lajkujMe wrote:FUJ!!! Znaci FUJJJ!!! nisam se 4 godine vozio gradskim prevozom i danas sam morao uci u tramvaj i nikad vise.
Haj sto je tramvaj neuvjetan za ljudski transport nego sta se sve vozi u njemu. Koji olos zivi u ovom gradu to je strasno. Usao u tramvaj koji je pun ne okupanih cigana, pun je "teenejdzera" koji jos uvijek trebaju majcino mlijeko jer im je vokabular: Brate, Picke, Djeteta mi. Nije jos naucilo Mama reci.
Galami i skace po tramvaju itd itd... A tramvaj, osim sto je unutra prljav ko deponija, sav je izderan, razvaljen, smrdljiv, pun grafita, sijalice ne rade, neke stolice nisu ni fiksirane za postolja. Jadni oni koji rade u Grasu stvarno mi ih je zao, ja ne bi mogao raditi u ovakvim uslovima kao vozac ili revizor pa to je bagra do bagre, ono sto nije suti i trpi i ceka na svoju stanicu.
Revizorima podariti palice i nek udaraju ove hajvane.
Čudno je kako usko razmišljaš, Romi su sastavni dio društva za koji država treba učiniti sve da ih emancipira, dalje teeenejdžeri promocijom višegodišnjom "Zike i Cele" dok mu Tata radi za 300KM vrlo jasno i logično artikuliraju kabadahijski duh, jer je mnogo logičnije nego raditi za 300KM ko stari.
Tramvaji koji nisu kupljeni, nisu mogli biti ni čisti, ja sam vidio i vani se šaraju ali ih ljudi očiste, GRAS ne vidi potrebu za takvim djelovanjem.
Gras-ovi radnici su isti kao i njihovi šefoovi, znaju da su dobili posao, preko štele i nikada nisu rekli ima nas mnogo, nema smisla imati 300 pravnika itd...
Ako cemo vec dijeliti pravdu na principu anarhije mislim da sigurno ne bi revizori mogli dobiti palice, niti takvi rasisti i fašisti kao što si ti, koji nije uočio da se ni drugi ljudi ne kupaju eventualno rade fizičke poslove pa ulaze u tramvaj/autobus nego je uočio Rome