Desničari osvajaju Evropu!
- insomnia78
#1701 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Integriso se u nju
-
Fudo387
#1702 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Jebemti, kud nisam lopte igro.
- jeza u ledja
#1703 Re: Desničari osvajaju Evropu!
insomnia78 wrote:Integriso se u nju
- jeza u ledja
#1704 Re: Desničari osvajaju Evropu!
zar ona nije ovako nesto 50 godina?
-
Fudo387
#1705 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pojma nemam, al mescini je u najboljim godinama.jeza u ledja wrote:zar ona nije ovako nesto 50 godina?
Sad cemo k’o Borat.
- insomnia78
#1706 Re: Desničari osvajaju Evropu!
A Adil 85-o godiste
-
Fudo387
#1707 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pa ja, godinu dana stariji od mene.
Ma taman je ona.
Ma taman je ona.
- LBVIEW
#1708 Re: Desničari osvajaju Evropu!
I to oni sa subarom.seln wrote:Alt right svih podrforuma, ujedinite se!![]()
Da je neko poceo da vas proziva, digla bi se dzeva do neba.... a ovako, fino se javljate jedan po jedan.
Nerealizirani partizani, FGR sa krizom identiteta, djevci s viskom hormona kanaliziranih kroz vjeru i naciju, papucari... solidna gradja za nekog diplomca psihologije.
- LBVIEW
#1709 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Jes, jes, samo nije ulijevo, vec ulevo.Bodkin wrote:Pojma ti realno nemas sta je desnicar. Uljuljan u evropi vec 20 godina dok su djeca cvijeca bila i sad se poistovijetio sa imigrantima dodatno na religijskoj osnovi. I kontas svi nacisti. A ja od labuda miljama ulijevoseln wrote:Alt right svih podrforuma, ujedinite se!![]()
Da je neko poceo da vas proziva, digla bi se dzeva do neba.... a ovako, fino se javljate jedan po jedan.
Nerealizirani partizani, FGR sa krizom identiteta, djevci s viskom hormona kanaliziranih kroz vjeru i naciju, papucari... solidna gradja za nekog diplomca psihologije.
- jeza u ledja
#1710 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Aaa Fudo pa ti si puter jos. tsk tsk

-
Fudo387
#1711 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Eeee jarane.jeza u ledja wrote:Aaa Fudo pa ti si puter jos. tsk tsk![]()
-
Bodkin
#1712 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Dosadan si jarane. Komplekse lijeci slobodno ali na ignore siLBVIEW wrote:Jes, jes, samo nije ulijevo, vec ulevo.Bodkin wrote:Pojma ti realno nemas sta je desnicar. Uljuljan u evropi vec 20 godina dok su djeca cvijeca bila i sad se poistovijetio sa imigrantima dodatno na religijskoj osnovi. I kontas svi nacisti. A ja od labuda miljama ulijevoseln wrote:Alt right svih podrforuma, ujedinite se!![]()
- insomnia78
#1713 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Al fakat bi evropa mogla uvesti nacinalnost Musliman. Ko Tito birvaktile
-
breuer
#1714 Re: Desničari osvajaju Evropu!
bio sam ti na rođenju, bio sam ti na krštenju...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1715 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ovaj Adil rekao da ce se pobit sa nekim bokserom ako osvoje Svjecko...doveli mu likovi tog boksera u emisiju u kojoj je bio gost 
- insomnia78
#1716 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Nije bokser. Dzudista Teddy Riner. Jaran mu al dobra fora. Inace Adil budala prava, sad kad su osvojili svjetsko nije se skid’o sa TV-a. Regurala skroz

Last edited by insomnia78 on 21/09/2018 22:12, edited 1 time in total.
- insomnia78
#1717 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pita ga novinar sta cete raditi sad kad je prvenstvo zavrseno, kako cete povratiti energiju. Kaze on: Ko, ja nisam ni igro. Pun sam energije
Dodje im ko hamajlija on i njegovi brkovi. Vodaju ga ko nasi Ibricica
Sad kad su igrali protiv ‘olandije nije minute igro i poslije utakmice trci oko stadiona
Dodje im ko hamajlija on i njegovi brkovi. Vodaju ga ko nasi Ibricica
Sad kad su igrali protiv ‘olandije nije minute igro i poslije utakmice trci oko stadiona
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1718 Re: Desničari osvajaju Evropu!
jbo mater retardiranu
- Point.
#1719 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Šta li ima u onoj torbicu da mi je znati.Fudo387 wrote:JeB ti to,insomnia78 wrote:A Adil tuče po Pameli![]()
Dobra Pamela.
Čitao sam neki dan da ga je Pamela nogirala. Ako laže dupli sport lažem i ja.
- ultrasarajevo87
#1720 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Nije on više sa Pamelom.
Ali generalno vole Evropljanke odnosno Amerikanke ove tzv čokoladne momke.
Pitam se zašto. Hehe
Ali generalno vole Evropljanke odnosno Amerikanke ove tzv čokoladne momke.
Pitam se zašto. Hehe
- ultrasarajevo87
#1721 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ne volim pisati post iza posta, ali samo da se nadovežem rasprave od ranije.
Odmah da naznacim da nisam rasista. Boja kože me uopste ne interesuje.
Imam dosta veliko zivotno iskustvo iako nisam ni i u kasnim 30-im.
Proveo sam dosta vremena sirom Evrope, u mnogim zemljama. Iako sam musliman najviše su me upravo razocarali muslimani (Arapi sa sj. Afrike, Turci, Kurdi i neizostavni Somalijci). Zaista ne znam sta se desava u glavama tih ljudi, ali tolika nepristojnost, nekultura, krkanluk i dokazivanje nekome drugom da si i ti bitan, da si vazniji - iako ih vecina od socijale zivi je tako jadna.
Većina crnaca žive neki svoj ghetto lifestyle, gdje god da su otprilike su isti, neradnici, beskorisne individue.
Arapi su u 90% slučajeva također beskorisni, žive od socijalne pomoći, ganjaju trebe po gradu, koriste svaku priliku da naprave problem, šetaju u grupama po gradovima i unose nemir među ljude. Alkoholičari jako često, kriminalci također, a šta god im se desi izvlače se na Islam, iako veze sa Islamom nemaju po ponašanju.
Turci i Kurdi su po meni daleko ispred ovih nacija, odnosno rasnih grupa što sam naveo. Također mnogi od njih su beskorisni, ali ipak koriste koliko-toliko društvo. Aktivni su na svim poljima, od ugostiteljstva do rada na građevini.
POENTA SVEGA ŠTO SAM NAPISAO JE:
-Nisu samo Evropljani krivi za sve, glavnina krivice je u strancima koji izigravaju krkane po Evropi;
-Ako je čovjek musliman ne znači da je ispravan, izađite malo iz Bosne i sve će vam biti jasno;
-Ne volim krajnju desnicu, ali i ljevica je čak i gora, jer se sve svodi na to da se uvede što više stranaca da bi se Evropljanke imale sa čim zabavljati jer im više Evropljani i njihove belegije nisu interesantni;
-OVO NISU MUSLIMANI KOJI ĆE DOVESTI DO DOBRA NA OVOM KONTINENTU.
Ako je čovjek čovjek poštuj ga, ako je đubre i neradnik popišaj ga! Religija je stvar pojedinca, ali trebaš imati nešto u sebi što te čini čovjekom!
Imam dosta veliko zivotno iskustvo iako nisam ni i u kasnim 30-im.
Većina crnaca žive neki svoj ghetto lifestyle, gdje god da su otprilike su isti, neradnici, beskorisne individue.
Arapi su u 90% slučajeva također beskorisni, žive od socijalne pomoći, ganjaju trebe po gradu, koriste svaku priliku da naprave problem, šetaju u grupama po gradovima i unose nemir među ljude. Alkoholičari jako često, kriminalci također, a šta god im se desi izvlače se na Islam, iako veze sa Islamom nemaju po ponašanju.
Turci i Kurdi su po meni daleko ispred ovih nacija, odnosno rasnih grupa što sam naveo. Također mnogi od njih su beskorisni, ali ipak koriste koliko-toliko društvo. Aktivni su na svim poljima, od ugostiteljstva do rada na građevini.
-Nisu samo Evropljani krivi za sve, glavnina krivice je u strancima koji izigravaju krkane po Evropi;
-Ako je čovjek musliman ne znači da je ispravan, izađite malo iz Bosne i sve će vam biti jasno;
-Ne volim krajnju desnicu, ali i ljevica je čak i gora, jer se sve svodi na to da se uvede što više stranaca da bi se Evropljanke imale sa čim zabavljati jer im više Evropljani i njihove belegije nisu interesantni;
Ako je čovjek čovjek poštuj ga, ako je đubre i neradnik popišaj ga! Religija je stvar pojedinca, ali trebaš imati nešto u sebi što te čini čovjekom!
- jeza u ledja
#1722 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Procitah ovo i nasmijah se odmah.ultrasarajevo87 wrote:Ne volim pisati post iza posta, ali samo da se nadovežem rasprave od ranije.
Kad neko pocne post ovako, odmah znas koliko je sati. Ne moram ni citat dalje.
-
Fudo387
#1723 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Fali jos jedan detalj,jeza u ledja wrote:Procitah ovo i nasmijah se odmah.ultrasarajevo87 wrote:Ne volim pisati post iza posta, ali samo da se nadovežem rasprave od ranije.
![]()
Moj najbolji drug je crnac.
- paleoconservative
#1724 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Dobro rece onaj momak jucer, sad ce ti forumasi objasniti kako i zasto si rasista i fasista, iako ti to ne znas...ultrasarajevo87 wrote:Ne volim pisati post iza posta, ali samo da se nadovežem rasprave od ranije.
Imam dosta veliko zivotno iskustvo iako nisam ni i u kasnim 30-im.Proveo sam dosta vremena sirom Evrope, u mnogim zemljama. Iako sam musliman najviše su me upravo razocarali muslimani (Arapi sa sj. Afrike, Turci, Kurdi i neizostavni Somalijci). Zaista ne znam sta se desava u glavama tih ljudi, ali tolika nepristojnost, nekultura, krkanluk i dokazivanje nekome drugom da si i ti bitan, da si vazniji - iako ih vecina od socijale zivi je tako jadna.
Kad pogledas prave istinske ljevicare (John F Kennedy, Marthin Luther King Jr., Mahatma Ghandi...), danasnja totalitarna, politicki korektna ljevica nema puno zajednickog s tim ljudima. Svi navedeni bi osudili necovjecno ponasanje pojedinca, bez obzira na boju koze, spol i ostale faktore. Ova novopecena alt ljevica je dobra samo u gasenju diskusije kada se spomene problem migranata ili nesto slicno, a to nije nimalo produktivan pristup problemu...
Sreca, ima puno pametnijih od nas i sa lijeve i sa desne strane, pa cemo da vidimo sta ce biti.
Helem. Americkim demokratama je recimo najpametnije uzeti Billa Mahera ili nekog drugog javnog intelektualca, jer ako Oprah Winfrey ili socijalista Alexandria Ocasio Cortez osvoje primaries...Smijesi se drugi mandat Trumpu. A i ja bih licno volio vidjeti novo lice u Bijeloj Kuci 2020., samo da nisu ove PC budale
-
hAZNADAR
#1725 Re: Desničari osvajaju Evropu!
I smijesno je i zalosno da se covjek mora opravdavati lovcima na svoje demone. Isto kao sto neki podvlace da nisu za SDA al dzaba.Fudo387 wrote:Fali jos jedan detalj,jeza u ledja wrote:Procitah ovo i nasmijah se odmah.ultrasarajevo87 wrote:Ne volim pisati post iza posta, ali samo da se nadovežem rasprave od ranije.
![]()
Moj najbolji drug je crnac.
Ko nekome brani da je rasista, da ima takva ubjedjenja,... i zasto bi glumio da nije?