FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mond
- GandalfSivi
#16977 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Na njemu igra Sarajevo, tim za koji zivim ja!!!
- Logovan
#16978 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Izvukosmo se. U Finsku po prolaz. 
- GandalfSivi
#16979 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Majica je mornarska. Ubit cemo ih u revansu…

-
Adobeg
#16980 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Meni je veceras zao samo publike sto je gledala ovaj antifudbal,oko 60 minuta se na terenu konta sta da se uradi,bilo je pola sata pritiska,na bas losu ovu ekipu. 
-
kiligonzales
#16981 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Kako je Sarajevo odigralo glupo...
Ko nauci nasu reprezentaciju I klubove da igraju prvi pas i da trkom s vremena na vrijeme iznesu loptu bez suvišnog soliranja donijeće nam prve reprezentativne i klupske uspjehe na evropskoj i svijetskoj fudbalskoj sceni ...
Nocas Sarajevo samo sebe prekombinovalo...
Ljajic kako prebaci gol sa 11 metara sam i onaj drugi levat kasnije malo tek je prica za sebe...
Na kraju udje frljoka haha
Ko nauci nasu reprezentaciju I klubove da igraju prvi pas i da trkom s vremena na vrijeme iznesu loptu bez suvišnog soliranja donijeće nam prve reprezentativne i klupske uspjehe na evropskoj i svijetskoj fudbalskoj sceni ...
Nocas Sarajevo samo sebe prekombinovalo...
Ljajic kako prebaci gol sa 11 metara sam i onaj drugi levat kasnije malo tek je prica za sebe...
Na kraju udje frljoka haha
-
last mohicans
#16982 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
U pravu si, bespotrebno peljanje lopte, još protivnik nikakav pritisak ne vrši. Bekovi umjesto da se sjure ka golu, ono vraća loptu, pa pred kraj ona polušansa, oko gola, onaj jedan, ne znam ko, vrati je iz 16 haman zadnjem igraču, a ganjaš gol
Toliko glupih, nerozonskih odluka, da se zapitaš ima li iko mozga. Kuprešak je imao 10 lopti najmanje, svaku je upropastio. Onaj Meite nas je malo uvezao i igrao hrabriji fudbal. Uvijek nas zapadnu ekipe koju su već u ritmu, a mi tek s priprema, teške noge. Nit imamo sreće u zrijebu, a vidjet ćemo imamo li znanja. Ne znam da li ovi kod kuće igraju nesto aman zaman bolje, ovo sto smo gledali, nista posebno. Ona 2-3 garava su opasni i jaki na lopti. Pravili smo im neke polušanse, ali brate traljavi smo u završnici, bezidejni i neefikasni. Ali, prva utakmica. Ne znam da mozemo gore odigrati tamo.
-
kiligonzales
#16983 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Zaboravljamo da su oni ipak u Finskoj na domaćem terenu i da mogu ubrzati. Problem je mozemo li mi ili cemo opet odigrati ko nocas...last mohicans wrote: ↑10/07/2026 00:37 U pravu si, bespotrebno peljanje lopte, još protivnik nikakav pritisak ne vrši. Bekovi umjesto da se sjure ka golu, ono vraća loptu, pa pred kraj ona polušansa, oko gola, onaj jedan, ne znam ko, vrati je iz 16 haman zadnjem igraču, a ganjaš golToliko glupih, nerozonskih odluka, da se zapitaš ima li iko mozga. Kuprešak je imao 10 lopti najmanje, svaku je upropastio. Onaj Meite nas je malo uvezao i igrao hrabriji fudbal. Uvijek nas zapadnu ekipe koju su već u ritmu, a mi tek s priprema, teške noge. Nit imamo sreće u zrijebu, a vidjet ćemo imamo li znanja. Ne znam da li ovi kod kuće igraju nesto aman zaman bolje, ovo sto smo gledali, nista posebno. Ona 2-3 garava su opasni i jaki na lopti. Pravili smo im neke polušanse, ali brate traljavi smo u završnici, bezidejni i neefikasni. Ali, prva utakmica. Ne znam da mozemo gore odigrati tamo.
I nocas su Finci sa prakticno par pasova bili pred nasim golom, dok smo mi iznosili loptu tromo, sa viškom poteza, kao da čekamo da se konsoliduju u odbrani...
Mene Kjeremeh ubija u pojam...
Ljajic me je već satro nocas haha
- Logovan
#16984 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Normalno kad nije bilo veznog reda, pa i Tošk bi se uspio sa par pasova naći pred našim golomkiligonzales wrote: ↑10/07/2026 00:47 I nocas su Finci sa prakticno par pasova bili pred nasim golom
I par puta su baš imali sreće, jebem ih sretne
- madesa
#16985 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
koliko je oficijalno bilo gledalca ?
- vicious
#16986 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Prvo poluvrijeme gluho bilo, Maroodza i Gojkovic kod gola izgubljeni u vremenu i prostoru.
Drugo poluvrijeme sa izmjenama i promjenom formacije dosta bolje, ako ništa pokazala je da se može igrati s ovima, jesu brži i spremniji ali ništa posebno. U revanšu se mora od pocetka malo hrabrije.
Ne znam, ali meni je Adem za penzije. Jedno dobro poigravanje u 90 minuta je premalo za taj kalibar igrača i ono što bi trebao pokazivati.
Drugo poluvrijeme sa izmjenama i promjenom formacije dosta bolje, ako ništa pokazala je da se može igrati s ovima, jesu brži i spremniji ali ništa posebno. U revanšu se mora od pocetka malo hrabrije.
Ne znam, ali meni je Adem za penzije. Jedno dobro poigravanje u 90 minuta je premalo za taj kalibar igrača i ono što bi trebao pokazivati.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#16987 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Hajmo ovako postaviti stvari,
1. Oni nisu bezveze ekipa, ali nisu nesta ni aman moze se sa njima igrati
2. Oni u punoj takmicarskoj formi, mi tek poslije priprema. Zekic je kod Banane rekao da nece tempirati formu za ovu utakmicu vec mu je cilj da se forma i sprema igraca dize kasnije i da je prvenstvo primarni cilj.
Ko zna sta znaci tempiranje forme, moze shvatiti zasto smo bili tromi, spori, netacni s pasovima isl.
Recimo slicnu smo situaciju imali 2020 u septembru kada smo prvu tekmu jeeedva pobijedili TC pa poslije kiksali mislim u Kaknju ali onda kad smo se zahuktali do zime smo sve gazili. Sjecam se tad da su Vinko i Milkan govorili da bi trebali da "krenemo" od 3. ili 4. utakmice.
3. Rani primljeni gol koji te izbaci iz cipela.
4. Opet uspjeli smo iskreirati 2 ili 3 prilike uz dosta nekih poluprilika ali i ulazaka u 16 koje se nisu zavrsile najbolje.
Svi oni losi centarsutevi Kupresaka, neka pogresna dodavanja, pa cak i lose odluke na terenu su rezultat izlaska iz priprema, zapravo rekao bih da smo mi jos u pripremama kao sto je rekao i Zekic da ce posmatrati ovu utakmicu kao pripremnu.
Ja sam se bojao iskreno da cemo se rasuti skroz i da ce zavrsiti 0:2 ili 0:3
Meite me je bas pozitvno iznenadio kao i Marudza. Ostale ne zelim kritikovati iz gorenavedenih razloga.
1. Oni nisu bezveze ekipa, ali nisu nesta ni aman moze se sa njima igrati
2. Oni u punoj takmicarskoj formi, mi tek poslije priprema. Zekic je kod Banane rekao da nece tempirati formu za ovu utakmicu vec mu je cilj da se forma i sprema igraca dize kasnije i da je prvenstvo primarni cilj.
Ko zna sta znaci tempiranje forme, moze shvatiti zasto smo bili tromi, spori, netacni s pasovima isl.
Recimo slicnu smo situaciju imali 2020 u septembru kada smo prvu tekmu jeeedva pobijedili TC pa poslije kiksali mislim u Kaknju ali onda kad smo se zahuktali do zime smo sve gazili. Sjecam se tad da su Vinko i Milkan govorili da bi trebali da "krenemo" od 3. ili 4. utakmice.
3. Rani primljeni gol koji te izbaci iz cipela.
4. Opet uspjeli smo iskreirati 2 ili 3 prilike uz dosta nekih poluprilika ali i ulazaka u 16 koje se nisu zavrsile najbolje.
Svi oni losi centarsutevi Kupresaka, neka pogresna dodavanja, pa cak i lose odluke na terenu su rezultat izlaska iz priprema, zapravo rekao bih da smo mi jos u pripremama kao sto je rekao i Zekic da ce posmatrati ovu utakmicu kao pripremnu.
Ja sam se bojao iskreno da cemo se rasuti skroz i da ce zavrsiti 0:2 ili 0:3
Meite me je bas pozitvno iznenadio kao i Marudza. Ostale ne zelim kritikovati iz gorenavedenih razloga.
-
18mn97
#16988 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Puno znaci ovaj gol za revans u Finskoj. Automatski Inter nece moci igrati ovaj bunker i kontre kao sinoc.
Sve u svemu, drugo poluvrijeme smo odigrali bolje, ali se vidi da smo jos uvijek tromi i da izlazimo iz priprema.
Sve u svemu, drugo poluvrijeme smo odigrali bolje, ali se vidi da smo jos uvijek tromi i da izlazimo iz priprema.