Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Matzan

#1701 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

Gabrielo wrote:
saim_adka wrote:Image
Ovi ruzniji primjerci muskarca i zene su ekstremi. Problem je sto prosjecni primjerci traze ove savrsene. Kod zena je to vise izrazeno najvise zahvaljujuci glupim serijama koje gledaju.

Slike su :thumbup:

Nema savršene žene. Sve su one više-manje prosječne i ispod.
Samo što se neke malo bolje našminkaju, fotošopiraju i oboje kosu.

Nađe se i poneka, doduše rijetko, koja ponešto zna i u krevetu. :izet:
annoy

#1702 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Pa većina ljudi neovisno o spolu spada u nekakav prosjek po fizičkom izgledu, iznimno lijepi i iznimno ružni su u daleko manjem broju
Matzan

#1703 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

annoy wrote:
Gabrielo wrote:
Ako treba da te stiti to odmah nije ravnopravan odnos.
Muskarac i zena nikada nece biti pod znakom jednakosti. Biologija.
Ravnopravan odnos znači jednakost u donošenju odluka. :facepalm:
To što je on fizički jači pa u slučaju da nas netko fizički napadne će on zaštititi mene, a ne ja njega, ne znači da mi nemamo ravnopravan odnos. Paralela tome je da, ako sam ja npr. po struci pravnik, i ako dođe do neki problema koji se tiču te prirode, da ću ja imati glavnu riječ u rješavanju tih problema. Poanta ravnopravnog odnosa je i u spremnosti na kompromise, nekad ću njemu prepustititi odluku ako smatram da ju je kompetentniji donijeti, a nekad će on meni. :facepalm: :facepalm:
Muškarci i žene nisu jednaki ali mogu biti jednakopravni i umjesto da se natječu međusobno trebali bi biti komplementarni i međusobno se nadopunjavati.

Da želim autoritet upisala bih se na policijsku akademiju. U vezi/braku, želim partnera.
Sve skupa :lol: :facepalm: :facepalm: :lol:
ho oponopono

#1704 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ho oponopono »

...sto se vrtimo u krug...jebo ringispil... :pusi2:

...kompromis je duso reci sto imas slobodno, ali moja je zadnja...autoritet pobogu, zna se ko nosi muske gace...naposljetku, nijedne...muci... :novine:
annoy

#1705 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Matzan wrote:
Kakva elokventnost :eh:
Matzan

#1706 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:...sto se vrtimo u krug...jebo ringispil... :pusi2:

...kompromis je duso reci sto imas slobodno, ali moja je zadnja...autoritet pobogu, zna se ko nosi muske gace...naposljetku, nijedne...muci... :novine:
:thumbup: :thumbup:
Izvini što pitam, meni se nekako čini da ti pi pi stojećki. :)
Matzan

#1707 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

annoy wrote:
Matzan wrote:
Kakva elokventnost :eh:

Bitno je da si shvatila poruku. :mrgreen:
annoy

#1708 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Matzan wrote:
Jesam, evo još dolazim k sebi :ups:
ho oponopono

#1709 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ho oponopono »

...jok, pisulja sam...nego ovaj strijelac, muski znak...razmislja ko frajer i mnogo mi je lakse vjeruj...a i zajebant sam... :pusi2:

...mislim budimo realni...djevama ostaje samo da se kofrce bezze...ili macke ili to Bozanstvo frajer... :gooza:
Matzan

#1710 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

annoy wrote:
Matzan wrote:
Jesam, evo još dolazim k sebi :ups:

Iskreno, sa takvim stavovima bolje (k) sebi nego meni. :mrgreen:
annoy

#1711 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Matzan wrote:
Iskreno, sa takvim stavovima bolje k sebi nego meni. :mrgreen:
Ne govori to, vječno ću žaliti za propuštenom prilikom da me se tretira kao jednostanični organizam s maternicom :( :D
Matzan

#1712 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:...jok, pisulja sam...nego ovaj strijelac, muski znak...razmislja ko frajer i mnogo mi je lakse vjeruj...a i zajebant sam... :pusi2:

...mislim budimo realni...djevama ostaje samo da se kofrce bezze...ili macke ili to Bozanstvo frajer... :gooza:

Nije frajer nikakvo božanstvo, ali ne podnose ljudi da mu neko prodaje bijele pod prave bubrege.

Treba biti samo normalan, ne zahtijevati nerealno, ne misliti da si jedini/a i život bude puno lakši.
Matzan

#1713 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

annoy wrote:
Matzan wrote:
Iskreno, sa takvim stavovima bolje k sebi nego meni. :mrgreen:
Ne govori to, vječno ću žaliti za propuštenom prilikom da me se tretira kao jednostanični organizam s maternicom :( :D

Jako, jako si površna.

Ja jako cijenim, uvažavam i volim žene.

Dagušče, čak puno više nego ti. ;-)
annoy

#1714 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Matzan wrote:

Jako, jako si površna.

Ma pored tebe smo svi pioniri seksizma i šovinizma :)
Gabrielo

#1715 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

annoy wrote:Pa većina ljudi neovisno o spolu spada u nekakav prosjek po fizičkom izgledu, iznimno lijepi i iznimno ružni su u daleko manjem broju
Upravo sam to i rekao. Problem je kad si i ti takav a trazis nekog iznimno lijepog. I onda dodjes u odredjene godine sam i pitas se u cemu je problem. Zene ovo vise pogadja jer na njih godine vise negativno uticu i jer ne mogu novcem kupiti ljubav.

Ti recimo odbijes Stathama jer nema kosu. :D
Matzan

#1716 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

annoy wrote:
Matzan wrote:

Jako, jako si površna.

Ma pored tebe smo svi pioniri seksizma i šovinizma :)

Ono gore samo u privatnom životu.

Na forumu treba wanna be dive spustiti malkice na zemlju.
Ne znam šta je tačno kod vas u pitanju, vjerojatno pokušaj da pisanjem po forumu iskalite
ono što vam ne prolazi u stvarnom životu. :P
annoy

#1717 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Gabrielo wrote:
annoy wrote:Pa većina ljudi neovisno o spolu spada u nekakav prosjek po fizičkom izgledu, iznimno lijepi i iznimno ružni su u daleko manjem broju
Upravo sam to i rekao. Problem je kad si i ti takav a trazis nekog iznimno lijepog. I onda dodjes u odredjene godine sam i pitas se u cemu je problem. Zene ovo vise pogadja jer na njih godine vise negativno uticu i jer ne mogu novcem kupiti ljubav.

Pa dobro to je istina ali ne kontam čemu bavljenje tuđim životnim izborima. Svatko ima pravo tražit šta želi, jedino ako mi ta osoba sjedi nad glavom i kuka o svemirskoj nepravdi onda ću joj reć nešto, ovako me boli briga šta netko u životu očekuje od potencijalnog partnera. Ja ne bih htjela znat da sam nekome utješna nagrada jer nije uspio naći nešto bolje a vrijeme mu ide.

Ćelavost nije problem :D
annoy

#1718 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Matzan wrote:

Ono gore samo u privatnom životu.

Na forumu treba wanna be dive spustiti malkice na zemlju.
Ne znam šta je tačno kod vas u pitanju, vjerojatno pokušaj da pisanjem po forumu iskalite
ono što vam ne prolazi u stvarnom životu. :P
Ažurirajte rječnike, nova definicija dive - žena koja ne želi da ju muškarac mlati :D

Uh, daj još malo te psihoanalize :P
ho oponopono

#1719 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ho oponopono »

Matzan wrote:
ho oponopono wrote:...jok, pisulja sam...nego ovaj strijelac, muski znak...razmislja ko frajer i mnogo mi je lakse vjeruj...a i zajebant sam... :pusi2:

Nije frajer nikakvo božanstvo, ali ne podnose ljudi da mu neko prodaje bijele pod prave bubrege.

Treba biti samo normalan, ne zahtijevati nerealno, ne misliti da si jedini/a i život bude puno lakši.
...mnogi prodaju muda za bubrege, zato nudim arterije, vene, kapilare...ali dusa nije na prodaju...

...ajde budi normal u ovoj eri patologije, pokusacu ko u Lakinom songu a ti se pravi luda...biti prizeman i pokrivati se koliko si dug hmmm....imam toplu sobu, supu, odjecu za zimu u renesansu su zalud bacena sredstva...

...ne trudi se da budes jedini/a, eh drz razmak guster i nemoj klet bijedni genitalcu, srednjak u po face i sretan ti put, tako simpl...

...nemam sta misliti da nije tako, to se podrazumijeva, jedan na jedan samo fer plej, coporasi me ne zanimaju, prosto i pored ove sparine lakse tako disem...a zivot nije bajka, upustvo nakon vezanja pupcanice obavezno ne koristiti pinki naocare, pozdrav svemu pa i belaju i sve pet u tom prezivljavanju...:pusi2:
Gabrielo

#1720 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

annoy wrote:
Gabrielo wrote:

Pa dobro to je istina ali ne kontam čemu bavljenje tuđim životnim izborima. Svatko ima pravo tražit šta želi, jedino ako mi ta osoba sjedi nad glavom i kuka o svemirskoj nepravdi onda ću joj reć nešto, ovako me boli briga šta netko u životu očekuje od potencijalnog partnera. Ja ne bih htjela znat da sam nekome utješna nagrada jer nije uspio naći nešto bolje a vrijeme mu ide.

Ćelavost nije problem :D
Naravno da ima. Ali onda pocnu kasnije kukati i budu im svi krivi sem njih.

Znam da si rekla da nije tvoj tip. Mislim ako njega odbijas sta trazis? :P
annoy

#1721 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Gabrielo wrote:

Ljudi općenito su skloni prebacivanju krivnje na druge. Manjina su oni koji su spremni prihvatiti punu odgovornost za svoje postupke. Uvijek nam je netko drugi kriv. Ali fascinira me zastupljenost rasprava o tuđim životnim izborima na forumu, pogotovo kad se radi o ženinim kriterijima za odabir partnera. Ja sam recimo potpuno zadovoljna svojim životnim izborima na tom području i stvarno nemam potrebe drugima trljati sol na ranu ako mislim da su njihovi izbori pogrešni...a i malo je arogantno uopće misliti da znaš bolje od nekog drugog što je trebao u životu napraviti i što mu treba.

On mi je malo prenizak.
Ja sam našla sve što sam tražila :D
Gabrielo

#1722 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

annoy wrote:
Gabrielo wrote:

Ljudi općenito su skloni prebacivanju krivnje na druge. Manjina su oni koji su spremni prihvatiti punu odgovornost za svoje postupke. Uvijek nam je netko drugi kriv. Ali fascinira me zastupljenost rasprava o tuđim životnim izborima na forumu, pogotovo kad se radi o ženinim kriterijima za odabir partnera. Ja sam recimo potpuno zadovoljna svojim životnim izborima na tom području i stvarno nemam potrebe drugima trljati sol na ranu ako mislim da su njihovi izbori pogrešni...a i malo je arogantno uopće misliti da znaš bolje od nekog drugog što je trebao u životu napraviti i što mu treba.

On mi je malo prenizak.
Govorimo o onim koje ciljaju previsoko pa ostanu same i frustrirane.
Na forumu se pise o svemu. :D

Znam da je nesto bilo da ti ne odgovara kod njega. To je dovoljan razlog da ne bi bila sa njim? Razumijem ako si visa od njega. :D
Ja volim da mi je cura niza 5-10cm a visok sam. :D

Drago mi je. :thumbup:
Bloody

#1723 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Bloody »

Divno stivo na ovoj temi,poucno zblja.
Gabrielo od srca ti zelim da ti se to poznavanje m-z odnosa ne obije o glavu.
Matzan

#1724 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

annoy wrote:
Gabrielo wrote:

On mi je malo prenizak.

Pa onda malkice vadiš mast onima što nisu.... tipično ženski... :oops: :mrgreen:
Gabrielo

#1725 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

Bloody wrote:Divno stivo na ovoj temi,poucno zblja.
Gabrielo od srca ti zelim da ti se to poznavanje m-z odnosa ne obije o glavu.
Nece. Znas da dobrice najgore prolaze sa zenama. ;-)
Post Reply