Hoće li biti trećeg entiteta?
- vaučer
#1701 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
14 je postaja križnog puta.
Source: Tjerali me u crkvu kao dijete.
- ravno
#1702 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
vaučer wrote:14 je postaja križnog puta.
Auuuuuuuu, pa gdje ćeš mu to, zaboga.......!
- seln
#1703 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Mogu ja moliti krunicu svaki dan sljedecih 20 godina i na koljenima preci put od Mostara do Medjugorja - treceg nema, pa nema....Hafis wrote:A neće ga bit jedino ako Seln ne izmoli u idućih 40 dana po sedam Zdravo Marija i tri Vjerovanja sabajle prije zornice, uz pet popodnevnih krunica, i Isusov križni put (ne onaj skraćeni, već punih 12 postaja) u 18h svaki dan - obvezatno...a da i naravno ispovjed i pričest, i naravno post petkom pod moranje. A ni to mu ga nije sigurno.seln wrote:Treceg ce bit ako @Hafis napise tisucu puta na tabli "treceg ce biti", prouci kjursi dovu i kuleuzeta i puhne niz sebe.
- mO k3
#1704 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
seln wrote:Mogu ja moliti krunicu svaki dan sljedecih 20 godina i na koljenima preci put od Mostara do Medjugorja - treceg nema, pa nema....Hafis wrote:A neće ga bit jedino ako Seln ne izmoli u idućih 40 dana po sedam Zdravo Marija i tri Vjerovanja sabajle prije zornice, uz pet popodnevnih krunica, i Isusov križni put (ne onaj skraćeni, već punih 12 postaja) u 18h svaki dan - obvezatno...a da i naravno ispovjed i pričest, i naravno post petkom pod moranje. A ni to mu ga nije sigurno.seln wrote:Treceg ce bit ako @Hafis napise tisucu puta na tabli "treceg ce biti", prouci kjursi dovu i kuleuzeta i puhne niz sebe.
- seln
#1705 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Vise volim ubiti ga u pojam, neg' se kruha najesti.mO k3 wrote:seln wrote:Mogu ja moliti krunicu svaki dan sljedecih 20 godina i na koljenima preci put od Mostara do Medjugorja - treceg nema, pa nema....Hafis wrote: A neće ga bit jedino ako Seln ne izmoli u idućih 40 dana po sedam Zdravo Marija i tri Vjerovanja sabajle prije zornice, uz pet popodnevnih krunica, i Isusov križni put (ne onaj skraćeni, već punih 12 postaja) u 18h svaki dan - obvezatno...a da i naravno ispovjed i pričest, i naravno post petkom pod moranje. A ni to mu ga nije sigurno.
-
tnnt
#1706 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
kako ga nema?seln wrote: Mogu ja moliti krunicu svaki dan sljedecih 20 godina i na koljenima preci put od Mostara do Medjugorja - treceg nema, pa nema....
nema ga na papiru istina, ali itekako postoji u stvarnosti
možeš se moliti koliko želiš i uvjeravati sebe da nešto ne postoji jer nigdje ne piše
a gledaš to svojim očima svaki put kad prolaziš Hrvatskim područjem
- seln
#1707 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
To je belkim neka virtuelna stvarnosttnnt wrote:kako ga nema?seln wrote: Mogu ja moliti krunicu svaki dan sljedecih 20 godina i na koljenima preci put od Mostara do Medjugorja - treceg nema, pa nema....
možeš se moliti koliko želiš i uvjeravati sebe da nešto ne postoji jer nigdje ne piše
Nema ga...nema granice, nema teritoriju, nema upravu, nema institucije...
ima samo zelju.
No, da je po zeljama, ja bih upravo sada guzio Scarlet Johansson.
-
hizo ramidovic
#1708 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
tako je, rodjo!tnnt wrote:kako ga nema?seln wrote: Mogu ja moliti krunicu svaki dan sljedecih 20 godina i na koljenima preci put od Mostara do Medjugorja - treceg nema, pa nema....
recider ovoj islamisticko-teroristickoj bagri neka znaju koja su to tisucljetna 'rvacka podrucja, od stoljeca sedmog...
svasta im se nagovori, onako kulturno, uljudno, europejski kako samo ti znas!
go, rodjo, go!!!
- no_mani=no_fjučr
#1709 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
@Seln, personalizacija tvojega ja je smijesna, vjeruj. Pa koga ti mozes ubiti u pojam, ni Hafisa?
kaže stereotip
tipu u leru
tipfeleru
Ja sam tipMogu ja moliti krunicu , volim ubiti ga, ja bih upravo
kaže stereotip
tipu u leru
tipfeleru
-
Amazingness
#1710 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Gigant, vođa, legenda!
Čovjek koji je osuđen na sudu ali je pušten na slobodu nakon "detaljne" analize nekog drugog potplaćenog suda. Smiješno da neko uopće može podržavati ovakvog čovjeka. Na što je HDZ spao. Ljudi imaju sposobne ljude ali biti u šaci ovog čovjeka je nešto slično kao i srbi u genocidnoj tvorevini.
Vaš heroj, nema šta, mostarski Mel Gibson.
- no_mani=no_fjučr
#1711 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
To je nista u usporedbi sa Fahrom!Amazingness wrote:
Gigant, vođa, legenda!
Čovjek koji je osuđen na sudu ali je pušten na slobodu nakon "detaljne" analize nekog drugog potplaćenog suda. Smiješno da neko uopće može podržavati ovakvog čovjeka. Na što je HDZ spao. Ljudi imaju sposobne ljude ali biti u šaci ovog čovjeka je nešto slično kao i srbi u genocidnoj tvorevini.
-
Hafis
#1712 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Nemoj mi na njega.no_mani=no_fjučr wrote:@Seln, personalizacija tvojega ja je smijesna, vjeruj. Pa koga ti mozes ubiti u pojam, ni Hafisa?Ja sam tipMogu ja moliti krunicu , volim ubiti ga, ja bih upravo
kaže stereotip
tipu u leru
tipfeleru
Sigurno jedan od najdojmljivijih likova - tzv. patriJota na ovom forumu. Ovih nekoliko dijasporskih smetala nisu mu ni do koljena.
-
Amazingness
#1713 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Znači jedan je lopov, drugi je malo veći lopov ili?
Ne optužujem nikoga javno, možda su zaradili na pošten način pare, možda i na kladionici, šta znaš
Podsjeti me na ofsajd i mali ofsajd
Ne optužujem nikoga javno, možda su zaradili na pošten način pare, možda i na kladionici, šta znaš
-
Hafis
#1714 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Ako ti nije teško, kad si već na ruci, postavi nam koju fotografiju imovine prvog socijaldemokrate u BiH. Čisto zbog usporedbe, kako bi donijeli zaključke i osvrnuli se na tu društvenoštetnu pojavu.Amazingness wrote:Znači jedan je lopov, drugi je malo veći lopov ili?![]()
Ne optužujem nikoga javno, možda su zaradili na pošten način pare, možda i na kladionici, šta znaš![]()
- JThomas
-
Hafis
#1716 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Hoće li Seln ovo skontati?JThomas wrote:
-
Amazingness
#1717 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Imaš prednost, postavi
Nisam član niti jedne stranke, ne vjerujem ja u te glupost. Za mene su to prodane duše koji se naguze kada treba da im ga vođe meču nekad sa vazelinom, nekad bez, ono brzinski.
Meni je važniji čist obraz nego neke pare da se mogu vozikati u kul autu. Nećemo vječno živjeti.
Narod je opterećen preglupim temama kao da je antičko doba. I dalje imaš slučajeve gdje se ljudi bore za neki teritorij gdje neće nikada nogom kročiti, ali eto, lijepo je vidjeti na karti. Čovjek je u potpunosti u drugom planu, hrane nas poslije rata godinama istom pričom, a eto nekima je kao bolje, a nekima kao lošije, ja ti kažem da su svi u istom govnima radi pojedinih ljudi.
Nisam član niti jedne stranke, ne vjerujem ja u te glupost. Za mene su to prodane duše koji se naguze kada treba da im ga vođe meču nekad sa vazelinom, nekad bez, ono brzinski.
Meni je važniji čist obraz nego neke pare da se mogu vozikati u kul autu. Nećemo vječno živjeti.
Narod je opterećen preglupim temama kao da je antičko doba. I dalje imaš slučajeve gdje se ljudi bore za neki teritorij gdje neće nikada nogom kročiti, ali eto, lijepo je vidjeti na karti. Čovjek je u potpunosti u drugom planu, hrane nas poslije rata godinama istom pričom, a eto nekima je kao bolje, a nekima kao lošije, ja ti kažem da su svi u istom govnima radi pojedinih ljudi.
-
Aspekt
#1718 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
I tuta je bio mimoza u odnosu na hitlera a praljak je pickin dim u odnosu na mladica pa opet leze u prdekanino_mani=no_fjučr wrote:To je nista u usporedbi sa Fahrom!Amazingness wrote:
Gigant, vođa, legenda!
-
detroit-mercy
#1719 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Polazis od pogresne premisesnowden_impostor wrote:Only1 wrote:Cuj sta onda?snowden_impostor wrote:pitanje koje treba da postavimo jeste - koji ce biti odnosi prema BiH, bosnjacima i federaciji ako Hrvatska podrzi hrvate da dobiju treci entitet.
95 hrvati su igrali onako kako im ameri kazu sve dokle se nisu otarasili srba i RSK, kada se to desilo skontali su njihove prioritete i sada vidimo da su uspjeli da udju u EU prije nego sto su se vrata njima zatvorila.
Pogledajte kao Hrvatska sada tretira Srbiju i kako ova mora da se pokori zeljama hrvatske nebili dobili zeleno svjetlo za Evro integracije i klub u kome je Hrvatska punopravan clan.
Koliki ce biti uticaj HR na BIH mozemo samo da spekuliramo ali budimo svjesni da EU ce biti naklonjena hrvatima nego ikad. I sta ako HR i herceg hrvati budu trazili entitet? Sta onda?
Sve dosad hrvati u bosni su koliko toliko trubili u istu trubu. Sta ako se okrenu pa hrvatska pocne da podrzava i njih i RS u teznji da se BIH ugasi kao drzava.
Koje su onda Bosnjacke opcije, to mi lici na 91-93 a mislim da svi znamo nasta bi licila ta fildzan bosna.Te tvoje zelje ce ostati samo zelje...kad niste 91-93 mogli dobiti necete ni sad.
ja negovorim o 91-93 niti zelim da se ovaj period ponovi, meni ovakva kakva je BiH bolja od one ratne.
Drugo, Rvacka igra kako NATO svira, nema tu unileteralnog nastupa
Trece, jedna katastrofalna sezona na Jadranu i gorio bi Zagreb ko sibica. RajvoSA ovih dana bi bilo nistica za to
- Skijaš
#1720 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Relaksaciju se postiže jasnom i glasnom porukom kako je etnička podjela teritorije pogrešna politika i da HDZ ne podržava takve ideje. Takav HDZ može samostalno vladati i neka imenuje sve Srbe, Bošnjake i Hrvate u izvršnoj vlasti. Ali forsirati podjele a čuditi se jer ti neko ograničava manevarski prostor, pa to je neozbiljno.Hafis wrote:Shvaćaš li ti da je učinjena greška s Komšićem, s Budimirom, s pokušajem Kukića? Shvaćaš li ti da bi, zbog općeg zajedničkog interesa, zbog relaksacije u ovim napetim trenutcima, ipak bilo najbolje odustati od takvih projekta u budućnosti i gledati pronaći modus koji bi zadovoljio sviju.
-
Amazingness
#1721 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Skijaš wrote:Relaksaciju se postiže jasnom i glasnom porukom kako je etnička podjela teritorije pogrešna politika i da HDZ ne podržava takve ideje. Takav HDZ može samostalno vladati i neka imenuje sve Srbe, Bošnjake i Hrvate u izvršnoj vlasti. Ali forsirati podjele a čuditi se jer ti neko ograničava manevarski prostor, pa to je neozbiljno.Hafis wrote:Shvaćaš li ti da je učinjena greška s Komšićem, s Budimirom, s pokušajem Kukića? Shvaćaš li ti da bi, zbog općeg zajedničkog interesa, zbog relaksacije u ovim napetim trenutcima, ipak bilo najbolje odustati od takvih projekta u budućnosti i gledati pronaći modus koji bi zadovoljio sviju.
-
Basvod
#1722 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Jedino Bakir nema nista...no_mani=no_fjučr wrote:To je nista u usporedbi sa Fahrom!Amazingness wrote:
Gigant, vođa, legenda!
-
Basvod
#1723 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
A jesu i bosnjacke stranke ogranicile manevarski prostor HDZu halal im mauna...Amazingness wrote:Skijaš wrote:Relaksaciju se postiže jasnom i glasnom porukom kako je etnička podjela teritorije pogrešna politika i da HDZ ne podržava takve ideje. Takav HDZ može samostalno vladati i neka imenuje sve Srbe, Bošnjake i Hrvate u izvršnoj vlasti. Ali forsirati podjele a čuditi se jer ti neko ograničava manevarski prostor, pa to je neozbiljno.Hafis wrote:Shvaćaš li ti da je učinjena greška s Komšićem, s Budimirom, s pokušajem Kukića? Shvaćaš li ti da bi, zbog općeg zajedničkog interesa, zbog relaksacije u ovim napetim trenutcima, ipak bilo najbolje odustati od takvih projekta u budućnosti i gledati pronaći modus koji bi zadovoljio sviju.
Znas onu... ujutro kad se probudis prvo pogledaj u komsiju pa u nebo.
E tako ce i sljedeca bosnjacka stranka u vlasti prvo pogledati u hrvatsku pobjednicku stranku pa uci u Parlament.
Prijetnja ti je bas ono... prazna.
- Skijaš
#1724 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Nije to prijetnja, HDZ već nekoliko godina nije u entitetskoj vlasti a monopol nad hrvatskim pozicijama će dobiti samo ako nađe dovoljno jake saveznike za takvu koaliciju. A to ne vjerujem da će se desiti, Izetbegović i Radončić nakon svega neće moći zajedno u vlast te će za formiranje vlasti biti potreban Komšić, SDP ili ako dovoljno ojačaju, Naša Stranka. A znamo kako će se oni postaviti po pitanju monopola nad etničkim kvotama. U nedostatku dogovora, do daljnjeg ostaje ova sadašnja entitetska Vlada.Basvod wrote:A jesu i bosnjacke stranke ogranicile manevarski prostor HDZu halal im mauna...Amazingness wrote:Skijaš wrote:
Relaksaciju se postiže jasnom i glasnom porukom kako je etnička podjela teritorije pogrešna politika i da HDZ ne podržava takve ideje. Takav HDZ može samostalno vladati i neka imenuje sve Srbe, Bošnjake i Hrvate u izvršnoj vlasti. Ali forsirati podjele a čuditi se jer ti neko ograničava manevarski prostor, pa to je neozbiljno.![]()
Znas onu... ujutro kad se probudis prvo pogledaj u komsiju pa u nebo.
E tako ce i sljedeca bosnjacka stranka u vlasti prvo pogledati u hrvatsku pobjednicku stranku pa uci u Parlament.
Prijetnja ti je bas ono... prazna.
-
Basvod
#1725 Re: Hoće li biti trećeg entiteta?
Jest, jest... podsjetim te na ovaj post nakon izbora.