Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sheilak

#1701 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

ne, dugu. sa blagim loknama. :D ali nikad je ne mogu pocesljati kako treba, uvijek razbarusena. a poludim kad je moram svezati. :evil:
WildRedRose

#1702 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

najsretnije su zene koje imaju lokne. ili one sa teeeskom, ravnom kosom. Samo operu i to je to :(
sha_ba

#1703 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

blago tebi :thumbup: :kiss:

ruzoooo u pravu si :kiss:

ja citav zivot deveram sa kosom :-)
lua

#1704 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

sheilak wrote:ne, dugu. sa blagim loknama. :D ali nikad je ne mogu pocesljati kako treba, uvijek razbarusena. a poludim kad je moram svezati. :evil:
Image

Kod mene je ravna kosa skroz, ali se znala zapetljati kad je bila duža, pa sam koristila ovo. I stvarno nije loše. S tim da mi se prijateljica požalila da njoj skroz zamasti kosu... Ja doduše nisam imala takvo iskustvo, tako da ako ti se teško raščešljava ovo ti nije loše. I k tome lijepo miriše. :D
Big Ang

#1705 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Milloni wrote:Najnesretnije su zene koje imaju poluprirodnu kosu koju ne mogu ni izravnati ni ukovrdzati, a ostatak rodbine blagoslovljen divnim kovrdzavim kosama :-D mukee mojee

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
e ta sam :cry: kosa ni tam ni vam :roll:
kapučino

#1706 Re: Žene pitaju žene

Post by kapučino »

i ja cu na lubenica dijetu, jest cu sve osim lubenice :eh: :lol: :lol:
sheilak

#1707 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

@lua

hvala. :-D koristila sam ja i to, ali mi oteza kosu. a nije toliko da je ne mogu pocesljati, vec nece da ostane pocesljana :D . ni 5 min., bez zeze sad. onda je pustim, nece mene za*ebavati. :D
WildRedRose

#1708 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

Milloni wrote:Najnesretnije su zene koje imaju poluprirodnu kosu koju ne mogu ni izravnati ni ukovrdzati, a ostatak rodbine blagoslovljen divnim kovrdzavim kosama :-D mukee mojee

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
:lol: tak'a je i moja :D

U image-u u Hrasnom pranje kose i feniranje meni naplate 18 KM. Duzina ispod ramena :roll:
Jel isao neko u posljednje vrijeme u onu akademiju Sabic ? :mrgreen:
Big Ang

#1709 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Kolko vas je plavih? :eh:
sha_ba

#1710 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

evo mene, sto? :zoka:
jel to neka nagradna igra? :mrgreen:
vjetropirka

#1711 Re: Žene pitaju žene

Post by vjetropirka »

Jel isao neko u posljednje vrijeme u onu akademiju Sabic ? :mrgreen:[/quote]
bila ja, neki lok me šišao ... da sam imala kesu pri ruci , stavila bih je na glavu , kako me ošišao :sad:
šatirana_ljubičica

#1712 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

ja nisam, a gdje je slika :twisted:
lua

#1713 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Čula sam dosta pozitivnih i negativnih komentara za akademiju. Ali treba dati šansu mladim nadama :thumbup:
azurna_obala

#1714 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

WildRedRose wrote: U image-u u Hrasnom pranje kose i feniranje meni naplate 18 KM. Duzina ispod ramena :roll:
Jel isao neko u posljednje vrijeme u onu akademiju Sabic ? :mrgreen:

bila tamo prije dva dana :D

ja zaodovljna
WildRedRose

#1715 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

ma ja sam isla u srednjoj, svako malo, pa se folirala po skoli sa isfeniranom kosom :lol:

Azurna, jel jos uvijek imaju dvije smjene ? Znas li koje im je radno vrijeme ? :mrgreen: btw, znam da su tada imali po smjenama raspored sta ti mogu raditi, tipa samo sisanje vrhova, iliii farbanje i tako to. ne znam jel jos uvijek tako .
lua

#1716 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Imam jedno pitanje. Koja je najveća uvreda koju ste ikad ikome uputile? I kako vi reagujete na uvrede (u pravom životu, ne mislim na ovaj limbo luđaka :D)
WildRedRose

#1717 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

lua wrote:Imam jedno pitanje. Koja je najveća uvreda koju ste ikad ikome uputile? I kako vi reagujete na uvrede (u pravom životu, ne mislim na ovaj limbo luđaka :D)
Jedino cega se mogu sjetiti je kad sam proslo ljeto rekla policajki da je krava i da ide pasti travu. :oops: Ali me bas iznervirala bila drskoscu .

Prije i poslije toga se fkt ne sjecam, ne volim da vrijedjam ljude.
azurna_obala

#1718 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

WildRedRose wrote:ma ja sam isla u srednjoj, svako malo, pa se folirala po skoli sa isfeniranom kosom :lol:

Azurna, jel jos uvijek imaju dvije smjene ? Znas li koje im je radno vrijeme ? :mrgreen: btw, znam da su tada imali po smjenama raspored sta ti mogu raditi, tipa samo sisanje vrhova, iliii farbanje i tako to. ne znam jel jos uvijek tako .
još uvijek je tako,
nisam sigurna šta rade trenutno u prvoj smjeni, a druga počinje od 2, tamo negdje do pola 5 otprilike.
U drugoj rade šišanje (vrhova, ali i ako hoćeš neko veće šišanje) i farbanje, ne znam da li ima još nešto.
Naravno, uz ovo ide pranje kose i feniranje da se razumijemo :D
WildRedRose

#1719 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

azurna_obala wrote:
još uvijek je tako,
nisam sigurna šta rade trenutno u prvoj smjeni, a druga počinje od 2, tamo negdje do pola 5 otprilike.
U drugoj rade šišanje (vrhova, ali i ako hoćeš neko veće šišanje) i farbanje, ne znam da li ima još nešto.
Jos mi samo reci jel rade subotom ? :lol: :kiss: :srce:
lua

#1720 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Nisam plava i ne bi mi to stajalo čini mi se nikad u životu. Doduše ne farbam se više. Jednom u životu se ofarbala kad mi je bilo 16 i pokajala se do dana današnjeg.

A najgora uvreda koju sam nekom uputila nije za javnost. S tim da mi se ta ličnost baš u čarapu pokakila i nije mi žao. Inače i ja ne težim ka uvredama, pogotovo u "pravom životu".
sheilak

#1721 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

lua wrote:Imam jedno pitanje. Koja je najveća uvreda koju ste ikad ikome uputile? I kako vi reagujete na uvrede (u pravom životu, ne mislim na ovaj limbo luđaka :D)
ahahahhah :D hahaha

najveca uvreda...to zavisi od osobe do osobe jer je bitno otkriti slabu tacku :D , a to ide vrlo lako. ali ne volim vrijedjati druge, fakat ne, cak i ako oni mene uvrijede. ali najgore sto sam rekla ticalo se necijih sposbnosti. :D
kapučino

#1722 Re: Žene pitaju žene

Post by kapučino »

nisam do sada nikog uvrijedila bar mislim da nisam a bila sam uvrijedjena. reci cu samo da cu da pamtim dok sam ziva.
azurna_obala

#1723 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

WildRedRose wrote:
azurna_obala wrote:
još uvijek je tako,
Jos mi samo reci jel rade subotom ? :lol: :kiss: :srce:
ne rade... :sad:
bar nisu, koliko ja znam. Da li se nešto promijenilo...zaista ne znam, mada sumnjam.
sheilak

#1724 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

Milloni wrote: A imam drugaricu koja me svaki put kad se cujemo/vidimo ujede i ja se toliko izgubim da ne stignem odgovoriti, nego sutim kao mulac.
zlobno ili zezatorski? :D ako je iole zlobno, onda ti to nije drugarica. ili je jako nesretna/neraspolozena osoba.
Big Ang

#1725 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Pitala sam kolko vas je plavo jer primjetim na ulicama da je 80% žena plavo, ili mi se čini? :zoka:
Post Reply