I kraj trece je takav da nema potrebe uopšte da se nastavlja, tacnije gotova je i ako nastavece bice novi zlikovci.
Uglavnom ko nije obavezno treba pogledati.
Moderator: _BataZiv_0809
The 51st State wrote:osim jessice jones meni je sav marvel svijet smece.
gledo iron fist, arrow, to je bas odron odrona, pa onog zujavca isto odronitis, daredevil mi nije lego, previse taman kadar moguce da serija valja kako je isla dalje, meni samo jessica jones legla zbog te antihero agende mada i tu ima sranja ali eto moze proci.klosar pravi wrote:The 51st State wrote:osim jessice jones meni je sav marvel svijet smece.
Ima mnogo dobrih stvari gdje kad gledaš imaš osjecaj da nije uopšte marvel svijet..
Kao naprimjer Batman iz 2008.
Ne znam jesi li gledao ili samo govoriš oni lete po nebu ne sviđa mi se to sranje?
The 51st State wrote:gledo iron fist, arrow, to je bas odron odrona, pa onog zujavca isto odronitis, daredevil mi nije lego, previse taman kadar moguce da serija valja kako je isla dalje, meni samo jessica jones legla zbog te antihero agende mada i tu ima sranja ali eto moze proci.klosar pravi wrote:The 51st State wrote:osim jessice jones meni je sav marvel svijet smece.
Ima mnogo dobrih stvari gdje kad gledaš imaš osjecaj da nije uopšte marvel svijet..
Ne znam jesi li gledao ili samo govoriš oni lete po nebu ne sviđa mi se to sranje?
klosar pravi wrote:The 51st State wrote:osim jessice jones meni je sav marvel svijet smece.

Here’s a list to help you distinguish DC and Marvel characters:
DC: Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Hawkman and Green Arrow.
Marvel: Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine and Ant-Man, such teams as the Avengers, the Guardians of the Galaxy, the Fantastic Four, the X-Men and the Inhumans, with antagonists such as Doctor Doom, Red Skull, Green Goblin, Ultron, Doctor Octopus, Thanos, Magneto and Loki.
zomri wrote:Idu uskoro Lindelofovi Watchmeni koji bi mogli biti pravi gamechanger za superherojske serije.

biggrin wrote:evo i ja sam je stavio na listu, pa mozda za jedno godinu da je i pogledam...dok dodje na red
zomri wrote:ova je teška budalaština ali vidjećete i sami da vam ne spojlam
OdlicnaPoint. wrote:Odlična britanska serija. Englezi standardno dobri.
alibaba_i_30_godina wrote:Pravda za sve nas i ban za lika koji Batman-a strpa u Marvel.![]()
Htjedoh preporučiti La Casa de Papel, ali vjerovatno ste već svi i gledali.