shibonja wrote:Pa et
Izasao je iz babine sjenke i mogu reci da mi se kao policar i ako ga nisam gotovio sve vise i vise svidja
shibonja wrote:Pa et
mO k3 wrote:shibonja wrote:Pa et
![]()
Izasao je iz babine sjenke i mogu reci da mi se kao policar i ako ga nisam gotovio sve vise i vise svidja
Adriatic wrote:mO k3 wrote:shibonja wrote:Pa et
![]()
Izasao je iz babine sjenke i mogu reci da mi se kao policar i ako ga nisam gotovio sve vise i vise svidja![]()
ko ziv ko mrtav za deset godina...Bakir Izetbegović pojasnio predizborna obećanja
Kada sam govorio o otvaranju 100.000 radnih mjesta, mislio sam na period od deset godina
Za deset godina će reči da je mislio na period od 20 godina.pici wrote:ko ziv ko mrtav za deset godina...Bakir Izetbegović pojasnio predizborna obećanja
Kada sam govorio o otvaranju 100.000 radnih mjesta, mislio sam na period od deset godina
Tesko je objasniti mentalni sklop jednog SDA glasaca. Fino covjek kaze da se glasa zaBakir Izetbegović pojasnio predizborna obećanja
jazzer wrote:Tesko je objasniti mentalni sklop jednog SDA glasaca. Fino covjek kaze da se glasa zaBakir Izetbegović pojasnio predizborna obećanja
SDA i da ce on zaposliti 100 k radnih mjesta. Prodjose izbori, pobjedilo se, proslavilo...
Sta je sa 100 k novih radnih mjesta? Pa, eto, ja sam to mislio za 10 godina. Pa zasto onda lopina
nije rekla koliko ce ljudi zaposliti u 4 godine koliko mu mandat i traje? Kad ih vec zaposljava nemilice..
I, sto je najgore, oni ce opet glasati za njega. Oni se uopste ne osjecaju prevarenim. Nek' on ima
ridju bradicu i bas lijepo prica. A i dedin je sin. Ostavio mu babo Bosnu da se bori za nju. Valja njemu
protiv dusmana sto hoce da se otcijepe a on im ne da. E nek' im ne da, majku im cafirsku..
To je percepcija SDA glasaca. Zbog toga, izmedju ostalog, i jesmo u qurcu.
Cek ba za koga onda glasati?? SBB ,SDP?? najlakse je odma u startu reci ne , najlakse je poslije bitke biti general samo da ti to kazemjazzer wrote:Tesko je objasniti mentalni sklop jednog SDA glasaca. Fino covjek kaze da se glasa zaBakir Izetbegović pojasnio predizborna obećanja
SDA i da ce on zaposliti 100 k radnih mjesta. Prodjose izbori, pobjedilo se, proslavilo...
Sta je sa 100 k novih radnih mjesta? Pa, eto, ja sam to mislio za 10 godina. Pa zasto onda lopina
nije rekla koliko ce ljudi zaposliti u 4 godine koliko mu mandat i traje? Kad ih vec zaposljava nemilice..
I, sto je najgore, oni ce opet glasati za njega. Oni se uopste ne osjecaju prevarenim. Nek' on ima
ridju bradicu i bas lijepo prica. A i dedin je sin. Ostavio mu babo Bosnu da se bori za nju. Valja njemu
protiv dusmana sto hoce da se otcijepe a on im ne da. E nek' im ne da, majku im cafirsku..
SBiH, jadna kakva jest, bila je kaznjena jos na preptroslim izborima. Sada su na nivou statisticke greske.Helena2014 wrote:jazzer wrote: Tesko je objasniti mentalni sklop jednog SDA glasaca. Fino covjek kaze da se glasa za
Ja bih te molila da objasniš i mentalnih sklop drugih glasača evo npr. bilo koje druge stranke, da vidimo koja je razlika.
Poređenje jedno koje počinje sa ZA RAZLIKU OD OVIH OVAKVIH, NPR. GLASAČI STRANKE BLA, BLA... ONI SU...
Ja sam neke stvari vidio u ratu i poslije njega, tako da nisam general nakon bitke. Meni su onimO k3 wrote:Cek ba za koga onda glasati?? SBB ,SDP?? najlakse je odma u startu reci ne , najlakse je poslije bitke biti general samo da ti to kazemjazzer wrote:Tesko je objasniti mentalni sklop jednog SDA glasaca. Fino covjek kaze da se glasa zaBakir Izetbegović pojasnio predizborna obećanja
Razumijem te i iskreno mi je zao sta ste/smo prozivjeli u ratu ,ali u ovome trenutku bolje opcije nema . Toliko pobijenih, protjeranih i sada da se predamo i popljujemo nase? ne pada mi na pametjazzer wrote:
Ja sam neke stvari vidio u ratu i poslije njega, tako da nisam general nakon bitke. Meni su oni
potpuno jasni. Kome nisu, bujrum, neka glasaju za njih.
Samo totalni idiot i može dati jednu takvu izjavu, bez obzira na vremenski period.Thinker wrote:Bojim se da zlonamjernici ne pretvore priču o 100.000 radnih mjesta u novu priču o zlatnim kašikama.
U svim svojim obraćanjima tokom izborne kampanje Bakur je govorio da ce se 100.000 radnih mjesta otvoriti u narednih 8 godina! Dakle dva izborna ciklusa, sinic jeste rekao 10. Ali samo totalni idiot ili potpuni zlobnim može insistirati da se 100.000 radnih mjesta otvori u narednih 6 mjeseci ili godinu to je nemoguće čak kada bi u ovim momentu imali milijardu na raspilaganju za ove namjene!
Pa sa sigurne udaljenosti u Njemačkoj/Švedskoj/Holandiji, sasvim je razumljivo da ti ne pada.mO k3 wrote:Razumijem te i iskreno mi je zao sta ste/smo prozivjeli u ratu ,ali u ovome trenutku bolje opcije nema . Toliko pobijenih, protjeranih i sada da se predamo i popljujemo nase? ne pada mi na pametjazzer wrote:
Ja sam neke stvari vidio u ratu i poslije njega, tako da nisam general nakon bitke. Meni su oni
De majketi popusti sa tim , od tebe nista drugo ne ocekujemultima_palabra wrote:Pa sa sigurne udaljenosti u Njemačkoj/Švedskoj/Holandiji, sasvim je razumljivo da ti ne pada.mO k3 wrote:Razumijem te i iskreno mi je zao sta ste/smo prozivjeli u ratu ,ali u ovome trenutku bolje opcije nema . Toliko pobijenih, protjeranih i sada da se predamo i popljujemo nase? ne pada mi na pametjazzer wrote:
Cuj "bojim se"Thinker wrote:Bojim se da zlonamjernici ne pretvore priču o 100.000 radnih mjesta u novu priču o zlatnim kašikama.
U svim svojim obraćanjima tokom izborne kampanje Bakur je govorio da ce se 100.000 radnih mjesta otvoriti u narednih 8 godina! Dakle dva izborna ciklusa, sinic jeste rekao 10. Ali samo totalni idiot ili potpuni zlobnim može insistirati da se 100.000 radnih mjesta otvori u narednih 6 mjeseci ili godinu to je nemoguće čak kada bi u ovim momentu imali milijardu na raspilaganju za ove namjene!
vee-jay wrote:"100.000" je definitivno nova "zlatna kasika"
samo sto sada postoji i internet i youtube i forumi i facebook i....
Nismo zato u qurcu. Baza SDA je ca. 200-250K glasova. Ijazzer wrote:Tesko je objasniti mentalni sklop jednog SDA glasaca. Fino covjek kaze da se glasa zaBakir Izetbegović pojasnio predizborna obećanja
Nije nase da mislimo sta je moguce, a sta ne, nego onoga koji to obeca. Na kraju ce opet biti SDA-ovsa mantra pa ce poslati Genjca na tv da nam razgoracenih ociju objasni kako "predizbrno obecanje ustvari znaci da ce se nesto pokusati napraviti, ali ne da ce se ustvari i uraditi".Thinker wrote:Bojim se da zlonamjernici ne pretvore priču o 100.000 radnih mjesta u novu priču o zlatnim kašikama.
no prob. neka to uradi i rijesen zadatakhizo ramidovic wrote:ne znam sta vam nije jasno u vezi ove izjave o 100 000 radnih mjesta?
dakle, nigdje se ne kaze 100000 novih radnih mjesta. znaci, ta mjesta su vec otvorena samo sto 'rade na crno' i treba hina uvesti u sustav.