SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
mali_balon
#1701 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma suplja S&M se oteo kontroli i sad valja pred babu i mater i naravno svali svena finog momka.
- Troll_Happens
#1702 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
reci mi u kojoj drzavi zivis pa se kunes u sud i govoris da ce oni to rjesiti ?respo wrote:e vidis zato je tu sud da to promijeniTroll_Happens wrote:
pa dobrodosao u klub to ti je nas mentalitet balkanski koji neces ni ti ni ja niti drugi moci promjeniti. On jednostavno ide uz nas karakter. Sreca nismo svi isti ali dobar broj njih se ponasa bas kako si ti to gore opisao.
pa fino kad udaris po dzepu ili strpas u zatvor onda ce drugi put razmisliti
jer je dokazano da se najbolje ponasamo kad nas neko nagazi bilo kaznama bilo cizmom
koji oni pa nalupas kriminalca ti (kao posten gradjanin) odes u zatvor.
Dok regularni tatini sinovi razbijaju lome prijete otimaju i nikom nista pojeo vuk magarca. Ako vjerujes u neku pravnu drzavu kod nas je potrebno prvo nesto da nas sve sravni sa zemljom pa da neki novi ljudi izrastu i pocnu graditi novi sistem. U ovoj frankenstajn drzavi nece nikad bolje biti sa ovakvim ljudima. Zato mi se uvijek cine izjave smjesne ljudi ma bice bolje mora vraticu se itd.. bla bla. Ja ih gledam ne kontam na kojim su drogama ti ljudi i ko im je tako isprao mozak..
- drug_profi
#1703 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A hebo vas....
sta ste nadrobili kaokomentare na potpuno jesnu stvar. Frajer je oteo curu i nanio joj povrede fizicke i psihicke.
NEMA veze sta i kako je ona tu radila. Sve da ga je i molila, on to NEMA pravo da uradi.
On je nacinio dva ili tri krivicna djela prema njoj. Sta se tu ima vise mudrosrat, boga vam?
Ona sponorusa ofajla, pa sta? Nema niko pravo da bije, otima i povrjedjuje drugo bice.
Pa vise bi se nasekirali da je neko cuku oteo i istukao.
sta ste nadrobili kaokomentare na potpuno jesnu stvar. Frajer je oteo curu i nanio joj povrede fizicke i psihicke.
NEMA veze sta i kako je ona tu radila. Sve da ga je i molila, on to NEMA pravo da uradi.
On je nacinio dva ili tri krivicna djela prema njoj. Sta se tu ima vise mudrosrat, boga vam?
Ona sponorusa ofajla, pa sta? Nema niko pravo da bije, otima i povrjedjuje drugo bice.
- respo
#1704 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma naravno da je clanak kao clanak sam od sebe upitanvuk_samotnjak wrote:
Upravo tako, trebalo je malo protegnuti papke, pa otići do kafića i ispitati situaciju, a tu u krugu ima bar jos 3 kafica iz kojih se ta scena mogla vidjeti, tako da je i ovaj clanak za mene bezvrijedan
govorim sve to sto je napisano i po slikama je on kriv
cisto sumnjam da ce se neko ovako nagrditi radi bilo cega
ajd ok nokti fazoni al onako nesto ne vjerujem
moguce al ne vjerujem al eto fino cuti konobare i ostale sta je bilo i to je to
- dusa_raskopuša
#1705 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa forum i jeste za ubijanje dosade, bar u mom slucaju. Neko na njemu lijeci frustracije nazivajuci druge mentalno poremecenim, neki opet prosipaju pamet i tako, kako-ko. A vidim, ni tebi nije stran podforum BC, da se ne lazemo, i da druge ne lazemo. 
Toliko od mene, za tebe, na ovu temu.
- respo
#1706 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zivim u sarajevuTroll_Happens wrote:
reci mi u kojoj drzavi zivis pa se kunes u sud i govoris da ce oni to rjesiti ?
koji oni pa nalupas kriminalca ti (kao posten gradjanin) odes u zatvor.
Dok regularni tatini sinovi razbijaju lome prijete otimaju i nikom nista pojeo vuk magarca. Ako vjerujes u neku pravnu drzavu kod nas je potrebno prvo nesto da nas sve sravni sa zemljom pa da neki novi ljudi izrastu i pocnu graditi novi sistem. U ovoj frankenstajn drzavi nece nikad bolje biti sa ovakvim ljudima. Zato mi se uvijek cine izjave smjesne ljudi ma bice bolje mora vraticu se itd.. bla bla. Ja ih gledam ne kontam na kojim su drogama ti ljudi i ko im je tako isprao mozak..
jesam li rekao da ce sud ovdje postupiti kako treba ili ne nisam
kazem za nas taj balkanski mentalitet je tu sud koji ce to ispraviti
a pomenuo sam isto kad najbolje slusamo pod kaznama ili pod cizmom
ja jos uvijek sam siguran da je vise postenih i cestitih ljudi medju gradjanima ove drzave nego sto ima ovih drugih
e kad dodjemo svjesti onda ce nam i biti bolje
al odosmo mi daleko od teme s ovim
uglavnom papak ovaj je kriv a djevojka ne u ovom slucaju i to je sva prica
ako on misli da je ona nesto kriva nek je tuzi za to to i to i ako je tako dobit ce je posebno zato jer je guzonjin sin
- Logovan
#1707 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jbt koji kreten trebaš biti pa da digneš ruku na djevojku.Troll_Happens wrote:evo ga jos jedan indijanac sa ilidze.. dokle vise doduse djevojke vole ovakve sutra ce mu se garant vratiti jer joj je iole monotono biti sa "normalnim" momkom i bez samaranja i udaranjaCode: Select all
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/udarao-je-pesnicom-cupao-joj-nokte-i-odsjekao-kosu
I djevojka ovdje ima svoje krivice. Što je uopšte s njim? Što ga ne ostavi? Zna da je nasilan i opet su zajedno. Vjerujem da je tjera da se viđaju ali nek' se izbori jednom za sva vremena. Ako i poslije ovoga bude sa njim, onda ja stvarno ne znam šta da kažem....
Ima ovakvih slučajeva puno. Momak tuče djevojku, ona ga ne smije prijaviti policiji, on nju tjera da bude sa njim, njoj život propada, on glumi nekog mangupa, mafijaša i slično.
- loose end
#1708 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
joj tebe, psi su nevini, mali i gledaju te onim slatkim okicama.drugi profil wrote:Ona sponorusa ofajla, pa sta? Nema niko pravo da bije, otima i povrjedjuje drugo bice.
ofajle, s druge strane, treba pretuci. takodje, balkanci zadrzavaju pravo da sami odluce ko je ofajla, a ko ne.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#1709 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
odmah sam znao da se ovo tebi ne moze desitidusa_raskopuša wrote:Pa forum i jeste za ubijanje dosade, bar u mom slucaju. Neko na njemu lijeci frustracije nazivajuci druge mentalno poremecenim, neki opet prosipaju pamet i tako, kako-ko. A vidim, ni tebi nije stran podforum BC, da se ne lazemo, i da druge ne lazemo.
- respo
#1710 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
onda idi na dernek forum jer su svi podforumi tipa bc-a znaci citav je za ubijanje dosadedusa_raskopuša wrote:Pa forum i jeste za ubijanje dosade, bar u mom slucaju. Neko na njemu lijeci frustracije nazivajuci druge mentalno poremecenim, neki opet prosipaju pamet i tako, kako-ko. A vidim, ni tebi nije stran podforum BC, da se ne lazemo, i da druge ne lazemo.
neki (ti)nemaju pametnija posla pa pisu sta stignu
dok neki (ja)neke stvari samo nazovu pravim imenom
i ko kaze da mi je bc stran?
svako pisanje se prilagodi odredjenoj temi sto je normalno dok kod tebe to nije slucaj
- dječak sa šibicama
#1711 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da se primjetiti da je vecina sinova lokalnih guzonja bijesno, usiljeno, raskalaseno, kao i u svakoj banana republici. Niko im nista ne smije.
Ako te negdje na trotoaru zgazi sin nekog Brajlovica u svom skupocjenom automobilu, pravdu ti se i ne isplatiti ganjati.
Valjda bi i tada bilo "ko mu je kriv sto je stajao na trotoaru". Nije da branim ovu zensku, manje vise je poznato kakve dronfuljice se vezu sa ovakvim krimosima, ali nije to razlog da je mlavari i sakati.
Ako te negdje na trotoaru zgazi sin nekog Brajlovica u svom skupocjenom automobilu, pravdu ti se i ne isplatiti ganjati.
Valjda bi i tada bilo "ko mu je kriv sto je stajao na trotoaru". Nije da branim ovu zensku, manje vise je poznato kakve dronfuljice se vezu sa ovakvim krimosima, ali nije to razlog da je mlavari i sakati.
- insomnia78
#1712 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma pisaj je.
Ko zna o cemu se tu radi.
Avaz po obicaju pretjeruje, cuj oteo je ovi tek navece nekad javili policiji.
Otac mrtav hladan.
Spominju se teske tjelesne povrede, sjecenje kose, cupanje noktiju(?)
Ja ovdje samo vidim da joj je nokat puko, boga pitaj kako
s' moje sokocalo
Ko zna o cemu se tu radi.
Avaz po obicaju pretjeruje, cuj oteo je ovi tek navece nekad javili policiji.
Otac mrtav hladan.
Spominju se teske tjelesne povrede, sjecenje kose, cupanje noktiju(?)
Ja ovdje samo vidim da joj je nokat puko, boga pitaj kako
s' moje sokocalo
- uglavnomja
#1713 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
drugi profil wrote:A hebo vas....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1714 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
NEĆU i ne želim da žalim ikoga ko se vucara sa nekim za koga se zna da je nasilan bla bla. Naravno da je njegova krivica što je izudar'o al' kako ne kontate da je ona kriva što se dovela u tu situaciju ba ?
- uglavnomja
#1716 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
leet wrote:NEĆU i ne želim da žalim ikoga ko se vucara sa nekim za koga se zna da je nasilan bla bla. Naravno da je njegova krivica što je izudar'o al' kako ne kontate da je ona kriva što se dovela u tu situaciju ba ?
koja logika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1717 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma ja, igraj se sa vatrom, neće te opržit'.uglavnomja wrote:leet wrote:NEĆU i ne želim da žalim ikoga ko se vucara sa nekim za koga se zna da je nasilan bla bla. Naravno da je njegova krivica što je izudar'o al' kako ne kontate da je ona kriva što se dovela u tu situaciju ba ?![]()
koja logika![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1718 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a ovo je isti slučaj je li ? ok.Genije wrote:isto kad za žrtve silovanja kažu da su krive jer se oblače sexileet wrote:NEĆU i ne želim da žalim ikoga ko se vucara sa nekim za koga se zna da je nasilan bla bla. Naravno da je njegova krivica što je izudar'o al' kako ne kontate da je ona kriva što se dovela u tu situaciju ba ?![]()
stvarno nisu džaba oni vicevi o bosancima
- respo
#1719 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a sta je konkretno ona njemu uradila osim sto se htjela udati bogato a on u medjuvremenu troio pare na nju jebuci je?
-
FreakyStyley
#1720 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vidi, on je kriv za to sto je uradio i treba da snosi posljedice i odgovara pred zakonom, oko toga nema dvojbe. Za njega nema nikakvog opravdanja i to je to. E sad, s druge strane, niko sa zdravim razumom se ne bi doveo u situaciju da hoda sa kriminalncem, mafijasem, siledzijom itd., a ona je to sebi dopustila, kao sto i mnogi svasta nesto sebi dopustaju. Vece su sanse da ti se ovo desi ako hodas sa kriminalcem nego sa matematicarem. Mislim da ljudi to pokusavaju da kazu, niko njega ne opravdava jer je tenkre i siledzija, ocigledno.Genije wrote:isto kad za žrtve silovanja kažu da su krive jer se oblače sexileet wrote:NEĆU i ne želim da žalim ikoga ko se vucara sa nekim za koga se zna da je nasilan bla bla. Naravno da je njegova krivica što je izudar'o al' kako ne kontate da je ona kriva što se dovela u tu situaciju ba ?![]()
stvarno nisu džaba oni vicevi o bosancima
- respo
#1721 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ako je mafijas kriminalac siledzija to dovoljno govori i ne treba nista vise ni pominjati
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1722 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa niko njega ne brani, ouemdži.. Frikijev post pročitaj, valjda ti bude jasnije.
- vjesticanametli
#1723 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sad ce on sljedecu na iliĐŽUuuuuuuuuuuuu pokupit ispred onih silnih dara bubašvaba kafana........gologuze doĐŽu i sreĐŽene jel
pa pokupe takvog
nokat joj nije iscupan vec je pukao kao i ona
dok je s njim bila
nokat joj nije iscupan vec je pukao kao i ona
- dusa_raskopuša
#1724 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma nemaju ljudi argumenata, pa navalili na njega, a niko o njemu ni ne prica. On je kriv i tacka, kraj diskusije. Ali navalili oni na njega da je kriv i Bog.
Mi ostali podrzavamo nasilje, i mi smo mentalno poremeceni. Nemojte nam slucajno zamjeriti ako kazemo da je i ona kriva.
Ne mogu da vjerujem u kakvom svijetu zivimo. Realno, niko realan.
I cim joj je stari dos'o da je brani, znas koliko je sati. Sto joj nije branio prije?
Mi ostali podrzavamo nasilje, i mi smo mentalno poremeceni. Nemojte nam slucajno zamjeriti ako kazemo da je i ona kriva.
Ne mogu da vjerujem u kakvom svijetu zivimo. Realno, niko realan.
I cim joj je stari dos'o da je brani, znas koliko je sati. Sto joj nije branio prije?
-
sarajevo999999
#1725 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sta se kezis ti?dusa_raskopuša wrote:Ma nemaju ljudi argumenata, pa navalili na njega, a niko o njemu ni ne prica. On je kriv i tacka, kraj diskusije. Ali navalili oni na njega da je kriv i Bog.![]()
Mi ostali podrzavamo nasilje, i mi smo mentalno poremeceni. Nemojte nam slucajno zamjeriti ako kazemo da je i ona kriva.![]()
Ne mogu da vjerujem u kakvom svijetu zivimo. Realno, niko realan.![]()