kad vec pratim temu od pocetka, hajd da konacno dam doprinos
bez nekog laznog moralisanja, ne varam i itekako osudjujem one koji to cine. al evo, kad su neki vec toliko zapeli s tim nikad ne reci nikad, hajd da ostavim 1% mogucnosti da se to moze desiti. ali ljudi moji, pa necu onda doci i govoriti kako je to uredu. samo zato sto neko ogovara, ne znaci da je to ok, samo zato sto neko krade, opet ne znaci da je to uredu. isto je i s varanjem.
ako se ikad desi da prevarim osobu s kojom sam u vezi (iako ja tvrdim da nema sanse, al eto, sto bi rekli for argument's sake da uzmemo tu mogucnost u obzir), JA CU U SVOJIM OCIMA UVIJEK BITI DJUBRE I TO CU I PRIZNATI. necu izmisljati opravdanja. neke olaksavajuce okolnosti definitivno mogu postojati, ali to znaci samo da iz citave situacije mogu izaci kao manje ili vece govno od covjeka, ali i dalje cu biti govno i tu sva prica zavrsava.
tako da, svi vi koji varate ili ste nekad varali partnera, varajte, niko vam ne brani niti vam to moze zabraniti. but pretty please, with sugar on top, nemojte tvrditi da je to ok. nije.
@leet

za postove na ovoj temi, bilo ih je i za dobro se nasmijati