auto istruhlo, zrelo za otpada a cijev auspuha jos nije boju promijenila a prije 8 godina radiobitanga_sa_otesa wrote:jeste, asmirkloniran wrote:Cini mi se da se Asmir zove, sve pohvale za njega, kvalitet odlican a cijena ko za kikiriki
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kloniran
#16976 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- beni-bu-man
#16977 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako ce i moja vectra, ako bog dakloniran wrote:auto istruhlo, zrelo za otpada a cijev auspuha jos nije boju promijenila a prije 8 godina radiobitanga_sa_otesa wrote:jeste, asmirkloniran wrote:Cini mi se da se Asmir zove, sve pohvale za njega, kvalitet odlican a cijena ko za kikiriki
- amar1994
#16978 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
beni-bu-man wrote:kako da ne, sad Vectra prede ko malo maceamar1994 wrote:beni-bu-man wrote: stao na skenderiji na semaforu, krecem ja cujem ja to bruji, nafuro se ja![]()
Odem kod onog u kolodvorskoj stavio novi lonac i cijev za 60 marki![]()
je li TÜV aprroved![]()
![]()
Dobio 5god garancije
taj lik i Zlaja u Barama najbolji auspuh majstori
-
zdruzdjo
#16979 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nekada su dodx bili samo u kiseljaku. tu sam prvi put na asconi radio auspuh.
Nakon toga na jednom pezoVu. da budem iskren nije bio tih kao sa originalnim walker-om ali je imao onaj neki "jebxxi" zvuk.
znam da mi je neki lik na kobiljoj glavi trazio sepet para za pola cijevi i lonac. ovaj je uradio sve od krivine kod izduvne grane do kraja. cifra je bila nesto smjesna jer sam samo cekao kad ce kucnuti po autu dok se isparkiravam i reci "eeee ba, pa ti si imao i lonac, to ti je jos ......km"
Samo cu dati anti reklamu jer moram.
SANDOR ni slucajno za auspuhe.
Nakon toga na jednom pezoVu. da budem iskren nije bio tih kao sa originalnim walker-om ali je imao onaj neki "jebxxi" zvuk.
znam da mi je neki lik na kobiljoj glavi trazio sepet para za pola cijevi i lonac. ovaj je uradio sve od krivine kod izduvne grane do kraja. cifra je bila nesto smjesna jer sam samo cekao kad ce kucnuti po autu dok se isparkiravam i reci "eeee ba, pa ti si imao i lonac, to ti je jos ......km"
Samo cu dati anti reklamu jer moram.
SANDOR ni slucajno za auspuhe.
-
esso_sa
#16980 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za popravke auspuha u Sarajevu, moja preporuka je iskljucivo Zlaja-pitar kod Bosnalijeka
Momak je prva liga ! Posten, vrijedan, odlicno radi, i ono najbitnije - nije papak
Momak je prva liga ! Posten, vrijedan, odlicno radi, i ono najbitnije - nije papak
- Travnički Noćni Šetač
#16981 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ne znam ima li gdje tema ( neka me admini isprave ako grijesim) za takve pozitivne preporuke za majstore, servise i slicno, ali definitivno bi pomoglo da sve preporuke budu na jednom mjestu...
- Averus
#16982 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
esso_sa wrote:Za popravke auspuha u Sarajevu, moja preporuka je iskljucivo Zlaja-pitar kod Bosnalijeka![]()
Prepreprepismen lik, super raja, a i onako mi je ostavio dojam nekog s kim bih mogao svake sedmice popiti kafu i šupljirati o svemiru, postojanju itd.
Ekstra momak, pa i od mene ide preporuka
-
lavic
#16983 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zlajina jedina mana je sto je pitar

PS. kod Sandora su zaposleni "nuklearni fizicari"
PS. kod Sandora su zaposleni "nuklearni fizicari"
- beni-bu-man
#16984 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
htjedo rec, cim je to pitar nemre valjatlavic wrote:Zlajina jedina mana je sto je pitar![]()
- beni-bu-man
#16985 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
napravi ko ga jebeTravnički Noćni Šetač wrote:Ja ne znam ima li gdje tema ( neka me admini isprave ako grijesim) za takve pozitivne preporuke za majstore, servise i slicno, ali definitivno bi pomoglo da sve preporuke budu na jednom mjestu...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16986 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma samo agis u dragice praviceesso_sa wrote:Za popravke auspuha u Sarajevu, moja preporuka je iskljucivo Zlaja-pitar kod Bosnalijeka![]()
-
tempuser
#16987 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam da li Sandor ikako vise radi autupuhe, mozda nesto sa zaliha, sad uglavnom dila regularne autodjelove.
Sto se njegovih auspuha tice on je jedno vrijeme radio Walker pa slovenacki Avtogalant, izlgedali su 1/1 kao original, garancija 18 mjeseci i tih 18 mjeseci izgledaju ko novi, ali nakon 18 mjeseci i 20 dana se pojavi rupa. Ista stvar je i kod Barbica u Kiseljaku, samo sto je kod njega slovenacki Novak.
Generalno, osim Dodexa koji prakticno ugradjuje uiverzalne lonce po dimenziji, ne znam da li se u Sarajevu igdje moze ugraditi kvalitetan zamjenski auspuh.
Nekad 96-97 pare na auspusima su uzimali Agis na Bistriku koji je radio istu stvar kao Dodex i Var u Drinskoj.
Sto se njegovih auspuha tice on je jedno vrijeme radio Walker pa slovenacki Avtogalant, izlgedali su 1/1 kao original, garancija 18 mjeseci i tih 18 mjeseci izgledaju ko novi, ali nakon 18 mjeseci i 20 dana se pojavi rupa. Ista stvar je i kod Barbica u Kiseljaku, samo sto je kod njega slovenacki Novak.
Generalno, osim Dodexa koji prakticno ugradjuje uiverzalne lonce po dimenziji, ne znam da li se u Sarajevu igdje moze ugraditi kvalitetan zamjenski auspuh.
Nekad 96-97 pare na auspusima su uzimali Agis na Bistriku koji je radio istu stvar kao Dodex i Var u Drinskoj.
- amar1994
#16988 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja bi trazio od nehrdjajuceg celika ako ima
, fabricki su klanje malo je reci.
Citao sam da kod dizela rijetko kad prohrdjaju , kao toliko bude cadjav da mu stvori neki vid izolacije iznutra
Citao sam da kod dizela rijetko kad prohrdjaju , kao toliko bude cadjav da mu stvori neki vid izolacije iznutra
- beni-bu-man
#16989 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dodexamar1994 wrote:Ja bi trazio od nehrdjajuceg celika ako ima, fabricki su klanje malo je reci.
kaem ti prije ce se vectra raspast nego lonac i cijev
-
tempuser
#16990 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoc vozim prema Mostaru, u prosjeku nekih 90 kmh kad me oko Ostrosca stize novi BMW 5 DE tabli. Preletio mi on mene, kao sto bi svaki be-ha baja uradio, al ne smije jer je puna do Jablanice i preletio me tek kad smo prosli pol. patrolu. Nakon 500 m stignemo jos dva auta koja voze 70 kmh i za njima se vozili do tunela Lendava, a ovaj sa BMW-om izviruje, al ne pretice. Kad smo izasli iz tunela, valjda on ne zna put, ga na isprekidanoj da uhvatim na foru i obidjem (i ona dva auta) i nastavim lagano, sljedeca isprekidana je iza Komadinovog vrela. Stigao me tek u Vrapcicima! 
- amar1994
#16991 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
beni-bu-man wrote:Dodexamar1994 wrote:Ja bi trazio od nehrdjajuceg celika ako ima, fabricki su klanje malo je reci.
Citao sam da kod dizela rijetko kad prohrdjaju , kao toliko bude cadjav da mu stvori neki vid izolacije iznutra![]()
kaem ti prije ce se vectra raspast nego lonac i cijev
morel ovo na dizela , carbon
- amar1994
#16992 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sta sam se ja tih nagledao u kontra smjeru , lik u avdiju q7 pretice sve , ne jebe nikog , ni tunel ni punu , samo gas i pretice , al hajd jako auto pa se moze i provuc . Al kad krenu nekakav sa cliom 2 , gleda me suvozac njegov sav isprepadantempuser wrote:Sinoc vozim prema Mostaru, u prosjeku nekih 90 kmh kad me oko Ostrosca stize novi BMW 5 DE tabli. Preletio mi on mene, kao sto bi svaki be-ha baja uradio, al ne smije jer je puna do Jablanice i preletio me tek kad smo prosli pol. patrolu. Nakon 500 m stignemo jos dva auta koja voze 70 kmh i za njima se vozili do tunela Lendava, a ovaj sa BMW-om izviruje, al ne pretice. Kad smo izasli iz tunela, valjda on ne zna put, ga na isprekidanoj da uhvatim na foru i obidjem (i ona dva auta) i nastavim lagano, sljedeca isprekidana je iza Komadinovog vrela. Stigao me tek u Vrapcicima!
-
adodbr
#16993 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Treba potpisat peticiju da se sklanjamo braci Arapima kad idu u kontra smjeru kako se izadje kod Doma Armije s parkinga odma ga zalomis desno i pravac Carsija hebes znakove
- beni-bu-man
#16994 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sto ga nisi spuco, ko ga jebeadodbr wrote:Treba potpisat peticiju da se sklanjamo braci Arapima kad idu u kontra smjeru kako se izadje kod Doma Armije s parkinga odma ga zalomis desno i pravac Carsija hebes znakove
-
adodbr
#16995 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne odustaje brat mase rukama hagala bagala tek kad mu je prislo 2,3 ljudi sa parkinga i par vojnika da mu kazu da ide u kontra smjeru on se okrece hebo sve svojebeni-bu-man wrote:sto ga nisi spuco, ko ga jebeadodbr wrote:Treba potpisat peticiju da se sklanjamo braci Arapima kad idu u kontra smjeru kako se izadje kod Doma Armije s parkinga odma ga zalomis desno i pravac Carsija hebes znakove
- beni-bu-man
#16996 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
trebo si i ti hagala bagalaadodbr wrote:Ne odustaje brat mase rukama hagala bagala tek kad mu je prislo 2,3 ljudi sa parkinga i par vojnika da mu kazu da ide u kontra smjeru on se okrece hebo sve svojebeni-bu-man wrote:sto ga nisi spuco, ko ga jebeadodbr wrote:Treba potpisat peticiju da se sklanjamo braci Arapima kad idu u kontra smjeru kako se izadje kod Doma Armije s parkinga odma ga zalomis desno i pravac Carsija hebes znakove
- bitanga_sa_otesa
#16997 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma to je marva nevidjena..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16998 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
crveno na otoci... kad jedan krenu na crveno
za njim bus... pa stade... gledam raju smiju se i mašu rukama
stignem ga kod treske
naravno arap koji telefonira
al kako ladno krenu na crveno a stajao je 15-ak sekundi ili koliko već
za njim bus... pa stade... gledam raju smiju se i mašu rukama
stignem ga kod treske
naravno arap koji telefonira
al kako ladno krenu na crveno a stajao je 15-ak sekundi ili koliko već
- Dope_Man
#16999 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Izlazimo sa dvije sporedne ulice na ulicu sa dvije trake. Dakle logicno mi sa desne strane pravo u desnu, oni sa lijeve u lijevu i s obje strane moze proci pofino auta.
Ali ne, idiot koji je prvi na semaforu s moje strane hoce odmah u lijevu, ne zna da postoji mogucnost da ides svojom trakom pa pritisnes puljkicu za lijevi zmigavac i predjes u lijevu. Tako da je stao na raskrsnici i ceka da se ubaci medju one sa druge strane. Dok ja kao treci prodjoh vec treperi zeleno, a obicno moze sigurno 6-7 auta bez problema proci.
I onda kaze guzve zbog puno auta.. guzve bi bile i da ostane samo 30% auta na cesti, ako bi u tih 30% ostala jednaka proporcija idiota.
Ali ne, idiot koji je prvi na semaforu s moje strane hoce odmah u lijevu, ne zna da postoji mogucnost da ides svojom trakom pa pritisnes puljkicu za lijevi zmigavac i predjes u lijevu. Tako da je stao na raskrsnici i ceka da se ubaci medju one sa druge strane. Dok ja kao treci prodjoh vec treperi zeleno, a obicno moze sigurno 6-7 auta bez problema proci.
I onda kaze guzve zbog puno auta.. guzve bi bile i da ostane samo 30% auta na cesti, ako bi u tih 30% ostala jednaka proporcija idiota.
- bitanga_sa_otesa
#17000 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
godinama trubim o tome...85% je pravnika i debila koji veze s voznjom nemaju...krenem prvi na semaforu,ubrzam normalno do 60 ,debili ostali 200m iza mene gamizu 30....Dope_Man wrote: guzve bi bile i da ostane samo 30% auta na cesti, ako bi u tih 30% ostala jednaka proporcija idiota.