Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beni-bu-man wrote:
stao na skenderiji na semaforu, krecem ja cujem ja to bruji, nafuro se ja
Odem kod onog u kolodvorskoj stavio novi lonac i cijev za 60 marki
je li TÜV aprroved
kako da ne, sad Vectra prede ko malo mace
Dobio 5god garancije
beni-bu-man wrote:
je li TÜV aprroved
Taj decko je po meni najbolji meštar u grtadu za ove solunare. Precizan, jeftin, nagodan.
beni-bu-man wrote:
je li TÜV aprroved
Taj decko je po meni najbolji meštar u grtadu za ove solunare. Precizan, jeftin, nagodan.
dobar coek
kaze mi ako u sljedeceih 5 godina sta bude da ce mi djaba novi staviti
mislim prije ce se sva vectra raspast nego taj lonac
beni-bu-man wrote:
dobar coek
kaze mi ako u sljedeceih 5 godina sta bude da ce mi djaba novi staviti
mislim prije ce se sva vectra raspast nego taj lonac [/quote]
Ako se ne varam dodex je to.
Ukoliko se ne boluje od originala ili je starija generacija auta, oni su najisplativija varijanta.
Naravno da se i kod njih cjena moze znacajno podici ukoliko se tjera mak na konac.
zdruzdjo wrote:Ako se ne varam dodex je to.
Ukoliko se ne boluje od originala ili je starija generacija auta, oni su najisplativija varijanta.
Naravno da se i kod njih cjena moze znacajno podici ukoliko se tjera mak na konac.
Odem mozda vec sad s posla ako bude radio bar da upitam ima li sta mi treba.
pazi, on ima nekoliko dimenzija i oblika lonaca, nekoliko dimenzija cijevi, savije krivine gdje treba na licu mjesta na masini, odreze, zavari, postavi nosace gdje idu, zavari, napravi ti lonac skoro ko original za 30 minuta. i kaze 60 maraka. Ma reko zajebavas me?
pazi, on ima nekoliko dimenzija i oblika lonaca, nekoliko dimenzija cijevi, savije krivine gdje treba na licu mjesta na masini, odreze, zavari, postavi nosace gdje idu, zavari, napravi ti lonac skoro ko original za 30 minuta. i kaze 60 maraka. Ma reko zajebavas me?
A polovno smece koje sam gledao po piku po 40.. dok ugradis eto ga 60
Dobro je da saznah za tog.
Mislim cak i da je lim deblji nego kod drugih tako da ne bi trebalo da prohrdja zadugo.
Puno sam tamo servisa imao na nekoliko auta. jedno mi je u posjedu vec 11 godina, i na njemu je cijeli sistem s vremenom uradjen kod njega. Nista jos nije ni blizu da progleda.
drug_profi wrote:Mislim cak i da je lim deblji nego kod drugih tako da ne bi trebalo da prohrdja zadugo.
Puno sam tamo servisa imao na nekoliko auta. jedno mi je u posjedu vec 11 godina, i na njemu je cijeli sistem s vremenom uradjen kod njega. Nista jos nije ni blizu da progleda.
kazem ti da mi on licno rece ako mi bude sta za 5 godina da dodje i on ce novi staviti i to djaba
drug_profi wrote:Mislim cak i da je lim deblji nego kod drugih tako da ne bi trebalo da prohrdja zadugo.
kazem ti da mi on licno rece ako mi bude sta za 5 godina da dodje i on ce novi staviti i to djaba
Sigurno nece. Ovaj auto koji pominjem je gradska korsica B. Sve kratke relacije dnevne 3-4-5 kilometara max. pa hlađenje pa opet, Kondenza vazda i u ulju i na auspuhu, pa jos nije prohrdjao zadnji lonac nigdje. A ne sjecam se kad sam ga mijenjao. Mislim da je bio prvi po redu tamo negdje 2011-12.
beni-bu-man wrote:
fakat idi pa nam jav, bas me interesuje
I mene.
Evo i sta bi: Pogledao ga, vidio da je ona vanjska zastita skinuta (otpala nedavno pa je odrezao limar). Pita ima li jos nesta ili samo to - samo to. Kaze: ''Ja ti mogu sad za 30 minuta staviti novi, imam tu na stanju, ali to ti je bacanje para. Mozes se ti sa ovim dobro navozati da bezveze sad ne mijenjas.''
Tako da mi ostase pare u dzepu. Inace bi bilo 70 KM sve (focus mk1).
beni-bu-man wrote:
fakat idi pa nam jav, bas me interesuje
I mene.
Evo i sta bi: Pogledao ga, vidio da je ona vanjska zastita skinuta (otpala nedavno pa je odrezao limar). Pita ima li jos nesta ili samo to - samo to. Kaze: ''Ja ti mogu sad za 30 minuta staviti novi, imam tu na stanju, ali to ti je bacanje para. Mozes se ti sa ovim dobro navozati da bezveze sad ne mijenjas.''
Tako da mi ostase pare u dzepu. Inace bi bilo 70 KM sve (focus mk1).
Pa to se trazi... takve informacije treba dijeliti raji...
Bravo. I meni je na staroj astri sa originalnog lonca otpao taj vanjski sloj. On samo odsjekao da ne visi i kaze vozi. Mozda nakon dvije ili tri godine sam mjenjao i lonac.