Sead Kolašinac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Reglan
#1701 Re: Sead Kolašinac
https://www.facebook.com/pages/Sead-Kol ... 87?fref=ts
jebem familiju ovim glupim bosancima sto momka nazivaju majmunom.
jebem familiju ovim glupim bosancima sto momka nazivaju majmunom.
-
The BEN10
#1702 Re: Sead Kolašinac
Upravo tako - namjera nije postojala, to je definitivno. Inače bio išao đonom.phillie wrote:Uskoro ce nam za ovog decka traziti oruzani list....
Seo samo rusi! Nije bilo namjere, nije bilo u noge. ovo je ona situacija "nisam ja kriv sto sam jaci!"
Nego, ovaj sport je otišao u skroz drugu krajnost, skoro da će biti zabranjen fizički kontakt. Zamislite da je ovako pokošen Pedro ili neki drugi igrač Farse! Bilo bi poziva na linč Kolašinca, definitivno. Ko je pratio obje utakmice Barce i Citya mogao je vidjeti kako se igrači Barcelone bacaju po terenu na sasvim obične, malo jače startove. Ono, hoćeš driblati i praviti se faca, a kad te tip guzicom gurne ti sav polomljen.
Ne znam, ne sviđaju mi se ti manekeni koji na sav način kvare draž i suštinu fudbala, a to je da je to muški sport u kojem se dozvoljava kontakt tijelom.
- tendzera
#1703 Re: Sead Kolašinac
Kad pročitaš "brutalan start Kolašinca"-ja pomislio nJeštA u stilu de Jonga
Jedan malo grublji start, start kakav vidjamo non stop u svijetu fudbala, samo ponekad "oštećeni" igrači nemaju sreće, kao što je slučaj s mladim Jese-om
A ovi postovi tipa-ruši ih Sejo su sinonim za Sea i rekao bih čisto trolanje/zeza, možda u ovom slučaju i ne priliče
Jedan malo grublji start, start kakav vidjamo non stop u svijetu fudbala, samo ponekad "oštećeni" igrači nemaju sreće, kao što je slučaj s mladim Jese-om
A ovi postovi tipa-ruši ih Sejo su sinonim za Sea i rekao bih čisto trolanje/zeza, možda u ovom slučaju i ne priliče
- TheHound
#1704 Re: Sead Kolašinac
Buncas.The BEN10 wrote:Upravo tako - namjera nije postojala, to je definitivno. Inače bio išao đonom.phillie wrote:Uskoro ce nam za ovog decka traziti oruzani list....
Seo samo rusi! Nije bilo namjere, nije bilo u noge. ovo je ona situacija "nisam ja kriv sto sam jaci!"
Nego, ovaj sport je otišao u skroz drugu krajnost, skoro da će biti zabranjen fizički kontakt. Zamislite da je ovako pokošen Pedro ili neki drugi igrač Farse! Bilo bi poziva na linč Kolašinca, definitivno. Ko je pratio obje utakmice Barce i Citya mogao je vidjeti kako se igrači Barcelone bacaju po terenu na sasvim obične, malo jače startove. Ono, hoćeš driblati i praviti se faca, a kad te tip guzicom gurne ti sav polomljen.
Ne znam, ne sviđaju mi se ti manekeni koji na sav način kvare draž i suštinu fudbala, a to je da je to muški sport u kojem se dozvoljava kontakt tijelom.
Bolje da nista ne pises nego da pises gluposti.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1705 Re: Sead Kolašinac
PRAVDA ZA SEA!
naš čovek i dobar čovek.
naš čovek i dobar čovek.
-
sumirprimus
#1706 Re: Sead Kolašinac
naso ledja okretat sei,sram ga bilo... 
-
zlajapravaraja
#1707 Re: Sead Kolašinac
Jese je sam kriv jer je potcijenio Sea. Sav se bio opustio, a povrede se uglavnom desavanju kad tijelo izgubi potrebni napon.
Nema opustanja kad je Seo na terenu
Nema opustanja kad je Seo na terenu
- JoseMujica
-
sumirprimus
#1710 Re: Sead Kolašinac
pa s onim nigerijcima da bogdom imamo jos jedno dvojicu trojicu ovakvih ko seO...
- JoseMujica
#1711 Re: Sead Kolašinac
oni su haman svi ko Seo
-
The BEN10
#1712 Re: Sead Kolašinac
Obzirom da nam je u odbrani vazda propuh bio, davno sam nekad pisao na nekoj temi da bi trebali naturalizovati 2-3 kamerunca za potrebe repke: hem su stameni i kostolomci, hem ubacuju iz auta ko da je korner. I lomi mićko.sumirprimus wrote:pa s onim nigerijcima da bogdom imamo jos jedno dvojicu trojicu ovakvih ko seO...
Geremi, Song, pa onaj što je igrao u Interu sa onom čudnom frizurom kako li se zvaše - kakve su to mašine bile, majko mila...
Last edited by The BEN10 on 19/03/2014 10:55, edited 1 time in total.
- tendzera
#1713 Re: Sead Kolašinac
Ma kak'i Nigerijci, ja samo kažem-teško se onom na koga Seo ima pik 
- Obuca9
#1714 Re: Sead Kolašinac
Samo ruši SEO, u inat ovim balijama bez identiteta, jebo im Jese mamu jadnu.
-
sumirprimus
#1715 Re: Sead Kolašinac
ne `suj nema potrebe za otim...Obuca9 wrote:Samo ruši SEO, u inat ovim balijama bez identiteta, jebo im Jese mamu jadnu.
ovakvog ko seu smo dugo cekali,nema kompromisa i zadrzavanja u duelu..
- Obuca9
#1716 Re: Sead Kolašinac
'sujem ovima sto 'suju SEI.sumirprimus wrote:ne `suj nema potrebe za otim...Obuca9 wrote:Samo ruši SEO, u inat ovim balijama bez identiteta, jebo im Jese mamu jadnu.
ovakvog ko seu smo dugo cekali,nema kompromisa i zadrzavanja u duelu..
- animus
#1717 Re: Sead Kolašinac
Crnci nikad nisu bili dobri odbrmbeni igraci tako da nam ni ne trebaju. Ne znam do cega je ali oni nisu tako cvrsti kao bjelci i inace su mnogo laksi iako ne djeluju tako. Seo je zakon i zajedno sa Spahom, Zukom, Mujđom i Bičom ne treba nama niko nazad. Samo da se poprave odnosi u ekipi. U Evropi je SEo vec stvorio ime i svi napadaci ce da mijenjaju stranu preko koje napadaju kad vide ko ih ceka na lijevom beku.The BEN10 wrote:Obzirom da nam je u odbrani vazda propuh bio, davno sam nekad pisao na nekoj temi da bi trebali naturalizovati 2-3 kamerunca za potrebe repke: hem su stameni i kostolomci, hem ubacuju iz auta ko da je korner. I lomi mićko.sumirprimus wrote:pa s onim nigerijcima da bogdom imamo jos jedno dvojicu trojicu ovakvih ko seO...
Geremi, Song, pa onaj što je igrao u Interu sa onom čudnom frizurom kako li se zvaše - kakve su to mašine bile, majko mila...
-
The BEN10
#1718 Re: Sead Kolašinac
To definitivno.animus wrote:U Evropi je SEo vec stvorio ime i svi napadaci ce da mijenjaju stranu preko koje napadaju kad vide ko ih ceka na lijevom beku.
Pa ne znam baš, Spaha jeste dobar, ali je i sklon kiksevima, a i godine su tu. Još jedne kvalifikacije i kapak. Opet ostajemo sa jednim dobrim odbrambenim samo...animus wrote:Seo je zakon i zajedno sa Spahom, Zukom, Mujđom i Bičom ne treba nama niko nazad. Samo da se poprave odnosi u ekipi.
-
todd_smith
#1719 Re: Sead Kolašinac
Seo je trenutno nas najbolji igrac iz odbrane, Spaha je star i sporiji je, Bicakcic je prosjek cisti, Spaha ga nosio na ledjima u utakmicama koje je igrao, Mujdza zbog povreda nikada da uhvati formu, Zukanovic slicno
- Kinaski
#1720 Re: Sead Kolašinac
Gdje ces porediti SEA i Spahića. Spahić je kiks igrac, rinaka obicna. Mali treba dobiti kapitensku. Steta sto ne zna bosanski
-
Mustang1
#1721 Re: Sead Kolašinac
Ne mogu da vjerujem opet po profilu
Pa majku mu jebem prati li iko fudbal
I dalje mu psuju zbog starta na Jeseu a ja nigdje ne vidim start
Malo ga cusno .. Sta bi bilo da je Seo imao namjeru da ga povrijedi 
- JoseMujica
#1722 Re: Sead Kolašinac
ja nešto mislim da je Seo trenutno na putu da postane igrač No1 među navijačima repke... eventualno da će mu Pjanić konkurisati za to pozicijutodd_smith wrote:Seo je trenutno nas najbolji igrac iz odbrane, Spaha je star i sporiji je, Bicakcic je prosjek cisti, Spaha ga nosio na ledjima u utakmicama koje je igrao, Mujdza zbog povreda nikada da uhvati formu, Zukanovic slicno
-
todd_smith
#1723 Re: Sead Kolašinac
Pjanicu ce jos malo psovati onako kao Edinu, takav smo mi narod jbga
- JoseMujica
#1724 Re: Sead Kolašinac
ne vjerujem...drugi je to mentalni profil....Pjanić je za Džeku ipak dijaspora
što znači da je odrastao u sistemu đe nema šuplje i manekenisanja vego ono skidaj gače oću rezultate!
- phillie
#1725 Re: Sead Kolašinac
Prije svega Pjanic nece granati rukama i gestikulirati sa tribinama....
A Seo mi lici na Spahu kad je pocinjao u repci. Respect!
A Seo mi lici na Spahu kad je pocinjao u repci. Respect!