Neformalno wrote:Neki kvalitetan servis za IPhone u Sarajevu?
Ima neko hardversko ostecenje, iznbacivao probelm sa NO SIM, sada nece sistem da digne.
Mekline
http://mekline.ba/index.php/kontakt
Moderator: Benq
Neformalno wrote:Neki kvalitetan servis za IPhone u Sarajevu?
Ima neko hardversko ostecenje, iznbacivao probelm sa NO SIM, sada nece sistem da digne.
Ne brini, ne radi tu ništa u pozadini, nego čim pritisneš home, sve ide u "hibernaciju" dok ga ponovo ne pokreneš!golfiista wrote:Nakon godina androida kupih iPhone. Kvalitet nije upitan ali brate ovaj imenik, recimo ne prepoznaje broj ako nije ukucam i kod zemlje,nigdje veze. Drugo,nema widgeta, nema pomjeranja ikonica po cijelom ekranu. WiFi slabiji od recimo S3.
Ali je filing u ruci ekstra,ne zapinje,brzina extra,a možda i malo vremena da se čovjek navikne.
A volio bih znati kako se gase aplikacije, nema one opcije na aplikacijama izlaz kao na androidu, jel samo home dugme za izlaz i gdje se može vidjeti pregled svih aktivnih aplikacija? Hvala.
Klikes dvaput home i onda povuces app prema gore da ga ugasis.golfiista wrote:Nakon godina androida kupih iPhone. Kvalitet nije upitan ali brate ovaj imenik, recimo ne prepoznaje broj ako nije ukucam i kod zemlje,nigdje veze. Drugo,nema widgeta, nema pomjeranja ikonica po cijelom ekranu. WiFi slabiji od recimo S3.
Ali je filing u ruci ekstra,ne zapinje,brzina extra,a možda i malo vremena da se čovjek navikne.
A volio bih znati kako se gase aplikacije, nema one opcije na aplikacijama izlaz kao na androidu, jel samo home dugme za izlaz i gdje se može vidjeti pregled svih aktivnih aplikacija? Hvala.
Ma vala ovo sa imenikom je čisto sr., mogli su ovo riješiti, jer fakat nervira, a i nema logike da je to nešto sad aman zaman. Također, nerviraju me i ove obavijesti kad je telefon zaključan, dođe obavijest i kada otključaš nestane sa ekrana, pa moraš okolo ulaziti umjesto da je otvoriš jednim tačom. I mene čudi za wifi, S3 je bar za metar jači, znam po kupatiluAli_G wrote:To sa imenikom je od pocetka tako. Ranije se radio jb i skines tvik da se to ispravi, a cini mi se da je bilo govora da je na iOS 9 to rijeseno.
Sto se tice widgeta i pomjeranja, to se ne moze ispraviti. Jbg, sistem je takav.
Za wifi me cudi. Jel polovan mob?
Hajde ba ne pravi se pametan. Pročitaj šta piše i ne trolaj bezveze.insomnia78 wrote:Pa i otvoris obavjest jednim dodirom
kako nema ba, dok nisam skonto ovo home dvaput, viber mi je vuko 60% baterijerida1976 wrote:nemaš potrebu na iPhone da to radiš.. nije to android
Kad je teefon zakljucan i dodje mi poruka otvorim je jednim potezom i odgovorim na nju bez otkljucavanja telefonagolfiista wrote:Hajde ba ne pravi se pametan. Pročitaj šta piše i ne trolaj bezveze.insomnia78 wrote:Pa i otvoris obavjest jednim dodirom
insomnia78 wrote:Dobro, sad bez zajebancije
Odgledaj neki ios tutorijal da pohvatas fazona
Operater ti otkljucava telefon, kontaktiraj njihMr.Sojic wrote:Jel' neko od vas mail-om kontaktirao apple u vezi otključavanja telefona?
Imam račun od telefona, a i ugovor je istekao.
Ako je neko od vas kontaktirao molim da napiše na koju je e-mail adresu ostvario kontakt.
FALA đe čuo i đe nečuo
Znam za taj info,ali su malo bezobrazni sa cijenom.insomnia78 wrote:Operater ti otkljucava telefon, kontaktiraj njihMr.Sojic wrote:Jel' neko od vas mail-om kontaktirao apple u vezi otključavanja telefona?
Ako je neko od vas kontaktirao molim da napiše na koju je e-mail adresu ostvario kontakt.
FALA đe čuo i đe nečuo
Obicno kad ugovor istekne operater sam otkljuca mobitel. Takav je kod mene bio slucaj sa Telenor Svedska. Koristio sam sa x-sim nekih godinu i po i nakon toga nisam ni probao bez x-sim jer nisam znao da se automatski otljuca. Poslao Telenoru mail, kad kazu 'telefon bi vec trebao biti otkljucan jer nakon isteka ugovora otkljuca se automatski ako nije prijavljen kao ukraden'.Mr.Sojic wrote:Znam za taj info,ali su malo bezobrazni sa cijenom.insomnia78 wrote:Operater ti otkljucava telefon, kontaktiraj njihMr.Sojic wrote:Jel' neko od vas mail-om kontaktirao apple u vezi otključavanja telefona?
FALA đe čuo i đe nečuo
Htio sam "malo" da ih zaobiđem ako je moguće![]()
Hvala za odgovor