Nemoj da te više ovako ponesu emocije, bezveze ćeš odmarati.B6Redhell wrote:Djeste ckepiiiiiiii
Evooooooooooo
Supermenaaaa
Hahahahaah
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#16951 Re: UEFA Champions League
- MyTao
#16952 Re: UEFA Champions League
Morat ce klopp odjebati ovu ciganiju nazad u Madrid.
- Gandalf
#16953 Re: UEFA Champions League
Samo Live može pobijediti Reala, ne kažem da hoće, ali može jer ima ogromnu energiju na terenu, nešto što iskren da budem nisam vidio ni kod jedne ekipe u Evropi trenutno - osim naravno ako ne bude novih povreda u ionako desetkovanom sastavu, Klopp bi mogao srušiti Zizua, iako prvo obojica moraju završiti odlično započeta polufinala. Bayern mi nekako izgleda staro i umorno, sa ovim istrošenim sastavom Real neće dobiti ni u petomeču, možda se stignu oporaviti, švabe su to ipak, mada po prikazanom večeras čisto sumnjam.
- bersK
#16954 Re: UEFA Champions League
Sad kad se navijaci Barselone i drugih manjih klubova ufate pregledat svaki kontakt u sesnestercu da bi mogli sutra da nam kazu kako je Bayern pokraden. Nista od spavanja dragi moji. A, vidi, vec prvi rezultati dosli. Opa, brzi ste. 
- ultima_palabra
#16955 Re: UEFA Champions League
Nesto mi se cini da bi ova tema bila zivahnija da je bio drugaciji rezultat 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#16956 Re: UEFA Champions League
Nepodnošljiva lakoća pobjeđivanja.
Sve misliš evo ga, sad će. Ma hoće Q.
Kako majku mu?
Sve misliš evo ga, sad će. Ma hoće Q.
Kako majku mu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#16957 Re: Champions league 15/16
drug, nebi barcetodd_smith wrote:Barca ce biti prva ekipa u historiji da odbrani titulu CL.
Imate post, mozete me citirati u Maju 2016. godine.
- B6Redhell
#16958 Re: UEFA Champions League
Heheh slaba ti koska. Nema leska i par njih da se upecajuLSD wrote:Ma malo bacio kosku da je glođete satimaB6Redhell wrote:Oooo lsd vidim bodris ligu prvakaLSD wrote:http://www.dailymotion.com/video/x6iekta
Carvajal veceras skrivi dva penala, ali nema Benatije i Vasqueza pa da sudija svirne![]()
Tako i treba.
Tu igraju samo najjači
![]()
![]()
Istina, navijao sam za bavariju, al džaba sve....Lewandowskipuuu klošaru poljski
Kako je fino gledat ligu prvaka jos kad ti tim igra..
- B6Redhell
#16959 Re: UEFA Champions League
Jesu emocije nema sta. Izvinjenje svima. Mada nista lose nisam konto nikome. Ali shvatam zbog vulgarnosti..Charuga wrote:Nemoj da te više ovako ponesu emocije, bezveze ćeš odmarati.B6Redhell wrote:Djeste ckepiiiiiiii
Evooooooooooo
Supermenaaaa
Hahahahaah
- commendatore
#16960 Re: Champions league 15/16
kakav failVelkoski wrote:drug, nebi barcetodd_smith wrote:Barca ce biti prva ekipa u historiji da odbrani titulu CL.
Imate post, mozete me citirati u Maju 2016. godine.
- Tito_i_Partija
#16961 Re: UEFA Champions League
Vjerovatno zato sto ovaj rezultat ne treba da iznenadjuje ikoga ko imalo prati fudbal. Bayern je ovu utakmicu izgubio i prije ulaska na teren; napis'o sam na temi Bayerna zasto.ultima_palabra wrote:Nesto mi se cini da bi ova tema bila zivahnija da je bio drugaciji rezultat
- luckylaka
#16962 Re: UEFA Champions League
tako to radi pravi moderator,picke ko jebe.Bravo majstore.Charuga wrote:Nemoj da te više ovako ponesu emocije, bezveze ćeš odmarati.B6Redhell wrote:Djeste ckepiiiiiiii
Evooooooooooo
Supermenaaaa
Hahahahaah
- pirmin
#16964 Re: UEFA Champions League
Jupp pokazao sta znaci trener.
Nista.
Ni-sta
Sve je stvar nafake.
Nista.
Ni-sta
Sve je stvar nafake.
- pizarro
#16965 Re: UEFA Champions League
iskreno se nadam da kod tebe fudbal nije sport broj 1 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16966 Re: UEFA Champions League
Ma vidio kako LeBron James škartira trenera, pa konta to je topizarro wrote:iskreno se nadam da kod tebe fudbal nije sport broj 1
- Leopard_SA
#16967 Re: UEFA Champions League
Interesantna utakmica sinoc. Bayern je igrao, ali Real iako je bio slabiji, dao je golove. Nazalost, utakmicu je odlucio rani izlazak Boatenga i Robbena. Ako uzmemo u obzir da su falili Vidal, Alaba i Coman vidimo da je Bayern igrao bez 5 prvotimaca sto je otezalo Bayernu.
Lewandovski i Miler su podbacili, Rafinha je odigrao dobro, ali je nakon njegove greske Real dao gol.
Ribery je jos jednom pokazao klasu, ali bez Robbena da napada na desnoj strani brzo se umorio.
Kimmich ce za koju godinu da bude jedan od 3 najbolja beka na svijetu.
Nadam se da ce uz povratak Boatenga i Robbena Bayern uspjeti da preokrene u Madridu ABd i plasira se u finale.
U finalu se nadam Liverpoolu i 6 tituli najvecem njemackom klubu.
Sljedece sezone, Bayern mora promijeniti transfer politiku i hitno naci zamjene za Bilala i Arjena jer realno oni ne mogu odigrati 90 minuta na najvisem nivou.
Lewandovski i Miler su podbacili, Rafinha je odigrao dobro, ali je nakon njegove greske Real dao gol.
Ribery je jos jednom pokazao klasu, ali bez Robbena da napada na desnoj strani brzo se umorio.
Kimmich ce za koju godinu da bude jedan od 3 najbolja beka na svijetu.
Nadam se da ce uz povratak Boatenga i Robbena Bayern uspjeti da preokrene u Madridu ABd i plasira se u finale.
U finalu se nadam Liverpoolu i 6 tituli najvecem njemackom klubu.
Sljedece sezone, Bayern mora promijeniti transfer politiku i hitno naci zamjene za Bilala i Arjena jer realno oni ne mogu odigrati 90 minuta na najvisem nivou.
- MarlboroGold
#16968 Re: UEFA Champions League
Rafinha je sinoć bio jedan od najgorih i pored greške...
Bayern je trebao dobiti penal kad su Lewu gurnuli...
Bayern je trebao dobiti penal kad su Lewu gurnuli...
- pirmin
#16969 Re: UEFA Champions League
Kako bi prosli Skibbe ili Streich recimo?Tomahawk11 wrote:Ma vidio kako LeBron James škartira trenera, pa konta to je topizarro wrote:iskreno se nadam da kod tebe fudbal nije sport broj 1
1:3?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16970 Re: UEFA Champions League
Dobro je sinoć Jupp postavio.pirmin wrote:Kako bi prosli Skibbe ili Streich recimo?Tomahawk11 wrote:Ma vidio kako LeBron James škartira trenera, pa konta to je topizarro wrote:iskreno se nadam da kod tebe fudbal nije sport broj 1
1:3?
Bayern je igrao dobar presing, Real je teško loptu prenosio, stvarali su prilike, ali ih, za razliku od Reala, nisu koristili.
Ne znam kako bi prošli, ali si vidio kako je prošao onaj iz PSG.
Ili misliš da su oni u Cityju budale što daju 20 miliona Guardioli?
- AmiĐa_Idriz
#16971 Re: UEFA Champions League
Guess who- Carvajal je najjači defanzivni, što kažu ofanzivni
- Navas je legao prerano, nije ni svirala ponoć
- Igra se uzvratna utakmica za 6 dana na praznik nas koji radimo
- Večeras čovjek nije na radnom mjestu definitivno
- Tešu oni vas, teš’te i vi malo
- Kad neće neći, kad nisi u folu, nisi... - Možda se dečko i trzne u drugom poluvremenu
- (ide lopta prema Mulleru u 16, ne uspije da je primi) Da vidimo ovdje, uh šteta
- Trese se Bayern arena večeras
Hvala Rajku iz Krusevca koji je izdvojio sve ovo
- Fajcion
#16972 Re: UEFA Champions League
Ma nema potrebe da se kunemo ovdje bilo čime.leškarenje wrote: Haj da te zakunem necim najdrazim,vazi i za Tomu.....jel ovo penal Carvajala sa ledjaocekujem makar jednom iskrenost,a ne neku nadobudnost u odgovoru
To što se nekada ide u krajnost je sve zbog provokatora i komentara istih.
Ovu drugu situaciju je komotno mogao svirati a što se tiče prve mislim da nema govora.
-
Nadzorna_ploca
#16973 Re: UEFA Champions League
I tako..neki o penalu, neki o navijacima Barcelone, neki o penzionerima u Bayernu. 
-
Korovjev
#16974 Re: UEFA Champions League
Kako je rečeno Real na rutinu, ali mi nisu jasne neke hvalospjeve na račun igre Realove, jer nisu baš kontrolirali utakmicu kako bi oni htjeli i kako inače rade. Ovo sa Ronaldom samim u špicu što je igrao od početka Zidane nije baš funkcioniralo kao što funkcionira kad od npr. 60 minute napravi izmjenu Benz vani a neko krilo unutra, što je često radio ove sezone i tako do kraja lomio protivnike. Ovako je Ronaldo bio poprilično odsječen.
I svaka čast Riberiju što je pokazao da je klasa i da je ovaj Carvahal samo odličan desni bek, ali daleko od nekih legendi, najboljeg desnog beka na svijetu i slično. Od mene mu je boca kisika.
I svaka čast Riberiju što je pokazao da je klasa i da je ovaj Carvahal samo odličan desni bek, ali daleko od nekih legendi, najboljeg desnog beka na svijetu i slično. Od mene mu je boca kisika.
- pirmin
#16975 Re: UEFA Champions League
Ne daju oni, daje amidza.Tomahawk11 wrote:Ili misliš da su oni u Cityju budale što daju 20 miliona Guardioli?
A Pepa nisam nikad dozivio u normalnom klubu, samo u korporacijama.
Da uvede Stoke recimo u CL sa onim kadrom vrijedio bi pola tih para.