Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gaasim wrote: ↑08/02/2023 18:06
Korisnik sam Eon Full paketa, ali sam trenutno u Njemackoj i pokusavao sam da instaliram Eon aplikaciju za mobilni android telefon na Sony android tv, ali nisam nasao verziju koja se moze instalirati, pa je sad pitanje da li se Eon Smart tv aplikacija moze koristiti vani, konkretno u Njemackoj? Mislio sam da je uzmem od sestre, koja ima isti paket, ali ne koristi Eon Smart tv aplikaciju, jer ja sam svoju iskoristio na televizoru koji je ovdje na Telemach mrezi i ostaje tu. Da li je to moguce i da li ce ta aplikacija raditi na mrezi izvan Telemacha? Unaprijed hvala na svim odgovorima.
Pozdrav @gaasim,
Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način. Dostupnost svih TV kanala garantujemo na bilo kojoj internet mreži u Bosni i Hercegovini. Zbog strogih regulatornih pravila za zaštitu autorskih i srodnih TV prava, dužni smo da onemogućimo praćenje određenih TV kanala na područjima za koja nisu regulisana prava za distribuciju TV kanala. Molimo za razumijevanje.
Mirzareli wrote: ↑08/02/2023 23:23
Zna li neko zasto se ovaj D3 mini resiver ovako blesavo ponaša.Od kako sam mami prikopcao TM u septembru imam sa njim problema..Kao prvo nemam na njemu sve kanale koji me sljeduju u paketu,druga stvar pojedini kanali trebaju biti HD ,a oni su i SD rezoluciji, Treca stvar recimo na kanalu Cinestar TV 2 koliko god pojacas ili smanjis ton je uvijek isti i najgore od svega napravim listu kanala da mi se mama moze bolje snaci ,poredam po žanrovima prodje neko vrijeme odjednom pod tom listom programi poredani onako kako ne treba...Stvarno goru stvar nisam imao po pitanju resivera od onih prvih koji su dolazili uz satalitske antene.Radio sam RESET resivera ,ali opet za kratko vrijeme sve se poremeti.
Pozdrav @Mirzareli,
S obzirom da su bile zabilježene poteškoće u prijemu TV kanala putem D3 Mini resivera i D3 CAM modula, predlažemo Vam da D3 Mini resiver vratite na fabrička podešavanja, nakon čega će Vam ponovo biti dostupni svi TV kanali iz ponude. Zamjena D3 Mini resivera za D3 CAM modul iznosi 25.00 KM jednokratno. U okviru Trio Mini paketa na korištenje možete dobiti isključivo D3 Mini resiver ili D3 CAM modul, napredniji D3 resiveri su dostupni u okviru EON i Grande paketa. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
suad-sarajevo wrote: ↑09/02/2023 09:43
@Telemach Da li tv Samsung AU7000 pripada grupi preporučenih uredjaja za smart tv aplikaciju?
TV je iz 2022 godine.
Hvala.
Pozdrav @suad-sarajevo,
Navedeni TV uređaj se trenutno ne nalazi na listi preporučenih TV uređaja. S obzirom da se radi o Samsung uređaju novije generacije, na istom ne biste trebali naići na poteškoće pri korištenju EON Smart TV aplikacije. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
corsa wrote: ↑09/02/2023 09:45
@Telemach poslao sam vam poruku u pp, nije vam prošla.
Pozdrav @corsa,
Vaša poruka je uspješno pristigla. U što kraćem roku ćemo Vam dostaviti povratni odgovor. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
semsasuljakovic wrote: ↑05/02/2023 09:02
Najjači su mi ovi sa najjeftinijim paketima što hoće neke cjenovne benefite.
Cjenovne benefite trebaju dobijati samo Premium korisnici, jer im se nema šta drugo ponuditi.
Ovi na najjeftinijim paketima - uzmite CineStar i nabijte se nogom u guzicu.
Naravno da hocu cjenovni benefit i da, na najjeftinijem sam paketu, nisam lud da placam uslugu 70, 80 ili 100 KM kad je necu u potpunosti koristiti. Internet brzina mi odgovara, na kablovskoj gledam moooozda 10 kanala, a i to je upitno. Tako da drž se ti svoje avlije i japije i ne miniraj me radi svoje bahatosti.
Što ne bi dobio benefite, 4 godine sam na trion premium paketu,a prije toga sam na nekom srednjem bio. Koristim ih od kad su kupili bivšu ASK.
Zbog selidbe mi više ne treba premium nego light paket. Poslao sam starog u poslovnicu da vidim šta će mu ponuditi za potpis ugovora
W0rM wrote: ↑09/02/2023 12:45
Naravno da hocu cjenovni benefit i da, na najjeftinijem sam paketu, nisam lud da placam uslugu 70, 80 ili 100 KM kad je necu u potpunosti koristiti. Internet brzina mi odgovara, na kablovskoj gledam moooozda 10 kanala, a i to je upitno. Tako da drž se ti svoje avlije i japije i ne miniraj me radi svoje bahatosti.
Pozdrav @W0rM,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kolege iz tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i prezentovati dostupne mogućnosti.
xoklix wrote: ↑09/02/2023 12:55
Što ne bi dobio benefite, 4 godine sam na trion premium paketu,a prije toga sam na nekom srednjem bio. Koristim ih od kad su kupili bivšu ASK.
Zbog selidbe mi više ne treba premium nego light paket. Poslao sam starog u poslovnicu da vidim šta će mu ponuditi za potpis ugovora
Pozdrav @xoklix,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kolege iz tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i prezentovati dostupne mogućnosti.
Mirzareli wrote: ↑08/02/2023 23:23
Zna li neko zasto se ovaj D3 mini resiver ovako blesavo ponaša.Od kako sam mami prikopcao TM u septembru imam sa njim problema..Kao prvo nemam na njemu sve kanale koji me sljeduju u paketu,druga stvar pojedini kanali trebaju biti HD ,a oni su i SD rezoluciji, Treca stvar recimo na kanalu Cinestar TV 2 koliko god pojacas ili smanjis ton je uvijek isti i najgore od svega napravim listu kanala da mi se mama moze bolje snaci ,poredam po žanrovima prodje neko vrijeme odjednom pod tom listom programi poredani onako kako ne treba...Stvarno goru stvar nisam imao po pitanju resivera od onih prvih koji su dolazili uz satalitske antene.Radio sam RESET resivera ,ali opet za kratko vrijeme sve se poremeti.
Pozdrav @Mirzareli,
S obzirom da su bile zabilježene poteškoće u prijemu TV kanala putem D3 Mini resivera i D3 CAM modula, predlažemo Vam da D3 Mini resiver vratite na fabrička podešavanja, nakon čega će Vam ponovo biti dostupni svi TV kanali iz ponude. Zamjena D3 Mini resivera za D3 CAM modul iznosi 25.00 KM jednokratno. U okviru Trio Mini paketa na korištenje možete dobiti isključivo D3 Mini resiver ili D3 CAM modul, napredniji D3 resiveri su dostupni u okviru EON i Grande paketa. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Izvinite gospodo ne pada mi napamet da svakih 10 dana radim RESET ,meni od septembra ovaj D3 mini ima anomalije koje nisam uspio rijesit ni ja ,a ni vi...
Mirzareli wrote: ↑09/02/2023 13:21
Izvinite gospodo ne pada mi napamet da svakih 10 dana radim RESET ,meni od septembra ovaj D3 mini ima anomalije koje nisam uspio rijesit ni ja ,a ni vi...
Pozdrav @Mirzareli,
Kolege iz sektora napredne tehničke podrške će Vas ubrzo kontaktirati i izvršiti detaljne provjere. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
anex wrote: ↑09/02/2023 15:12
@Telemach kakvo sad sranje radite?
Dobio sam obavjest da ukidate e-mail adrese???!!!
Znači ovo je previše, malo po malo ukinut će te sve...a cijene dizati! E pa neće moći ove noći...
Smanjit ću paket na najmanje što može....
Pozdrav @anex,
E-mail servis više neće biti dio Telemach ponude od 15.05.2023. godine, jer isti ne ulazi u ponudu EON paketa. Navedeni servis je bio dio Grande Legacy paketa. Više informacija o gašenju e-mail servisa možete pročitati na linku: https://telemach.ba/obavijest-o-izmjena ... ne-ponude/. Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kolege iz tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i prezentovati dostupne mogućnosti. Sigurni smo da će Vam se iste jako dopasti.
n+1 wrote: ↑09/02/2023 15:21
S obzirom na povećanje cijena, da li svi korisnici imaju pravo na raskid ugovora?
Pozdrav @n+1,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz tima za brigu o korisnicima pozvale i za Vas prezentovale najbolje benefite i pogodnosti uz nastavak saradnje sa kompanijom Telemach. Sigurni smo da će Vam se prezentovana ponuda jako dopasti.
n+1 wrote: ↑09/02/2023 15:21
S obzirom na povećanje cijena, da li svi korisnici imaju pravo na raskid ugovora?
Pozdrav @n+1,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz tima za brigu o korisnicima pozvale i za Vas prezentovale najbolje benefite i pogodnosti uz nastavak saradnje sa kompanijom Telemach. Sigurni smo da će Vam se prezentovana ponuda jako dopasti.
Što ste zvali, zvali ste. Ako može odgovor na pitanje, molim ljubazno.
n+1 wrote: ↑09/02/2023 15:24
Što ste zvali, zvali ste. Ako može odgovor na pitanje, molim ljubazno.
Pozdrav @n+1,
Budite ljubazni da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, te poslušate ponudu koju Vam kolege iz posebnog tima za brigu o korisicima žele prezentovati. Sigurni smo da će Vam se ista jako dopasti.
Moram pohvaliti Telemach osoblje u zeničkoj poslovnici.
Jako dobra, kulturna i nagodna ekipa.
Hoće pomoći, nema bahatosti, arogancije, rade strpljivo i bez srkleta sa svim korisnicima.
Ne znam kako je u drugim gradovima, ali ova zenička ekipa je beton.
dembele wrote: ↑09/02/2023 16:15
Hoće pomoći, nema bahatosti, arogancije, rade strpljivo i bez srkleta sa svim korisnicima.
Pozdrav @dembele,
Drago nam je da Vam se svidjela ugodna atmosfera i ljubaznost naših kolegica i kolega u korisničkim centrima. Vaše pohvale ćemo proslijediti kolegama. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Znači ovo je previše, malo po malo ukinut će te sve...a cijene dizati! E pa neće moći ove noći...
Pozdrav @anex,
E-mail servis više neće biti dio Telemach ponude od 15.05.2023. godine, jer isti ne ulazi u ponudu EON paketa. Navedeni servis je bio dio Grande Legacy paketa. Više informacija o gašenju e-mail servisa možete pročitati na linku: https://telemach.ba/obavijest-o-izmjena ... ne-ponude/. Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona, kolege iz tima za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i prezentovati dostupne mogućnosti. Sigurni smo da će Vam se iste jako dopasti.
Kakvo nuđenje ba više? O ćemu pričamo?
Ukidate sve, gasite sve...šta će te mi ponuditi?
Jel znate da sam ovaj mail ubacio na milion stvari i sad moram to sve mjenjati?
I šta mene briga što nije dio ponude, kad mamite ljude onda imate sve!
anex wrote: ↑09/02/2023 16:18
Kakvo nuđenje ba više? O ćemu pričamo?
Ukidate sve, gasite sve...šta će te mi ponuditi?
Jel znate da sam ovaj mail ubacio na milion stvari i sad moram to sve mjenjati?
I šta mene briga što nije dio ponude, kad mamite ljude onda imate sve!
Dobro vas je!
Pozdrav @anex,
Zaista razumijemo Vaše nezadovoljstvo, te Vas molimo za samo malo razumijevanja. Navedene e-mail adrese više neće biti sastavni dio Telemach ponude od 15.05.2023. godine, te Vam predlažemo da do tog datuma izvršite back-up svih Vaših e-mail poruka i nastavite koristiti javno dostupne e-mail servise. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
dembele wrote: ↑09/02/2023 16:15
Ne znam za poslovnice ali chat i forum im je ocjena 100 od 10 za sve potrebne informacij. Takodjer i ona dva tehnicara na drugoj adresi kad smo mijenjali operatera u oktobru mjesecu.
MTV wrote: ↑09/02/2023 16:39
Ne znam za poslovnice ali chat i forum im je ocjena 100 od 10 za sve potrebne informacij. Takodjer i ona dva tehnicara na drugoj adresi kad smo mijenjali operatera u oktobru mjesecu.
Pozdrav @MTV,
Zahvaljujemo se na pohvalama i ukazanom povjerenju. Trudit ćemo se i dalje da opravdamo Vaša očekivanja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
MTV wrote: ↑09/02/2023 16:39
Ne znam za poslovnice ali chat i forum im je ocjena 100 od 10 za sve potrebne informacije. Takodjer i ona dva tehnicara na drugoj adresi kad smo mijenjali operatera u oktobru mjesecu.
Pozdrav @MTV,
Zahvaljujemo se na pohvalama i ukazanom povjerenju. Trudit ćemo se i dalje da opravdamo Vaša očekivanja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Pozdrav @anex,