Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zomri
#16926 Re: Liverpool FC
Dobar igrač Luis Alberto, mislim da mu više odgovara Kloppova igra na kontranapade od brendanove igre iz posjeda na postavljenu odbranu. Dobar finišer u stilu Firmina recimo. Ostavio bih ga kao squad playera, ali nisam siguran koliko bi on pristao na to.
Dahoud je fantazija igrač, legao bi ko kec na desetku. Sumnjam da će ga Borussia pustiti.
Šta je sa Markovićem? Izgleda mi kao dobar igrač za Kloppov sistem, bar u teoriji. Mogao bi biti naša verzija Vardyja samo kad bi ga se naučilo boljoj završnici.
Dahoud je fantazija igrač, legao bi ko kec na desetku. Sumnjam da će ga Borussia pustiti.
Šta je sa Markovićem? Izgleda mi kao dobar igrač za Kloppov sistem, bar u teoriji. Mogao bi biti naša verzija Vardyja samo kad bi ga se naučilo boljoj završnici.
- AmiĐa_Idriz
#16927 Re: Liverpool FC
Marković je po pisanju štampe završio svoje, mada ja mislim da to nije tačno. Puno je tu faktora, tj. Buvač, dolazio je Markec nekad u februaru čini mi se na razgovore i tad mu je rečeno da će sve od njega zavisiti. Ono što je sigurno jeste da ce svi biti vraceni sa posudbi i svi ce skupa na pripreme. Alberto, to za njega se tek sad počelo pričati.
£25m + Jordon Ibe za Manea.
£25m + Jordon Ibe za Manea.
- MyTao
#16928 Re: Liverpool FC
Markovic ce gotovo sigurno dobiti sansu kao i drugi sto su je dobili... vec mu je to obecao Klopp na proljece kada je dolazio u Liverpool. Novinari samo pisu jer nemaju sta.
- AmiĐa_Idriz
#16929 Re: Liverpool FC
Mamadou Sakho is set to be cleared of doping & is to receive no further punishment from UEFA. #lfc (L'Équipe)
The month imposed on Sakho as a precaution by UEFA has not been extended & Sakho is now allowed to resume normal operations. #lfc (L'Équipe)
The arguments presented by the English lawyers were retained - the fat burner was not on the list of unauthorised products.#lfc (L'Équipe)
The doping charge was therefore eliminated. #lfc ((L'Équipe)
Mamadou Sakho set to be cleared of doping charges and is to receive no further punishment from UEFA. #lfc (L'Équipe)
- Gandalf
#16930 Re: Liverpool FC
NAJBOLJA VIJEST CIJELE SEDMICE
vidi me đibera što galamim,ccc
vidi me đibera što galamim,ccc
-
Mustang1
#16931 Re: Liverpool FC
Jebala ih kazna kad je propustio utakmicu mozda i karijere. Mozda zbog te gluposti nece ni ostati u klubu. Je'l nije ni na spisku za Euro?
- zomri
#16932 Re: Liverpool FC
Jel kontaš ti da je on sto posto kriv, kažnjen i da se ta utakmica "možda i karijere" mogla i ne igrati, jer su nas mogli izbaciti radi njegove gluposti?Mustang1 wrote:Jebala ih kazna kad je propustio utakmicu mozda i karijere. Mozda zbog te gluposti nece ni ostati u klubu. Je'l nije ni na spisku za Euro?
Dobro smo prošli...
-
Mustang1
#16933 Re: Liverpool FC
Znaci da nije do njega. AKo je to konacno i ako je odbaceno sve.- the fat burner was not on the list of unauthorised products.
- zomri
#16934 Re: Liverpool FC
da, ali su fat burneri zabranjeni kao takvi. to što nije na listi znači samo da neće dobiti produžetak kazne mimo ovih, koliko, 30 dana?Mustang1 wrote:Znaci da nije do njega. AKo je to konacno i ako je odbaceno sve.- the fat burner was not on the list of unauthorised products.
- AmiĐa_Idriz
#16935 Re: Liverpool FC
Mislim da se Mamadouv nedostatak nije ni osjetio u Bazelu, Kolo je odigrao možda i najbolju tekmu kako je u Liverpoolu tu noć.
- MyTao
#16936 Re: Liverpool FC
Sakho razmislja da tuzi UEFAu
Bezveze covjeku za malo unistili karijeru
- Logovan
#16937 Re: Liverpool FC
Zašto?MyTao wrote:Sakho razmislja da tuzi UEFAu
-
Mustang1
#16938 Re: Liverpool FC
Pa nisu zabranjeni sto bi bili? Imas fatburnere za 20KM uzetizomri wrote:da, ali su fat burneri zabranjeni kao takvi. to što nije na listi znači samo da neće dobiti produžetak kazne mimo ovih, koliko, 30 dana?Mustang1 wrote:Znaci da nije do njega. AKo je to konacno i ako je odbaceno sve.- the fat burner was not on the list of unauthorised products.
Vidis da ih hoce i tuziti. Znaci da je njihov propust a ne njegov
- zomri
#16939 Re: Liverpool FC
Čisto sumnjam da će ih tužiti.
Fat burneri su zabranjeni i ako se otkriju u nalazu, što je kod njega slučaj, to automatski znači da je kriv i na konto toga je dobio 30 dana kazne. Da napomenem i da je B nalaz isto tako pozitivan na fat burnere kao i prvi.
Ovo što se taj preparat eksplicitno ne nalazi na uefinoj listi je samo olakšavajuća okolnost da ne bude dalje kažnjen. Da su ga kaznili više od ovih 30 dana pa da ih tuži - ok. Ali ovako...sumnjam.
Fat burneri su zabranjeni i ako se otkriju u nalazu, što je kod njega slučaj, to automatski znači da je kriv i na konto toga je dobio 30 dana kazne. Da napomenem i da je B nalaz isto tako pozitivan na fat burnere kao i prvi.
Ovo što se taj preparat eksplicitno ne nalazi na uefinoj listi je samo olakšavajuća okolnost da ne bude dalje kažnjen. Da su ga kaznili više od ovih 30 dana pa da ih tuži - ok. Ali ovako...sumnjam.
-
Mustang1
#16940 Re: Liverpool FC
Ne znam je'l se twitter sprda sa nama ali pisu svi da Higuain zeli u Liverpool jer zeli da radi sa Kloppom
Jos dok je u Realu bio govorio sam da je idealan ali sada kada bi dosao legao bi ko budali samar. U sezoni u kojoj ne igraju Europu i nema dodatnih opterecenja sa njim u napadu se moze puno toga. Ako dovedu njega i jos jednog barem njegove klase ili boljeg onda mozda ispadne i dobro sto ne igraju LP
Ako je istina ovo onda ispada da je Klopp veci mamac za igrace nego LP
- skenderija04
#16941 Re: Liverpool FC
Opa, Liverpool stupio u kontakt sa Bartrom. 8-10 miliona klauzula.Mustang1 wrote:Ne znam je'l se twitter sprda sa nama ali pisu svi da Higuain zeli u Liverpool jer zeli da radi sa KloppomJos dok je u Realu bio govorio sam da je idealan ali sada kada bi dosao legao bi ko budali samar. U sezoni u kojoj ne igraju Europu i nema dodatnih opterecenja sa njim u napadu se moze puno toga. Ako dovedu njega i jos jednog barem njegove klase ili boljeg onda mozda ispadne i dobro sto ne igraju LP
![]()
- zomri
#16942 Re: Liverpool FC
Bartra - moguće, fali stoper još jedan a ovaj nije skup.
Higuain - izvor daily mirror. nema jebene šanse
- skenderija04
#16943 Re: Liverpool FC
I sto je najvaznije, Liverpool mu je i zelja u slucaju (gotovo sigurnom)da napusti Barcelonu.zomri wrote:Bartra - moguće, fali stoper još jedan a ovaj nije skup.
Jeftin, 8 miliona koji mogu biti maksimalno 10 (porezi)
E sad, Liverpool zna sta mu treba. Nije robustan i tvrd., ali anticipacija, brzina i izlaz sa loptom su perfektni.
- Gandalf
#16944 Re: Liverpool FC
Odbrambeni igrač koji zna sa loptom i bez panike istu sprovesti iz vlastitog šesnaesterca bi dobro došao ovom timu, niti cijena nije velika, zašto ne.
- skenderija04
#16945 Re: Liverpool FC
Ako je to ono sto treba, onda super. A koliko je mekan vidio si juce kako ga je Spahic nadskocio i odgurnuo od sebe iako je Bartra 10 centi visi od njega.Gandalf wrote:Odbrambeni igrač koji zna sa loptom i bez panike istu sprovesti iz vlastitog šesnaesterca bi dobro došao ovom timu, niti cijena nije velika, zašto ne.
- zomri
#16946 Re: Liverpool FC
U teoriji izgleda sve dobro, ali nisu se baš ta pojačanja iz Barce pokazala nešto posebno u EPL, pogotovo ova odbrambena. Eno onaj Muniesa u Stokeu, meda ne može.
- Gandalf
#16947 Re: Liverpool FC
Ako se Karius pokaže kao kvalitetan golman, cijela odbrana će biti stabilnija, naročito u prekidima, u nekim utakmicama tačno se dalo primjetiti kada su prekidi koliko LFC izgleda uspaničeno a koliko neka osrednja balvan ekipa dobija na snazi u tim momentima. Mislim da je Klopp napravio odličan posao sa Matippom i Kariusom, a ne treba zaboraviti ni Gomeza koji se oporavio, tako da očekujem znatno bolju igru u odbrani od ovogodišnje košmarne nesigurnosti i panike.
Ipak najviše priželjkujem brzo krilo u ekipi, Mane bi bio pun pogodak, Yarmolenko sigurno ne bi razočarao, zašto ne i Bolassi, čovjek ima nevjerovatnu energiju i više sam puta sam gledao kako protivničku odbranu buši prodorima, ne samo liverpoolovu
Igrače poput Jamesa, Isca, Sanea LFC jednostavno ne može dovesti, ne toliko zbog finansija, već zbog LP-a i duge, preduge suše sa trofejima, timovi poput Citya, Chelsea, PSG-a su u debeloj prednosti, a o istinskim gigantima poput Reala, Barce, Baye ne treba ni pričati.
Ipak najviše priželjkujem brzo krilo u ekipi, Mane bi bio pun pogodak, Yarmolenko sigurno ne bi razočarao, zašto ne i Bolassi, čovjek ima nevjerovatnu energiju i više sam puta sam gledao kako protivničku odbranu buši prodorima, ne samo liverpoolovu
- BHF_Manijak
#16948 Re: Liverpool FC
Volio bih vidjeti Marija Gomeza u napadu! Iako nije bas najmladji, ali u Besiktasu se vratio u formu, a i u reprezentaciji je pokazao da jos uvijek nije za odbacit. Ima konstituciju za Engleske, strasan osjecaj za gol, odlican u 16m itd... Ne bi skupo dosao sigurno, ne vise od 14-15 miliona eura, a siguran sam da bi se i te kako isplatio!
-
Mustang1
#16949 Re: Liverpool FC
Ma ne bi ni toliko. 10 plafon a mozda i manje.
- Tito_i_Partija
#16950 Re: Liverpool FC
Super Mario je dobar igrac, al' mislim da ne pase u Kloppov sistem igre jer je klasicni poacher.BHF_Manijak wrote:Volio bih vidjeti Marija Gomeza u napadu! Iako nije bas najmladji, ali u Besiktasu se vratio u formu, a i u reprezentaciji je pokazao da jos uvijek nije za odbacit. Ima konstituciju za Engleske, strasan osjecaj za gol, odlican u 16m itd... Ne bi skupo dosao sigurno, ne vise od 14-15 miliona eura, a siguran sam da bi se i te kako isplatio!