dobro,vidje ćemo..Bubalo1 wrote:Jasta je .. Kolega nemoj da zajebajes .. 4:0
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#1701 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
- AmiĐa_Idriz
#1702 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-----------------.........................--------------------simonese wrote:opasni Grci ko LiverpoolAmiĐa_Idriz wrote:Ljudi previše vjeruju u pobjedu...a teško da izvučemo i 0-0 .....narode ohladi malo,Grčka je jača od nas u ovom trenu !!
- Zatamnjena stakla
#1703 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Igra se sa grcimalegionar2010 wrote:evo Pape kaze da ce igrati sa jednim defanzivnim to znaci OFANZIVA 99%
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ra ... -11/100894
prerano je odkrijo karte sta ce tek biti na konferciji za stampu sutra... morat ce opet gledati kasete...
- scooby_dooby_doo
#1704 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
veceras na ftv odgovorite ljudovima u 20:10,gost safet,ciro jos neki...
-
kojetou
#1705 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mozeli se ta emisija govorite ljudima gledati preko interneta?
- Logovan
#1706 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Stavljanjem jednog defanzivnog ne znači da će ekipa igrati ofanzivno, tj. manje su šanse nego kao što si ti naveo u ovom postotku.legionar2010 wrote:evo Pape kaze da ce igrati sa jednim defanzivnim to znaci OFANZIVA 99%
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ra ... -11/100894
prerano je odkrijo karte sta ce tek biti na konferciji za stampu sutra... morat ce opet gledati kasete...
I da budemo igrali ofanzivno pa šta?
-
Frankyee
#1707 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Javljaju mediji da Grci uigravaju 4-3-3 formaciju, idu na pobjedu , uvjereni su da su bolji.
Sta misle forumasi, sta ce Susic uraditi ?
Kako ce se Zahirovic i ostatak tima nositi sa 4-3-3 ?
Meni se cini da je Portugal igrao nesto slicno 4-3-3 pa su nas razvalili totalno, doduse Ronaldo i Nani su mnogo bolji od Samarasa i Salpindigisa. kako parirati tom sistemu
Meni se cini da je Portugal igrao nesto slicno 4-3-3 pa su nas razvalili totalno, doduse Ronaldo i Nani su mnogo bolji od Samarasa i Salpindigisa. kako parirati tom sistemu
-
visocicaguy
#1708 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
meni draze da igraju 4-3-3 nego 11-0. ne mogu oni nama nadavat kolko mi njih mozemo napitat, ako se otvore..
Last edited by visocicaguy on 20/03/2013 19:26, edited 1 time in total.
-
solo2
#1709 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
sta kazete vi na ove formacije:
-------------Begovic---------
Mujdza-Vranjes-Spaha-Zuka
-----------Rahimic------------
--Stevan---Miske----Lulic---
-----Ibisevic---Dzeko--------
Ili:
------------Begovic------------
Mujdza---Vranjes-Spaha-Zuka
-----------Rahimic--------------
---Medunjanin----Lulic---------
----------Miske-------------------
------Ibisevic--Dzeko------------
-------------Begovic---------
Mujdza-Vranjes-Spaha-Zuka
-----------Rahimic------------
--Stevan---Miske----Lulic---
-----Ibisevic---Dzeko--------
Ili:
------------Begovic------------
Mujdza---Vranjes-Spaha-Zuka
-----------Rahimic--------------
---Medunjanin----Lulic---------
----------Miske-------------------
------Ibisevic--Dzeko------------
Last edited by solo2 on 20/03/2013 19:30, edited 1 time in total.
- kokakolas
#1710 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Očekujem jednu tvrdu, izjednačenu utakmicu u kojoj će obje ekipe čekati i najsitniju grešku protivnika.
...............Begović.................
Mujdža.Vranješ.Spahić.Zukanović
.....Medunjanin.Zahirović..........
.Stevanović.Misimović.Lulić.......
................Džeko..................
Preferiram našu igru sa dva klasična napadača (Ibiševićem i Džekom) ali ovu utakmicu će odlučiti rovovska borba na sredini terena. Moje je mišljenje da sa dva trkača (Lulićem i Stevanovićem) nam neće biti potreban Vedad, jer su njih dvojica zajedno sa Misketom sasvim dovoljno ofanzivno orijentisani.
...............Begović.................
Mujdža.Vranješ.Spahić.Zukanović
.....Medunjanin.Zahirović..........
.Stevanović.Misimović.Lulić.......
................Džeko..................
Preferiram našu igru sa dva klasična napadača (Ibiševićem i Džekom) ali ovu utakmicu će odlučiti rovovska borba na sredini terena. Moje je mišljenje da sa dva trkača (Lulićem i Stevanovićem) nam neće biti potreban Vedad, jer su njih dvojica zajedno sa Misketom sasvim dovoljno ofanzivno orijentisani.
- scooby_dooby_doo
#1711 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
moze jedino ako imas moja webtv.kojetou wrote:Mozeli se ta emisija govorite ljudima gledati preko interneta?
- House
#1712 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
AmiĐa_Idriz wrote:Ljudi previše vjeruju u pobjedu...a teško da izvučemo i 0-0 .....narode ohladi malo,Grčka je jača od nas u ovom trenu !!
Ne budi smiješan
- jeza u ledja
#1713 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nemam i ne mislim da ce igrati. To nije razlog sto napisah da je tekst bezveze.kojetou wrote:Imasli neki izvor koji govori o tome da ce Pjanic igrati?jeza u ledja wrote:bezze tekst iznad
- Logovan
#1714 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Po meni nisu za te formacije, tako da slobodno nek' se poredaju po terenu u formaciji 4-3-3.Frankyee wrote:Javljaju mediji da Grci uigravaju 4-3-3 formaciju, idu na pobjedu , uvjereni su da su bolji.
- Jack Be Nimble
#1715 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ponoviti istu igru kao u Grckoj, malo jaca odbrana i ako padne neka frljoka u njihovu mrezu jos bolje! Dragih 0:0 cuvati od prve do zadnje minute.
-
kojetou
#1716 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grci su opasni kad se brane a ne kad igraju ofanzivno.. 
0-0 Cuvati protiv Grka sa ovom odbranom je idiotluk. Njima odgovora najvise nasa defanzivna igra...
0-0 Cuvati protiv Grka sa ovom odbranom je idiotluk. Njima odgovora najvise nasa defanzivna igra...
- ljevoruki
#1717 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grcki selektor je jedan od njihovih aduta. Iskusan je i zna znanje. Ne bi me zacudilo da krenu ofanzivno, iako to nije njihov stil. Ipak 4-3-3 formacija je vise 4-5-1 gdje uduplavaju po bokovima jer mi bez Pjanica cemo tesko proci kroz sredinu. Pokusace nas sprijeciti da idemo siroko i probijamo po bokovima.Doduse, mi trenutno osim Lulica nemamo nikoga ko moze proci po strani i gurnuti napadace u sansu, Mujdza je nedovoljno oporavljen, Stevanovic ne igra vec dugo, Miske je brz k'o zalazak sunca.Frankyee wrote:Javljaju mediji da Grci uigravaju 4-3-3 formaciju, idu na pobjedu , uvjereni su da su bolji.
Zato jos jednom ponavljam, ocekujem veci ucinak Dzeke u sredini, vise kao ofanzivni vezni i poluspic jer ako bude cekao da mu se lopta servira na tanjiru onda ce se dobro nacekati.
Ako prevagnemo u posjedu lopte ( sto bi bilo puno lakse sa Pjanicem) i budemo adekvatno odgovorili na marisanu i agresivnost Grka, mozemo se nadati da ne izgubimo.
- veella
#1718 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja kazem 7:0Bubalo1 wrote:Jasta je .. Kolega nemoj da zajebajes .. 4:0
- House
-
solo2
#1720 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Potpuno se slazem. Mi cemo morati da se marisemo s' njima a oni su tu kod kuce, potrebne su dobre lopte da se ispreskace ta njihova sredina koja je ustvari i najveci problem. Dzeko i Vedo ako je budu cekali.. (pogotovo ako ne bude Pjanic igrao) tesko se nadati necemu. Kao sto Vaha rece, treba biti strpljiv i graditi igru polahko prema naprijed svaka izgubljena lopta i greska se uglavnom placa skupo. Slovacka je protiv njih odigrala odlicno - postavili su se pravo - pressing svih 90 min. ali nisu imali realizaciju i na kraju su postali nervozni - tu primaju gol i onda halali Huso materi bojim se da u ovakvim utakmicama iskustvo igra veliku ulogu.. a nama to nije jaca strana..ljevoruki wrote:Grcki selektor je jedan od njihovih aduta. Iskusan je i zna znanje. Ne bi me zacudilo da krenu ofanzivno, iako to nije njihov stil. Ipak 4-3-3 formacija je vise 4-5-1 gdje uduplavaju po bokovima jer mi bez Pjanica cemo tesko proci kroz sredinu. Pokusace nas sprijeciti da idemo siroko i probijamo po bokovima.Doduse, mi trenutno osim Lulica nemamo nikoga ko moze proci po strani i gurnuti napadace u sansu, Mujdza je nedovoljno oporavljen, Stevanovic ne igra vec dugo, Miske je brz k'o zalazak sunca.Frankyee wrote:Javljaju mediji da Grci uigravaju 4-3-3 formaciju, idu na pobjedu , uvjereni su da su bolji.
Meni se cini da je Portugal igrao nesto slicno 4-3-3 pa su nas razvalili totalno, doduse Ronaldo i Nani su mnogo bolji od Samarasa i Salpindigisa. kako parirati tom sistemu![]()
Zato jos jednom ponavljam, ocekujem veci ucinak Dzeke u sredini, vise kao ofanzivni vezni i poluspic jer ako bude cekao da mu se lopta servira na tanjiru onda ce se dobro nacekati.![]()
Ako prevagnemo u posjedu lopte ( sto bi bilo puno lakse sa Pjanicem) i budemo adekvatno odgovorili na marisanu i agresivnost Grka, mozemo se nadati da ne izgubimo.
- It_is_a_Leclerc
#1721 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Evo ga Miralem na FTV-u.
I naravno, bez pritiska i skroz opušteno, voditelj pokušava iznuditi odgovor da će igrati.

I naravno, bez pritiska i skroz opušteno, voditelj pokušava iznuditi odgovor da će igrati.
- phillie
#1722 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Iako pisete onako realno, kako bi npr. analizirali susret Milan-Inter, ja se usrkletih dok citam vase opservacije, pa mi pred ocima Miske siri ruke, nema kome dati loptu, Grk zaustavlja Stevu po desnoj strani, Lula hud trci al nikako ne ide, Vedo lijevo-desno pokusava...nista. 0-0. A jos dva dana do utakmice.
Dace njega Spaha glavom na ubacivanje iz kornera, kad ce svi pratiti Dzeku i Vedu....! Amin!
Dace njega Spaha glavom na ubacivanje iz kornera, kad ce svi pratiti Dzeku i Vedu....! Amin!
- p206
#1723 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ti sistemi i formacije i taktike su nebitni, ako se psihički igrači ne pripreme za utakmicu... treba biti strpljiv i pametan, ne otvarati se previše, jer su oni iskusniji, i znaju igrati u gostima i pred vatrenim navijačima
- Muhamed Đakmić
#1724 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Hebem li ti Misketovo širenje ruku, sledi se govno u meni od strahaphillie wrote:Iako pisete onako realno, kako bi npr. analizirali susret Milan-Inter, ja se usrkletih dok citam vase opservacije, pa mi pred ocima Miske siri ruke, nema kome dati loptu, Grk zaustavlja Stevu po desnoj strani, Lula hud trci al nikako ne ide, Vedo lijevo-desno pokusava...nista. 0-0. A jos dva dana do utakmice.
- jeza u ledja
#1725 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja pak samo vidim u ocima kako Lulic dodaje pogresnu loptu Spahicu, ili Vranjes izbija u noge Samarasu, tako nesto. Ili neki Kostolomos daje gol frljokom iz kornera.phillie wrote:Iako pisete onako realno, kako bi npr. analizirali susret Milan-Inter, ja se usrkletih dok citam vase opservacije, pa mi pred ocima Miske siri ruke, nema kome dati loptu, Grk zaustavlja Stevu po desnoj strani, Lula hud trci al nikako ne ide, Vedo lijevo-desno pokusava...nista. 0-0. A jos dva dana do utakmice.