Matzan wrote:ho oponopono wrote:...jok, pisulja sam...nego ovaj strijelac, muski znak...razmislja ko frajer i mnogo mi je lakse vjeruj...a i zajebant sam...
...mislim budimo realni...djevama ostaje samo da se kofrce bezze...ili macke ili to Bozanstvo frajer...

Nije frajer nikakvo božanstvo, ali ne podnose ljudi da mu neko prodaje bijele pod prave bubrege.
Treba biti samo normalan, ne zahtijevati nerealno, ne misliti da si jedini/a i život bude puno lakši.
...mnogi prodaju muda za bubrege, zato nudim arterije, vene, kapilare...ali dusa nije na prodaju...
...ajde budi normal u ovoj eri patologije, pokusacu ko u Lakinom songu a ti se pravi luda...biti prizeman i pokrivati se koliko si dug hmmm....imam toplu sobu, supu, odjecu za zimu u renesansu su zalud bacena sredstva...
...ne trudi se da budes jedini/a, eh drz razmak guster i nemoj klet bijedni genitalcu, srednjak u po face i sretan ti put, tako simpl...
...nemam sta misliti da nije tako, to se podrazumijeva, jedan na jedan samo fer plej, coporasi me ne zanimaju, prosto i pored ove sparine lakse tako disem...a zivot nije bajka, upustvo nakon vezanja pupcanice obavezno ne koristiti pinki naocare, pozdrav svemu pa i belaju i sve pet u tom prezivljavanju...