"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kloniran
#16926 Re: "Majstori" parkiranja
Nijedan parking ne odgovara za stetu na/u automobilu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16927 Re: "Majstori" parkiranja
A sta je tek delegata to skontalo tek kad su dosli na rampu na onoj nizbrdiciBetter Man wrote:Nema više ni minute besplatne u SCC. Svaka minuta parkinga se plaća.
-
Throttle
#16928 Re: "Majstori" parkiranja
Ja neki dan prvi put bio u garazi u SCC, obicno ostavim na Skenderiji ili u BBI, jedva se snasao, na -3 oguljeni oni natpisi LIFT, hodao 5 minuta dok sam skontao kako cu gore
Bio skoro 4 sata, 8 marelica
Mislio sam da će bit barem 6 
A onaj ulaz je posebna prica
Bio skoro 4 sata, 8 marelica
A onaj ulaz je posebna prica
Last edited by Throttle on 25/04/2017 20:57, edited 1 time in total.
- kloniran
#16929 Re: "Majstori" parkiranja
Zato je sad u alti uvijek pun parking
- amar1994
#16930 Re: "Majstori" parkiranja
eto ga , nece vise bit onog parkinga po marku
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /170425036
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /170425036
-
novi_korisnik
#16931 Re: "Majstori" parkiranja
Ne bi reko da je fejkbitanga_sa_otesa wrote:fejk video je ovokakavdanakneiskustvu wrote:
da je imo muda udario bi u vrata ili haubu a ne u gume
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16932 Re: "Majstori" parkiranja
pa eto probaj ti uraditi nesto ovako i snimi pa da vidimo kako ces se provesti...novi_korisnik wrote:
Ne bi reko da je fejk
bez obzira kako da sam se parkirao(a ne parkiram nikad kao idiot) i da vidim da mi neko ovo uradi momentalno bi popio 9mm ili cekic medju rogove bez razmisljanja.
po mom misljenju ovo je neka zlatna mladez s parama pa se zajebaju i snimaju clipove...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16934 Re: "Majstori" parkiranja
haćiroku
- problemnatravunu
#16935 Re: "Majstori" parkiranja
Jbga, ja to gledam kao rezultat odnosa ponude i potraznje, sto bi se reklo, dakle, cinjenica je da je SCC uvijek pun raje, potencijalnim platisa parkinga, dakle ukinuli džabne minute, i opet isto, pa sto bi onda davali ista džaba , kad su ljudi voljni da plaćaju!hopi wrote:provjerio sam i stvarno nema više nikako besplatno u scc, niti minute
otišao dole u garažu, ponio račun frišak (više od 100KM) i kaže čoik ništa s tim, moram platiti makar bio i minutu
malo šupački potez
Ja bio proslu subotu, i fino parkirao vani na parkingu preko puta Parlamenta, 1KM sat, i jos ne moram da se zaebajem po onim katakombama , stepenistu i liftovima u SCC-u, a 20 metra daleko
- Better Man
#16936 Re: "Majstori" parkiranja
Zato što je zakon nakaradan. Ja bih izmjenio Zakon i uveo punu odgovornost lica koje nudi i naplaćuje parking za svu štetu koja nastane na automobilu koji je uredno parkiran na njegovom parkingu i za koji je plaćena parking karta.kloniran wrote:Nijedan parking ne odgovara za stetu na/u automobilu.
- johntra
#16937 Re: "Majstori" parkiranja
Lonesome parking papak...i ovom mjestu je konačno juče dohakano, postavljeni su stubići sa svih strana...

- nineinchnails
#16938 Re: "Majstori" parkiranja
Isto supacki potez od BBI........hopi wrote:provjerio sam i stvarno nema više nikako besplatno u scc, niti minute
otišao dole u garažu, ponio račun frišak (više od 100KM) i kaže čoik ništa s tim, moram platiti makar bio i minutu
malo šupački potez
- Dope_Man
#16939 Re: "Majstori" parkiranja
Jutros ih primjetih (u rijetkim prilikama kad moram autom na posao ostavljam iza Lorisa) i bi mi bas drago da su ih stavili. Inace nije bila rijetkost da se naredaju tu po svakom milimetru slobodnog prostora.johntra wrote:Lonesome parking papak...i ovom mjestu je konačno juče dohakano, postavljeni su stubići sa svih strana...[/img]
- Dope_Man
#16940 Re: "Majstori" parkiranja
Lik koji udara u gume se vidi na pocetku klipa, sjedi na trotoaru i ceka svoj red na snimanje.kakavdanakneiskustvu wrote:bitanga_sa_otesa wrote:fejk video je ovokakavdanakneiskustvu wrote:
da je imo muda udario bi u vrata ili haubu a ne u gume
ne bi me zacudilo da i jeste,malo mi bezze ono udaranje u gume
- kloniran
#16941 Re: "Majstori" parkiranja
pa parkinzi bi propali za heftuBetter Man wrote:Zato što je zakon nakaradan. Ja bih izmjenio Zakon i uveo punu odgovornost lica koje nudi i naplaćuje parking za svu štetu koja nastane na automobilu koji je uredno parkiran na njegovom parkingu i za koji je plaćena parking karta.kloniran wrote:Nijedan parking ne odgovara za stetu na/u automobilu.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#16942 Re: "Majstori" parkiranja
Pa majku mu, ne placas osiguranje auta kad ga parkiras, vec mjesto!!!!! Ako hoces osiguranje, plati securitas nek ti cuva auto, fizicku zastitu ili neku drugu.kloniran wrote:pa parkinzi bi propali za heftuBetter Man wrote:Zato što je zakon nakaradan. Ja bih izmjenio Zakon i uveo punu odgovornost lica koje nudi i naplaćuje parking za svu štetu koja nastane na automobilu koji je uredno parkiran na njegovom parkingu i za koji je plaćena parking karta.kloniran wrote:Nijedan parking ne odgovara za stetu na/u automobilu.
- hopi
#16943 Re: "Majstori" parkiranja
dobro, slažem se s tim ne moraju davati besplatno svakomeproblemnatravunu wrote:Jbga, ja to gledam kao rezultat odnosa ponude i potraznje, sto bi se reklo, dakle, cinjenica je da je SCC uvijek pun raje, potencijalnim platisa parkinga, dakle ukinuli džabne minute, i opet isto, pa sto bi onda davali ista džaba , kad su ljudi voljni da plaćaju!hopi wrote:provjerio sam i stvarno nema više nikako besplatno u scc, niti minute
malo šupački potez
Ja bio proslu subotu, i fino parkirao vani na parkingu preko puta Parlamenta, 1KM sat, i jos ne moram da se zaebajem po onim katakombama , stepenistu i liftovima u SCC-u, a 20 metra daleko
ali došao sam kao kupac tu, potrošio pare namjesnki tu, pa hajmo reći i pofinu cifru, i vala mogao bi mi dati besplatno makar sat, ne očekujem sada čitav dan
dođeš recimo kupiti tv, izletiš 500km ili milju, ostaneš po sata, i moraš opet dati 2 km
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16944 Re: "Majstori" parkiranja
Mislio sam da mi se ucinilo ili da sam pogresno skonto natpisproblemnatravunu wrote: Jbga, ja to gledam kao rezultat odnosa ponude i potraznje, sto bi se reklo, dakle, cinjenica je da je SCC uvijek pun raje, potencijalnim platisa parkinga, dakle ukinuli džabne minute, i opet isto, pa sto bi onda davali ista džaba , kad su ljudi voljni da plaćaju!
- problemnatravunu
#16945 Re: "Majstori" parkiranja
MARKA_BataZiv_0809 wrote:Mislio sam da mi se ucinilo ili da sam pogresno skonto natpisproblemnatravunu wrote: Jbga, ja to gledam kao rezultat odnosa ponude i potraznje, sto bi se reklo, dakle, cinjenica je da je SCC uvijek pun raje, potencijalnim platisa parkinga, dakle ukinuli džabne minute, i opet isto, pa sto bi onda davali ista džaba , kad su ljudi voljni da plaćaju!
Ja bio proslu subotu, i fino parkirao vani na parkingu preko puta Parlamenta, 1KM sat, i jos ne moram da se zaebajem po onim katakombama , stepenistu i liftovima u SCC-u, a 20 metra dalekoZnaci marka sat tu?
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#16946 Re: "Majstori" parkiranja
Jesu li na tom parkingu od neki dan postavili rampe, jer znam da je bio onaj covjek koji je naplacivao u kucici, 2 KM bilo.problemnatravunu wrote:MARKA_BataZiv_0809 wrote:Mislio sam da mi se ucinilo ili da sam pogresno skonto natpisproblemnatravunu wrote: Jbga, ja to gledam kao rezultat odnosa ponude i potraznje, sto bi se reklo, dakle, cinjenica je da je SCC uvijek pun raje, potencijalnim platisa parkinga, dakle ukinuli džabne minute, i opet isto, pa sto bi onda davali ista džaba , kad su ljudi voljni da plaćaju!
Ja bio proslu subotu, i fino parkirao vani na parkingu preko puta Parlamenta, 1KM sat, i jos ne moram da se zaebajem po onim katakombama , stepenistu i liftovima u SCC-u, a 20 metra dalekoZnaci marka sat tu?
Ne znam govorimo li o istom
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#16947 Re: "Majstori" parkiranja
Ja sam nedavno platio 2 KM sat na tom parkingu, ako mislimo na isti. Inace, u zadnje vrijeme parkiram, alta ili parking od JKP Rad pored hotela holidey,problemnatravunu wrote:MARKA_BataZiv_0809 wrote:Mislio sam da mi se ucinilo ili da sam pogresno skonto natpisproblemnatravunu wrote: Jbga, ja to gledam kao rezultat odnosa ponude i potraznje, sto bi se reklo, dakle, cinjenica je da je SCC uvijek pun raje, potencijalnim platisa parkinga, dakle ukinuli džabne minute, i opet isto, pa sto bi onda davali ista džaba , kad su ljudi voljni da plaćaju!
- supercali
#16948 Re: "Majstori" parkiranja
Parking ispred muzeja marka jedna sat
- muha_sa
#16949 Re: "Majstori" parkiranja
jebo parking ako od njega do mjesta gdje trebam otic moram hodat stotinjak metara
- supercali
#16950 Re: "Majstori" parkiranja
Ja cu sljedeci put zamoliti da izvuku volva napolje a da ja udjem u scc odmah pored metropolisa