Koliko je United los, pobjeda sa 2 razlike je natrpavanjeLogovan wrote:Ja kad ne gledam pola utakmice, onda oni nekoga natrpaju.![]()
Europa liga obezbijeđena.
sala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Koliko je United los, pobjeda sa 2 razlike je natrpavanjeLogovan wrote:Ja kad ne gledam pola utakmice, onda oni nekoga natrpaju.![]()
Europa liga obezbijeđena.
Pa upravo tako.MyTao wrote:Koliko je United los, pobjeda sa 2 razlike je natrpavanjeLogovan wrote:Ja kad ne gledam pola utakmice, onda oni nekoga natrpaju.![]()
Europa liga obezbijeđena.:)
sala
Nije niko kriv van galu sto igra takav fudbal nego su krivi vlasnici sto hoce instant uspjeh a ne gledaju na duge stazeTomahawk11 wrote:Sto kakve imaju? Ko je kriv LVG sto hoce da mu igraju djeca kao Martial ili Rashford?Herr Flick wrote:Ne znan sta je tu cudno,s obzirom kakve napadace imaju i kakav stil fudbala igra LVG...Valjda ima pametnih ljudi u Unitedu pa da ga sutnu cak i ako osvoji FA Cup,mada ja mislim da nece dibit otkaz na nesrecu navijacaTomahawk11 wrote:49 golova za sezonu....onog LVG ako ne napenale nogom, onda stvarno
Za United je jadno da ovako malo golova daju, a jos gore je sto nisu upali u top 4 i samim tim ne vidim kako trofej FA kupa moze izvaditi LVG.
Mada sve naginje k tomu da bi mogao ostati....e onda bi se bas imali cemu smijati![]()
a Unitedovci plakati....to bi bilo prekucavanje i cika Arsena
Pa lik je pao i sudija je odmah svirao...valjda se nije nadao da ce ustati ovajTomahawk11 wrote:Ovo sad bezze....pa valjda se pusti prednost, pa se poslije daje zuti karton![]()
Kakve koristi Palace ima od zutog, od faula?!
Lik je pao i ustao, sudija svirao.skafiskafsnjak wrote:Pa lik je pao i sudija je odmah svirao...valjda se nije nadao da ce ustati ovajTomahawk11 wrote:Ovo sad bezze....pa valjda se pusti prednost, pa se poslije daje zuti karton![]()
Kakve koristi Palace ima od zutog, od faula?!
Nemoj zezati, pao je i odmah ustao i nastavio akciju.skafiskafsnjak wrote:Pa sta ce pustati prednost ako je igrac na zemlji ?
Usporeni snimak je bio, cim su pali , istog trenutka sudija svira....Tomahawk11 wrote:Nemoj zezati, pao je i odmah ustao i nastavio akciju.skafiskafsnjak wrote:Pa sta ce pustati prednost ako je igrac na zemlji ?
Mozda ipak hoce....Logovan wrote:Pa ni FA cup neće uspjeti uzeti.
A briga te za Panchiona i Jedinaka sto nisu nikada okusili, a vjerovatno i neceTeufik wrote:Drago mi radi Rooneya i Carricka (nikad ga nisu osvojili) i ovih mladjih da okuse penjanje uz stepenice