Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sodom1 wrote:
Sibam ga mjesecno jednom autoputem
E sad nemam pojma po ovoj slici ne osecam i ne vidim nista . Mozda mrvu jaci obrtaji.
Primetio sam neki dan da su i umene obrtaji kad god upali hajmo reci ´´jaci´´ na leru . Ali ja ne cekam nista do kraja kad zavrsim s voznjom ugasim i svojim poslom
u tom i jest caka , ja ga prepoznam i ne gasim dok ne zavrsi
recimo da su za 100 povecani obrtaji , jako tesko primjetit ali moze se .
Sodom1 wrote:
Sibam ga mjesecno jednom autoputem
E sad nemam pojma po ovoj slici ne osecam i ne vidim nista . Mozda mrvu jaci obrtaji.
Primetio sam neki dan da su i umene obrtaji kad god upali hajmo reci ´´jaci´´ na leru . Ali ja ne cekam nista do kraja kad zavrsim s voznjom ugasim i svojim poslom
u tom i jest caka , ja ga prepoznam i ne gasim dok ne zavrsi
recimo da su za 100 povecani obrtaji , jako tesko primjetit ali moze se .
Auuuu
Znaci to je to , jos ja gledam , reko sto su mi jaci obrtaji oko 9 stoja Kako sam ga samo bismiletom ugasio
bitanga_sa_otesa wrote:to je cest problem na svim vau vau govnima i ostalom grupacijom,audi,skoda....
..ali ga nikad ne bih mjenjao za neki proljev od francuza ili 'talijana... ili ne dao Bog litace od GM grupacije...
Sto si taki, pa 21 je vek covece????
...bas tako , nekom govno nekome blago...
Ali je interesantna cinjenica da se za tvrdnju da je vw govno niko ne treba da ljuti i uvrijedi ali ako za 'sve ostalo' kazes da dismr onda takva tvrdnja nije uredu, nemas pojima, sta ti znas...itd...
Ja samo kazem da je VW obicno govno ali da je sve ostalo proljev...
Last edited by Norm on 04/09/2018 18:34, edited 1 time in total.
Norm wrote:...bas tako , nekom govno nekome blago...
Ali je interesantna cinjenica da se za tvrdnju da je vw govno niko ne treba da ljuti i uvrijedi ali ako za 'sve ostalo' kazes da dismr onda takva tvrdnja nije uredu, nemas pojima, sta ti znas...itd...
Norm wrote:...bas tako , nekom govno nekome blago...
Upravu si
Samo koje vise smrdi to je pitanje
...i to zavisi od cula osjetila, nije kod svih isto...
...evo Mecimo za Forda, normalno je da se ne zna kako i kad da regenerise FAP , ali kad se upali lampica za regeneraciju DPF-a kod VW to je onda obicno smetLJe?
Norm wrote:...evo Mecimo za Forda, normalno je da se ne zna kako i kad da regenerise FAP , ali kad se upali lampica za regeneraciju DPF-a kod VW to je onda obicno smetLJe?
Ja koliko sam upratio na vw vozilima, bar ovdje u rajvoSa kad se upali lampica za dpf, to je znak da ides pravo kod simanica ili na mostarsko raskrsce, da ga rezu.
Norm wrote:...evo Mecimo za Forda, normalno je da se ne zna kako i kad da regenerise FAP , ali kad se upali lampica za regeneraciju DPF-a kod VW to je onda obicno smetLJe?
Ja koliko sam upratio na vw vozilima, bar ovdje u rajvoSa kad se upali lampica za dpf, to je znak da ides pravo kod simanica ili na mostarsko raskrsce, da ga rezu.