social networks and the comments sections of western publications with remarks praising the president, Vladimir Putin, and raging at the depravity and injustice of the west.
Vjerovatno ima i srpski odjel. Ili srbi imaju nesto slicno, i klix je pun ovih.
hladan.preminger

#1704 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by hladan.preminger »

sumirprimus wrote:
hladan.preminger wrote:
sumirprimus wrote:malo vi to olako titule salonaca dijelite.
ha neslaganja u poliKiti su uvijek moguca...
i hvatanje za guse..eto primejr ovih iz sda... :D
Jedno je neslaganje oko mišljenja, ali negiranje i/ili relativiziranje genocida i drugih ratnih zločina a što je uvtrđeno sudskim presudama nije mišljenje vec otvorena provokacija ili podjebavanje.
e jebga,aj sad nadji gdje su ovi negirali genocid...
lsd recmo?
il djecko?
il cheli?
ja nigdje nisam procito.izvolite demantujte.

Pa jebem ga ja, nisu ni oni toliko glupi da se ponašaju ko Dodo. Iz konteksta postova ovog LSD-a se jasnoo vidi da u najmanju ruku relativizira činjenicu genocida.
dezurni_ucenik

#1705 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by dezurni_ucenik »

LSD, de nam reci jel u Srebrenici bio genocid ?
Stari

#1706 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

saja_dj wrote:http://www.theguardian.com/world/2015/a ... roll-house
Just after 9pm each day, a long line of workers files out of 55 Savushkina Street, a modern four-storey office complex with a small sign outside that reads “Business centre”. Having spent 12 hours in the building, the workers are replaced by another large group, who will work through the night.

The nondescript building has been identified as the headquarters of Russia’s “troll army”, where hundreds of paid bloggers work round the clock to flood Russian internet forums, social networks and the comments sections of western publications with remarks praising the president, Vladimir Putin, and raging at the depravity and injustice of the west.
Vjerovatno ima i srpski odjel. Ili srbi imaju nesto slicno, i klix je pun ovih.
Ja sam ovdje clan... evo u dobricac haman 12 godina ....i nemas pojma koliko je i u koliko porazavajucoj mjeri ovo gore vrlo vjerovatno = istina.
Poceli su se pojavljivati ...oko 2005 ili 2006
sumirprimus

#1707 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by sumirprimus »

maah,olako vi to...
samo da i mene u salonce ne svrstate... :D
iz par postova lsd,a ja vise primejtim ogorcenost na licemjernu politku zapada,koji kao nesto sad 20 godina poslije zapinje,a kad je treblao zmirili su..i tu moramo odvojit evropu od amerike, u evropi britaniju i francusku od ostatka..pricamo o ratu...po meni nije bilo gorih od francuza dusmana.
i tako kako rekoh,nigdje negacije genocida,samo ogorcenost,ha mozda i ja nie znam citat,mislist,vruĆo je sve je moguce...
dječak sa šibicama

#1708 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by dječak sa šibicama »

salik79 wrote: Apriori salonac, zaboravljajuci cinjenicu da je vreca humanitarnog (dakle, nikakvi fiksni i varijabilni troskovi nisu morali biti uracunati - cista para) brasna kostala 1000 KM?! Nije dzaba receno "nekom' rat - nekom' brat", a ti koji su ubirali pinku su itekako imali upliva i veze sa samim drzavnim vrhom i komandom, i naravno interesa da sve to sto duze traje. Do posljednje Marke...
Otkud ti znas, mozda je i ona ili neko njen ubirao pinku, pa joj sad svako salonac.

Alemko izgradio carstvo na tunelu, Okeric izgradio carstvo na potvrdama o prolasku kroz tunel, Cengici na blokadi Sarajeva napravili imperij, sve ljudi iz Alijine halke. Ali kad to kazes, onda si salonac.

Bjezi ba, kome ti repliciras uopce.
LSD

#1709 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

momci

lijecite te vaše frustracije negdje drugo, al' nemate pravo ovdje ;-)

nisam ja tema
hladan.preminger

#1710 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by hladan.preminger »

LSD wrote:
nisam ja tema

Ti si četnik.
Gojeni H

#1711 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Gojeni H »

bh.tornjak wrote:
Gojeni H wrote:Hvala predstavnicima zemalja koje su podrzale rezoluciju.
:thumbup: Za potez Rusije. Jos da laktaski ceribasa hoce stagod protiv Amerike, to bi bio slag na tortu.

Sada samo s Anglo-Saksoncima, porukama "evo, vid'te kakvi su, barbari i ruske sluge."
Ako bude pameti kod Ridjobradog, a ja se nadam da ce je izvuc' makar iz naftalina, pa da malo Hareta izvuce iz sehare pa da Lepi skokne malo do Vasingtona. Najbolji ministar vanjskih poslova kojeg smo ikada imali.
....uh....ne spominji Lepog.....ima ih ovde alergicnih na njega.....
zar si zaboravio da je Lepi napravio Dodika ovakvim kakav jest... :D
Ne bih mu zapjevao "dodji najdrazi", ali da frajer ubija u diplomatiji, mislim da mu to niko ne moze osporiti.
Stari

#1712 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

hladan.preminger wrote:
LSD wrote:
nisam ja tema

Ti si četnik.
uj YBG-a ...nije li to rehabilitovana kategorija ?
LSD

#1713 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

Predsednik Tomislav Nikolić poslao je pismo Vladimiru Putinu u kojem je naveo da će Balkan biti na ivici rata ukoliko rezolucija u Srebrenici bude usvojena.
Dobro ce rusi naplatiti srbima ovu uslugu....telecome i pumpe su im poklopili sa prvim vetom, ne znam šta bi još mogli
salik79

#1714 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by salik79 »

dječak sa šibicama wrote:
salik79 wrote: Apriori salonac, zaboravljajuci cinjenicu da je vreca humanitarnog (dakle, nikakvi fiksni i varijabilni troskovi nisu morali biti uracunati - cista para) brasna kostala 1000 KM?! Nije dzaba receno "nekom' rat - nekom' brat", a ti koji su ubirali pinku su itekako imali upliva i veze sa samim drzavnim vrhom i komandom, i naravno interesa da sve to sto duze traje. Do posljednje Marke...
Otkud ti znas, mozda je i ona ili neko njen ubirao pinku, pa joj sad svako salonac.

Alemko izgradio carstvo na tunelu, Okeric izgradio carstvo na potvrdama o prolasku kroz tunel, Cengici na blokadi Sarajeva napravili imperij, sve ljudi iz Alijine halke. Ali kad to kazes, onda si salonac.

Bjezi ba, kome ti repliciras uopce.
Necu se sloziti za Okerica i Cengica, posto sam upucen (100% provjereno, pogotovo za Cengica, jer sam se i sam ogrijesio po ovom, rekla-kazala, sumnjicenju) o njihovoj ratnoj ulozi. Drugi su tu kajmak brali, na njima se kola lomila.
LSD

#1715 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

dezurni_ucenik wrote:LSD, de nam reci jel u Srebrenici bio genocid ?
nam :?

odgovaram ti pitanjima

u cije ime to pitaš? ciji si to glasnogovornik? i odakle ti smijelost i pravo da me tako nešto pitaš?
video

#1716 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by video »

zapitaj se sto te se sad proziva i pitaju takva pitanja :roll:

Savjet:
Bolje ti je bjezi :run: sa ove teme, dosta si se izofirao u ova dva dana.
Drz se sporta, nije ovo za tebe ;-)
LSD

#1717 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

video

koji si sad ti? garant neki tarpi...izvirete svakih pet minuta

prosvjetli me, ako ti nije zahmet ;-)
dezurni_ucenik

#1718 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by dezurni_ucenik »

LSD wrote:

odgovaram ti pitanjima

u cije ime to pitaš? ciji si to glasnogovornik? i odakle ti smijelost i pravo da me tako nešto pitaš?

Pitam u svoje ime, kad se vec pametujes odgovori mi na pitanje : jel bio genocid il' nije ?
LSD

#1719 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by LSD »

dezurni_ucenik wrote:
LSD wrote:

odgovaram ti pitanjima

Pitam u svoje ime, kad se vec pametujes odgovori mi na pitanje : jel bio genocid il' nije ?
ko si, bre, ti -da me to pitaš....i sad ja trebam da tebi polažem racune i da ti se pravdam

šta umišljaš :facepalm:
asurbanipal

#1720 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by asurbanipal »

TheMule wrote:
Ova Americka rezolucija je vaznija od 10 UN-ovih, jer dok god Rusija i Kina imaju veto, UN je skoro beskoristan. Amerika ima pokrice za svoje rezolucije, ne palamude bez veze.

Samo da ih hoće konkretizovati na terenu, i smaknuti pijune poput Dodika...
video

#1721 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by video »

asurbanipal wrote:
TheMule wrote:
Ova Americka rezolucija je vaznija od 10 UN-ovih, jer dok god Rusija i Kina imaju veto, UN je skoro beskoristan. Amerika ima pokrice za svoje rezolucije, ne palamude bez veze.

Ma nije doDick PRAVI problem vec je "majka" srbija.
Poslije dode, doci ce novi dodo i tako do pitajbogadokad.
srbija je uzrok svih ratova, dole se njima ne "dohaka" nikad hajra na Balkanu biti nece a novih doDick-a ce biti (btw, Ivanic nije nista bolji - dapace)
dezurni_ucenik

#1722 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by dezurni_ucenik »

LSD wrote:
dezurni_ucenik wrote:
LSD wrote: nam :?

odgovaram ti pitanjima

ko si, bre, ti -da me to pitaš....i sad ja trebam da tebi polažem racune i da ti se pravdam

šta umišljaš :facepalm:

'nough said. :thumbup:
krater

#1723 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by krater »

video wrote:
asurbanipal wrote:
TheMule wrote:

Ma nije doDick PRAVI problem vec je "majka" srbija.
Poslije dode, doci ce novi dodo i tako do pitajbogadokad.
srbija je uzrok svih ratova, dole se njima ne "dohaka" nikad hajra na Balkanu biti nece a novih doDick-a ce biti (btw, Ivanic nije nista bolji - dapace)
:thumbup:
Stari

#1724 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by Stari »

:D joj ...D-R-ame ... isto kao da mu je postavio ono sudbonosno ....."guzis li ti ista" ... ?
sumirprimus

#1725 Re: V.Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici

Post by sumirprimus »

jednostavno igraju na kartu zaborava,sto vise vremena prodje i sto se manje ljudi bude zanimalo, prije ce se zaboraviti...
Post Reply