Gdje se nalazi Bonden u Bihaću? Došo bi i ja da vidim..DonVitoN wrote:![]()
Neki izgleda previse uzimaju forum zaozbiljno.
Opustite se.
EIF: Hrvati, biće u prvoj plus 3.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gdje se nalazi Bonden u Bihaću? Došo bi i ja da vidim..DonVitoN wrote:![]()
Opustite se.
ja se levatu sa nadmorske visine smijembosanska senzacija wrote:Fakat bi mogli malo popustiti Vitonija![]()
Čovjek malo trola ali je skoro uvijek on-topic bez obzira što ima čudna razmišljanja.
Gori ste vi od njega što se palite kao kokice.
jer ih igraju nosioci.cyprus wrote:Nego, jestel primijetili da će skoro sve jake i najzanimljivije utakmice biti odigrane u prvom kolu?
U centru, blizu zgrade Kantonalnog suda.Šveđanin wrote:Gdje se nalazi Bonden u Bihaću? Došo bi i ja da vidim..DonVitoN wrote:![]()
Opustite se.
sherbett wrote:blago Eduardu![]()
bondenO.Šveđanin wrote:Gdje se nalazi Bonden u Bihaću? Došo bi i ja da vidim..DonVitoN wrote:![]()
Opustite se.
objektivni šta ima? ovako izvališ pa mislis da ce te neko uzeti za ozbiljnoRenta wrote:Prognoziram raspad sustava BiH. Argentina i Nigerija su apsolutni favoriti. S Iranom možete igrati i boriti se za jedinu pobjedu.
Znam da ste uzbuđeni pa je objektivnost nestala i pretjeruje se naširoko. Aj stavite se u poziciju vaših protivnika i kako vas oni gledaju. Debitant, bez iskustva, bez ikakvih rezultata u povijesti, mnogi nisu čuli ni za državu, država isto nestabilna ako ćemo iskreno...bit ćete zasigurni impresionirani mundijalom. Ne očekujte puno bosanci. Uspjeh je neopisiv što ste se uopće plasirali iz prelake grupe...pitanje kad ćete opet.
Uživajte u Brazilu...al turistički. Što ne znači da se treba predati, dapače... Sretno!
Ignore za provokatora. Ne zna šta bi od muke, pa lupa budalaštine.duminjo wrote:objektivni šta ima? ovako izvališ pa mislis da ce te neko uzeti za ozbiljnoRenta wrote:Prognoziram raspad sustava BiH. Argentina i Nigerija su apsolutni favoriti. S Iranom možete igrati i boriti se za jedinu pobjedu.
Znam da ste uzbuđeni pa je objektivnost nestala i pretjeruje se naširoko. Aj stavite se u poziciju vaših protivnika i kako vas oni gledaju. Debitant, bez iskustva, bez ikakvih rezultata u povijesti, mnogi nisu čuli ni za državu, država isto nestabilna ako ćemo iskreno...bit ćete zasigurni impresionirani mundijalom. Ne očekujte puno bosanci. Uspjeh je neopisiv što ste se uopće plasirali iz prelake grupe...pitanje kad ćete opet.
Uživajte u Brazilu...al turistički. Što ne znači da se treba predati, dapače... Sretno!
Grcka ispred HrvatskeRenta wrote:Prognoziram raspad sustava BiH. Argentina i Nigerija su apsolutni favoriti. S Iranom možete igrati i boriti se za jedinu pobjedu.
Realno ima dosta istine u tvom vidjenju situacije i to je ok, niko nije lud da ocekuje kako deremo sve na svjetskom ali nadati se pozitivnim rezultatima.Renta wrote:Prognoziram raspad sustava BiH. Argentina i Nigerija su apsolutni favoriti. S Iranom možete igrati i boriti se za jedinu pobjedu.
LSD wrote:Mislim da ce kroati expresno ispasti...protiv Brazila nemaju nikakve šanse, meksikanci su prebrzi za njih, a kamerunci fizicki prejaki...susjedi objektivno nemaju taj kvalitet da bi se mogli nositi sa kvalitetnijim ekipama...eventualno mogu iscupati neki remi, ali za nešto ozbiljnije nema govora....i ovaj plasam je za njih veliki uspjeh s obzirom na viđeno u kvalifikacijama i ogromnu sreću pri izvlacenju u baražu (gdje su izvukli najslabijeg moguceg protivnika).
Ali ako ništa, bice ekipica koja ce pobrati simpatije neutralaca na turniru kao neka vrsta maskote....u svakom slucaju Sretno im
Renta wrote:Ne očekujte puno bosanci. Uspjeh je neopisiv što ste se uopće plasirali iz prelake grupe...pitanje kad ćete opet.
realno grci su vam oderali guzove, mi belgijancima... nepismen si i uzalud se trudisRenta wrote:Aj pripazi s vrijeđanjem. Provokator? Nimalo, prije realan. A tema nije samo za bosance jel tako.
Uvjeren sam da vas druge repke doživljavaju kao potpunu egzotiku i ukras na SP.
Zaista, neznam kako mislite da ste bolji od jedne Nigerije, prvaka Afrike?? Lopta je okrugla to stoji al da ovako letite je dječački....pad bi mogao biti bolan.
Ima li tu koji realan bosanac?
S Nigerijom smo tu negdje. To što su prvaci Afrike znači šta, bolji su od eto Obale Slonovače, Gane i Egipta? Svaka čast, ali ništa spektakularno.Renta wrote:Aj pripazi s vrijeđanjem. Provokator? Nimalo, prije realan. A tema nije samo za bosance jel tako.
Zaista, neznam kako mislite da ste bolji od jedne Nigerije, prvaka Afrike?? Lopta je okrugla to stoji al da ovako letite je dječački....pad bi mogao biti bolan.
Ima li tu koji realan bosanac?
Letimo, što kažemo da imamo realne izglede za plasman u drugi krug?Renta wrote:Aj pripazi s vrijeđanjem. Provokator? Nimalo, prije realan. A tema nije samo za bosance jel tako.
Ima li tu koji realan bosanac?:)
Navijac reprezentacije koja se provukla protiv Islanda prica o prelakoj grupiRenta wrote:Prognoziram raspad sustava BiH. Argentina i Nigerija su apsolutni favoriti. S Iranom možete igrati i boriti se za jedinu pobjedu.